Kumar oynayan eş 9 aylık bebek

Geçen biri annesinin kanser ilacı parasını kumarda kaybedip intihar etmişti haberlerde gördüm. Bu ara ekonomik sıkıntılardan mıdır nedir kumar bağımlılığı artmış.

Boşanmak harici bir adım gözükmüyor ufukta. Bebeğinize yazık böyle mi büyüsün?

Ne iş yapıyor bu faydasız?
Ev var tamam ama geri kalan geçimi nasıl sağlayacaksınız?
Boşanın elbette ,ama kuru nafaka yetecek mi, bebeğin ihtiyaçları var, kreş yaşına kadar garanti para lazım size öncelikle burdan başlayıp plan yapın bence.

Evlendıgınden berı kumar oynayan bırınden bırde cocuk mu yaptın? Nasıl bır cahıllık. Bırde bosanmak ıstemıyorum, cozum soyleyın demıssınız. Allah akıl fıkır versın ıkınıze de

Ay 10 gün bile olmamıştır zaten çok eskşden evlenmeden oynuyormuş yıllar sonra tekrar peydah oldu galiba
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bende 1,5 yıl üzerine kumar sebebiyle boşanma kararı aldım. Türlü yalanlarla önce 7-8 ay beni kandırdı. Gerçekler ortaya çıkıncada söz verdi şans verdim 1 sene sonra hala oynadığını öğrendim. Bizde sevgisizlikte yoktu aksine çok seviyor ve seviliyordum bu yüzden atlatmakta çok zorlanıyorum ama bana çok saygısızlık yapıp parmağında oynattı ve türlü yalanlar söylerek beni elinde tutmaya çalıştı, iyi niyetli desteklerimi hep heba etti. Çok canım yanıyor dayanamıyorum ama Rabbimiz yanımızda inşallah geçecek diye düşünüyorum.

Yolu boşanmak. Hâlâ neyi soruyorsunuz? Kumar tam bir bataklık. Bu illete bulaşıp da sağ çıkan ben göremedim, duymadım. 1.5 milyon parayı ben yiyemedim al sen yer dercesine havaya üflemiş. Durmamış yine oynamış. Bir de kazanacağım diye tutturmuş. Ne bekliyorsunuz? Gökten ilham gelmesini mi? Siz hamile iken kumar oynayan adam size acımamış bile. Çocuğum olacak onun geleceği ne olacak diye düşünmemiş bile. Hâlâ kalkmış nasıl bir yol izlemeliyim diye soruyorsunuz? Anlaşmalı boşanma davası açmalısınız. Çocuğuna nafaka bağlatmalısın. Üzerinize mal varsa mal davası da açın. Ailem arkamda diyorsun bir de. Eee daha ne olsun.

inanır mısın aynı şeyleri yaşıyorum. bende hamileyken benim altınlarımı kasadan almış kumar oynamış batırmış. doğumdan sonra öğrendim lohusayken hemde. sonra tamam dedim sütüm gitmesin dedim bebeğim için sustum. sonra bi öğrendim annemlerin doğum hediyesi diye aldığı bileziği de alıp bozdurmuş. 3-4 gün ayrı kaldık. ama ben yine çocuğum için barıştım hatta ben çabaladım böyle saçma bişey işte. o ayrı kaldığımız sürede de beni manipüle etti eski konuları açtı öyle berbat bi süreçti. şimdi beraberiz ama mutsuzum. çok az mutlu zamanım oluyo yani. 8 aylık bebeğim benimde. korkuyorum ailem yanımda ama alışkanlık mı ne bilmiyorum. boşanmak çok zor ve nasıl bi hayat bekler bilmiyorum. asla cesaret edemiyorum ya

Valla tanıdığım biri var 5 milyon ödediler toplamda borçlara.Ama bir kerede değil yani bu son bu son diye diye 5 milyon gitti kadının ailesi ödüyor bir şekilde.
Hala da boşanmayı düşünmüyor daha ödeyesi var demek ki..
Sözüm şu ki asla bırakmıyorlar bırakmayacak..
Ama devam edersin ama kalırsın karar senin.

Kadının ailesi sabahcıgillerden sanıyorum ki. Rabbim de çocuğun hayırlısını versin.

Merhaba sırf bu konu için üyelik açtım. Kızım 9 aylıkken söz verdiği halde sanal kumara devam ettiğini öğrendim. Evlilik öncesi bıraktı sanıyordum yalan söylemiş yıllarca oynamış ama az az oynadığı için fark etmemişim. Halbuki o arada da borç alıp veriyormuş. Nikah sonrası oynamaya devam etmiş. Bunların hepsini 4 sene sonra fark ettim. Ve boşandım. Yıllarca bana yalan söyleyen birine nasıl güvenebilirim ki tekrar. Nitekim kızımm 4 yaşında ve hala oynayıp iyice battı kirasını nafakasını veremez hale geldi. Başta acıdım üzüldüm ama bi insan bunu kendine ailesine çocuğuna yapmamalı. Onu yeşilaya böle götürdüm zamanında istemedi. Ve bomba haber yeniden evlendi. Eminim yeni eşi bilmiyor kadına Allah yardım etsin.

Ay bi kere bi küçük tartışmamaızda annesi şahit olduda şey demişti boşansınşar anlaşamıyorlarsaa
Böyle durumlarda aileler de problemli genelde. Ve emin olun tecrübe ile sabit biz senin yanındayız dediler boşandık kayboldular şimdi hiçbiri ile görüşmüyorum iyi ki onları görmüyorum hepsi toksik yalancı insanlarmış.

Ben de 9 aylıkken boşandım. Asla bitmeyecek emin olun çok yaşadım bebeğim için devam etsem şuan ruh hastası olurdum. Ekonomik özgürlük çok önemli burda ve aileniz arkanızda ise hiç durmayın. Bebeğinizin riskini kumara heba etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…