canım çok teşekkür ederim :) normalde birikim yapıp hepsini bir alayım diyordum. ama evlilik paketi çok uyguna geldi. lazer de peşin ödeme diye bu şekilde yaptım :) şu an kumbaramda 40 tlden fazla birikti hem de 1 haftada. maaşımı da bugün alıyorum. oradan da 400 tl kenara atmayı düşünüyorum :) bu sefer kararlıyım. düğünümde eksik bir şey kalmasını istemiyorum :)
kumbaradaki bozuk paralara gelince de şöyle bir yöntem uyguluyorum. bozuk paralar artınca cüzdandaki kağıt 10 tl ile kumbaradaki bozuk 10 tlyi değiştiriyorum :) cüzdanımda biraz ağırlık yapıyor ama ekmek su alırken de işe yarıyorlar :) tavsiye ederim.
Allah tamamını erdirsin canım.
Bence evlenirken hersey tam olmasına gerek yok olmasında.
sonrasında fikirlerin değişebilir.
o yüzden birikim daha önemli.
ay hayırlı olsun :) inşallah kocanın paralarıyla da çocuğunuz için birikim yapmak nasip olur :) şu lazere bende cesaret edebilsem keşke. bir de bana bedava 6 seans hakkı geldi de gidemedimcanım çok teşekkür ederim :) normalde birikim yapıp hepsini bir alayım diyordum. ama evlilik paketi çok uyguna geldi. lazer de peşin ödeme diye bu şekilde yaptım :) şu an kumbaramda 40 tlden fazla birikti hem de 1 haftada. maaşımı da bugün alıyorum. oradan da 400 tl kenara atmayı düşünüyorum :) bu sefer kararlıyım. düğünümde eksik bir şey kalmasını istemiyorum :)
kumbaradaki bozuk paralara gelince de şöyle bir yöntem uyguluyorum. bozuk paralar artınca cüzdandaki kağıt 10 tl ile kumbaradaki bozuk 10 tlyi değiştiriyorum :) cüzdanımda biraz ağırlık yapıyor ama ekmek su alırken de işe yarıyorlar :) tavsiye ederim.
ay hayırlı olsun :) inşallah kocanın paralarıyla da çocuğunuz için birikim yapmak nasip olur :) şu lazere bende cesaret edebilsem keşke. bir de bana bedava 6 seans hakkı geldi de gidemedim
benim kumbaram açılmıyor o yüzden bütünleştirme yapamam da birikmesi de çok çok sürmez inşallah :)
bu hafta bende kumbara olayına girdim her zaman dayanamayıp 1 ayda açıyorum bu sefer bende yılbasında açacagım ama küçük kumbaram
orta boy yada buyuk boy kumbara yapmakla ilgili değişik fikirleriniz varmı?
çoook ama çok borcumuz var bende biraz savruk parayı hiç elinde tutamayan biri olarak ne kadar dayancam bakalım
internetten çok alısveriş yapıyorum bunlar genelde yiğenlerime eltimin çocuklarına çok azı bize oluyor umarım bu ay azaltırım hepsini
hepimize bol paralı günler...
O nasil oluyor canim ya bana da anlat bende kumbarayi açıyorum olmuyoray bende başladım kumbara birikimine.iş bankasının çelik açılmayan kumbarası benimki.diğer türlü açılanlarla bi türlü biriktiremedim.bi süre sonra hep açtım çünkü:)
Merhabaay bende başladım kumbara birikimine.iş bankasının çelik açılmayan kumbarası benimki.diğer türlü açılanlarla bi türlü biriktiremedim.bi süre sonra hep açtım çünkü:)
ya 2 aydir uğraşiyorum alacam diye.yok bireysel emeklilik yapin yok kredi çekin verelim diyorlar.kredim var zaten dedim.bireysel emekliliğim de var dedim.o zaman bireysel emeklilik miktar çoğaltin dediler.yapamam ödeyemem dedim.en sonunda banka müdürü biz konusurken duymuş.müşterimize verin bi tane kumbara dediler.öyle verdiler sonunda:)Merhaba
İş bankasının kumbarasını nasıl aldınız. Ben de o bankanın müşterisiyim. Gidip sormadım ama netten baktığum kadarıyla çocuklar için olan bi kumbara sanırım. Yoksa yetişkinler de alabiliyo mu
yok biriktirmek istiyorsan sende kullanabilirsin neden çocuklara özel olsun ki:).dijital olandan degil normal kumbarasıMerhaba
İş bankasının kumbarasını nasıl aldınız. Ben de o bankanın müşterisiyim. Gidip sormadım ama netten baktığum kadarıyla çocuklar için olan bi kumbara sanırım. Yoksa yetişkinler de alabiliyo mu
bildigin çelik açılmayan kumbara.anahtarı bankada oluyor.dolunca gidip bankadan açtırıyorsun.O nasil oluyor canim ya bana da anlat bende kumbarayi açıyorum olmuyor
Bayaa uğraşmışsın almak içinya 2 aydir uğraşiyorum alacam diye.yok bireysel emeklilik yapin yok kredi çekin verelim diyorlar.kredim var zaten dedim.bireysel emekliliğim de var dedim.o zaman bireysel emeklilik miktar çoğaltin dediler.yapamam ödeyemem dedim.en sonunda banka müdürü biz konusurken duymuş.müşterimize verin bi tane kumbara dediler.öyle verdiler sonunda:)
aynen ya altı üstü teneke:) amma kasmışlardı hakkaten.Bayaa uğraşmışsın almak içinbi sorarım şansımı denerim yoksa teneke kumbara alıcaktım zaten
Çok iyi ama prosedürü çok fazla bende uğraşamam heralde :))bildigin çelik açılmayan kumbara.anahtarı bankada oluyor.dolunca gidip bankadan açtırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?