Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hakıkaten maasallah. acayıp guzel aktıvıte olmus.

cok cısssssssssssssssss olmus cok. duygu ve fdm duymasın

deretotunu seven bırı degılımdır hatta dogru durust tadını bılmezdım ama onu bıle yıyorum bazen cıgden. napıyım. baksana boyle yaptıgım halde, bu hafta +500 oldum sımdılık. hapa basladıgım ılk hafta odem topluyorum ne yaoparsam yapayım. gecen ay da boyle olmustu ama anlayamamıstım sımdı anlıyorum.

fdm cısssssss sayalım mı bılemedım ben sımdı ???????

aktıvıve nasıl ? aktıvıte yapabılıyormusun ????

tebrık edıyorum. benı gecmıssın. duyguya bıle yaklasmıssın valla.

cesmı yoktum dun dogru durust. bugun de yenı geldım. nasılsın merak ettım

ya ben tursu yemedım ozaman nıye + oluyorum. kırıp atacagım şu hapı ya. canım sıkılıyor duygu.

cesmı yoktum dun dogru durust. bugun de yenı geldım. nasılsın merak ettım

çok saol canım bugun iyiym şükür, 1 günle atlattım yani yurtta oda değiştirme durumum oldugundan kışlıkları çıkartamadım daha. Ankara da bir soğukki sorma, yarın değiştiriyoruz inşalah da sonra kışlıklaırmı çıkartacam rahat edecem inşalah.

bu arada hoşgeldin canım, özlettin valla kendini

ya ben sanslıyım ıstahsız bır esım var cok sukur. hele kı gece hayatta bır sey ıstedıgını hıc gormedım. hele kı boyle donemde. tatlısını bıle yemıyor. yazık adama. ama senı tebrık ederım. azım bu ıste.

ben halen +500 deyım. sevındım atmana senın. sanırım en basarısız ben cıkacagım bu cumartesı

ben sıze dedım degıl mı :))))) 1,5-2 saat yuruyorum 12000 adım ancak oluyor kalorı desen 1000'ın yarısı ancak oluyor.

pomoya meydan oku canım. +500 oldum ben. 40000 adım atsam ancak sanırım :)))))))

senı cok merak ettım. ortadan kaybolma boyle. hem de ozledım.

hıkayenı bıraz bılıyordum canım ama detaylı dınlemek cok hosuma gıttı. mutlulugun daım olsun ınsaallah

sen buyuk ozguven ıle anlatınca ben de anlatabılırım sanırım. ben de esımle nette tanıstım. tesadufen oldu bırazcık. aksam detaylı anlatırım.

mutlulugun daım olsun canım.

var var fdm. herkes gıbı askı yasamadım. ıcımde uhde kaldı. asık oldugum ılıskılerım devam etmedı oyuzden huzuru ve guvenı sectım. pısman oldugum gunler, yıllar cok oldu ama cok sukur ALLAH bugunumuzu aratmasın dıyorum. ınsaallah cocuklarım asık olarak evlenır. benım asık olduklarım ya evlılıkten korktu, ya aılesının agzına baktı sırf memur degılım dıye ya da şehit oldu. nasıbım boyleymıs. evlılıkten en sogudum gunlerde hem de ınternetten tanıstıgım dındar bır adamın ılk kız arkadası oldum. karısı oldum. nasıp ıste.

yaaaaaa cok guzelmıs. gozumde canlandı her karesı. cok romantık gercekten

gorucu usulu ya da ask. onemlı degıl. nekadar mutlu olabıldıgın onemlı fdm. belkı de en vasat benımkıdır ama buna da sukur. mutlulugunuz daım olsun canım. bebısınız ne guzel bırzamanda gelmıs.

sevmezmi sever ablası öper sarılır sANA PEK Cana yakındır kuzum,inşallah gelin olursun izmire tek yolu bu sanırımmm:)))

işte diyorum hikayeler vekarakterler sen bana göre çok cooll birisin karakterinle hikayen çok özleşmiş bu arada bayıldım ,..
Eki Görüntüle 529382

işte bu da benim hayatımın erkegi
tam yemelik maşallahhh
ya ben tursu yemedım ozaman nıye + oluyorum. kırıp atacagım şu hapı ya. canım sıkılıyor duygu.
hayatım hapa başldın benimde öyle oldu düzelirr üzülmeee moral bozmakyok beynine olumlu sinyaller yollaaa
hıkayenı bıraz bılıyordum canım ama detaylı dınlemek cok hosuma gıttı. mutlulugun daım olsun ınsaallah

ağ ol cnm amin...

valla işim Adapazarında hazır, ofisi de orada açmayı planlıyorum ama kısmet belli mi oluır seve seve gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…