Canım yakın bi arkadaşım var onunla iddiaya girmiştik. Kpss'den sonra (5 temmuz itibariyle) 3 ayda 9 kilo vermem lazım. Başarırsam o bana elbise alacak başaramazsam ben ona kot ceket alıcam. İlk hafta o kadar dikkat etmedim ama 400 gr verdim. Gerçi adeti bitmişti onun da etkisi olabilir tabii. Baktım o hızda olmaz dedim destek lazım. O yüzden işte buradayım. Sizden yardım almaya ve sizi sonuna kadar desteklemeye. O kot ceketi kaptırmıcam
Sen hem hareketlerini yapmışsın hem de az yemişsin canım. Demek ki küçülüyo mideler yavaştan
Hoşgeldin aramıza canım

olsun farketmez zaten hepimiz girebildiğimiz zaman giriyoruz. Ev taşımak yorucu iş sana kolay gelsin canım. Ne zaman müsait olursan gel. Sırf buraya yazacağım diye inan öğünlerime daha dikkat ediyorum. Yani mükemmel besleniyo değilim ama her bulduğumu yiyebilen birine göre gayet iyi gidiyorum bence

Sen de istediğin zaman yaz bizi yalnız bırakma burda
Ne kadar güzel yazmışsın öyle. Gülümseyerek okudum yazdıklarını. Allah mesut etsin şimdiden. Hoşgeldin aramıza.

Ne güzel söylemişsin bak daha önce başarmışsın. Çok kolay olmamıştır eminim ama çok zor da değildir. Birbirimize burada destek oluruz bilgiler veririz 1 ay sonra sen daha sağlıklı bir gelin olursun. Ve Kurban Bayramı'nı da sağlıkla karşılamak hepimize nasip olur inşallah