- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
vayyyyyyyyy başarıya bak helal kızaaa gerçekten istemişşş bir kilo insanıbukadar değiştirir insanı yaşı küçülüyor resmen güzelleşiyorrr inaf resim motivasyon açısından bomba oldu dahabi gaza geldim hemen gideyim leslie yapayım
yap canım, ben de akşam yürüyeceğim yine. sporsuz olmaz bu iş, olsa da hayalini kurduğumuz gibi olmaz.
yaptım 1 mil yaptım kan ter içindekladım akşam yineyürüyüşümü yapcam,inaf ben zayıflamaya karar verdiğide eve alet aldım eliptik bisikleto kadar faydasnı gördümki amahergün çalıştım mayısta yürüme bantı alcam diye araştırmadan sattım ilanıkoydum aynı gün satıldı yürüme bantlarnı araştırdım çok gürültü yaptığı için malum apartman hayatı birde çok iyileri 1,500 tl üstünde vALLAOKADAR Para veremem diye almadım yine eliptik alcam galiba sanada tavsiyeederim mutlaka neyse ben yeşilçayımı içeyim temizlik yapayımm hadi görüşürüz sonraa
Dün öğlen için mercimek yemeği yaptım, bayıla bayıla yedik. Akşam için de fırında et yemeği yaptım. Sonra evin eksiğini gediğini almak için alışveriş merkezine gittik. Adımsayarımı taktım. Otoparka gidiş - dönüş ve avm'de yürüyüş dahil, toplam 3 km civarı yürümüşüm. Buraya kadar her şey iyi güzel. Sıkıntı burdan sonra başlıyor!
Efendim eve geldiğimizde saat 22:00 sularıydı. Sofrayı hazırla, kur derken 22:30 oldu! O saatten sonra ne diye yemek yedik anlamıyorum. İlk kez bu hatayı yaptık ve sonuç bana pahalıya patladı, tam 1,3 kilo! İnanamıyorum! N'aptım ben!
Neyse kızım topla kendini, bu akşam sıkı bir yürüyüş yaparsın atlatırsın bu meseleyi dedim kendime de, az önce kocamla konuştum, akşam çalışması gerekliymiş. Eve geç gelecekmiş! Ehhh yapacak bir şey yok. Evde yapacaz bişeyler artık. Yalnız leslie'nin başlangıç seviyesini buraya link atan olursa sevinirim. İnternette birsürü leslie var. (Malum bende de iki çocuk var, biri 34 aylık, biri 7 aylık, ellerinizden öper. Onlarla internette fazla takılmak pek mümkün değil) Bir de havalı step aletim var, ondan da yapayım, kol bacak karın popo ne varsa çalıştırayım. Zira cılkımı çıkarmam gerekiyor. Şımarmanın soncu tartıda şaşırmadır. Bu da bana kapak olsun!
kızlar hepinize merhabalar... tam istediğim kafama göre zamanlaması benim düşündüğüm gibi bi günlük buldum kendime...benim de kurban bayramına kadar bi hayl, zayıflamam gerek...
boyum 1.64.. kilom 72..
bugüne kadar 2 kez ciddi manada diyet yaptım ve 16 ve 11 kilo verdim..70-79 kilo topiğinde ve 14. takım cuma zayıflama yarışmasında uzun süre takıldım..son zayıfladığımda 67 felandım ve oğlumu emzirmeyi bırakınca bi anda 6-7 kilo aldım..benim de hedefim 65.. tenim sıkı durduğu için daha aşağısını istemiyorum...ha olursa da hayır demem :)
lütfen beni de aranıza alın....buna ihtiyacım var...
merhaba hoşgeldin.
şu emzirme işini bırakınca gerçekten kilo alınıyor ben de öyle oldum emzirmeyi bırakınca 5 kilo birden aldım bu sene o kadar da koşturdum ama vermedim yapıştı adeta kilolar.emzirmeyi bırakınca aynı tempoda yendiği için ee artık çocuk emmiyor vucüt enerji sarfetmiyor ondan kilo alınıyor.ben de 55 kilo olmak istiyorum.birbirimize gaz verelim olur inşaallah.
hoşgeldin canım. kurban bayramında bu halimizinden eser kalmayacak hiçbirimizin.
Hoşgeldin canım,tabiki sende bizimle olabilirsiiin :) Yapıcaz bu isi hic merak etme.
Yok canim evet ogrenciyim ama yemeklerimi kendim yapıyorum malesef
Bende kızlar bugun gec kalktım sabah ve ogle yemgi yerine 2 tam bugday ekmegi,peynir,bal bir kasık da yagda yumurta yedim
slm kızlar cnmçıktı temizlikte ama sbah yazdığım gibibir öğlenmenüm olmadı tam buğdaydan kaşarlı tost yaptım işlerim bitmedi daha akşamada istediğim gibi yapamıcam patlıcan közlememi basit birşeyleruydurcAM artık akşam meyva yemeği planlıyorum eşim gelsin yürüyüşe mutlaka gitcem inşallah hadi kızlar görüşürüz sonra
Eğer beni bu guruba almazsanız iştah açıcı şeyler yazar kabartırım iştahlarınızı benden söylemesi
şaka bi yana kullandığım depresyon hapları sebebiyle tüm metobolizmam haşat olmuştu ve uzun zamandır sonuçsuz kalan diyetlerim sonrasında ramazandan önceki 2 ayda 11 kilo vererek 79 kilodan 68e düşmüştüm.
Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra tartıldım (pili bitmişti 1buçuk aydır tartılmıyordum) 71.1 geldim ama karnım toktu bayağı yemiştim. ramazanda tahmini 2 kilo daha almışım. yarın tekrar aç karnına tartılcam. kurban bayramına en azından 60 kiloda girmek istiyorum.ama hedefim 55. bende sizinle bu yola başkoyanlardanım. bayramda arkadaşımın tuniği çok hoşuma gitti ama 42 beden oturdu üzerime gözüm kaldı alamadım .
bayramda istediğimiz kıyafetleri giyebilmemiz ümidiyle herkese merhaba diyorum :13:
Eğer beni bu guruba almazsanız iştah açıcı şeyler yazar kabartırım iştahlarınızı benden söylemesi
şaka bi yana kullandığım depresyon hapları sebebiyle tüm metobolizmam haşat olmuştu ve uzun zamandır sonuçsuz kalan diyetlerim sonrasında ramazandan önceki 2 ayda 11 kilo vererek 79 kilodan 68e düşmüştüm.
Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra tartıldım (pili bitmişti 1buçuk aydır tartılmıyordum) 71.1 geldim ama karnım toktu bayağı yemiştim. ramazanda tahmini 2 kilo daha almışım. yarın tekrar aç karnına tartılcam. kurban bayramına en azından 60 kiloda girmek istiyorum.ama hedefim 55. bende sizinle bu yola başkoyanlardanım. bayramda arkadaşımın tuniği çok hoşuma gitti ama 42 beden oturdu üzerime gözüm kaldı alamadım .
bayramda istediğimiz kıyafetleri giyebilmemiz ümidiyle herkese merhaba diyorum :13:
Kızlar merhaba ben başka bir gruptaydım ama dağılmalar oldu motivasyonumu kaybettim, aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)
Şu an 62 kiloyum kendime haftalık hedefler koydum,haftaya pazartesi 61i göreceğim :)
Bu arada şok diyetlere karşıyım,sağlıklı beslenerek ve sporla vermek istiyorum
Kızlar merhaba ben başka bir gruptaydım ama dağılmalar oldu motivasyonumu kaybettim, aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)
Şu an 62 kiloyum kendime haftalık hedefler koydum,haftaya pazartesi 61i göreceğim :)
Bu arada şok diyetlere karşıyım,sağlıklı beslenerek ve sporla vermek istiyorum
hoşgeldin canım sen de aramıza...ben de şok diyetlere karşıyım... bi kaç hafta önce dukana başlamak istedim.. resmi sayfasından formu doldurdum bana senin dukana ihtiyacın yok dedi... ben de sevindimmm :) şok diyetler belki kilosu çok üst sınırlarda olanların ilk başlarda kullanabileceği diyetler olabilir ama biraz fazlalığı olanlar kesinlikle başvurmamalı bence de
hoşgeldin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?