Kumar bağımlılığı

Hayırlısı olsun inşallah. Bende çok şans verdim. Ama en son geçen ay 500 TL oynamış internet üzerinden. Ve miktarı az diye bunu önemsemedi ve önemsemeyecegimi zannetti. Tüm güvenimi bitirdi. Bence aldatmak sadece başka bir insanla olunca olmuyor bi insanın senin hakkinda güzel dusuncelerini katledincede onu aldatiyorsun

Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Bir tanıdığım vardı. Kumar bağımlılığı yüzünden terapi alıyordu ve terapi çıkışında da tam karşıda otomat vardı "bu defa da pisikologumun şansına" diyerek oynardı
Sonuçta iki çocuktan sonra boşandılar.

Benim etrafımda yok sanırım çok cahilim bu insanlar nerde kumar oynuyor,ne kumarı oynuyor,ne ara bağımlı oluyor diye aklımda deli sorular var onun için.
Ama bir sürü örnek veren olmuş demek ki vazgeçmesi zor bir bağımlılık. Onun için verdiğiniz kararda sonuna kadar haklısınzıdır acaba diye düşünmeyin hiç.

Kurtulan gördüm hem de birden fazla.
Tedavi oldular ilaveten imanı zayıftı fakat tövbe kapısı açık olduğu için yeni sayfa açtılar. Nasip..

Klavyenizde problem mi var? Yazı dilinde, internet aleminde büyük harf bağırmak demektir. Yani kızıp sinirlenince büyük harfler kullanılır.

Hıc kımse bırakmaz sadece szı bılmezsınız zaten ogrendıgınız de ıs işten geçmiş oluyor..Benım ki en son uzerıme olan evı tefecıye soz vermıs , adamlar beni parayı odemez ısem evı yakmakla ve daha kotu seylerle tehdıt ettıler.

Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Bende aynı durumdayım şimdi tedaviye başladık bence tedavi ettir derim bu bir hastalık çünkü onların elinde olan bişey değil

Kumar madde gibi değil ki istese ya da azıcık adam olsa bırakması hic zor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…