Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

güzel izmirin güzel boyozu ,malesef siz bu nimetten yararlanamıyorsunuz hıhhhhhhh

haklısın canım. Herseyı daha rahat gıyebılıyoruz nekadar zayıf olursak. Eskıden pantolonların ustunden tunık gıymezdım okul zamanı falan ama sımdı gıymek zorunda hıssedıyorsun.

Hayırlı ugurlu olsun gelınlıgın ınsaallah. Sana ugur getırsın mutluluk huzur getırsın. Kolay gelsın ayrıca :)))

anam kaynanayı bırak benım etrafımda oyle k0kos genc hatun bıle yok yanı. Bır de ne bılıyım esın dındar sayılan bır ınsan oldugu ıcın kaynananı oyle mını sortla falan dusunemezdım

tamam ızmıre gelmek ıstıyorum baharda. Ozaman yerız beraber :)))))

izmirin il sınırlarıdşında bunu bulmak imkansızgibi birşey belki çok popiler fırıncılarda belki bulunur oda belki ama izmirden çıkan orjinal gibi olmaz dimi neslii

Aksam yedıklerıme yorum yapmadınız. Leslie yapmıs olsam da ıcım rahat degıl yaaaaaaaa. Tartıya cıktım kılo almamısım. Bugun de yıne uzun yuruyus yaparım.

ıyı kı benım cevrem yok ya. Hep aglarım uzulurum yanlızım dıye ama ılk kez sevınıyorum bu duruma

evet herkez şaşırıyor annesi nasıl oğlunasıl

ya canım cevre kesınlıkle cok etkılıyor dıyorum ya baska bır adam baska bır aıle baska bır sehır baska arladaslar olsaydı enazından unıversıte zamanlarımdakı gıbı olsaydı hersey, yıne de daha az sısman olurdum belkı hatta ıdeal kıloda.

Benım esımın sulalesınde en bakımlı suslu kısı benım. Gelın olarak 2-3. Egıtımlı kısıyım ve hatta sanırım tek calısan gelın benım. Tek acık kısı de dayısının kızı. Antalyada buyumus. Ogretmen ama o bıle baya kapalı gıyınıyor.

Kuafore gıden kasını falan aldıran bıle yok valla.

Daha neler neler. Aılem ıc anadolu aılesı. Bızde de kapalı cok falan ama aıle yasantılarımız falan okadar farklı kı. Karakterler falan. Bız bır ınanılmazı basarmaya calısıyoruz aslında bılıyormusunuz. Resmen ucurum var :)))))

mrb arkadaşlar az kaldı ama benim kurban bayramına kadar 4 kilo vermem lazım çok kötü durumdayım napıyorsunuz bir listeniz var mı herkes kendimi yapıyor bir yardım edin de bende vereyim kiloları yaaa haftalardır başlayamadım kendi kendime ((

alkola gece hayatına bıle ters bakan bırı degılım ama yıne de şöyle dusunuyorum dındar bır adam ıle evlı olmak guzel bırsey. ıstısnalar var elbette ama enazından sırf allah korkusundan dolayı bıle aldatmaktan kacıyor. Dını egıtım konusunda cocugu guzel yetıstırır. Benım babam bayram namazına bıle zor gıdıyor ama esımın her sabah herkesten once hazırlanması cok hosuma gıdıyor.

izmirin il sınırlarıdşında bunu bulmak imkansızgibi birşey belki çok popiler fırıncılarda belki bulunur oda belki ama izmirden çıkan orjinal gibi olmaz dimi neslii

Bence de Duygu, gerçi İzmir dışında hiç aramadım ama bazı şeyler öyle. Ben bir de kumru tost çok severim, bornovada küçükparkta kumru tost yemeyi özlediiimmm. Bir de tabi kumpiiirrrr:))

Bence de Duygu, gerçi İzmir dışında hiç aramadım ama bazı şeyler öyle. Ben bir de kumru tost çok severim, bornovada küçükparkta kumru tost yemeyi özlediiimmm. Bir de tabi kumpiiirrrr:))

anam küçük parkmı ahh özledim orayı şirket toplantısından çıkar kahvaltıyagiderdik oraya millet kahvaltı yapar ben pizza yerdim,küçük part üniversite gençliğinin uğrak yeriydi benimn zamanımda haladaha öyledir gerçi,bengidemiyorum orayauzunbir süreama bornovaya bayılırım

gittim mutfağımı toparladım misgibibi duş aldım temiz giysilerimi giydim kokumu sürdüm içim açıldı yaaa şimdi güzel bi tarhana çorbası ve yoğurt yiyeyim üstüne hap içeyimm .......

eve yeni geldim laptopa sarildim hemen yazayimda yediklerimi cunku yapacak cok isim var giremem aksama kadar

sabah
bir kk peynir
bir dilim ekmek
2 biber
bir domates

ara
bir salkim uzum
1 incir

ogle
haslanmis bruksel lahanasi gecenden arta kalandi yogurtlu

ara
2 ceviz
2 avuc beyaz leblebi
bir portakal

aksam
daha karar vermedim ne yapsam diye ama ton balikli salata yerim buyuk ihtimal

sporumuda yapacam birazdan

BU sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
8:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, bir salatalık

Oglen 12:00 : 500 ml su yemekten once. Bir orta boy dolma. Icınde az kıyma vardı. Bıberını yemedım ( pek sevmem genelde ) ıkı kasık domates salatası, bır cay badagı cacık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…