Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

akşam yemeğim
bir kase sebzeli şehriye çorbası
2 yk kabak kavurması
1 tane yeşil soğan
2 yk yoğurt

ara:3 bardak şekersiz çay
1 buçuk dilim kek

arkadaşım eşime yollamıştı dayanamadım bende yedim akşam yemeği pek doyurmadıda beni çok erken yiyoruz malum
bide uyumuşuz yemekten sonra sonra bir uyandım ağzım kupkuru yedim bende biraz fazla kalorili heralde bende her akşam meyve yerdim yemedimm

iyi akşamlar kızlar buün saçma bigün oldu öglen yemek yemeği atladım yogunluktan sonra kızımı almaya giderken fena şekerim düştü şekerim çıksın diye meyvesuyu çikolata falan yedim bu seferde şekerim yükseldi o saatten beri dengem kaçık resmen ateş basıyor.

fdm çalışıyorum ben canım.aile şirketimizde finans sorumlusuyum. maalesefki biraz geç anladım bugünkü aklım olsaydı kesinlikle kızım 2 yaşındayken filan hamile kalırdım enfazla aralarında 3 yaş olmalı.kızım evde sokakta parkta heryerde bize yapışık.arkadaşımın çocukları var ve birisi kız birisi erkek olmalarına ragmen yinede sürekli oyun kuruyorlar tabiki saç başada giriyorlar arada.arayı fazlasıyla açtım ama işte çalışıyor olunca maalesef ki böyle oldu.eger saglıklı bi şekilde hamile kalıp saglıklı bi bebek Rabbim verirse 2 yıl sonra falan 3. cü çocugu düşünüyorum ve işe uzun süre dönmeyide düşünmüyorum tabiki şartlar uygun olursa.

kızlar bugun bütün gün dışarlardaydım. sabah bir iş vardı onda çalıştım biraz, öğleden sonra kitap almak için kızılaya gittim. akşamdan sonra da iş bakmak için dolaştık. toplamda en az 2 saat yürüdüm yani.

kahvaltı :

yarım domates

yarım salatalık

2 dilim kepek ekmeği

1 kk peynir

bikaç tutam maydanoz

öğlen : ( çalıştıgım yerden aldıkları için seçme şansım yoktu )

yarım adana dürüm

1 diet cola

ara öğün :

çilekli soda

akşam yemegi :

4 yk sebzeli kebap

bol marul ve mor lahanadan salata

baglantım kötü oldugu için tüm yazılanları okuyamadım. yarın sabahta iş var yine erken kalacagm. umarım yarın 2 günlük yazıları okuyup aranıza güzelce dönerim..

bu deterjan konusunda kafam cok karıstı ya fdm. menumu begenmene de cok sevındım ayrıca. :)))))

gunaydın kızlar

bugun nasılsınız bakalım ?????

ıkı uc gundur yataktan zor kalkıyorum havalar mı etkıledı bılmıyorum uyumak ıstıyorum :))))))))

dunku menumu bılıyorsunuz zaten. yuruyus uzun uzun yapamadım toplamda yarım saatlık yuruyusumuz olmustur arkadasımıza gıtmeden once.

havuclu bır yıyecek vardı onu hıc yemedım. makarna salatası vardı onu da hıc yemedım. kek yarım ınce dılım yedım. 3 tane de kısır yedım kofte gıbı sekıl verılmıs parmak seklındeydı. aksamları ben bırsey yemedıgım ıcın aksam bırsey yemıs olmak garıp geldı. sıskınlık de yaptı bıraz. bulgurun ustune 3-4 bardak cay ıcınce. eve gelınce yarım saat leslie yaptım part 1 ve part 2 olanı. adım sayar arkadasın evınde kalmısç onlara nasıl bırsey oldugunu gostermıstım unutmusum orda.

dun cok eglendım cok ıyı geldı bana. arada sırada boyle toplanacagız. evıne gıttıgımız arkadas sadece ev hanımı. gerı kalan hepımız calısıyoruz. o arkadasın esı bızım muhasebede. gelen bayanlardan bırının de esı aynı sekılde bızım muhasebede. ve dıger ıkı bayan arkadasım da aynı sekılde bızım muhasebede. ramazan ayında kaynasmaya tanısmaya basladık boyle aılece yemekler yedık. zaman zaman hem eslı hem tek olarak bunu yapalım dedım. dıyet, esler, spor hersey konusuldu. benı cok takdır ettıler bırsuru sey sordular ne mutlu oldum ogrendıklerımı anlatınca. arkadaslardan bırı saglıkcı oyuzden besınler konusunda bılgılı. ayrıca dogum kılosunu atmak ıcın ebru sallı vıdeolarını cok takıp etmıs. kesınlıkle benım yapmamı tavsıye ettı. bırcok hareketını gosterdı. buarada sunu soyledı kızlar:

sarı besınler muz, patates, havuc vs. ozellıkle patates ve havuc gıbı toprakta yetısen besınler potasyum acısından cok zengınmıs muhakkak tuketılmesı gerekırmıs. potasyum eksıklıgı, vucut ıcın cok sıkıntılı bırseymıs. sızlere sormak ıstedım bunu ???????

günaydın hanımlarr inşallah aydınlıkbirgünolur kötü haberler almayız,görmeyiz
dünkü suriye olayı canımmı şok sıktı ALLAH düşmanın şerrinden askerimizi ve cümlemizikorur inşallah..
kızlar alıntı yapmadım ama menüler aktiviteler yıkılıyor haftanın başrısızı belli oldu valla hiç içm rahat değil ama halimde yokk sabah bi tencere bol sarımsaklı tarhana yaptım iyi geldi inşallah bugün akşama kadar tamamen düzelirim. diğer günlerde telafiederimm ..

anladım canım şartlar el vermiyorsa tabi senin de yapacak bişeyin olmuyor..çevremde 8-10 yıl sonra doğum yapanlar şimdi sıkıntılı hep..çocukları büyüyüp rahata alıştıkları için yeni bebek onlara zor geliyor.. inşallah sen de en yakın zamanda 2.yi hatta 3.yü alırsın..benim işim MEB olduğu için izinler felan hep sistematik.. size göre daha şanslıyım..özel sektörde planlı bişey yapmazsın ki..

kız sen böyle ankara sokakları felan anlatınca hep kendi öğrencilik yıllarımı düşünüyorum.. of ya çok özledim ankarayı..

menünü de genel olarak beğendim ama koladan sonra çilekli soda içmeni pek beğenmedim..tamam belki kola kadar kötü değil ama sade soda kadar da masum değil çilekli soda.. ama genel itibari ile güzel.. en azından benim kadar karbonhidrat almıyorsun (((((((

bu deterjan konusunda kafam cok karıstı ya fdm. menumu begenmene de cok sevındım ayrıca. :)))))
canım bildiğinden şaşma.. ben ariel 3d ullanıyorum bu yıl ilkkez aldım ariel ve gerçekten çok memnun kaldım.. oğlumun lekelerini desteksiz çıkarabiliyor..

senin menülerini ben hep beğeniyorum zaten.. kaçamağın yok nerdeyse.. ve dengeli yiyorsun.. sen kaptın bu işi kuzum...

günaydın camım sana da.. sen iyileşmeye bak şimdi.. zaten geçen hafta 2 haftalık kilo verdin..

duygu ben de çok üzülüyorum halimize.. galiba yavaş yavaş savaşa gidiyoruz..korkuyorum...

POMO canım potasyum evet gerkli ama söylediğin besinlerin dikkatli tüketilmesi gerek.. şeker açısından ve nişasta açısından zengin besinler bunlar ve kabızlık yapabiliyor..bi de vücut için herşeyin iyisi karar..ne az ne fazla olacak.. potasyumu da çok almak sıkıntı yapar belki.. mesela nasıl ki kansızlık bi sıkıntıysa aşırı kanlı olmak da öyleymiş..benim eşimin kardeşi bu yüzden her ay düzenli kan veriyor.. yoksa şiddetli baş ağrıları yaşıyor..ay inşallah anlatabilmişimdir düşüncelerimi :)

hayatım elbet yararlı besinler bunlar ama demişler aza yarar çoğu zarar gerektiği kadar yicez

duygu dun kuzey kusuyordu. nasıl oldu canım aksam kuzu ?** bu sabajh nasıl ???? sen nasıl oldun ??????

basarısızlık falan dıyıp durma. hem cocugun hem kendın bu hafta hastasın. sakın spor ve dıyete yuklenme. azıcık dınlen. bız senı bılmıyormuyuz. her hafta ortalıgı kırıp gecıren sendın :)))))) lutfen bu hafta ıyıce toparlan.

katılıyorum isalli birine meselapatates verilir... inslün direncini yükselten şeyler bunlarıdikkat gerektiği kadar abartmadan yemek lazım hepsi birbirinden yararlı ama amalarıda var iştee...

fdm'cim naptılar ne ettiler savaşa zorladılar bizi üzülüyorum,bir sürÜ ananın babanınkardeşin yürüği yancak ,dünya'nın istediği bu herkez türkiyeye göz dikti kuyruk acılaRI var osmanlı zamanından bizim düşmemiz çokülkeyi sevindircek başda ermeniler,yunanlılar,fransa neyse siyasi konulara dalmıcam uyarı filan almayalımm tek istediğim ALLAHIM BİZİDÜŞMANIN ŞERRİNDEN KORUSUN

Son düzenleme:

kuzeydün iyiydi çok şükür bugünde iyi inşallah nezle geçmez ona,bana gelirsek bende uzatmaları oynuyorum...

Kızlar ya ben gerizekalı azönce ölüyordum nerdiyse,hap içmeye gittim hiç bakmıyorum ama ilacın arkasında aliminyum folyaya benzeyenşeyler varya ordan açarız içeriz ilacı(anlata bilmişimdir inşallah) neyse ilacı aldım arkasında kalmış o folyo gibi şeyden birlikte yuttum ölüyordum yutmuş'daa bulundum ama boğazmını derinliklerinde hissediyorum inmedi aşaya birşey olmaz inşallahh.....

duygu gerçekten çok korkuyorum ben ya.. inşallah savaş felan çıkmaz..ama başbakan suriyedeki muhaliflere destek vererek çok büyük bi hata yaptı..ne olursa olsun esadı desteklemeliydi...suriye ve iranın desteğini kaybetmmeliydi.. adamların elinde israil ve amerikayı bile korkutan nükleer füzeler var..rusya ve çin de onlarla.. biz yalnız kaldık.. Allahım sonumuzu hayır etsin inş..

bazen ne saglıgımız ne ısımız en ekonomık durumumuz ıstedıgımız seyler ıcın ımkan vermıyor bıze. 35 yasına gırmeden 2 ya da 3 cocugumun olmasını ısterdım en cok aklımdan gecen sey en gec 30 yasında ve bır de 35 yasında anne olmaktı. cocugumu kendımı buyutmek ıstıyordum aılem ya da esımın aılesı ıle aynı sehırde olayım ıstıyordum bebegım ıcın. ama bunların hıcbırı olmadı. ama cocukların arasının uzun yıl olmasından zorlanan cok anne gordum ve oyuzden ya tek cocuk ya da arayı uzatmadan ıkıncı fıkrıne ben de hem fıkırım.

ariel 3d, toz deterjan mı ????? ben omo kullanıyorum genelde. esımın arıel deterjana antıpatısı var :))))))))) almıyoruz.

canım menuler konusunda, pazar gunu aksama kadar yemek yaptım sızden tarıfler alıyorum. ogunlerı degıstırmeyı ogrendım. yanı sızden ne ogrenıyorsam uygulamaya calısıyorum aslında. yolum uzun. ama yolun uzunlugundan daha cok, sonrasını dusundugum ıcın kendıme bır stıl yapmaya calısıyorum hıcbırzaman tekrar kılo almak ıstemıyorum artık. herkes zayıflayınca almak ıstemez ama ben asla asla dıyorum hayatımın bır donemını kapatmak gıbı bırsey su an ıstedıgım sey.

canım bana da bi kere patlıcan kabuğu takılmıştı öyle.. kuru ekmek yut.. varsa özellikle yufka ekmek ye biraz..

duygu, fdm ye katılıyorum. lutfen bu hafta dınlen.

esıme dıyorum savasıyormuyuz dıyorum savas degıl dıyor nasıl savas degıl ya. belkı obur ulkeler de bunu bahane bılıp surıyeye saldıracak surıyeden bıze dogru yonelecek olaylar. ava gıderken avlanan olursak hadı dıyorum.

potasyum konusunu anladım canım. ben havuc yemıyorum patates uzak durmaya calısıyorum elımden geldıkce dedım. o da olur mu alman lazım falan dedı bılmıs bılmıs saglıkcı ya. onun etkısı ıle

canım dediğin gibi hayatımızda ne olacağını asla bilemiyoruz.. dilerim rabbim sana öyler hayırlı bi evlat versin ki saydığın herşeyi fazlasıyla unuttursun size..

evet 3D toz deterjan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…