- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
yaaa, ozaman gidip bir kumbara alayım bari...kaç lira ki onlar?Amin cnm sagol
Başta bende senin gibi düşündüm. Hatta diğer topiğe para biriktirmek için bile para harcamaya kalkıyoruz bu yüzden kumbara almak yerine kavanoz kullanacagim demistim
Ama seninde dedigin gibi acilabiliyor olmasi benide caydırmıştı :)
1.5 TLden basliyor 15 TLye kadar cikiyor canim fiyatlariyaaa, ozaman gidip bir kumbara alayım bari...kaç lira ki onlar?
1.5 tl iyiymiş, alınabilir. bir bakayım çıkınca, çok teşekkürler.1.5 TLden basliyor 15 TLye kadar cikiyor canim fiyatlari
Rica ederim1.5 tl iyiymiş, alınabilir. bir bakayım çıkınca, çok teşekkürler.
Eki Görüntüle 2043544 Herkesin birikimi bereketli olsun inşAllah. Benim kumbaram resimdeki sarı bardak ve ben içinden hiç para almıyorum. Bunun sebebi de parayı oğlum için biriktiriyor olmam sanırım. Bence sizde bi hedef belirlemelisiniz bu sizi motive eder. Şıraya da birikenlerin resmini atayım ki hırslanalım
damla cikolata bence yanlış taktik uyguluyorsun. Mesela benim bayram harçlığım 200 tlymiş. Ben hemen 50 tlsini birikim hesabınca attım ve gerisini Gönül rahatlığıyla harcadım. Hoş ondan da 50 tl daha gönderdim birikime ama elimde kaldığı içindi. Yoksa yoksulluk çekiyo gibi bi hisse bürünüyor insan. Ama sen de elindekini a birikim ayırdım diye har vurup harman savurma arkadaşım
Benimki de böyle oldu. Durmadan 50-100 bozduruyorum... Bakalım nolcak sonra. Bi yandanda amann burda işte kumbara lazım olursa açarım rahatlığı var.. Ama inşallah açmam ..günaydın kumbaracı kızlaryaa ayın 6 sından beri kumbaram var, aklım fikrim onda..gidip açasım var, neden sabredemiyorum bilmiyorum..kumbara işi beni çok kasıyor, nasıl sabredeiyorsunuz sizler? 5 gündür yatıp kalkıp kumbarayı düşünüyorum..bi de sürekli cebimdeki paraları atıp duruyorum içine, bozuk, kağıt farketmez..bu sefer de harçlıksız kalıyorum habire gidip bankadan para çekiyorum.saçma bir hal aldı benim kumbara işim...
ben de aynıyım,umarım açmam..aklım hep kumbişteBenimki de böyle oldu. Durmadan 50-100 bozduruyorum... Bakalım nolcak sonra. Bi yandanda amann burda işte kumbara lazım olursa açarım rahatlığı var.. Ama inşallah açmam ..
bereketli olsun canım eşiminde kumbaraya borcu var 15 de maaşları alınca atacak şimdilik 100 tlSelam kızlar
Kumbarama bugün 203 TL attım.
Ben bütün birikimi kumbarada yaptığımdan dolayı arada böyle büyük miktarlar atabiliyorum.
Borç yiğidin kamçısıdır ödesin tabi :)bereketli olsun canım eşiminde kumbaraya borcu var 15 de maaşları alınca atacak şimdilik 100 tl
başka türlü benim koçanın kumbaraya para atacağı yokBorç yiğidin kamçısıdır ödesin tabi :)
Hatta faizi ile iste
Allah bereket versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?