Kumbara biriktirelim kızlar!!!

Benimde bozuk para kumbaram var.
100 tl doluyor genelde 1 kavanoz.
üstünü ekleyip küçük altın alıyorum.

ben de bu ay ilk defa kumbara yaptım kendime..6 eylülde başladım, aralık sonuna kadar sabredip açmamayı planlıyorum, umarım becerebilirim

Bende birikimi kumbara ile yapanlardanım
Kış sonu açmayı düşünüyorum kumbarayı.
Şimdi yatağımdan kalkıp sabah bereketi ile 10 TL atıp geldim kumbaraya

Tipik hayırlı olsun .. bende bugün kumbara yaptım 10 tl ile siftahı açtım Allah bereket versin yılbaşında açıp hesaba atıcam bakalım ne cıkcak

Benimde bozuk para kumbaram var.
100 tl doluyor genelde 1 kavanoz.
üstünü ekleyip küçük altın alıyorum.

ben de bu ay ilk defa kumbara yaptım kendime..6 eylülde başladım, aralık sonuna kadar sabredip açmamayı planlıyorum, umarım becerebilirim

Bende dün itibariyle bir kumbara yaptım yine kendime hedef aralık sonu.. Siftahı 8 tl attım..

Bende birikimi kumbara ile yapanlardanım
Kış sonu açmayı düşünüyorum kumbarayı.
Şimdi yatağımdan kalkıp sabah bereketi ile 10 TL atıp geldim kumbaraya

Tipik hayırlı olsun .. bende bugün kumbara yaptım 10 tl ile siftahı açtım Allah bereket versin yılbaşında açıp hesaba atıcam bakalım ne cıkcak

Ben de aralık sonu gibi açayım o zaman :) bakalım ne kadar biriktireceğiz kızlar şimdiden çok heyecanlıyım :)
dün 2 tl attım bugün de 3 hadi bakalım ne olacak :) bir de ben sadece 1 tl atmıyorum çok bozuk atıyorum o yüzden yüksek bir beklentim yok ama bakalım :)

bu hafta bende kumbara olayına girdim her zaman dayanamayıp 1 ayda açıyorum bu sefer bende yılbasında açacagım ama küçük kumbaram
orta boy yada buyuk boy kumbara yapmakla ilgili değişik fikirleriniz varmı?
çoook ama çok borcumuz var bende biraz savruk parayı hiç elinde tutamayan biri olarak ne kadar dayancam bakalım
internetten çok alısveriş yapıyorum bunlar genelde yiğenlerime eltimin çocuklarına çok azı bize oluyor umarım bu ay azaltırım hepsini
hepimize bol paralı günler...

bende öyleyim biriktirmem çok zor oluyordu bende iki tane kumbara var . biri en küçük boy biri en büyük. En küçüğü bu yılın sonuna kadar biriktirip büyüğe aktarmayı düşünüyorum . böylece küçüğü açtığımda belki hevesimi alırım da büyük kumbara dolabilir
inan bende de çok para harcama huyu var ben de ne yapacağımı bilemiyorum pek öneri vermem zor olur :)

baska konularda su bidonuna (5 litrelik )biriktirenleri okumustum ben küçücük kumbaramı bakalım doldurabilecekmiyim
sizle bana bi muhasebeci şart desenize
internet alısverişini bitirmem lazım işyerime satıcı bayanlar geliyo 2 3 onlarada taksit yapıyorum birazda dagıtmayı seviyorum allah sonumuzu hayretsin

günaydın kumbaracı kızlar yaa ayın 6 sından beri kumbaram var, aklım fikrim onda..gidip açasım var, neden sabredemiyorum bilmiyorum..kumbara işi beni çok kasıyor, nasıl sabredeiyorsunuz sizler? 5 gündür yatıp kalkıp kumbarayı düşünüyorum..bi de sürekli cebimdeki paraları atıp duruyorum içine, bozuk, kağıt farketmez..bu sefer de harçlıksız kalıyorum habire gidip bankadan para çekiyorum.saçma bir hal aldı benim kumbara işim...

Kumbaraya basladigim ilk sene bende senin gibiydim
Hemen acmak istiyordum. Bu yüzden açılmayan teneke kumbaralardan alıp başlamıştım. Onlarında en küçüğü ile başladım ki. Çabuk dolsun ve hevesim kırılmasın

Şimdi 3. Senemdeyim arada hala gaza gelip patlatmak istiyorum. Ama artik daha sabirliyim

şuanki kumbaram epeyi büyük gecen sene agustos ayinda basladim ve yarisi doldu. İçinde 800 TL anca vardır. Önümüzdeki sene ağustosda anca dolar. Ama ben Kış sonu açıp bilezik almayı hedefliyorum

anladım...ben kumparaya para vermemek için derin bir dondurma kabının kapağını sıkıca yapıştırıp iyice bantladım ve plastik kapağına para sığacak kadar delik açtım..açılabilir olması herhalde beni caydırıyor, hemen açayım istiyorum.neyse sabretcez bakalım..Allah artırsın bu arada..bereketli olsun.

Amin cnm sagol
Başta bende senin gibi düşündüm. Hatta diğer topiğe para biriktirmek için bile para harcamaya kalkıyoruz bu yüzden kumbara almak yerine kavanoz kullanacagim demistim

Ama seninde dedigin gibi acilabiliyor olmasi benide caydırmıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…