Kurban bayramı yaklaşıyor yardım!!!

Rosebek88

27.10.14 Yiğit Kaan aşk#şükür#dua#mutluluk#herşey#
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
2.223
3.522
248
Merhaba bayanlar
Yazacağım şeyler dert değil ama buraya yazmasam cevap alamıycaktım muhtemelen, tavsiye edebileceğiniz kıyma makinesi varmı acaba hem kıyma çekmek hemde kışlık hazrlıklar için kullanacağım. Hem kaliteli hemde fiyatı uygun olsun istiyorum biraz araştırdım ancak karar veremedim sizden tavsiye bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.lütfen konum hemen taşınmasın
Ayrıca arkadaşlar belirteyim şunuda bazı arkadaşlar hemen muhalefet oluyorlar kurban etini stok yapmıycam ben sürekli kullanılabilir birşey istiyorum başlık alakasız oldu bu bakımdan kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar
Yazacağım şeyler dert değil ama buraya yazmasam cevap alamıycaktım muhtemelen, tavsiye edebileceğiniz kıyma makinesi varmı acaba hem kıyma çekmek hemde kışlık hazrlıklar için kullanacağım. Hem kaliteli hemde fiyatı uygun olsun istiyorum biraz araştırdım ancak karar veremedim sizden tavsiye bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.lütfen konum hemen taşınmasın

Kurbanligi kiyma haline getirip stok mu yapacaksiniz?

Kurbanligi kiyma haline getirip stok mu yapacaksiniz?
Hayır daimi kullanılcak bişey istiyorum bu makinalar çok fonksiyonlu kahve çekirdeğinden tutun sebze meyve doğramaya kadar kullanılabilir ayrıca sadece kurbanda değil yıl boyınca ara ara kurbanlık alıp kesiyoruz bu nedenle sürekli lazım olcak.yoksa stok yapma gibi bir derdim yok konuyu saptırmazsanız sevinirim.sorduğum soruyla ilgili bilginiz varsa amenna yoksa yersiz tepkiler vermeyin lütfen

Kendine ayırdığı kısmı yapıyor olamaz mi ?
..

Benim bildiğim bir marka yok. Bendeki yabancı bir marka , evden uzakta olduğum için şuan hatırlayamadım ne olduğunu.
Çok kullanışlı oluyor.
Teşekkürler cevap için eğer öğrenme şansınız olursa yazarsanız markasını çok sevinirim

Hayır daimi kullanılcak bişey istiyorum bu makinalar çok fonksiyonlu kahve çekirdeğinden tutun sebze meyve doğramaya kadar kullanılabilir ayrıca sadece kurbanda değil yıl boyınca ara ara kurbanlık alıp kesiyoruz bu nedenle sürekli lazım olcak.yoksa stok yapma gibi bir derdim yok konuyu saptırmazsanız sevinirim.sorduğum soruyla ilgili bilginiz varsa amenna yoksa yersiz tepkiler vermeyin lütfen
:super:

Konu basligi "Kurban bayrami yaklasiyor yardim!!!" ve derdiniz de kiyma makinesi olunca bilemedim.

Aman arkadaşim tek derdin "et makinesi "olsun.
Bende bu uzun tatilde esim kayinvalidemlerde kalmak istiyor, görümcemi görmek istemiyorum, eltimden nefret ediyorum vs...gibi bir konu zannettim.

Edit:Ben kıyma makinem"National" marka çok memnunum.

Back
X