Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

vayyyyyyyyy başarıya bak helal kızaaa gerçekten istemişşş bir kilo insanıbukadar değiştirir insanı yaşı küçülüyor resmen güzelleşiyorrr inaf resim motivasyon açısından bomba oldu dahabi gaza geldim hemen gideyim leslie yapayım

yap canım, ben de akşam yürüyeceğim yine. sporsuz olmaz bu iş, olsa da hayalini kurduğumuz gibi olmaz.

yap canım, ben de akşam yürüyeceğim yine. sporsuz olmaz bu iş, olsa da hayalini kurduğumuz gibi olmaz.

yaptım 1 mil yaptım kan ter içindekladım akşam yineyürüyüşümü yapcam,inaf ben zayıflamaya karar verdiğide eve alet aldım eliptik bisikleto kadar faydasnı gördümki amahergün çalıştım mayısta yürüme bantı alcam diye araştırmadan sattım ilanıkoydum aynı gün satıldı yürüme bantlarnı araştırdım çok gürültü yaptığı için malum apartman hayatı birde çok iyileri 1,500 tl üstünde vALLAOKADAR Para veremem diye almadım yine eliptik alcam galiba sanada tavsiyeederim mutlaka neyse ben yeşilçayımı içeyim temizlik yapayımm hadi görüşürüz sonraa

canım koşu bandı çok keyifsiz. ben de üstüne çıkmaya üşeniyorum hep. leslie bana daha eğlenceli geldi. hem kas da çalıştırıyor. o yüzden iyi ki vazgeçmişsin. eliptik benim de aklımda. biraz hızlansın kilo vermem ben de araştırmaya çalışacağım.

ben de kahvemi içtim, 12 gibi başlarım herhalde leslieme. senden gördüm özendim :))

Dün öğlen için mercimek yemeği yaptım, bayıla bayıla yedik. Akşam için de fırında et yemeği yaptım. Sonra evin eksiğini gediğini almak için alışveriş merkezine gittik. Adımsayarımı taktım. Otoparka gidiş - dönüş ve avm'de yürüyüş dahil, toplam 3 km civarı yürümüşüm. Buraya kadar her şey iyi güzel. Sıkıntı burdan sonra başlıyor!

Efendim eve geldiğimizde saat 22:00 sularıydı. Sofrayı hazırla, kur derken 22:30 oldu! O saatten sonra ne diye yemek yedik anlamıyorum. İlk kez bu hatayı yaptık ve sonuç bana pahalıya patladı, tam 1,3 kilo! İnanamıyorum! N'aptım ben!

Neyse kızım topla kendini, bu akşam sıkı bir yürüyüş yaparsın atlatırsın bu meseleyi dedim kendime de, az önce kocamla konuştum, akşam çalışması gerekliymiş. Eve geç gelecekmiş! Ehhh yapacak bir şey yok. Evde yapacaz bişeyler artık. Yalnız leslie'nin başlangıç seviyesini buraya link atan olursa sevinirim. İnternette birsürü leslie var. (Malum bende de iki çocuk var, biri 34 aylık, biri 7 aylık, ellerinizden öper. Onlarla internette fazla takılmak pek mümkün değil) Bir de havalı step aletim var, ondan da yapayım, kol bacak karın popo ne varsa çalıştırayım. Zira cılkımı çıkarmam gerekiyor. Şımarmanın soncu tartıda şaşırmadır. Bu da bana kapak olsun!

Son düzenleme:

ben de tam leslieye başlarken gördüm mesajını. hemen yazayım dedim, vaktin yoktur çünkü iki tane yavruyla :) Allah bağışlasın bu arada bebeklerini.

canım ilk önce altta ekleyeceğim videoyu yap.

Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube

sonra da vaktin olursa şunu yap. böylece 2 mil yürümüş olucaksın. ilk gün için 30 dakika yeter bence. zaten başka şeyler de yapacakmışsın. istersen daha sonra indirme linklerini de yazarız.

Part 2Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment200 12 32 00 25 04 - YouTube

Hoşgeldin canım,tabiki sende bizimle olabilirsiiin :) Yapıcaz bu isi hic merak etme.

Yok canim evet ogrenciyim ama yemeklerimi kendim yapıyorum malesef
Bende kızlar bugun gec kalktım sabah ve ogle yemgi yerine 2 tam bugday ekmegi,peynir,bal bir kasık da yagda yumurta yedim

hoşgeldin canım. kurban bayramında bu halimizinden eser kalmayacak hiçbirimizin.

hepinize teşekkür ederim kızlar... umarım hep birlikte veririz bu fazlalaıkları ve kurban bayramına fit gireriz... benim de evde bisiklet ve pilates topum var.. bugünlerde üst solunum yollarından epey bi rahatsızım.. inşallah en yakın zamanda başlıcam spora...

bu arada günlüğümüzün bazı kuralları var mı???bunları bilmiyorum...mesela her gün girip şu kadar ileti yazma kadar...bildirimi haftanın belli günleri mi yapıyoruz??? bilen biri varsa yazabilir mi???

bi de benim gözüme çarpmadı ama bi çizelge yapsak kendimize iyi olur gibime geliyor...

slm kızlar cnmçıktı temizlikte ama sbah yazdığım gibibir öğlenmenüm olmadı tam buğdaydan kaşarlı tost yaptım işlerim bitmedi daha akşamada istediğim gibi yapamıcam patlıcan közlememi basit birşeyleruydurcAM artık akşam meyva yemeği planlıyorum eşim gelsin yürüyüşe mutlaka gitcem inşallah hadi kızlar görüşürüz sonra

Eğer beni bu guruba almazsanız iştah açıcı şeyler yazar kabartırım iştahlarınızı benden söylemesi

şaka bi yana kullandığım depresyon hapları sebebiyle tüm metobolizmam haşat olmuştu ve uzun zamandır sonuçsuz kalan diyetlerim sonrasında ramazandan önceki 2 ayda 11 kilo vererek 79 kilodan 68e düşmüştüm.

Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra tartıldım (pili bitmişti 1buçuk aydır tartılmıyordum) 71.1 geldim ama karnım toktu bayağı yemiştim. ramazanda tahmini 2 kilo daha almışım. yarın tekrar aç karnına tartılcam. kurban bayramına en azından 60 kiloda girmek istiyorum.ama hedefim 55. bende sizinle bu yola başkoyanlardanım . bayramda arkadaşımın tuniği çok hoşuma gitti ama 42 beden oturdu üzerime gözüm kaldı alamadım.

bayramda istediğimiz kıyafetleri giyebilmemiz ümidiyle herkese merhaba diyorum :13:

kolay gelsin canım. sen zaten spor yapmışsın tüm gün :)

ben de bugünki menümü yazayım...ben kalori hesabıyla diyet yapmaya çalışıyorum biraz... kahvaltıyı geç yaptığımız için 2 ana öğün yapıyorum böylece kalori sayımım daha az oluyor...

kahvaltı;

patlıcan, biber ve domatesi zeytin yağında soteledim
1 dilim köy peyniri
yarım bazlama
5 zeytin
şekersiz çay
1 tk çikolata

akşam
1 porsiyon haşlama tavuk
salata
ayran (henüz yemedim ama menüm bu)

aralarda kepekli gevrek, karpuz, üzüm, yeşil elma, leblebi seçeneklerinden seçip tüketiyorum.

günlerdir akşam yemeğini 6dan önce yiyoruz ve daha iyi olacak gibi.. geceye doğru biraz acıkırsam biraz kabak çekirdeği ve kraker tüketiyorum ama bünye alışınca zorlanmıyor insan

başlık sahibi zayıfkız burda yok ama gel katıl grubumuza. yeter ki iştah açıcı şeyler yazma. en keyifli kısmı bayramlıklar olacak zaten :))

Kızlar merhaba ben başka bir gruptaydım ama dağılmalar oldu motivasyonumu kaybettim, aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)
Şu an 62 kiloyum kendime haftalık hedefler koydum,haftaya pazartesi 61i göreceğim :)
Bu arada şok diyetlere karşıyım,sağlıklı beslenerek ve sporla vermek istiyorum

hoşgeldin canım aramıza...

hoşgeldin :))))

hoşgeldin canım sen de aramıza...ben de şok diyetlere karşıyım... bi kaç hafta önce dukana başlamak istedim.. resmi sayfasından formu doldurdum bana senin dukana ihtiyacın yok dedi... ben de sevindimmm :) şok diyetler belki kilosu çok üst sınırlarda olanların ilk başlarda kullanabileceği diyetler olabilir ama biraz fazlalığı olanlar kesinlikle başvurmamalı bence de

hoşgeldin :))))

hoşbulduk kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…