Ben elinde para tutamayan biriyim. Bu yüzden para biriktirmek için mükemmel bir fikirle kumbara yöntemine geri dönme kararı aldım ama hep birlikte bulalım.
Başlangıç olarak 5 tl attım.
Sizde katılın hep birlikte biriktirelim
bereketli olsunnn, aralık sonuna birlikte acacaz desene kumbaraları... iyi heyecan olurBende dün itibariyle bir kumbara yaptım yine kendime hedef aralık sonu.. Siftahı 8 tl attım..
Yess cnm 4 aylık süre yeter bana ne birikirse artık, öyle yıl bekleyemem benbereketli olsunnn, aralık sonuna birlikte acacaz desene kumbaraları... iyi heyecan olur
oo maşallah güzel birikmiş, hadi darısı bu seney 4 aya inşallahYess cnm 4 aylık süre yeter bana ne birikirse artık, öyle yıl bekleyemem ben
Geçen yıl ilk kez yapmıştım kumbara 4 ayda 570 tl çıkmıştı
Güzel olmuştu Kumbarada biriktirmek çok zevkli olmuştu içinde ne kadar var bilmiyorsun merakla dolmasını bekliyorsun güzel yani... Hepinizin dolsun taşsın inşallah....oo maşallah güzel birikmiş, hadi darısı bu seney 4 aya inşallah
Benimde bozuk para kumbaram var.
100 tl doluyor genelde 1 kavanoz.
üstünü ekleyip küçük altın alıyorum.
ben de bu ay ilk defa kumbara yaptım kendime..6 eylülde başladım, aralık sonuna kadar sabredip açmamayı planlıyorum, umarım becerebilirim
Bende dün itibariyle bir kumbara yaptım yine kendime hedef aralık sonu.. Siftahı 8 tl attım..
Bende birikimi kumbara ile yapanlardanım
Kış sonu açmayı düşünüyorum kumbarayı.
Şimdi yatağımdan kalkıp sabah bereketi ile 10 TL atıp geldim kumbaraya
Tipik hayırlı olsun .. bende bugün kumbara yaptım 10 tl ile siftahı açtım Allah bereket versinyılbaşında açıp hesaba atıcam bakalım ne cıkcak
başlangıca maşallah :) kavanoz tarzı boş bir şey varsa çok güzel bir seçenek olabilir:)Dun gece ruyamda kumbara gördüm ya :)
Ben de varim
Baslangic 50 tl....kumbara alcam bi ara ama simdi neye koysam ?
bende öyleyim biriktirmem çok zor oluyordu bende iki tane kumbara var . biri en küçük boy biri en büyük. En küçüğü bu yılın sonuna kadar biriktirip büyüğe aktarmayı düşünüyorum . böylece küçüğü açtığımda belki hevesimi alırım da büyük kumbara dolabilirbu hafta bende kumbara olayına girdim her zaman dayanamayıp 1 ayda açıyorum bu sefer bende yılbasında açacagım ama küçük kumbaram
orta boy yada buyuk boy kumbara yapmakla ilgili değişik fikirleriniz varmı?
çoook ama çok borcumuz var bende biraz savruk parayı hiç elinde tutamayan biri olarak ne kadar dayancam bakalım
internetten çok alısveriş yapıyorum bunlar genelde yiğenlerime eltimin çocuklarına çok azı bize oluyor umarım bu ay azaltırım hepsini
hepimize bol paralı günler...
günaydın kumbaracı kızlaryaa ayın 6 sından beri kumbaram var, aklım fikrim onda..gidip açasım var, neden sabredemiyorum bilmiyorum..kumbara işi beni çok kasıyor, nasıl sabredeiyorsunuz sizler? 5 gündür yatıp kalkıp kumbarayı düşünüyorum..bi de sürekli cebimdeki paraları atıp duruyorum içine, bozuk, kağıt farketmez..bu sefer de harçlıksız kalıyorum habire gidip bankadan para çekiyorum.saçma bir hal aldı benim kumbara işim...
anladım...ben kumparaya para vermemek için derin bir dondurma kabının kapağını sıkıca yapıştırıp iyice bantladım ve plastik kapağına para sığacak kadar delik açtım..açılabilir olması herhalde beni caydırıyor, hemen açayım istiyorum.neyse sabretcez bakalım..Allah artırsın bu arada..bereketli olsun.Kumbaraya basladigim ilk sene bende senin gibiydim
Hemen acmak istiyordum. Bu yüzden açılmayan teneke kumbaralardan alıp başlamıştım. Onlarında en küçüğü ile başladım ki. Çabuk dolsun ve hevesim kırılmasın
Şimdi 3. Senemdeyim arada hala gaza gelip patlatmak istiyorum. Ama artik daha sabirliyim
şuanki kumbaram epeyi büyük gecen sene agustos ayinda basladim ve yarisi doldu. İçinde 800 TL anca vardır. Önümüzdeki sene ağustosda anca dolar. Ama ben Kış sonu açıp bilezik almayı hedefliyorum
Amin cnm sagolanladım...ben kumparaya para vermemek için derin bir dondurma kabının kapağını sıkıca yapıştırıp iyice bantladım ve plastik kapağına para sığacak kadar delik açtım..açılabilir olması herhalde beni caydırıyor, hemen açayım istiyorum.neyse sabretcez bakalım..Allah artırsın bu arada..bereketli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?