- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.681
her şarkıknı farklı bi anısı oluyor.. ah o gençlik ve ergenlik.. herşeyden hüzünlenen duygulanan bi anda sevince bürünen bi zaman ne de güzeldi..
ggünaydık kızlar sohpet koyu bende girmeyim savaş konusuna haberleri izledikçe yeterince geriliyorum zatenn korkuyorum sonumuz o ülkelerle aynı olacak birgün etrafımızı bir sürü abd askeri sarıp bizi toplayacakmış gibi gelio acaba naaparız diyorum ozaman emin olun kimse hiç bir şey yapamaz çünkü artık arkamızda bir ecdat yokk bir atatürk yok neyse
pomocum zayıflamanın en güzel şeyi tayt giymek dün arkadaşıma giderken tayt giydim üstüne bu sezon moda kelebekli penyeler var onu giydim altınada topuklu ayakkabı süper oldu
ama deme sen zaten zayıftım yokk ben 65 kiloydum olmuyodu tayt mayt üstümü kapatmam gerekiyodu şimdi lüzüm bile yok umarım hepimiz giyecezz:))
eşime gelince tam istediğim gibi oldun dio daha zayıflama bırak die ağzıma beyaz ekmek sokmaya çalışıyo ama yemezz:ddd
şimdide hazırlanıyorum gelinlik provasına orda eski ölçülerimde var bakalım ne kadar incelmişim
kilom azzaldıkça vermekte zorlaşıyo valaa gram gram uğraşıyorum
güzel izmirin güzel boyozu ,malesef siz bu nimetten yararlanamıyorsunuz hıhhhhhhh
Eki Görüntüle 523859
elbet etkili büyükşehir izmirdeb bi kordon yapıyorum psikolijim bozuluyordu geçtiğimiz yıl nesli bilir kıbrısşehitler caddesi podyum mubarek
sen benimkyınvaldiemi görsen şok oursun kendisi giritli sarısaçlı yeşilgözlü dudağında pembe ruju,gözünde kalemi eksik olmaz miniikşortlaç ıkar leoparlıelbiseyle gezinir,denize bilegözlüğüyle sapkasıyla girer düşün yani onun beninaıl istediğini ayağında terliği ible topukludur geldeokaynananın yanında bakımsız ol:))
nesli sıcacık çay,fırından yeni çıkmış boyoz,yanında yumurta ,izmir tulum,zeytin,domates salatalık oyyyyy ruhumu teslim ediyorum bende zayıffken midem bulanasaya kadar yerdim
izmire özel değşey birşeyy izmire geldinmi mutlaka boyoz ye yumurtyla
nesli kumpirrrrrrrr
anam kaynanayı bırak benım etrafımda oyle k0kos genc hatun bıle yok yanı. Bır de ne bılıyım esın dındar sayılan bır ınsan oldugu ıcın kaynananı oyle mını sortla falan dusunemezdım
tamam ızmıre gelmek ıstıyorum baharda. Ozaman yerız beraber :)))))
evet herkez şaşırıyor annesi nasıl oğlunasıl
evet herkez şaşırıyor annesi nasıl oğlunasıl
izmirin il sınırlarıdşında bunu bulmak imkansızgibi birşey belki çok popiler fırıncılarda belki bulunur oda belki ama izmirden çıkan orjinal gibi olmaz dimi neslii
Bence de Duygu, gerçi İzmir dışında hiç aramadım ama bazı şeyler öyle. Ben bir de kumru tost çok severim, bornovada küçükparkta kumru tost yemeyi özlediiimmm. Bir de tabi kumpiiirrrr:))
güzel izmirin güzel boyozu ,malesef siz bu nimetten yararlanamıyorsunuz hıhhhhhhh
Eki Görüntüle 523859
nesli benimde canım çeşme kumrusu
boyoz
kumpir fena istiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?