- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.321
bu sabah erken kalktım, düzenli yaparım öğünlerimi dedim ama yine olmadı malesef. (son günlerde 2 öğün yapıyorum)
saat 08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,
bol limonlu maydonoz
yeşil çay
4 adet zeytin
kk nun yarısı kadar az yağlı peynir
ara 11:30
1 adet yeşil elma
esmer şekerli bi kupa çay
saat 15:15
küçük bir kase makarna
bir kepçe bezelye yemeği (içinde 1 kaç tane patates vardı)
büyük bir kase pulbiberli, naneli cacık
yemeğimi yedikten sonra ilk defa gittim bi arkadaşa saat 16:00 yı geçiyordu
o da 5 çeşit şey yapmış.kızıma mercimek köftesi verdim yemedi. elim değmiş oldu bi kere geri koymak istemedim ve ben yedim. ıspanaklı krem şantili kek vardı.kızım ondan yedi, bir kaşık kadar kalmıştı onu da parçalamış bulundum ve ben yedim. ama şu an bile hala o kadar rahatsız ediyo ki yediklerim.
sanırım midem iyice küçülmüş
ara 20:15
1 tane mandalina
ordan geldikten sonra spora gittim ve
40 dk spor
20 dk tempolu yürüyüş...
eve geldim mekik aletinde 200 mekik çektim
200 öne, 200 arkaya ip atladım
gün içinde
12 bardak su (3 bardak daha içiem inş.)
30 dk kemerimi taktım (yatmadan bi 30 dk daha takıcam inş.)
maşallah bana ya.....
selam kizlar herkesin menusu super ben kendimkini yazmaya utaniyorum yani gercekten yediklerime cok pismanim herseyi mafettim cok iyi gidiyordum isten eve geldim saat 1 gibiydi kaynanam aradi keske bahane uydursaydim gitmeseydim katmer yapiyorlarmis gel yardim et dedi neyse gittim aksam 7 ye kadar yardim ettim mecbur orada yapilan katmeri yedim nerdeyse kocaman bir tane yedim inanin aglamak uzereyim uzun zamandan beridir o kadar dikkat ettim gecen hafta bir kilo verdim bugun hersey bitmis gibi ne yapacagimi bilmiyorum kesin verdigim kiloyu geri almisimdir
fdm canım bizim için hazırladıgın hedef çizelgene bayıldım sadece senden küçük bi değişiklik isteyebilirmiyim son hafta ile ilk haftanın yerini değiştirirmisin bu hafta benim fazla vermem gerek çünkü zaten artıdayım bu haftayı 500 son haftayı 300 yaparsan çok mutlu olurum tabiki mümkünse eger canım
cesmi canım çok geçmiş olsun inşallah arkadaşınında ciddi bişeyi yoktur sende lütfen kendine dikkat et vitamin yapacak bişeyler tüket mutlaka
genel olarak bi artılık durum varmış sanırım ödemdir inşallah yarına bişey kalmaz diye dua edeyim hepimiz için
suna canım kendine dikkat et düğün öncesi hastalanma canım nesli dogru söylüuor 1 bardak süt falan iç
nesli hemen koyvermek yok canım arada hepimşze böyle bıkkınlık geliyor bugün gayet güzel toparlamışsın
çimen insansın nefsimiz var canım arada okadarcıkta olur bozma moralini lütfen
pomo keşke senin gibi maydanoz yiyebilsem çig olarak asla tüketemiyorum maalesef ki
duygu seni geçmişe bakarken göremedim inşallah bi sorun yoktur canım merak ettim seni
kızlar unuttugum varsa lütfen kusuruma bakmasınlar bu yorgunlukla bu saatte ancak bukadar yazabiliyorum
sabah kahvaltımı yazmıştım çok saçma sapan bi menü oldu ama yazayım
kahvalıdan sonra ara olarak
4 diyet çubuk - 1ayran
ögle yemek yiyecek vaktim olmadı çekmecede ne varsa onu yedim
1 fincan şekersiz nescafe - 3 diyet bisküvi
akşamüstü 5 gibi
3 ızgara köfte 1 parça ızgara sucuk yarım dilim tahıllı ekmek
1 ayran
geç saate kadar çalışıp bide erken yemek yiyince acıktım
1 çigköfte biraz marul yedim
pomo çigköfteyi kaçamaktan saymazsın inşallah 1 çigköfte 50 kaloriymiş
2 lt su 1 fincan 7 otlu çay
ama ben p.tesi 18070 yaptımm ne olcak şimdi:)))))))))))))
Kızlar, sporumu yaptım, hatta coştum, önce Leslie 1 mil yaptım, sonra gaza gelip 4 mille devam ettim, yani toplam 5 mil yapmış oldum. Akşama kadar 5000 adım atmıştım, spordan sonra 15100 oldu. Yatana kadar 15500 olur muhtemelen, sanırım yeni rekoru ele geçirdim, yihhuuuuu:)) Duyguuu yoksun bugün, bak rekorun kırılıyor.
günaydınlar herkese, ben geldiiimmmm
geçmiş olsun diyen herkese tek tek teşekkür ederim kızlar.. dün yatıp dinlenince kendime gelmiştim zaten, bir de mandalina yedim tamamdır bugun iyiyim. hafif bi öksürük var ama o da geçer zamanla
dün herkeste bir can isteme durumu varmış, gece resmen krize giriyordum bende. karnım aç değil farkındayım ama aklımdan sürekli aman şunu yesem ne olacak, bunu yesem ne olacak gibi manasız cümleler geçti. ama sadece 9 gibi mandalina yedim 2 tane o kadar. gece de 2.30 da yattım zaten. tuttum kendimi aferin bana
sabah kahvaltısı : (9.15)
domates, salatalık, maydanoz, beyaz peynir her zamanki gibi.
1 ince dilim salam
2 açık çay
şimdi akşam kadınbudu köfte veya fırın baget varmış yemekte. ikisinden birini seçecem yani. aslında kadınbudu köfteyi daha çok istiyorum çünkü uzun zamandır yemedim. ama tavugu da severim. o yuzden size sorayım. ikisi arasında dağlar kadar fark var mı kızlar, yoksa fark etmez mi ?
yanında da ezogelin çorbayla soslu makarna var. ama ben çorbayı içerim bugun. en azından bogazım yumuşar, makarna yemem o yuzden. bolca da salata tamamdır
fakaatt her zamanki öğle yemegi sorununa geldik. ne yiyecem ne yiyecemm :44:
ordu evine gidecem sanırım yine. umarım sebze yemegi vardır, yoksa çorbayla yoğurt yiyebilirim. ama o da fazla karbonhidrat mı olur ??? ayy bu işler ne sıkıntı işler yaaa :44:
kızlar birde geçrekden turşu yemeyin dün nohut makarna yaptım yanına hadi bi ödül yapAYIM dedim 2 tane kornişon turşu yedim bakın saat 5:45 gibiydi gece12 de yattım yatmandan tartıldım resmen ödem yapmış sinir oldum gerçi bu sabah canımıçıkardım şimdiden 7.500 adım attım ama ne gerek vardı 5 dk keyfin bedelini ödüyorum
cesmı yoktum dun dogru durust. bugun de yenı geldım. nasılsın merak ettım
günaydın kızlarrr ohh dünki +300 gitmiş şükür mutlu oldum sabah sabah dün çok aç hissettim neden bilmmiyorum ama eşim gece 10 30 da tuttu kısr yap hadi diye ama yarım saat yalvardı inat ettim yapmadım zafer benimmm okadar aç hissetmeme rağmen eeee siz neler yapıyosunuz
Günaydın kızlar, dün tam rekoru egale ettim derken, Duygu kırmış zaten iyi miKendisini tebrik eder, en kısa zamanda rekorunu kırmayı hedeflerim arasına koyarım:)) Gelelim Leslie'ye, ben Leslie fast 4 mil yaptığım zaman adımsayarı sıfırlayıp takmıştım ve 50 dakikada 7000 adım olmuştu. Tabi daha önce de dediğim gibi Leslie'nin bu videosu epey koşu içeriyor, o yüzden yüksek olabilir. Duygu, dün benim 15000 adımda 1000 kalorinin üzerinde yaktığım görünüyordu, senin 18000 küsur ama 1000 kalorinin altında. Sanırım pomo haklı hıza da duyarlı galiba bu alet.
Kızlar bugün pek besleyici bir kahvaltı yaptım, kalorisi yüksek oldu ama sağlıklıydı:
- Çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine,
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- yarım kk pınar beyaz light
- 1 kk tulum peyniri
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 bardak taze sıkma portakal suyu (eşim öksürüyor, hem ona hem bana destek olsun dedim)
- 1 fincan açık şekersiz çay
Henüz kahve içmedim, biraz işlerim vardı, şimdi inip kahve alıp geleceğim, sonra muhabbete katılırım.
günaydınnnn fit olma adaylarıama bir o kadarda güzel hatunlarr... p.tesi akşamından beri yokum en son pomoya meydan okumuştumsonuç 18.070 adım buda12,650 km buda 996,9 kalori ederrr haa ben küsüratı sevmem onu 20 bin yapardım emme oğlumkabız olmuş onu rahatlatmaya çalıştım:)))
düne gelirsek günün ilk yarısı kendimi şımarttım gittim cilt bakım ürünleri aldım geldiğimde hepsini denedim valla hiç bakmıyormuşum cildime hemen fark ettim tertemiz yumuşacık oldu ,günün diğer yarısı şımarmanın vermiş olduğu güçle ütü yaptım:))) sonra yemek derken akşam oldu...
bugün keyifli kalktım şimdi güzel bir kahvaltı yapayımmm..bu arada orhan gencebayın son albümüyıkılıyor özellikle mustafa ceceli yaşamak ne güzeli çok güzel yorumlamış dinlemenizi öneririm keyifligünler keyifli paylaşımlarrrrrrr
22 yaşındaydım evlilipe asla sıcak bakmıyordum yer içer gezerdim dalgama bakardım ayaklarım yerden yüksekti,bir ailedostumuz evimize geldikçe işte F'diye biri var çok iyi biri dürüst biri derdi ama ben asla zevklerine güvenmezdim hayırlısı der geçerdim çünkü hayalim vardı evleneceğimkişi üzerinde mümkün değildi o kişi aile dostumuzun dediği kişiyle örtüşsün neyse,kpss girmeye karar verdim aile dostumuz kamu 9 eylüldeçalışıyordu belgeyi doldurup oraya teslim edecektim neyse gittim 9eylül rektörlüğüne aile dostumuzun bölümüne gledimkapı açıldı inanırmısınız bir karış açıldı o aralıkda eşimi gördüm ayaklarım yerden kesildi dedim şuna bak ya ne yakışıklı adam ,neyse aile dostumuz geldibiraz sohbet ettikfilan ben gittim ,meğer eşimde beni beğenmiş ,bu arada ailedostumuz bana biri var dediğinde eşimede beni söylüyormuş neyse eşim o kız bu kızmı demiş tamam aramızı yap demiş,beni aradı anlattı yarın için buluşma istedi ama ben hala daha o çocuğun benim beğendiğimçocuk olduğunu bilmiyordum ve hiçolmucak birşey oldu TAMAM dedim ailedostumuza,ertesi gün bizim aklı bir karış havada aile dostumuz yanlış yer tarif etmiş ben başka yerde bekliyorum onlar başka yerde tam giderken ilerde gördüm onları bibaktım o beğendiğim çocuk o kadar utandımki böyle koca aramaya giden kızlar gibi gördüm yerin altına girdim neysee GS sohbetiyle eşimikandırdım zaten beğenmiştim,o sihirliaşkbaşladı 7/24 telefon konuşmaları hergün saatlerce yürümeler sohbetler,hergün fuardakahvaltılar hatta kendi eldleriyle tost yapmış birgünbana kısacası aşkı dibine kadar yaşayan biriyim ALLAH onu ve yavrumuzu başımdan eksik etmesin
ay yeni evli olarak ben atlayım hemen
biz eşimle internetten tanıştık telefonnumarası verdik aradı ertesi gün kafede buluıştuk ayyy görür görmez çok etkilenmiştimm hatta sanki önceden tanışıyomuş gibi sohpet ettik sonra hadi kalkalım dedik kalktık geri oturduk:)) tarih 11.11.2011 di:)) milatımız sonra 2. buluşma 3. derken sevgili olduk....1 hafta sonra tartıştık dedikki birbirimize biz evlenmeyi düşünmüyoruz eşim dediki benim 1 yıl sonra tayinim çıkacak tabi atmışş bende dedim bende gidecem zaten takılalım evlilik hiç açmadan devam ettik böyle 1 ay geçti eşim hiç kıskanmıyodu beni sonra bir gece klübe gittik içtik orada ben eski sevgilimden laf açtım tabi bende attım :)) taktik beniçok seviyodu çok aşıktı diye ayyyy adama bişey oldu kıskandı akşam beni eve bıraktı faceme özelden kocaaa bir msj yazmış sen onu seviyosun o gelse beni bırakırsın benibenle bırak ben o olamam falan:)) şarkı paylaşmış facede zorlu sevdam hoşçakal falan .....sonra ben sabah erkenden bunun evini bastım sen ne demek istiyosun diye sarıldı hemen bana tüm gece seni gördüm rüyamda dedi.....ve işe gittim ben kocaman bir çiçek geldi iş yerime:)) sen benim hayalimdin gerçeğim oldun yzılı bir notla sonra ona gittik bütün odasını resimlerimle donatmış ....sonra sevgililer gününde yüzüğümü taktı evlenme teklifiyle avm de salep içerkenn:))şok oldum hani evlenmeyecektik....ve 1 sene olmadan evleniyoruz 11 kasımda tanıştık şimdi 11 kasımda onun memleketine gidecez 17 sinde ise düğünn
herkez kendinebir şans vermeli biz verdik çok mutluyuz sizin hikayelerinizide bekliyorummm
duygu tam senlik bi hikaye.. çok tatlı ya..seninle bu hikayeyi öyle özdeşleştirdim ki..seni tanımıyorum fiziken ama anlattıklarını aynen canlandırdım valla.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
Allahım ne kadar güzel ya..netten tanışıp da böyle mutlu olabilen ve güvenilir admı bulan ender şanslı kişilerdensin demek ki suna..Allahım bozmasın mutluluğunuzu..
kızlar birdee eşimin ailesiyle tanışmayagidiyor ilkkezz tanışma faslı bitti eşimin odasına girdim bakıyorum düzenine gardolabını açtım bi baktım söz yüzüğü var kırmızı kurdale takılmış yani adamdaki özgüvene bakın ortada evlenme teklifi yok daha benim ailemle tanışmaya gelmemiş sözyüzüğüalmış neyse o gün göztepe sahilinde yemeğe gittim midyenin içine koydurmuş tek taşı neyseki yutmadım yüzüğü ogün eve dönerken yol bitmedi sanki heyecandan öldümm bittim eve gittğimde ailem şok oldu benim bircik babam ağladı kuş yuvadan uçuyor diyee canım babam bir sürekendine gelemedi düğün günümde babamla dans ettik HİÇ AYRILAMAM DERKEN KAVUŞMAK HAYAL OLDU şarkısı eşliğinde ikimzde ağladık bizi öylegörenherkez ağlamıştı heygidi günlerrr
soruyu soran kişi olarak ben de anlatayım kendi hikayemi..
benim ki size göre biraz daha görücü usulü gibi oldu desem yanlış olmaz..ilk atama yerim annemleri sadece 1kaç km uzağındaki bi merkezdi..tabi bizim burda bekar kadrolu kızı duyan herkes hemen bi bakmaya giderdi..onlarca kişi geldi inanın işyerime.. ama ben de evlilikten ziyade yüksek lisansı düşünen idelist biriydim..sonra eşimin abisine bizim ordan bi arkadaş beni anlatmış sonra eşimin abisi geldi ve konuştuk.. kimseyle görüşmeyen ben bi anda olabilir deim.. Allahın işi bu olsa gerek.. sonra eşimle görüştük..sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibi güldük eğlendik..o o zaman sivasta çalışıyordu..ilk görüşmemizden 3 hafta sonra geldi..kahvaltı ediyorduk dışarda, şak diye bu ellerimi avuçlarına aldı ve çok güzel şeyler söyleyerek, hala baktığımda beni duygulandıran tek taşımı takıverdi parmağıma.. hiç o kadar heyecanlammışltım herhalde daha önce..evlenmeyi istemeyen ben 3 haftada nişanlandım, 5. ayda evlendim.10 ay sonra bebğimi kucağıma aldım ..yani ilk evlilik yıldönümümnde 3 kişydik..ki ben 5 yıl çocuk istemiyordum..
biricik eşimi çok seviyorum.. Allahım herkese böyle bi sevgi ve saygı nasip etsin..geriye döndüğümde aklımda hep güzel anılar bıraktı benim canım kocişim..
sevmezmi sever ablası öper sarılır sANA PEK Cana yakındır kuzum,inşallah gelin olursun izmire tek yolu bu sanırımmm:)))valla benm de çocugum olsa öyle olurdum heraldeinsanın evli olması yada çocugunun olması bazı şeylere engel olmamalı diye düşünüyorum ben. herşey denge meselesi
tanışırız belki duygu belli mi olurrbenim yolum izmire düşer belki, yada senin yolun bizim oralara hem ben çocuklara bayılırım, onlarla her oyunu oynarım kuzey de beni sever
işte diyorum hikayeler vekarakterler sen bana göre çok cooll birisin karakterinle hikayen çok özleşmiş bu arada bayıldım ,..Kızlar, benim işler yoğun, yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü fırsat bulup, muhabbet almış başını gitmiş. Bu arada en yaşlınız benim galiba, ay hiç te alışık değilim en yaşlı olmaya ya neyse:)) Ben eşimle işle ilgili bir sempozyumda tanıştım. Tanıştıktan sonra bir kaç ay ara ara mesajlaştık falan ama o kadar. Sonra bir sebeple tekrar karşılaştık ve ilişkimiz başladı, tarih: 07.07.2007 Biz farklı şehirlerdeydik, ara ara görüşmeye ve bolca telefonla konuşmaya başladık. Sonra İspanya'da bir kongreye katıldık beraber ve orada evlenmeye karar verdik, hatta konsolosluğa gittik evlenelim diye, ama önce belgeleri hazırlamak gerekiyormuş buradan, biz de döndüğümüz günün ertesi gün gittik nikah kıydık:) Tarih 01.11.2007, sonra ailelere haber verdik bu çılgınlığı, onlar da düğün istediler tabi, bir de düğün yaptık, tarih 01.03.2008, bizim hikayemiz de böyle işte:)) Ben de eşimi çook seviyorum, evliliği hiç düşünmüyordum ama doğru kişiyi bulunca su gibi akıp gidiyor zaten herşey. Sanırım çoğumuz eşimizle tanıştıktan sonra 1 yıl içinde evlenmiş:)
Benim evliliğim pek çılgınca olduğu için genelde arkadaşlarım tam sana göre oldu demişlerdi:)
Bu arada Çeşmi bunge jumping yapmadım ama yamaç paraşütü yaptım ve çoookkkk güzel bir duygu, kesinlikle tavsiye ediyorum.
tam yemelik maşallahhh
hayatım hapa başldın benimde öyle oldu düzelirr üzülmeee moral bozmakyok beynine olumlu sinyaller yollaaaya ben tursu yemedım ozaman nıye + oluyorum. kırıp atacagım şu hapı ya. canım sıkılıyor duygu.
hıkayenı bıraz bılıyordum canım ama detaylı dınlemek cok hosuma gıttı. mutlulugun daım olsun ınsaallah
sevmezmi sever ablası öper sarılır sANA PEK Cana yakındır kuzum,inşallah gelin olursun izmire tek yolu bu sanırımmm:)))
işte diyorum hikayeler vekarakterler sen bana göre çok cooll birisin karakterinle hikayen çok özleşmiş bu arada bayıldım ,..
tam yemelik maşallahhh
hayatım hapa başldın benimde öyle oldu düzelirr üzülmeee moral bozmakyok beynine olumlu sinyaller yollaaa
ağ ol cnm amin...
valla işim Adapazarında hazır, ofisi de orada açmayı planlıyorum ama kısmet belli mi oluırseve seve gelirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?