kumaş

labellefille

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
1.392
1.846
kızlar ben daha önceden kumaşçılardan kumaş alıp kendime giysi diktirirdim. ama şimdi Doğu görevi olunca çok küçük bir yerde çalışıyorum ve kumaşçı yok. bir terzi buldum güzel ama kumaş bulamıyorum bir türlü . netten almayı düşündüm fakat kumaş isimlerinden anlamıyorum. saatlerce inceledim bir sürü siteyi ve böyle inceleyerek olmayacak . eskiden de alırken dokunup seçer öyle alırdım. şimdi bana günlük elbise için kumaş ismi söyleyecek ve bir de site tavsiye edebilecek birine ihtiyacım var. yazan elleriniz dert görmesin:KK36:

Kumaşta internet işine girme parana yazık
Büyük şehirlerde tanıdığın varsa bir kumaşçıdan numune iste ve parasını yollayıp kumaşı kargo ile al.
Adı aynı olup, iplik kalitesi faklı bir sürü kumaş var, internetten olmaz o yüzden

Kumaşta internet işine girme parana yazık
Büyük şehirlerde tanıdığın varsa bir kumaşçıdan numune iste ve parasını yollayıp kumaşı kargo ile al.
Adı aynı olup, iplik kalitesi faklı bir sürü kumaş var, internetten olmaz o yüzden
hiç böyle düşünmemiştim .o_Oçok memnun kalanlar da yazmışlar değişik sitelerde benim de o yüzden aklıma yatmıştı ama haklısın sanırım.sağol canım uyardığın için.

X