- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.661
canım verilen ilk kilolar karın yağları daha yumuşak olduğu için oralardan gidermiş..bu yüzden pantolanların rahatlamıştır.. pomo yüzünden çok gitmesin inşallah çünkü insanın yüzü çökünce çirkinleşiyo.. mesela benim yüzümden çok belli oluyor.. bu yüzden insanlar bana daha fazla zayıflama diyolar..benım esım de 70 de kal dıyor. Gecen gun oyle dıyordu. Yuzunun degısmesını ıstemıyorum cok asırı zayıf olursan yuzun cırkınlesır belkı dıyor. Yuzun boyle pamuk kalacaksa 55-60 olabılırsın dıyor :)))))
ben 4 kılo bıle tam vermedım ama moral olarak cok buyuk moral verıyor. Ramazandan berı benı gormemıstı dunku arkadaslardan bırı. Kılo verdıgın bellı dedı. ınanamadım. ıncelme olmus demekkı. Pantolonlarımın pacaları daha yere yakın oluyor zaten. Belım de ıncelme oldu kı belımden asagı ınıyor dıye dusunuyorum. Dugmesını fermuarını rahat kapatamadıgım daha dogrusu kapatsam da otururken benı sıkan pantolonlarım sımdı daha rahat. Bunu farkedıyorum. Ama duymak daha hosuma gıttı.
Yuruyus yapmak, az yemek yemek, zayıflayamak ınsanı hafıf hıssettırıyormus. Yasadıgım duygulardan bırı bu.
Esımdekı degısıklıkler. Super anlayıslı ve destekcı bırı oldu. Zayıflamak ıcın gereklı olan seyler konusunda harcama yapmayı asla engellemıyor. Benım azmımle gurur duydugunu goruyorum. Aklıma gelen ılk seyler boyle.
gunaydın kızlar
bugun nasılsınız bakalım ?????
ıkı uc gundur yataktan zor kalkıyorum havalar mı etkıledı bılmıyorum uyumak ıstıyorum :))))))))
dunku menumu bılıyorsunuz zaten. yuruyus uzun uzun yapamadım toplamda yarım saatlık yuruyusumuz olmustur arkadasımıza gıtmeden once.
havuclu bır yıyecek vardı onu hıc yemedım. makarna salatası vardı onu da hıc yemedım. kek yarım ınce dılım yedım. 3 tane de kısır yedım kofte gıbı sekıl verılmıs parmak seklındeydı. aksamları ben bırsey yemedıgım ıcın aksam bırsey yemıs olmak garıp geldı. sıskınlık de yaptı bıraz. bulgurun ustune 3-4 bardak cay ıcınce. eve gelınce yarım saat leslie yaptım part 1 ve part 2 olanı. adım sayar arkadasın evınde kalmısç onlara nasıl bırsey oldugunu gostermıstım unutmusum orda.
dun cok eglendım cok ıyı geldı bana. arada sırada boyle toplanacagız. evıne gıttıgımız arkadas sadece ev hanımı. gerı kalan hepımız calısıyoruz. o arkadasın esı bızım muhasebede. gelen bayanlardan bırının de esı aynı sekılde bızım muhasebede. ve dıger ıkı bayan arkadasım da aynı sekılde bızım muhasebede. ramazan ayında kaynasmaya tanısmaya basladık boyle aılece yemekler yedık. zaman zaman hem eslı hem tek olarak bunu yapalım dedım. dıyet, esler, spor hersey konusuldu. benı cok takdır ettıler bırsuru sey sordular ne mutlu oldum ogrendıklerımı anlatınca. arkadaslardan bırı saglıkcı oyuzden besınler konusunda bılgılı. ayrıca dogum kılosunu atmak ıcın ebru sallı vıdeolarını cok takıp etmıs. kesınlıkle benım yapmamı tavsıye ettı. bırcok hareketını gosterdı. buarada sunu soyledı kızlar:
sarı besınler muz, patates, havuc vs. ozellıkle patates ve havuc gıbı toprakta yetısen besınler potasyum acısından cok zengınmıs muhakkak tuketılmesı gerekırmıs. potasyum eksıklıgı, vucut ıcın cok sıkıntılı bırseymıs. sızlere sormak ıstedım bunu ???????
Günaydın kızlar, nasılsınız bugün? Önce kahvaltımı yazayım, sonra yazdıklarınızı okuyayım dedim. Bugün kahvaltıda, daha önceden yaptığım kuru meyveli kekten iki dilim, iki tane kuru kayısı ve her zamanki gibi şekersiz sütlü neskafe. Aynı tarz kahvaltıdan sıkıldım biraz, değişiklik olsun dedim. Bir de karnımda biraz şişlik var, tam tuvalete çıkamadım, o yüzden kuru meyve iyi gelir diye düşündüm.
canım ben genelde pop severim.. ama benim müzikte esas aradığım şey çoşkudur..zayıf kalan müzüikleri sevmem.. şarkı slow bile olacaksa çoşkulu olacak..mesela yıldız tilbenin 2 kadın 1 adam şarkısı geldi aklıma.. duygusal ama çoşkulu..
canım benim çok büyük kilo kaybım yok bu aralr o yüzden giyimim hal aynı..ve daha kilo versem de tarzım değişmez herhalde.. valla kızlar benim eşin zayıf sevmiyor biraz dolgun ol diyor..
günaydın neslii iyi yapmışsın bazen değişiklik istiyor,şimdi zayıf olup boyoz yemekvardı yaaa ahh ahh,neyse ogünlerde gelcek inşallah,wc için dün doktorum programında diyordu lifli gıdalardan yeterince alınmadığında wcsorunuolurmuş birdetuvaletini düzene oturtmak gerekirmiş bunu ibzzzar denedim yine aynı düzende wc git tuvaletin gelmesede saat yönünde masaj yap bir tarafdan ona odaklan bak nasıl gelcek kendim denedim oldu,birde dünkü duyumumla liflişeyler ye bugünGünaydın kızlar, nasılsınız bugün? Önce kahvaltımı yazayım, sonra yazdıklarınızı okuyayım dedim. Bugün kahvaltıda, daha önceden yaptığım kuru meyveli kekten iki dilim, iki tane kuru kayısı ve her zamanki gibi şekersiz sütlü neskafe. Aynı tarz kahvaltıdan sıkıldım biraz, değişiklik olsun dedim. Bir de karnımda biraz şişlik var, tam tuvalete çıkamadım, o yüzden kuru meyve iyi gelir diye düşündüm.
canım aynen benim de 4-5 gündür karnımda şişkinlik var.. ve tuvalete ben de gidemiyorum yani eski performansım yok.. bugün kuru kayısı yiyeyim olmazsa ben de..
yaaa çok üzüldüm bende samanyolun aynyıçok izlerim o kadar ülke varki müslüman yokluk içnde ya yanlışım varsa düzeltin deremi desemgölmü desem bilimyorum öyle bir yerde yaşıyorlar yanisuyun üstünde evler yaşamkoşullar sıfır fkirlik diz boyu okadar sömürmüşlerki kaçmışlar neyse ya çokkonuşulcak şey var ama yüreğim el vermiyor hepimizin imtihanı varr işte kimi yoklukla kimi başka şeylerle imtihan ediliyor kaldıramıcağımzşeyler imtiahan etmesin allah
yani ben hep zayıftım şurda 2,5 yıldır kg durumum var gerçekden zayıf olmak çok güzel birşey ,giydiğin yakışıyor altarnatifin çok,sınırlı değil giydiklerin,giydiğin yakışıyor,şimdi ben 38-40 beden arasıyım tabi tarzım eskiye döndü eşimde farkındaıskanıyor çaktırmadan ben anlarım onun tavrından kayınvalidem çok süslüdür bi görseniz geçen görümceme gittim şokoldu iyicezayıfladın diyor birdeçok süslü gittimonun beğeneceği tarzda bayıldı akrabağların yanında aferim hep böyleoldiyor,ben kg olunca bıraktım kendimi yani bıraktım derkenn öyle fazla özenmiyordım insanın proporsyonu değişiyor yürüyüşü değişiyor resmen özgüveni geliyor alışveriş yapası geliyorr resmen.ben kiloluyken doğru düzgün birşey almadım hep aynı şeyleri giyerdim oyüzden herkez şokda eskisi gibi olduğum için
günaydın neslii iyi yapmışsın bazen değişiklik istiyor,şimdi zayıf olup boyoz yemekvardı yaaa ahh ahh,neyse ogünlerde gelcek inşallah,wc için dün doktorum programında diyordu lifli gıdalardan yeterince alınmadığında wcsorunuolurmuş birdetuvaletini düzene oturtmak gerekirmiş bunu ibzzzar denedim yine aynı düzende wc git tuvaletin gelmesede saat yönünde masaj yap bir tarafdan ona odaklan bak nasıl gelcek kendim denedim oldu,birde dünkü duyumumla liflişeyler ye bugün
dün duydum lifli şeyler az yiyinceolurmuş
canım verilen ilk kilolar karın yağları daha yumuşak olduğu için oralardan gidermiş..bu yüzden pantolanların rahatlamıştır.. Pomo yüzünden çok gitmesin inşallah çünkü insanın yüzü çökünce çirkinleşiyo.. Mesela benim yüzümden çok belli oluyor.. Bu yüzden insanlar bana daha fazla zayıflama diyolar..
canım aynen benim de 4-5 gündür karnımda şişkinlik var.. Ve tuvalete ben de gidemiyorum yani eski performansım yok.. Bugün kuru kayısı yiyeyim olmazsa ben de..
bir patates güzeli olarak bunun çok hoşuma gittiğini söylemeden edemeyeceğim:))
sağol canım bunu da deneyeyim. Kız boyoz nerden aklına geldi, allah iyiliğini versin:)) ben 2-3 tane birden yerdim valla zayıfken:)
anam naptın bacım sen benim genç kızlığımın şarkısı o onu dinleyip çok bunalıma girmişimdir içimcız etmiştir,ama evlisin şarkısı çok güzeldi o albüm değşetti ,tarkanın gitti gideli,gökhan tepe inan çok özlüyorum seni,rafet el roman elimde değil hala seviyorum oyy bunlar ve aklıma gelmeyen bir sürü şarkı ne varsa eskilerde var ,bu ara senin gibi düşnüyorum şarkı slowda olsa hareketlide olsa çoşku verrmeli enerjimede yansıyor bu benim.. Bazen kral tvde nostalji bölümü çıkıyor işte sevdiğimşarkı şu yıl off diyorum burda bekardım umutlarım vardıhayallerim vardı sorumluluğum yoktu diyorum:)))))
her şarkıknı farklı bi anısı oluyor.. ah o gençlik ve ergenlik.. herşeyden hüzünlenen duygulanan bi anda sevince bürünen bi zaman ne de güzeldi..anam naptın bacım sen benim genç kızlığımın şarkısı o onu dinleyip çok bunalıma girmişimdir içimcız etmiştir,ama evlisin şarkısı çok güzeldi o albüm değşetti ,tarkanın gitti gideli,gökhan tepe inan çok özlüyorum seni,rafet el roman elimde değil hala seviyorum oyy bunlar ve aklıma gelmeyen bir sürü şarkı ne varsa eskilerde var ,bu ara senin gibi düşnüyorum şarkı slowda olsa hareketlide olsa çoşku verrmeli enerjimede yansıyor bu benim.. bazen kral tvde nostalji bölümü çıkıyor işte sevdiğimşarkı şu yıl off diyorum burda bekardım umutlarım vardıhayallerim vardı sorumluluğum yoktu diyorum:)))))
pomocum ben patatesi çok severim ama en çok fırınlanmış ve haşlanmış patates severim. En az sevdiğim kızarmış olanıdır, yani sırf patates sevdiğim için kızartmasını da yerdim ama evde hiç yapmam ben.
Ben de değişik tarzda müzikleri severim. Güncel olanlardan emre aydın'ı çok seviyorum. Livaneli hayranıyımdır. Yabancı müzik te severim, klasik müzik severim, türkü severim. Tekno tarzı müzik sevmiyorum, pop çoğusunu sevmiyorum, sanat müziği de pek sevmem, arabesk te sevmem, sanırım epey ayrım yapıyormuşum:)
evet kızlar benım sorunum da buydu sanırım ben zaten hep sısmandım kı kendımı bıldım bılelı. Ben bu durumu kabullenmısım hayatım boyunca sankı ama 2 kılo alınca bıle kjafayı yıyen kadınlara da hayran olurdum. Sızler de benzer seylerı yasamıssınız sonucta kılolu olmamıssınız ve alınca sızde cok buyuk soruna sebep olmus asırı hırslanmıssınız benım hırslanmam ıcın 100 kıloyu gecmem 30 yasına gelmem lazımmıs sanırım bılmıyorum.kızlar muhabbetiniz bol olsun, ama savaş konusuna hiç girmeyeceğim, kusura bakmayın ne olur, girersem çıkamam ben oradan
Zayıflama ve eş tutumlarına gelince, benim eşim 65kg altındaki halimi bilmiyor zaten, sadece fotoğraflarda gördü. Birkaç sene önce, artık bu kıyafetlere giremem ben diyerek ayırıp vermiştim, o zaman eteklere, pantolonlara bakıp "senin belin bu kadar mıydı?" diye ufak bir şok geçirmişti:) dolayısıyla o bu halimi beğeniyor, sadece kendimi iyi hissetmediğim için kilo vermeme destek oluyor, o da ne destek ya neyse:) ama ben birkaç kilo verince bile hafiflemiş hissediyorum. Ben hep zayıf olduğum için garip geliyor kilolu olmak. Alışmak mümkün değil. En basiti, ben merdivenleri ikişer üçer iner çıkardım ve herkes yavaş diye uyarırdı beni. şimdi normal çıkınca bile basamak sayısı fazla olunca yoruluyorum.
elbet etkili büyükşehir izmirdeb bi kordon yapıyorum psikolijim bozuluyordu geçtiğimiz yıl nesli bilir kıbrısşehitler caddesi podyum mubarekevet canım maalesef oyle. Kazakıstan kırgızıstan ozbekıstan rus kulturune yakın rusları sevıyorlar zaten ama mesela tacıkıstan turk hayranı ve ınanılmaz guzel musluman ınsanlar ama cok fakırlermıs. Esım anlatıyor.
Esım kıskanc bırı oldugunu bellı etmez. Kıskancmıdır onu bıle bılmıyorum. Ama aslında cok karısır makyajıma falan. Bu kıskanclık mıdır bılmıyorum. Canlı renk gıydıgımde cok begenır suslu der ama kıskanc mı anlamadım. Belkı ılerde daha net anlarım ya da sımdı algılarım kapalı.
Ben kaynanamdan yana cok sanslıyım onun gozunde en guzel en ıyı ınsan gelın benım. Ama annem hep zayıf olmamı ıstedı hatta bazen kızdı bazen ogutler vererek.
Ben gecenlerde de bunu dusundum kızlar. ızmır de ya da farklı bır sehırde yasasaydım ya da esım ve aılesı acık gıyıme ya da bakımlı olmaya ya da fızıge onemveren ınsanlar olsaydı, turbanlı bırı olmasaydım, ısyerımdekı bayanlar zayıf olsaydı ya da bakımlı olsaydı, ben bukadar kılo almazdım dıkkat ederdım bence kendıme daha fazla. Mesela sen kaynandan etkılenmıssın belkı hırs bıle yapmıssındır. ızmır de cırkın hatun yoktur denır. ızmır gıbı bıryerde yasarken, azıcık kılolu olmak bıle ınsanı mutsuz eder ama ben kucuk bıryerde bol bol kıyafetler gıyen kadınların arasındayım. Daha serın bır ıklım. Sort gıyen bıle nadır oluyor. Esım ve aılesı kılomu asla sorun eden ınsanlar degıller vs vs ıste. ınsanın yasadıgı yer ve cevresı ınsanı her konuda etkılıyor bence cok.
Tek ıyı olan sey bukadar kıloma ragmen bakımsız bırı olmadım benım kılomda ya da yakın ısyerınde ınsanlar oldu ya da cevremde. Ama herkesten bakımlı uyumlu guzel gıyınen kısıydım. Oyuzden enazından kendımı bu anlamda barı salmamıs olmaktan dolayı mutluyum. Alısverıs kesmedım hatta ıkı yıldır herzamankınden daha cok aldım daha cok ozenlı gıyındım.
nesli sıcacık çay,fırından yeni çıkmış boyoz,yanında yumurta ,izmir tulum,zeytin,domates salatalık oyyyyy ruhumu teslim ediyorum bende zayıffken midem bulanasaya kadar yerdimSağol canım bunu da deneyeyim. Kız boyoz nerden aklına geldi, Allah iyiliğini versin:)) Ben 2-3 tane birden yerdim valla zayıfken:)
izmire özel değşey birşeyy izmire geldinmi mutlaka boyoz ye yumurtylaboyoz ne kızlar ???????
her şarkıknı farklı bi anısı oluyor.. ah o gençlik ve ergenlik.. herşeyden hüzünlenen duygulanan bi anda sevince bürünen bi zaman ne de güzeldi..
nesli kumpirrrrrrrrPomocum ben patatesi çok severim ama en çok fırınlanmış ve haşlanmış patates severim. En az sevdiğim kızarmış olanıdır, yani sırf patates sevdiğim için kızartmasını da yerdim ama evde hiç yapmam ben.
Ben de değişik tarzda müzikleri severim. Güncel olanlardan Emre Aydın'ı çok seviyorum. Livaneli hayranıyımdır. Yabancı müzik te severim, klasik müzik severim, türkü severim. Tekno tarzı müzik sevmiyorum, pop çoğusunu sevmiyorum, sanat müziği de pek sevmem, arabesk te sevmem, sanırım epey ayrım yapıyormuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?