- Konu Sahibi melisadevis
-
Geçen biri annesinin kanser ilacı parasını kumarda kaybedip intihar etmişti haberlerde gördüm. Bu ara ekonomik sıkıntılardan mıdır nedir kumar bağımlılığı artmış.Patolojık kumar bagımlıları kazansalar dahi o kazandıkları ile de kumar oynarlar ve totelde hep kaybederler.1.5 MILYONU BASTI 3 MILYON YAPSA BILE HEMEN 3 MILYONU DA BASIYOR..Kumarda kaybetme ıhtımalı kazanmanın yanıda çok çok düşük zaten..Konu sahibi olayı ıdrak etmesi lazım..Öğütücü gibidirler bunlar..10 araba satsan 10 da yer yine gelir oynadım hata yaptım işte der..Hatta bazısı onu bıle demez..Çunkı hata değilki onun için hayatta ki en büyük keyfi..
Tamam süper zeka boşanayımmı diye sormuyorum okusan adam akıllı anlarsın nasıl bir yol izlemeliyim diyorum farkındaysan2. Çocuğu yap
Sanal kumara beni koyamaz herhaldeKoyacak parası kalmadığında karımı ortaya koyuyorum dediğinde ne yapacağınızı bir düşünün şimdiden
Adama 1.5m kaptıran sensin, affeden de sensin. Bu hikayenün süper zekası sensin benceTamam süper zeka boşanayımmı diye sormuyorum okusan adam akıllı anlarsın nasıl bir yol izlemeliyim diyorum farkındaysan
Eşim bir yıldır kumar oynuyor 1.5milyon kaybetti arabamız vardı sattık hepsini ödedik olur yeniden başlarız herşeye dedim 0a çıltık ama bu som dedim bir hata daha istemem ve sonra eşim yine oynamaya başladı alenen ve bu kez eskisi gibi değil kaybetmeyeceğim diyor bebeğim var boşanmayı düşünüyorum ailem arkamda bebeğim küçük çalışamam boşanırsaöda baksın bi zahmet zaten normaldede sorunlarımı var ne yapmalıyım lütfen yardım edin nasıl bi adım atmalıyım
Koyacak parası kalmadığında karımı ortaya koyuyorum dediğinde ne yapacağınızı bir düşünün şimdiden
Tefeciler alacaklılar kapıya gelince görürsün gülmeyi. Durumun ciddiyetinden bir habersin...Sanal kumara beni koyamaz herhalde
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bende 1,5 yıl üzerine kumar sebebiyle boşanma kararı aldım. Türlü yalanlarla önce 7-8 ay beni kandırdı. Gerçekler ortaya çıkıncada söz verdi şans verdim 1 sene sonra hala oynadığını öğrendim. Bizde sevgisizlikte yoktu aksine çok seviyor ve seviliyordum bu yüzden atlatmakta çok zorlanıyorum ama bana çok saygısızlık yapıp parmağında oynattı ve türlü yalanlar söylerek beni elinde tutmaya çalıştı, iyi niyetli desteklerimi hep heba etti. Çok canım yanıyor dayanamıyorum ama Rabbimiz yanımızda inşallah geçecek diye düşünüyorum.Ay 10 gün bile olmamıştır zaten çok eskşden evlenmeden oynuyormuş yıllar sonra tekrar peydah oldu galiba
Yolu boşanmak. Hâlâ neyi soruyorsunuz? Kumar tam bir bataklık. Bu illete bulaşıp da sağ çıkan ben göremedim, duymadım. 1.5 milyon parayı ben yiyemedim al sen yer dercesine havaya üflemiş. Durmamış yine oynamış. Bir de kazanacağım diye tutturmuş. Ne bekliyorsunuz? Gökten ilham gelmesini mi? Siz hamile iken kumar oynayan adam size acımamış bile. Çocuğum olacak onun geleceği ne olacak diye düşünmemiş bile. Hâlâ kalkmış nasıl bir yol izlemeliyim diye soruyorsunuz? Anlaşmalı boşanma davası açmalısınız. Çocuğuna nafaka bağlatmalısın. Üzerinize mal varsa mal davası da açın. Ailem arkamda diyorsun bir de. Eee daha ne olsun.Evet hamileyken oynuyormuş doğum yaptım lohusayken borç olduğunu vs öğrendim başta 100dedi verdim altım kapat diye somra gitmiş onunlada oynamış 300dü 600dü bilmem ne derken arabayı satana kadar 1.5 milyona çıkarmış yanş bu nasıl yapılır nedir ne değildir anlayamıyorım o kadar uçuk bir rakam kş şaka gibi zaten öok net ve kararlıyım asla güvenmiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim ondan emin değilim
inanır mısın aynı şeyleri yaşıyorum. bende hamileyken benim altınlarımı kasadan almış kumar oynamış batırmış. doğumdan sonra öğrendim lohusayken hemde. sonra tamam dedim sütüm gitmesin dedim bebeğim için sustum. sonra bi öğrendim annemlerin doğum hediyesi diye aldığı bileziği de alıp bozdurmuş. 3-4 gün ayrı kaldık. ama ben yine çocuğum için barıştım hatta ben çabaladım böyle saçma bişey işte. o ayrı kaldığımız sürede de beni manipüle etti eski konuları açtı öyle berbat bi süreçti. şimdi beraberiz ama mutsuzum. çok az mutlu zamanım oluyo yani. 8 aylık bebeğim benimde. korkuyorum ailem yanımda ama alışkanlık mı ne bilmiyorum. boşanmak çok zor ve nasıl bi hayat bekler bilmiyorum. asla cesaret edemiyorum yaEşim bir yıldır kumar oynuyor 1.5milyon kaybetti arabamız vardı sattık hepsini ödedik olur yeniden başlarız herşeye dedim 0a çıltık ama bu som dedim bir hata daha istemem ve sonra eşim yine oynamaya başladı alenen ve bu kez eskisi gibi değil kaybetmeyeceğim diyor bebeğim var boşanmayı düşünüyorum ailem arkamda bebeğim küçük çalışamam boşanırsaöda baksın bi zahmet zaten normaldede sorunlarımı var ne yapmalıyım lütfen yardım edin nasıl bi adım atmalıyım
Valla tanıdığım biri var 5 milyon ödediler toplamda borçlara.Ama bir kerede değil yani bu son bu son diye diye 5 milyon gitti kadının ailesi ödüyor bir şekilde.
Hala da boşanmayı düşünmüyor daha ödeyesi var demek ki..
Sözüm şu ki asla bırakmıyorlar bırakmayacak..
Ama devam edersin ama kalırsın karar senin.
Valla bende anlamadım.Kadının ailesi sabahcıgillerden sanıyorum ki. Rabbim de çocuğun hayırlısını versin.
Merhaba sırf bu konu için üyelik açtım. Kızım 9 aylıkken söz verdiği halde sanal kumara devam ettiğini öğrendim. Evlilik öncesi bıraktı sanıyordum yalan söylemiş yıllarca oynamış ama az az oynadığı için fark etmemişim. Halbuki o arada da borç alıp veriyormuş. Nikah sonrası oynamaya devam etmiş. Bunların hepsini 4 sene sonra fark ettim. Ve boşandım. Yıllarca bana yalan söyleyen birine nasıl güvenebilirim ki tekrar. Nitekim kızımm 4 yaşında ve hala oynayıp iyice battı kirasını nafakasını veremez hale geldi. Başta acıdım üzüldüm ama bi insan bunu kendine ailesine çocuğuna yapmamalı. Onu yeşilaya böle götürdüm zamanında istemedi. Ve bomba haber yeniden evlendi. Eminim yeni eşi bilmiyor kadına Allah yardım etsin.Eşim bir yıldır kumar oynuyor 1.5milyon kaybetti arabamız vardı sattık hepsini ödedik olur yeniden başlarız herşeye dedim 0a çıltık ama bu som dedim bir hata daha istemem ve sonra eşim yine oynamaya başladı alenen ve bu kez eskisi gibi değil kaybetmeyeceğim diyor bebeğim var boşanmayı düşünüyorum ailem arkamda bebeğim küçük çalışamam boşanırsaöda baksın bi zahmet zaten normaldede sorunlarımı var ne yapmalıyım lütfen yardım edin nasıl bi adım atmalıyım
Böyle durumlarda aileler de problemli genelde. Ve emin olun tecrübe ile sabit biz senin yanındayız dediler boşandık kayboldular şimdi hiçbiri ile görüşmüyorum iyi ki onları görmüyorum hepsi toksik yalancı insanlarmış.Ay bi kere bi küçük tartışmamaızda annesi şahit olduda şey demişti boşansınşar anlaşamıyorlarsaa
Ben de 9 aylıkken boşandım. Asla bitmeyecek emin olun çok yaşadım bebeğim için devam etsem şuan ruh hastası olurdum. Ekonomik özgürlük çok önemli burda ve aileniz arkanızda ise hiç durmayın. Bebeğinizin riskini kumara heba etmeyin.Eşim bir yıldır kumar oynuyor 1.5milyon kaybetti arabamız vardı sattık hepsini ödedik olur yeniden başlarız herşeye dedim 0a çıltık ama bu som dedim bir hata daha istemem ve sonra eşim yine oynamaya başladı alenen ve bu kez eskisi gibi değil kaybetmeyeceğim diyor bebeğim var boşanmayı düşünüyorum ailem arkamda bebeğim küçük çalışamam boşanırsaöda baksın bi zahmet zaten normaldede sorunlarımı var ne yapmalıyım lütfen yardım edin nasıl bi adım atmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?