Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Günaydın kızlar, nasılsınız bugün? Önce kahvaltımı yazayım, sonra yazdıklarınızı okuyayım dedim. Bugün kahvaltıda, daha önceden yaptığım kuru meyveli kekten iki dilim, iki tane kuru kayısı ve her zamanki gibi şekersiz sütlü neskafe. Aynı tarz kahvaltıdan sıkıldım biraz, değişiklik olsun dedim. Bir de karnımda biraz şişlik var, tam tuvalete çıkamadım, o yüzden kuru meyve iyi gelir diye düşündüm.

canım verilen ilk kilolar karın yağları daha yumuşak olduğu için oralardan gidermiş..bu yüzden pantolanların rahatlamıştır.. pomo yüzünden çok gitmesin inşallah çünkü insanın yüzü çökünce çirkinleşiyo.. mesela benim yüzümden çok belli oluyor.. bu yüzden insanlar bana daha fazla zayıflama diyolar..

Bir patates güzeli olarak bunun çok hoşuma gittiğini söylemeden edemeyeceğim:))

canım aynen benim de 4-5 gündür karnımda şişkinlik var.. ve tuvalete ben de gidemiyorum yani eski performansım yok.. bugün kuru kayısı yiyeyim olmazsa ben de..

anam naptın bacım sen benim genç kızlığımın şarkısı o onu dinleyip çok bunalıma girmişimdir içimcız etmiştir,ama evlisin şarkısı çok güzeldi o albüm değşetti ,tarkanın gitti gideli,gökhan tepe inan çok özlüyorum seni,rafet el roman elimde değil hala seviyorum oyy bunlar ve aklıma gelmeyen bir sürü şarkı ne varsa eskilerde var ,bu ara senin gibi düşnüyorum şarkı slowda olsa hareketlide olsa çoşku verrmeli enerjimede yansıyor bu benim.. bazen kral tvde nostalji bölümü çıkıyor işte sevdiğimşarkı şu yıl off diyorum burda bekardım umutlarım vardıhayallerim vardı sorumluluğum yoktu diyorum:)))))

Son düzenleme:
günaydın neslii iyi yapmışsın bazen değişiklik istiyor,şimdi zayıf olup boyoz yemekvardı yaaa ahh ahh,neyse ogünlerde gelcek inşallah,wc için dün doktorum programında diyordu lifli gıdalardan yeterince alınmadığında wcsorunuolurmuş birdetuvaletini düzene oturtmak gerekirmiş bunu ibzzzar denedim yine aynı düzende wc git tuvaletin gelmesede saat yönünde masaj yap bir tarafdan ona odaklan bak nasıl gelcek kendim denedim oldu,birde dünkü duyumumla liflişeyler ye bugün

canım aynen benim de 4-5 gündür karnımda şişkinlik var.. ve tuvalete ben de gidemiyorum yani eski performansım yok.. bugün kuru kayısı yiyeyim olmazsa ben de..

dün duydum lifli şeyler az yiyinceolurmuş

evet canım maalesef oyle. Kazakıstan kırgızıstan ozbekıstan rus kulturune yakın rusları sevıyorlar zaten ama mesela tacıkıstan turk hayranı ve ınanılmaz guzel musluman ınsanlar ama cok fakırlermıs. Esım anlatıyor.

Esım kıskanc bırı oldugunu bellı etmez. Kıskancmıdır onu bıle bılmıyorum. Ama aslında cok karısır makyajıma falan. Bu kıskanclık mıdır bılmıyorum. Canlı renk gıydıgımde cok begenır suslu der ama kıskanc mı anlamadım. Belkı ılerde daha net anlarım ya da sımdı algılarım kapalı.

Ben kaynanamdan yana cok sanslıyım onun gozunde en guzel en ıyı ınsan gelın benım. Ama annem hep zayıf olmamı ıstedı hatta bazen kızdı bazen ogutler vererek.

Ben gecenlerde de bunu dusundum kızlar. ızmır de ya da farklı bır sehırde yasasaydım ya da esım ve aılesı acık gıyıme ya da bakımlı olmaya ya da fızıge onemveren ınsanlar olsaydı, turbanlı bırı olmasaydım, ısyerımdekı bayanlar zayıf olsaydı ya da bakımlı olsaydı, ben bukadar kılo almazdım dıkkat ederdım bence kendıme daha fazla. Mesela sen kaynandan etkılenmıssın belkı hırs bıle yapmıssındır. ızmır de cırkın hatun yoktur denır. ızmır gıbı bıryerde yasarken, azıcık kılolu olmak bıle ınsanı mutsuz eder ama ben kucuk bıryerde bol bol kıyafetler gıyen kadınların arasındayım. Daha serın bır ıklım. Sort gıyen bıle nadır oluyor. Esım ve aılesı kılomu asla sorun eden ınsanlar degıller vs vs ıste. ınsanın yasadıgı yer ve cevresı ınsanı her konuda etkılıyor bence cok.

Tek ıyı olan sey bukadar kıloma ragmen bakımsız bırı olmadım benım kılomda ya da yakın ısyerınde ınsanlar oldu ya da cevremde. Ama herkesten bakımlı uyumlu guzel gıyınen kısıydım. Oyuzden enazından kendımı bu anlamda barı salmamıs olmaktan dolayı mutluyum. Alısverıs kesmedım hatta ıkı yıldır herzamankınden daha cok aldım daha cok ozenlı gıyındım.

Sağol canım bunu da deneyeyim. Kız boyoz nerden aklına geldi, Allah iyiliğini versin:)) Ben 2-3 tane birden yerdim valla zayıfken:)

hımmmm anladım aman karından gıtsın 5 aylık gıbı sarkık karnım oldu tup bebeklerden sonra.

Ay valla cokerse ben de dururum. Yuzum benım sılahım :)))) yuzum benım kıymetlım :)))) cırkınlesmesıne katlananam :))

canım aynen benim de 4-5 gündür karnımda şişkinlik var.. Ve tuvalete ben de gidemiyorum yani eski performansım yok.. Bugün kuru kayısı yiyeyim olmazsa ben de..

wc de sorunum yok ama benım de karnım cabuk sısıyor su ıcınce mesela. Demekkı bende de sıskınlık var. Regl oldum olacagım oyuzden mı acaba ?****

bir patates güzeli olarak bunun çok hoşuma gittiğini söylemeden edemeyeceğim:))

evet patates guzelı. Cok sevıyorsun ben de cok severım kızartmaya ölurum ama bır yıldır sadece pazar gunu azıcık kızartıyorduk sımdı zaten yapmıyoruz esımle.

Kızlar muhabbetiniz bol olsun, ama savaş konusuna hiç girmeyeceğim, kusura bakmayın ne olur, girersem çıkamam ben oradan
Zayıflama ve eş tutumlarına gelince, benim eşim 65kg altındaki halimi bilmiyor zaten, sadece fotoğraflarda gördü. Birkaç sene önce, artık bu kıyafetlere giremem ben diyerek ayırıp vermiştim, o zaman eteklere, pantolonlara bakıp "senin belin bu kadar mıydı?" diye ufak bir şok geçirmişti:) Dolayısıyla o bu halimi beğeniyor, sadece kendimi iyi hissetmediğim için kilo vermeme destek oluyor, o da ne destek ya neyse:) Ama ben birkaç kilo verince bile hafiflemiş hissediyorum. Ben hep zayıf olduğum için garip geliyor kilolu olmak. Alışmak mümkün değil. En basiti, ben merdivenleri ikişer üçer iner çıkardım ve herkes yavaş diye uyarırdı beni. Şimdi normal çıkınca bile basamak sayısı fazla olunca yoruluyorum.

aman o eskı sarkılara dalma ısını hıc sevmıyorum hemen gozlerım doluyor. Bazen ınsan su ankı durdugu noktadan memnun olmuyor oyuzden oyle vay be dıyorsun yok bekardım rahattım dıyorsun ya da su arkadaslarım vardı bu sarkıyı dınlerken ama sımdı herkes el oldu dıyorsun. ölenler, hayatta olanlar herkes aklıma gelıyor eskı sarkılarda. Oyuzden ozellıkle buaralar nostaljık takılmıyorum. Yururken, kuduruk sarkılar dınlıyorum yoruldugumu hıssetmemek ıcın :))))))

her şarkıknı farklı bi anısı oluyor.. ah o gençlik ve ergenlik.. herşeyden hüzünlenen duygulanan bi anda sevince bürünen bi zaman ne de güzeldi..

Pomocum ben patatesi çok severim ama en çok fırınlanmış ve haşlanmış patates severim. En az sevdiğim kızarmış olanıdır, yani sırf patates sevdiğim için kızartmasını da yerdim ama evde hiç yapmam ben.

Ben de değişik tarzda müzikleri severim. Güncel olanlardan Emre Aydın'ı çok seviyorum. Livaneli hayranıyımdır. Yabancı müzik te severim, klasik müzik severim, türkü severim. Tekno tarzı müzik sevmiyorum, pop çoğusunu sevmiyorum, sanat müziği de pek sevmem, arabesk te sevmem, sanırım epey ayrım yapıyormuşum:)

hımm anladım canım. Ben de patatesı herseye ekleyenlerdenım. Et yemeklerının yanına ya da ıcıne de koyardım ıste.

Lıvanelı cok dınlerdım epeydır dınlemıyorum hayatım degısınce herseyden bıraz uzaklastım sanırım. Arabesk sevmem ben de hıc ama ıbrahım tatlıses dınleyıp agladıgım da olmustur :))))))

evet kızlar benım sorunum da buydu sanırım ben zaten hep sısmandım kı kendımı bıldım bılelı. Ben bu durumu kabullenmısım hayatım boyunca sankı ama 2 kılo alınca bıle kjafayı yıyen kadınlara da hayran olurdum. Sızler de benzer seylerı yasamıssınız sonucta kılolu olmamıssınız ve alınca sızde cok buyuk soruna sebep olmus asırı hırslanmıssınız benım hırslanmam ıcın 100 kıloyu gecmem 30 yasına gelmem lazımmıs sanırım bılmıyorum.

ggünaydık kızlar sohpet koyu bende girmeyim savaş konusuna haberleri izledikçe yeterince geriliyorum zatenn korkuyorum sonumuz o ülkelerle aynı olacak birgün etrafımızı bir sürü abd askeri sarıp bizi toplayacakmış gibi gelio acaba naaparız diyorum ozaman emin olun kimse hiç bir şey yapamaz çünkü artık arkamızda bir ecdat yokk bir ATATÜRK yok neyse

pomocum zayıflamanın en güzel şeyi tayt giymek dün arkadaşıma giderken tayt giydim üstüne bu sezon moda kelebekli penyeler var onu giydim altınada topuklu ayakkabı süper oldu
ama deme sen zaten zayıftım yokk ben 65 kiloydum olmuyodu tayt mayt üstümü kapatmam gerekiyodu şimdi lüzüm bile yok umarım hepimiz giyecezz:))
eşime gelince tam istediğim gibi oldun dio daha zayıflama bırak die ağzıma beyaz ekmek sokmaya çalışıyo ama yemezzDD

şimdide hazırlanıyorum gelinlik provasına orda eski ölçülerimde var bakalım ne kadar incelmişim
kilom azzaldıkça vermekte zorlaşıyo valaa gram gram uğraşıyorum

elbet etkili büyükşehir izmirdeb bi kordon yapıyorum psikolijim bozuluyordu geçtiğimiz yıl nesli bilir kıbrısşehitler caddesi podyum mubarek
sen benimkyınvaldiemi görsen şok oursun kendisi giritli sarısaçlı yeşilgözlü dudağında pembe ruju,gözünde kalemi eksik olmaz miniikşortlaç ıkar leoparlıelbiseyle gezinir,denize bilegözlüğüyle sapkasıyla girer düşün yani onun beninaıl istediğini ayağında terliği ible topukludur geldeokaynananın yanında bakımsız ol:))

Sağol canım bunu da deneyeyim. Kız boyoz nerden aklına geldi, Allah iyiliğini versin:)) Ben 2-3 tane birden yerdim valla zayıfken:)
nesli sıcacık çay,fırından yeni çıkmış boyoz,yanında yumurta ,izmir tulum,zeytin,domates salatalık oyyyyy ruhumu teslim ediyorum bende zayıffken midem bulanasaya kadar yerdim
boyoz ne kızlar ???????
izmire özel değşey birşeyy izmire geldinmi mutlaka boyoz ye yumurtyla
her şarkıknı farklı bi anısı oluyor.. ah o gençlik ve ergenlik.. herşeyden hüzünlenen duygulanan bi anda sevince bürünen bi zaman ne de güzeldi..

nesli kumpirrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…