Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

canım kan tahlilinde potasyumun eksik çıkarsa al tabi bol bol.. ama bi sımkıntı yoksa gündelik beslenmesine devam eder insan..kardeşim bi ara bu yüzden patates canavarı olmuştu..

ya canım hastasın oyuzden dıkkatın dagınık olur oyuzden gormemıssındır. Dıkkat et kendıne. Kuru ekmek ye. Bızde de bu yapılır. Fdm ye katılıyorum

................................................................

Son düzenleme:

sana katılıyorum ortadogunun lıderı olmaya calısıyor sehıt haberlerını gecıstırıyor ama maasallah ehr yerde konu surıyeye gelıyor surıyedekı ınsanlar zulum goruyormus da falan fılan da. Hıcbır sehıt ıcın bukadar cok konusma yaptı mı acaba omrunde. Hep bır hava otorıte pesınde. Evet muslumana kosacaksın evet yanındakı komsuna el uzatacaksın ama once evının ıcıne bakacaksın bence. Kaldı kı karsına aldıgın kısıler çapulcu degıl.

sevındım canım ya. Gecer ınsaallah su hastalık bırkac gun ıcınde evınızden uzaklasır ınsaallah
inşallah cnm

canım bana da bi kere patlıcan kabuğu takılmıştı öyle.. kuru ekmek yut.. varsa özellikle yufka ekmek ye biraz..
hım hemendeniyorum sağ ol canımm
cnm suriyenin arkasında çok güçlü ülkeler var başda iran biraz zor suriyeyi saldırırlar yoksa çokdan ABD SURİYEYİ girmişti esad'ın devrilmesi için,malum kan emici bir ülke herşeyi burnuna sokar dünyanın lideri zannediyorlar kendilerini neyse ya kapatıyorum siyasi konuları DUA ETCEZ sonumuz hayır olsun..

kızlar o mülteciler gerçekten masum olsalar hiç içim yanmayacak..van depreminde aylarca kurulamayan konteynırlar 1 günde kuruldu onlar için.. hatayda hayatı mahvetmişler.. hastanalerde hemşirelere sapıklık yapıyorlarmış.. lokantalarda yemek yiyip hesap ödemiyolarmış.. hızrıslık acayip artmış.. onlar yüzünden işçi ücretleri çok düşmüş..suriyedeki muhaliflerin desteklenmesinden sonra hergün onlarca şehidimiz oldu.. neden çünkü esad al bakalım ben de pkklıları salıyorum dedi..ben de üzülürüm gerçketne masum insanlar bebekler için ama sen önce kendi ülkeni düşüneceksin..muhalif diye ayaklananlar da israilin yönettiği bi avuç pislikten başka bişey değil bence..tüm islam ülkeleri bu şekilde ele geçirildi arap baharı diye..3 yıl önce irana da yapmaya açlıştılar ama ahmedinejat nasıl da bastırdı olayları..suriyede bastırmaya çalışıyor..ama herkesin söylediği gibi sıra türkiyede.. Rabbim yardımcımız olsun..

canım dediğin gibi hayatımızda ne olacağını asla bilemiyoruz.. Dilerim rabbim sana öyler hayırlı bi evlat versin ki saydığın herşeyi fazlasıyla unuttursun size..

Evet 3d toz deterjan..

amın canım ınsaallah. Dogru zamanı degıldı vardı bır hayrı dıyorum gelmemesının. Kabullendım bunu. Ve kendıme , ona soz verdım. Saglıklı bır beden ıle sana anne olacagım dıye. Hayırlısı bakalım.

Hımmmm anladım canım. Deneyebılırım. Dusuneyım de

amin...cnmben ne zamandır haber izleyemiyorum ne kadar haberleri sevsemde ben olayın bu boyutunu bilmiyordum valla,nediyeyim sonumuz hayır olsunn

kıbır, dınımızde hos gorulmeyen seylerden bırı. Bukadar kıbır ıle erdogan basımıza daha ne coraplar orecek kızlar bılmıyorum. Sızı kurtaracagım edaların gezıyor ortadogu zıyaretlerınde. Ulkesınde, sehıt aılesının evınde ona nasıl bakılıyor gozlerı gormuyor onun bu bakısları. ıkı şakşak ıcın ulke huzurumuzu kacırıyor resmen.

Ben senın soyledıgın detayları bılmıyordum. Sımdı daha cok kızmaya basladım su adama. Sen benı ezmeye dusurmeye kalkarsan sen benım ulkeme karısırsan ben de senın ulkene salarım teroru dedı esad. Cok dogru bu. Ve ınanın olayın bır de ekonomık durumu var. Tır fırmaları ve bızım gıbı ıhracat yapan fırmalar surıye ıle cok guzel calısıyordu ama artık hersey duzelse bıle, surıyede gulluk gulustanlık bır hayat baslasa bıle tıcarı ılıskı olmaz eskısı gıbı. Az bır gelırden bahsetmıyorum kızlar. ıran ıle bıle tıcaretımız azaldı bılıyormusunuz. Vergılerı yukselttıler. ıthalatcılar, turkıyeden ıthalat yapınca daha fazla vergı oduyorlar artık. Erdogan efelık taslarken, sadece huzurumuza degıl ekonomımıze de zarar verıyor

kesınlıkle haklısın. Ortadogunun dıbındeyız herkes oraların pesınde. Amerıka ve rusya herkese destek verıyor. Ortadogu boyle karıstıkca bıze de bır gun degmesı an meselesı. Sıra bızde. Allah yardımcımız olsun

bendebilmiyordumm valla......
ben ticareti sıcak lişikileri geçtim savaş çıkmasın yeterrrr... tüm müslüman ülkeleri birlik olsun nasıl avrupa birliği var bizimde birliğimiz olsun

neyse kızlarrkonuyu değiştiriyorum hangi tarz müzikleri seversiniz???

ben ozgun muzık severım ama genellıkle dınledıgım yabancı ve yerlı pop muzık. Ruh halıme gore bazen hafıf rock ve turku de dınlerım.

Buaralar sureklı yabancı pop dınlıyorum yuruyus yaparken cok ıyı oluyor jennıfer lopez, shakıra, pitt bull pek guzel oluyor. Unıversıte yıllarında ogrencı evımızde sureklı power fm calardı ev arkadaslarım da dılcı oldugu ıcın cok severlerdı yabancı muzıgı ama o yıllardan berı dınlemıyordum kolay kolay yabancı muzık.

bendebilmiyordumm valla......
Ben ticareti sıcak lişikileri geçtim savaş çıkmasın yeterrrr... Tüm müslüman ülkeleri birlik olsun nasıl avrupa birliği var bizimde birliğimiz olsun

canım hep musluman ulkeler zulum goruyor. Musluman ulkeler fakırlık cekıyor. Turk cumhurıyetlerının ıcerısınde en musluman ulke tacıkıstan ama en fakır ulke de tacıkıstan bılıyor musun. Cok uzuluyorum. Ortu bıle alacak paraları yokmus ınsanların. Kadınlar turban yapmak ıstıyorlarmıs ama onu bıle alacak paraları yokmus musluman kadınların.

Benım de bugun aklımda yenı bırsey sorma ıstegı vardı. Sen konuyu degıstırme fıkrını ıyı dusundun. Ben de soruyorum ozaman :

Zayıflayınca ya da zayıflarken gıyınımızde, ruh halınızde, esınızde ne gıbı degısıkler oldu / oluyor ????

bende kulağıma hoşgelen hertarz severim.
ama sıla,gökhan türkmen,gökhan tepe ,tarkan,funda ara,bunların özellikle şarkılarına bayılırım.
bende radyoçok dinlerim power,metro,fenomen,numerona özellikle dinlerim
yabancı müzikde çok severim,adele,maroon5,rıhanna(where have you been)ve bu aralar herkezin beğendiği benimde beğendiğim,PSY GANGNAM STYLE,VEE biraz eskidi ama gusttavo lima-balada boa:))))))

neyse kızlarrkonuyu değiştiriyorum hangi tarz müzikleri seversiniz???
canım ben genelde pop severim.. ama benim müzikte esas aradığım şey çoşkudur..zayıf kalan müzüikleri sevmem.. şarkı slow bile olacaksa çoşkulu olacak..mesela yıldız tilbenin 2 kadın 1 adam şarkısı geldi aklıma.. duygusal ama çoşkulu..

canım benim çok büyük kilo kaybım yok bu aralr o yüzden giyimim hal aynı..ve daha kilo versem de tarzım değişmez herhalde.. valla kızlar benim eşin zayıf sevmiyor biraz dolgun ol diyor..

sarkıcılar konusunda benzerız. Ozellıkle funda arar benım ıcın bır numaradır ama o kadını dınlerken damara baglıyorum ve buaralar hareketlı parcalara ıhtıyacım oldugu ıcın spor dısındakı zamanlarda bıle slow dınlememeye calısıyorum. Enerjım dussun ıstemıyorum :)))))))

ısyerınde normalde muzık dınlemez kımse. Ama ben kulaklıgımı takıp dınlerım bazen. Ozamanlar powerturk, best fm dınlerım. Love songs radıo var onu da dınlıyorum bazen.

Benım bu yılkı sarkım nosa nosa. Psıkopat gıbı dınlıyorum. Bır de shakıra addıcted to you cok begendım buaralar.

benım esım de 70 de kal dıyor. Gecen gun oyle dıyordu. Yuzunun degısmesını ıstemıyorum cok asırı zayıf olursan yuzun cırkınlesır belkı dıyor. Yuzun boyle pamuk kalacaksa 55-60 olabılırsın dıyor :)))))

ben 4 kılo bıle tam vermedım ama moral olarak cok buyuk moral verıyor. Ramazandan berı benı gormemıstı dunku arkadaslardan bırı. Kılo verdıgın bellı dedı. ınanamadım. ıncelme olmus demekkı. Pantolonlarımın pacaları daha yere yakın oluyor zaten. Belım de ıncelme oldu kı belımden asagı ınıyor dıye dusunuyorum. Dugmesını fermuarını rahat kapatamadıgım daha dogrusu kapatsam da otururken benı sıkan pantolonlarım sımdı daha rahat. Bunu farkedıyorum. Ama duymak daha hosuma gıttı.

Yuruyus yapmak, az yemek yemek, zayıflayamak ınsanı hafıf hıssettırıyormus. Yasadıgım duygulardan bırı bu.

Esımdekı degısıklıkler. Super anlayıslı ve destekcı bırı oldu. Zayıflamak ıcın gereklı olan seyler konusunda harcama yapmayı asla engellemıyor. Benım azmımle gurur duydugunu goruyorum. Aklıma gelen ılk seyler boyle.

yaaa çok üzüldüm bende samanyolun aynyıçok izlerim o kadar ülke varki müslüman yokluk içnde ya yanlışım varsa düzeltin deremi desemgölmü desem bilimyorum öyle bir yerde yaşıyorlar yanisuyun üstünde evler yaşamkoşullar sıfır fkirlik diz boyu okadar sömürmüşlerki kaçmışlar neyse ya çokkonuşulcak şey var ama yüreğim el vermiyor hepimizin imtihanı varr İŞTE kimi yoklukla kimi başka şeylerle imtihan ediliyor kaldıramıcağımzşeyler imtiahan etmesin ALLAH

yani ben hep zayıftım şurdA 2,5 yıldır kg durumum var gerçekden zayıf olmak çok güzel birşey ,giydiğin yakışıyor altarnatifin çok,sınırlı değil giydiklerin,giydiğin yakışıyor,şimdi ben 38-40 beden arasıyım tabi tarzım eskiye döndü eşimde farkındaıskanıyor çaktırmadan ben anlarım onun tavrından kayınvalidem çok süslüdür bi görseniz geçen görümceme gittim şokoldu iyicezayıfladın diyor birdeçok süslü gittimonun beğeneceği tarzda bayıldı akrabağların yanında aferim hep böyleoldiyor,ben kg olunca bıraktım kendimi yani bıraktım derkenn öyle fazla özenmiyordım insanın proporsyonu değişiyor yürüyüşü değişiyor resmen özgüveni geliyor alışveriş yapası geliyorr resmen.ben kiloluyken doğru düzgün birşey almadım hep aynı şeyleri giyerdim oyüzden herkez şokda eskisi gibi olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…