kumar ile bir bağlantısı var mı?

Alya sultans

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
399
231
18
30
Arkadaşlar eşime şöyle bir mesaj gelmiş;" İş bankası hesabınızdan şans oyunlarına 1.000 tl aktarılmıştır." Bu ne demek acaba. Bileniniz var mı. Şans oyunlarını daha önce duydum fakat kumar ile bir bağlantısı var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar eşime şöyle bir mesaj gelmiş;" İş bankası hesabınızdan şans oyunlarına 1.000 tl aktarılmıştır." Bu ne demek acaba. Bileniniz var mı. Şans oyunlarını daha önce duydum fakat kumar ile bir bağlantısı var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesajda bağlantı vb varsa tıklamamışsınızdır umarım. Bankanın müşteri hizmetlerini arayabilir; güvenli bir cihazdan mobil bankacılığa girip, hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

siz eşinizin kumar oynayıp oynamadığını mı soruyorsunuz yoksa iş bankasından gelmiş gibi görünen bi dolandırıcılıkla karşı karşıya olup olmadığınızı mı? çünkü eşiniz de şaşkınsa iş bankasını arayın derim. sahtekarlık öyle bir boyutta ki herşeyin kopyası yapılmış halde.

siz eşinizin kumar oynayıp oynamadığını mı soruyorsunuz yoksa iş bankasından gelmiş gibi görünen bi dolandırıcılıkla karşı karşıya olup olmadığınızı mı? çünkü eşiniz de şaşkınsa iş bankasını arayın derim. sahtekarlık öyle bir boyutta ki herşeyin kopyası yapılmış halde.
Eşimin kumar oynayıp oynamadığını soruyorum. Eşim mesajı gördüğümü bilmiyor. Mesaj bir hafta önce gelmiş eğer dolandırıcılık ile ilgisi olsaydı eşim şimdiye kadar dile getirirdi. Ben kumardan şüphelendim bi an

Mobil bankacılıktan hesap hareketlerine bakıp kontrol edebilirsiniz.

Eşiniz iş bankası hesabından şans oyunlarına 1000 lira para aktarmış onun mesajı. Bankadaki şans oyunları sekmesinde belli siteler var para aktarılan mesela bir tanesi millipiyango.com. Sayısal loto, milli piyango bileti, kazıkazan gibi şeyler var bunların dışında saçma sapan oyunlar var. Başka siteler de vardı nesine.com gibi öyle bir yerlere para aktarmış. Eşiniz ben yapmadım diyorsa iş bankası hesaplarına girip hesap hareketlerinden rahatlıkla görebilirsiniz yapmış mı yapmamış mı. Kumar mi derseniz yasal olduğu için kumar denmiyor ama neticede şans oyunu

Şans oyunu kumar işte nesine bilyoner vs

Şans oyunu ne demek sizce 🥲
İddia bilyoner vs kumar işte evet 1000tl harcamış buna
1000 tl benim mutfagımın bir haftalık sebze alışverişi. Gerçekten şoklar içerisindeyim nasıl yapar aklım almıyor. Tam bir şeyleri yoluna koyduk diyorum bu defa başka bir pürüz çıkıyor. Boşansam bi dert boşanmasam bi dert. Adam beni el üstünde tutuyor bir dediğimi iki etmiyor hakkını yiyemem fakat böyle bir şeyi de yapması inanılmaz üzdü beni. Benim çocugunun rızkını kumara yatırıyor demekki.

Back
X