Yok öyle bir şey. Dinden para kazanılmaz. Hüküm kesin, kaynak net.Kuranı Kerim öğreten kişinin devletten maaş alması ittifakla caizdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öyle bir şey. Dinden para kazanılmaz. Hüküm kesin, kaynak net.Kuranı Kerim öğreten kişinin devletten maaş alması ittifakla caizdir
Off muhafazakar muhabbeti olan her konuda, radarların açık.
Niye bunu yapıyorsun? Niye terk edilen, aldatılan kadınlara yazmıyorsun?
Vizyonuna hizmet ettiğin aşikar,
Kusura bakmayın ama bir insanın vizyonuna hizmet etmesinin ne gibi bir sakıncası var?Off muhafazakar muhabbeti olan her konuda, radarların açık.
Niye bunu yapıyorsun? Niye terk edilen, aldatılan kadınlara yazmıyorsun?
Vizyonuna hizmet ettiğin aşikar,
Ne ilgisi var?Hayırdır tahammül sınırlarını falanmı aşıyorum izin mi almam lazım herhangi bi yere yorum yaparken![]()
Ne ilgisi var?
Sebebini soruyorum sadece.
Seni niye alarma geçirdi benim yorumum?Kusura bakmayın ama bir insanın vizyonuna hizmet etmesinin ne gibi bir sakıncası var?
Sizi niye rahatsız etti üyenin hangi konulara yorum yaptığı.. İlginç cidden.
Hangi hakla buraya yazdın?Ne hakla diyorum bende????
Sen derken?Seni niye alarma geçirdi benim yorumum?
Vizyon değil, misyon yazmak istemiştim
Düzeltmedim
Size de.Sen derken?
Ha vizyon, ha misyon, önemli olan o mu?
Neyse... Kalemim değilsiniz.
İyi forumlar, iyi geceler
Aman Allahım demek yasak ama size yasak değil bana yasak. kaynak kuransa ayet gösterin hanımefendi. kuran öğretmek esit değildir peygamberlik. sonraki mesajlarda yazılmış da. peygamberlik vehbî ve dahi hasbîdir. ama kuran öğretmenliği böyle değil. nizamul-mulk nizamiye medreselerin kurdu kuralı hocalar ücret alır. ihya-i ulumuddin yazari gazali de almıştır. ve dahi tedavi icin kuran okuyup ücret alan sahabiyi peygamber onaylamıstir..Kaynak Kuran. Kabul etmemek sizinle alakalı. Yorum yazacaksanız mesaj atın buradan yazmayın rica ediyorum yasak sonuçta
Hangi hakla buraya yazdın?
Tam da o hakla.
Aynen öyle. Meal okununca çok net anlaşılır kitabımız. Para karşılığı birilerinin anlatması olmaz. Diğer sayfada arkadaş yazmış sebebini gayet güzel. Tek diyeceğim lütfen türkçe mealin tamamını okusun herkesHerkes sorumlu olduğu için anlamak için hocalığa lüzum yok. Açıp okuyan herkes anlar zaten bu kadar net
Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz,bana kaynak gösterir mısınız?O zaman bütün Kuran kursu öğreticileri-imamlar-müezzinler hep günah işliyor?Yok öyle bir şey. Dinden para kazanılmaz. Hüküm kesin, kaynak net.