- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Kafama uzun süreden beri takılan bir soru.. kumar oynayan insan nasıl davranışlarda bulunur? (Evliliğim zaten kötü iletişim yok cinsellik yok sevgi yok aldatma bence var onun tarafindan bakarsak yokmusss... ben evliliği kurtarma derdinde değilim net sadece zamanı bekliyorum şartların iyileşmesini ) Evliliğim boyunca hiç düzenimız olmadı .Hep borç var toptan kredi çekilir tüm borç ödenir tek bir yere ödenir vs hop yine başa..... bu toplam 5 6 kez oldu kredi çekildi sifirlandi yine aynı yine aynı değişen yok. Banka hesaplarını hiç takip etmedim ama bizim eve 5bin 6 bin lira girdiyse ay sonunu hep zor geldi hala öyle..... yeri geldi ihbarnameler geldi sayaclar mühurlendi( yaklaşık 12 13 kez olmustur) ben baba evimde bu tür şeyler yasamadigimdan çok zoruma gitmiştir. Bir insan nasıl olur da bu maasla hep eksiye girer
sadece Arabamız var. 40 bin borç var, yıllık ödenen kira yaklaşıyor( 18 bin) Kumar oynayan adam yıllarca kendini gizleyebilir mi? Aylar öncesi atılmış bir msj birine atılmış "bu daha cok kazandiriyor"demiş es kişisi .