Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

bu arada neler yaptınız neler yediniz bugün nasıl gidiyo? benim menüm şöyleydi:

sabah:
yarım kase nestle nesfit ve yarım bardak yarım yağlı süt
öğle:
yeşil çay
2 tane mavi yeşil kremalı bisküvi
akşam:
ton balıklı sandviç (buğdaylı ekmekle)

az önce de yeşil çay içtim ve biraz bisküvi yedim bugün pilates ve cardio vardı onları yaptım kendim de zumba ve leslie yaptım çok yorgunumm :KK34:

Baenim ideal kilomda 52, boyum kısa oldugu ıcın :mad: bende arada kacamaklar yapıyorum ama 50yi gormeden rahatlıyamıycam artık, mesela bu sabah 2 dilim kepek ekmegı, az peynır, domates, salatalık yedım, sımdı ara ogun olarak bı tane siyah erik bi fıncan yesıl cay bı pakette dıyet bıskuvı yıyıyorum, bıskuvı toplam 120 kalorı fılan :KK45: ben oglen yemeyı yemıyorum genelde gec uyandıgım ıcın 11 gıbı kahvaltı bu saatlerde boyle bı atıstrmaca aksam yemegıde 5 de fıln yıyıyorum, mesela bu aksam bı akse yesıl mercımek corbası, 2 tane tavuk baget haslama yıcem bır ıkı yemek ksıgıda bulgr pılavı yerım canım cektı tüm aile ben diyete gırdım dıye karsımda acımasız hunharca yemek yıyıyolar :oops: :KK34:
aynen ya sırf bana inat diye sanırım canım çeksin diyeti bırakayım diye dershane açılıyomuş başka yere gidicem ev yemekleri falan olmıcak o zaman ne yapıcam bilmiyorum :/

diyet arkadaşım diye bir site var her şeyin kaç kalori olduğu yazıyor. oradan bakın mesela hamburger zincirlerinde satılan külah dondurmalar 141 kalori. mado' nun 1 top karışık meyveli dondurması 90 kalori.
bende diyet arkadaşıma üye oldum verilen kilo sence doğru mu tartılmaya korkuyorum ya vermediysem diye :(

Kimse yazmıyor ama ben devam ediyim belki başkaları menümden yararlanır :) Vee bugünki menümm:

sabah:
2 dilim buğday ekmeği
kibrit kutusu kadar süzme peynir
yeşil çay
öğlen:
bir tabak taze fasülye
3-5 çatal kaymaksız yoğurt
yeşil çay
ara:
max dondurma
akşam:
bir kase kremalı tavuk çorbası
3 tane nugget

Ayrıca sabah 1 saat yürüyüş yarım saat plates yarım saat zumba yaptım . Bir de alışverişe çıktık annemle o da yaklaşık bir saat. 3 litre de su içildi :cool:

arkadaslar. bugun tarti gunu ama ben tartilama dim diyet basladigim kilo 65 ti sizlerde durum nasil

nerde buranin citir adaylari aaaaaa ben giremiyorum herkez kaybolmus nasil gidiyor diyet ler :)

nerde buranin citir adaylari aaaaaa ben giremiyorum herkez kaybolmus nasil gidiyor diyet ler :)

valla bende diyet filan kalmadı hiç dikkat etmıyorum kaç gündür sporda yapmıyorum, tek yaptıgım yesıl kahve ıcmek, tekrar toparlıycagımı umuyorum :KK62:

valla bende diyet filan kalmadı hiç dikkat etmıyorum kaç gündür sporda yapmıyorum, tek yaptıgım yesıl kahve ıcmek, tekrar toparlıycagımı umuyorum :KK62:
ben kalori hesap la yapiyorum cok guzel oluyor kendimi kisitliyorum :) tavsiye ederim

[QUOT2014, post: 36733225, member: 580705"]Sevgili admin kaçak admin nerelerdesin.yazını gören cennetlik valla.[/QUOTE]
Canm haklisin... sen ne yaptın.. gitti mi kilocuklarin

Back
X