- 26 Temmuz 2025
- 14
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi melisadevis
-
Sorulacak bisey değil. Tabi ki ilk oynadığında bırakacaktin.. Sen hamileyken mi oynamaya başladı öncesi yok muydu? Aldatan bu daha aldatır.. Kumar oynayan batan bidaha oynar... Affedilmemeli. Ben öyle herkes ikinci şansı hakedee diyenlerden değilim. Acirsan acınacak hale getirirler.Eşim bir yıldır kumar oynuyor 1.5milyon kaybetti arabamız vardı sattık hepsini ödedik olur yeniden başlarız herşeye dedim 0a çıltık ama bu som dedim bir hata daha istemem ve sonra eşim yine oynamaya başladı alenen ve bu kez eskisi gibi değil kaybetmeyeceğim diyor bebeğim var boşanmayı düşünüyorum ailem arkamda bebeğim küçük çalışamam boşanırsaöda baksın bi zahmet zaten normaldede sorunlarımı var ne yapmalıyım lütfen yardım edin nasıl bi adım atmalıyım
borçlara yeniden başlarsınız tabi...yeniden başlarız herşeye dedim
Evet hamileyken oynuyormuş doğum yaptım lohusayken borç olduğunu vs öğrendim başta 100dedi verdim altım kapat diye somra gitmiş onunlada oynamış 300dü 600dü bilmem ne derken arabayı satana kadar 1.5 milyona çıkarmış yanş bu nasıl yapılır nedir ne değildir anlayamıyorım o kadar uçuk bir rakam kş şaka gibi zaten öok net ve kararlıyım asla güvenmiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim ondan emin değilimSorulacak bisey değil. Tabi ki ilk oynadığında bırakacaktin.. Sen hamileyken mi oynamaya başladı öncesi yok muydu? Aldatan bu daha aldatır.. Kumar oynayan batan bidaha oynar... Affedilmemeli. Ben öyle herkes ikinci şansı hakedee diyenlerden değilim. Acirsan acınacak hale getirirler.
Eksiler kartlar herşey patlamıştı sonra tğm hesaplarını kapatmıştı açmak zor bir şey değilki bankalar koşa koşa hesapta açar kartta veriri kredideNeyle oynamış peki kartlarına falan el koymadınız mı?
Ne kadar sonra oynadı peki… bir yakınım da aynı durumda da… geçmiş olsun size de.Eksiler kartlar herşey patlamıştı sonra tğm hesaplarını kapatmıştı açmak zor bir şey değilki bankalar koşa koşa hesapta açar kartta veriri kredide
Çok kararlıyım zaten ama nasıl bşr yol izlemeliyim bilmiyorum bi tatile gidecektim çocupum ve ben 15 günlüğüne perşembe biletim gidip gelince arabanın yarı parasını alıp anlaşmalı boşanmak istiyorum ben hatalıyım tamam bitti dedin diyip kestirip odaya kapanıyor bşr şey konuşulmuyor kiKumar oynayan bırakmaz, oynamış 1,5 milyon borçlanmış arabayı satıp borcu kapamışsınız, yine borçlanacak hem de bu sefer daha fazla borçlanacak, o zaman ne satacaksınız?
Kumarbaz adamdan koca da olmaz baba da, tekrar gırtlağa kadar borç batağına düşmeden boşanın.
Ay 10 gün bile olmamıştır zaten çok eskşden evlenmeden oynuyormuş yıllar sonra tekrar peydah oldu galibaNe kadar sonra oynadı peki… bir yakınım da aynı durumda da… geçmiş olsun size de.
Ailemin yanına gitmeyeceğim babamın evinde oturuyoruz zaten o gidecek ben aynı evde kalacağım ailesi ile aynı mahallede oturuyoruz yanş yan yana binalar nasıl olur bilmiyorum annem babam köyde buradada kimsem yok kalacak yerşm var ama kimse yok onlarda bana çok yakınArkanızda aile destegı varmış durmayın gidin ailenizin yanına
İsterse aynı binada otursunlar ev kendınızınmıs umursamayın . Siz kendı duzenınıze bakın insan kapı komşusunu zor görüyor yav yan binayı nerde goreceksınızAilemin yanına gitmeyeceğim babamın evinde oturuyoruz zaten o gidecek ben aynı evde kalacağım ailesi ile aynı mahallede oturuyoruz yanş yan yana binalar nasıl olur bilmiyorum annem babam köyde buradada kimsem yok kalacak yerşm var ama kimse yok onlarda bana çok yakın
Ay çocuk var ya gelirler görmek isterler nebiliyim sürekli getir derler bilmem ne tereddüt ediyorum birde bilirsiniz insanlar kötü zamanlarda çirkinleiir ve son kozlarını oynar onlar nasıl insanlar emin olamıyorumİsterse aynı binada otursunlar ev kendınızınmıs umursamayın . Siz kendı duzenınıze bakın insan kapı komşusunu zor görüyor yav yan binayı nerde goreceksınız
Mahkemenın verdiği günlerde görüştürürsünüz onun dışında ne alaka sizi rahatsız edemezler . Çirkinleşirlerse tekrar mahkemeye başvurur baba ile de gorusmesını gözetim altında bir noktada gerceklestırırsınız. Ailesi hiç göremez o zamanAy çocuk var ya gelirler görmek isterler nebiliyim sürekli getir derler bilmem ne tereddüt ediyorum birde bilirsiniz insanlar kötü zamanlarda çirkinleiir ve son kozlarını oynar onlar nasıl insanlar emin olamıyorum
Birde ailesi zır cahil ben öocuğuma yedirmem yedirirler saçma sapan konuşmalar felan bilmiyorum ya sırf çocuğumu düşünüyorum gerçi ailesi hep benden korkmuş çekinöiştir ne alakaysa bir şey yapabilirlermi otoritemi sarsabilirlermi bilmiyorum gerçi kendi de bi halta yarayıp çocukta bakamaz şimdi bile ev temizlerim gider ailesine götürür onlar bakar bilmem ne yapar amanMahkemenın verdiği günlerde görüştürürsünüz onun dışında ne alaka sizi rahatsız edemezler . Çirkinleşirlerse tekrar mahkemeye başvurur baba ile de gorusmesını gözetim altında bir noktada gerceklestırırsınız. Ailesi hiç göremez o zaman
9 aylık bebek her türlü mahkeme velayeti size vericek zaten yatılı olmaz bebekken sonrasını sonra düşünürsünüz şimdiden bunun stresini yüklenmeyin . 5-10 güne yeni birini bulur evlenır size doğru dönmezler bileBirde ailesi zır cahil ben öocuğuma yedirmem yedirirler saçma sapan konuşmalar felan bilmiyorum ya sırf çocuğumu düşünüyorum gerçi ailesi hep benden korkmuş çekinöiştir ne alakaysa bir şey yapabilirlermi otoritemi sarsabilirlermi bilmiyorum gerçi kendi de bi halta yarayıp çocukta bakamaz şimdi bile ev temizlerim gider ailesine götürür onlar bakar bilmem ne yapar aman
Haklısınız hakikatten zaten bunların sülalesinde çok boşanan evlenen bilmem ne yapan alışıklar yani9 aylık bebek her türlü mahkeme velayeti size vericek zaten yatılı olmaz bebekken sonrasını sonra düşünürsünüz şimdiden bunun stresini yüklenmeyin . 5-10 güne yeni birini bulur evlenır size doğru dönmezler bile
Ay bi kere bi küçük tartışmamaızda annesi şahit olduda şey demişti boşansınşar anlaşamıyorlarsaa9 aylık bebek her türlü mahkeme velayeti size vericek zaten yatılı olmaz bebekken sonrasını sonra düşünürsünüz şimdiden bunun stresini yüklenmeyin . 5-10 güne yeni birini bulur evlenır size doğru dönmezler bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?