- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
Ben de yulaf kepeği kullanıyorum çok tok tutuyorEvet aynen oyle, ben de sirf buraya yazicam diye dikkat ettim bugun. Sabah kahvalti gevregi yedim, oglen bi dilim ekmek mercimek corbasi, aksam da bi dilim pizza ve yarim kase mercimek corbasi. O pizzayi yemeyeydim iyiydi. Neyse ben de onu eriteyim diye 2 mil leslie yaptim, daha iyi oldu.
Fast food aslinda cok nadir yerim, de bu ara nedense boyle ust uste geldi hep. Neyse spor yaparak 1260 kaloride kalamyi basardim. Ev yemegi yapinca sorun kalmiyor aslinda da, yapamadim bu ara.
Cok guzel tebrikler
Aslinda ekmek yemen iyi bir acidan, ama az bi miktarda yemek lazim tam bugday. Ben kendi ekmegimizi kendim yapiyorum, icine bir de dukancilarin kullandigi yulaf kepegi koyuyorum, hem daha doyurucu hem de besleyico oluyor.
Tartilma eger uzuleceksen tabi. Ben takmiyorum fazla, 1-2 kilo fark sabahtan aksama bile oluyor cunku. 69 tan 70 e cikmisim mesela, hemen toparlandim, 70 li kilo gormek istemiyorum artik, fenalik geldi senelerce. Ben heralde 2-3 kere tartiliyorumbagirsaklarim da tembel, surekli farkli cikmasina alistim :)
Menü de spor da bir harika tam gaz devam edip hedefe ulaşacağız Allahın izniyleDünkü iftar menüm:
1 kase çorba Bol salata 1 parça tavuk 4 kaşık sebze yemeği 1 küçük kurabiye
Sonra 6 km yürüdüm. Karın hareketleri yaptım. Bu sabah da uyanıp yürüyemedim. Akşama yürürüm yine 6km.
Ara:Meyve (3 porsiyon yemişimdir)
Sahur: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 kk peynir
Umarım hepimiz için süper bir gün olur![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.