Kumar oynayan eş 9 aylık bebek

melisadevis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
14
17
3
27
Eşim bir yıldır kumar oynuyor 1.5milyon kaybetti arabamız vardı sattık hepsini ödedik olur yeniden başlarız herşeye dedim 0a çıltık ama bu som dedim bir hata daha istemem ve sonra eşim yine oynamaya başladı alenen ve bu kez eskisi gibi değil kaybetmeyeceğim diyor bebeğim var boşanmayı düşünüyorum ailem arkamda bebeğim küçük çalışamam boşanırsaöda baksın bi zahmet zaten normaldede sorunlarımı var ne yapmalıyım lütfen yardım edin nasıl bi adım atmalıyım

Sorulacak bisey değil. Tabi ki ilk oynadığında bırakacaktin.. Sen hamileyken mi oynamaya başladı öncesi yok muydu? Aldatan bu daha aldatır.. Kumar oynayan batan bidaha oynar... Affedilmemeli. Ben öyle herkes ikinci şansı hakedee diyenlerden değilim. Acirsan acınacak hale getirirler.

1 kere göz yummuşsunuz hâlâ akıllanmamış. Aileniz de arkanızdaysa boşanın, kumar gayet geçerli bir sebep. Başka sorunlarınız da varmış. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kumar oynayan bırakmaz, oynamış 1,5 milyon borçlanmış arabayı satıp borcu kapamışsınız, yine borçlanacak hem de bu sefer daha fazla borçlanacak, o zaman ne satacaksınız?

Kumarbaz adamdan koca da olmaz baba da, tekrar gırtlağa kadar borç batağına düşmeden boşanın.

Evet hamileyken oynuyormuş doğum yaptım lohusayken borç olduğunu vs öğrendim başta 100dedi verdim altım kapat diye somra gitmiş onunlada oynamış 300dü 600dü bilmem ne derken arabayı satana kadar 1.5 milyona çıkarmış yanş bu nasıl yapılır nedir ne değildir anlayamıyorım o kadar uçuk bir rakam kş şaka gibi zaten öok net ve kararlıyım asla güvenmiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim ondan emin değilim

Çok kararlıyım zaten ama nasıl bşr yol izlemeliyim bilmiyorum bi tatile gidecektim çocupum ve ben 15 günlüğüne perşembe biletim gidip gelince arabanın yarı parasını alıp anlaşmalı boşanmak istiyorum ben hatalıyım tamam bitti dedin diyip kestirip odaya kapanıyor bşr şey konuşulmuyor ki

Arkanızda aile destegı varmış durmayın gidin ailenizin yanına
Ailemin yanına gitmeyeceğim babamın evinde oturuyoruz zaten o gidecek ben aynı evde kalacağım ailesi ile aynı mahallede oturuyoruz yanş yan yana binalar nasıl olur bilmiyorum annem babam köyde buradada kimsem yok kalacak yerşm var ama kimse yok onlarda bana çok yakın

İsterse aynı binada otursunlar ev kendınızınmıs umursamayın . Siz kendı duzenınıze bakın insan kapı komşusunu zor görüyor yav yan binayı nerde goreceksınız

İsterse aynı binada otursunlar ev kendınızınmıs umursamayın . Siz kendı duzenınıze bakın insan kapı komşusunu zor görüyor yav yan binayı nerde goreceksınız
Ay çocuk var ya gelirler görmek isterler nebiliyim sürekli getir derler bilmem ne tereddüt ediyorum birde bilirsiniz insanlar kötü zamanlarda çirkinleiir ve son kozlarını oynar onlar nasıl insanlar emin olamıyorum

Ay çocuk var ya gelirler görmek isterler nebiliyim sürekli getir derler bilmem ne tereddüt ediyorum birde bilirsiniz insanlar kötü zamanlarda çirkinleiir ve son kozlarını oynar onlar nasıl insanlar emin olamıyorum
Mahkemenın verdiği günlerde görüştürürsünüz onun dışında ne alaka sizi rahatsız edemezler . Çirkinleşirlerse tekrar mahkemeye başvurur baba ile de gorusmesını gözetim altında bir noktada gerceklestırırsınız. Ailesi hiç göremez o zaman

Birde ailesi zır cahil ben öocuğuma yedirmem yedirirler saçma sapan konuşmalar felan bilmiyorum ya sırf çocuğumu düşünüyorum gerçi ailesi hep benden korkmuş çekinöiştir ne alakaysa bir şey yapabilirlermi otoritemi sarsabilirlermi bilmiyorum gerçi kendi de bi halta yarayıp çocukta bakamaz şimdi bile ev temizlerim gider ailesine götürür onlar bakar bilmem ne yapar aman

9 aylık bebek her türlü mahkeme velayeti size vericek zaten yatılı olmaz bebekken sonrasını sonra düşünürsünüz şimdiden bunun stresini yüklenmeyin . 5-10 güne yeni birini bulur evlenır size doğru dönmezler bile

Haklısınız hakikatten zaten bunların sülalesinde çok boşanan evlenen bilmem ne yapan alışıklar yani

Ay bi kere bi küçük tartışmamaızda annesi şahit olduda şey demişti boşansınşar anlaşamıyorlarsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…