- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.581
anam 5 kalbim olmuş:)))))))))
pomo sen hamile kalırsam çalışmayı düşünmüyorum demiştin bence çalış 7 aylık olduğunda çıkarsın doğum parası alıyorsun.
kız ben acıktım gideyim karnımı doyurayımmm
herhalde günlük mesaj ortalamasına göre veriliyor.. benim de 3 tanecik dahabuna benzer bi tarif denemiştim harika bi tarifff canım çekti valla eline sağlık
bunuda biliyorum çokgüzelouyoırrcanım diyette iken de yenebilecek hafif ve lezzetli şeyler çok aslında ama bilmek gerek.. bak lor sever biri olarak sana şunu tavsiye ederim bi de.
kırmızı biberi hafif közle..kabuğunu soy şapkasını çıkar.. diğer tarafta lorun içine maydonoz nane ve çörek otu koy hafif de zeytin yağı olabilir..sonra hazırladığın bu içi közlenmiş bibere dolsur.. baya sıkıştır sert olsun..sonra da biberi dilimle servis et.. kahvaltı sofralarında ve davetlerde harika bi güzellik..
ne kadar yazarsan o kadar kalp veriyor sen şimdi 5000 olunca 5 kalp olcambende de 4 kalp var. bu nedemek ????????
parayı devletveriyor postanedenalıyorsun ben 32 .haftamda çıktım tabi çıkışın olmuyor işyerine zararında olmuyormadden soğudan 2 ay sonra çıkşın oluyor potaneden süt paranı ve doğum paranı alıyorsun,ha birde beni idare ettirler ben 32,haftamdolmadan çıktım hatta doğumdan sonradönmedim evladımakendim bakmk istedim..evet canım dusunuyorum ama ısyerım asırı streslı. benım aylardır forumda fınk atttıgıma bakma.ç bualara asırı bır durgunluk var ıhracatımız azaldı. yoksa ınan yemek yemege bıle vakıt olmuyordu aylarca yasadık bu durumu. esım yurtdısında oluyor genelde. ve ıkı kısılık calısıyorum hatta uc kısılık. oyle streslı olursam calısmam belkı de bılmıyorum. valla bızımkıler sıgortamızı bıle aylarca yapmadılar. yıllık ızın kullanmıyor kımse ama kımseye parasını da vermıyorlar ben sanmıyorum kı dogum ıznı sut parası vs vs seylerım olsun.
amannnnn ben de en az bır yıl sonrasını konusuyorum delı mıyım neyım :)))))))))
herhalde günlük mesaj ortalamasına göre veriliyor.. benim de 3 tanecik daha
bunuda biliyorum çokgüzelouyoırr
ne kadar yazarsan o kadar kalp veriyor sen şimdi 5000 olunca 5 kalp olcam
parayı devletveriyor postanedenalıyorsun ben 32 .haftamda çıktım tabi çıkışın olmuyor işyerine zararında olmuyormadden soğudan 2 ay sonra çıkşın oluyor potaneden süt paranı ve doğum paranı alıyorsun,ha birde beni idare ettirler ben 32,haftamdolmadan çıktım hatta doğumdan sonradönmedim evladımakendim bakmk istedim..
belli bir sayı var onları geçtiğinde oluyor 5kalpaklımda 5000bin olmanlazım
hımmmm anladım. guzelmıs. :)))))))))
rapor ucretı gıbı oluyor demekkı sut parası da. alırım onu ozaman. ama şu ızın olayı var ya onu bana vermezler. yanı maasım benım kesılır ve nezaman ıse gerı donersem ozaman maas alırım kesın. ıse gerı donme durumum bıle olmayabılırdı de esım cok uzun yıllardır calısıyor bana da 3,5 yıl oldu o sayede donebılecegım. yoksa kımse satıs elemanı 3-4 ay ya da daha fazla ıse gelmeyınce beklemez. hemen yerıne baskasını bulur. bızım sektor hepsınden daha nankor bır sektor.
emzırme saatı, ıznı falan oluyormus. onu da yapmaz bızımkıler bılıyorum. ıse bır saat gelmesek hemen maastan kesıntı olur ama ınsanlara yıllık ızın bıle vermıyorlar hatta vermıyorsa gunluk ucret odemesı gerekır sırketın. onu da yapmıyorlar
hımmmm anladım. guzelmıs. :)))))))))
rapor ucretı gıbı oluyor demekkı sut parası da. alırım onu ozaman. ama şu ızın olayı var ya onu bana vermezler. yanı maasım benım kesılır ve nezaman ıse gerı donersem ozaman maas alırım kesın. ıse gerı donme durumum bıle olmayabılırdı de esım cok uzun yıllardır calısıyor bana da 3,5 yıl oldu o sayede donebılecegım. yoksa kımse satıs elemanı 3-4 ay ya da daha fazla ıse gelmeyınce beklemez. hemen yerıne baskasını bulur. bızım sektor hepsınden daha nankor bır sektor.
emzırme saatı, ıznı falan oluyormus. onu da yapmaz bızımkıler bılıyorum. ıse bır saat gelmesek hemen maastan kesıntı olur ama ınsanlara yıllık ızın bıle vermıyorlar hatta vermıyorsa gunluk ucret odemesı gerekır sırketın. onu da yapmıyorlar
oizinleri devlet veiryor hatta kimisi tüm hafta süt iznine çıkmıyor hafta içi birgün gelmiyor işe neyse sen7aylıkolunca bırakırsınyada hiç çalışmazsın ben 1,830tlalmıştım doğum parası+süt parasıolarak süt parası zaten 80tl onu çalışmayan bayan bile alıyor tabi 2010 da böyleydişimdi nasıl bilmiyorum
Sizin işyeri sahipleri gerçekten dindarmışpomocum, Allah kolaylık versin hem sana hem diğer çalışanlara.
pencere açık çok fena terliyorum offf yaaa...........
burası ıkı gundur baya serın. Bugun azıcık daha sıcak ama dun resmen tozuyordu hava. Kapalıydı
havadanmı yoksa hastalıkdan mı terliyorum anlamadım..
her ıkısı de olabılır. cunku buaralar basık bır hava var. ama sen hem de hastasın.
kendimi yavaş yavaş iyi hisetmeye başladım dinlenmek işe yaradı anlaşılann,aman maşallah diyeyim kendimee
sevındım canım. oh oh ne guzel maasallah. toparlanırsın belkı tamamen yarın. bellı mı olur.
kuzu napıyor pekı sen dınlenırken ? :))))))
anlıyor mu mesela senın hasta oldugunu falan ??? tepkılerı nasıl oluyor merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?