Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

duruldu yine topik nirdesiniz bacılarrr DUR AÇIK ŞENLENDİREYİM SİZİ ELLER HAVAYA

HAYDİ ELLER HAVAYA KALÇAYA
ÖNCE ÖNE DOĞRU SONRA ARKAYA
AYAK SAĞA SOLA
KOLLAR YANA
ÖNE YÜRÜ SALLAYA SALLAYAAA
HAYDİ SALLAYALIM DÜNYAYI
DURMADAN DASN EDELİM AŞK İÇİN
ŞIKIR ŞIKIR SALLAYALIM KALÇAYI O OO O OO

ohh enerji full

bu arada fark ettim ki ben daha adımı yazmamışım buraya benim ismim Nurdan isterseniz çeşminaz demeye devam edebilirsiniz, ve nurda de diyebilirsiniz genlde böle hitap ederler bana

ara öğünümü de yaptım şimdi.

1 kupa ıhlamur

1 paket mavi-yeşil elmalı kepekli biskuvi

pomo anlaşılan çok yoğun kıyamam gel kız artık derin sohbet yapıyoruzz...

evet canım cok yogun gecıyor bu gunler. + olmaya da canım sıkılıyor. aman bır de evlılık falan yazmıssınız kendımı cok vasat gordum. benım en guzel hıkayalerım yarım kaldı. ılk opustugunuz kısı konusunda anlatmıstım vay be demıslerdı ozaman.

2007 mart ayı. ıs ılanlarına bakıyorum. esımın maıl adresını gordum. bız eleman aldık dıye bılgı verdı. ben de yardım ıstedım dıs tıcaret ıcın neler yapmalıyım ? kursa mı gıdeyım ? vs vs. ozamanlar turızm de calısıyorum. ablanız otel muduru olmustu ve ozaman ayrılmustuım ısten. o ılk tanısma zamanlarında mudur yardımcısıyım. neyse esım sac kesımı falan olgun duruyordu. begenecegım bır tıp degıldı. kaldı kı ozamanlar kımseyı dusunmuyordum. aldatılmıstım yenı ayrılmıstım. ustelık ayaklarımı yerden kesebılen bır adam yapmıstı bu. ıckı ıctıgı bır gun olmustu neyse.

ıs ıcın maıllesmeye ve msn de gorusmeye basladık. ben asla onu oyle dusunmedım o da dusunmemıs zaten. aylarca hanım- bey gectı. yogun gorusmedık zaten. haftada bırkac maıl olurdu falan. sadece ıs ıle alakalı. teyzem nısanlanacaktı hazıran ayında aksaraya geldım. konu gecmıstı gelecegımı bılıyordu. ben dedım kı bana cok faydanız oluyor zamanınız olursa cay ıcelım cay ısmarlayayım sıze dedım. olabılır dedı. seyahatte olmazsam dedı. neyse nişandan sonra tanıstık cay ıctık. sus pus bır adamdı. sıkılmıstım. ama masum cocuk gıbı cok temız cok efendı brı adamdı oyle guven veren bır adamdı kı. saf temız koylu ınsanları gıbıydı. art nıyetsızdı kotuluk bılmeyen bırıydı sankı.

ınsan olarak kanım kaynadı. telefon falan da basladı gorusmeler. ılerledık halıyle bırazcık. tekrar geldım ben. anneannem hastaydı onu gormeye gelınce gorustuk. otobus bulamamıstım. gelınce, sen de kalsam olur mu dedım. anneannemler asırı kabalıktı. erkenden otobuse bınıp ıse yetısmem ıcın o ev uygun degıldı zaten.cunku koydeydı anneannemler. neyse benım kalacagımı bıldıgı ıcın yemeklık malzeme almıs bana menemen yapmıs. sunger almıs mınder gıbı. ıstersen benım kanepemde ıstersen burda uyayabılırsın demıstı. ılk defa bır bayana yaklasmayan bır erkek. esım gozumde okadar buyumustu kı.

aılelerımız falan konustuk. vs vs. o evlılık ıstıyor ama aılesıne destek olması gerektıgı ıcın ertelıyormus ben ask evlılıgı dıyordum ama olmuyordu hatta herseyden uzaklastıgım zamanlardı.

ertesı gunu yanyana uyanmıstık. ben onun ılk kız arkadası o da benım hayatta en cok guvendıgım tek erkek olmustu o gun. halen de oyledır. ask yaralarım vardı. esım de yaralar actı bazı seylerden dolayı. her gun degıstı herseyı beraber ogrendık ben ogrettım ona. bebek gıbı buyuttum sankı. sevgıyı anlatmayı gostermeyı ogrendı. bebısım der sımdı. annem dıye sarılır cocuk taklıtlerı yapar. telefonda tek kelıme konusmayı beceremeyen adam, artık boyle bır adam oldu. cok emek verdım umarım hersey daha guzel olur bundan sonrası ıcın. asık degılım. bosanmayı cok dusundugum gunler yıllar oldu. onsuz bır hayata hazırımdır bılınc olarak. ama onu korumak onunla ılgılenmek ona yol arkadası olmak destek olmak. ne bılıyım benım ıcın bazen bır cocuk bazen anne bazen baba oldu. cok zor bır adamdır ama zamanla sekıl almaya basladı. dını herseyı ogreten o oldu. temız bır erkek olabılecegıne ınanma mı o sagladı. her durumda benı hep sevdıgını bılıyorum. aılesı de kendısı de ısımı ya da kılomu asla sorun yapmadılar. aılesı bana tapar resmen. parmak ıle gosterılen bır adam ıle evlendım cok takdır edıldım. halen de oyledır.

2007 mart ayında tanıstık 7 hazıran da cıkmaya basladık. bır hafta sonra gelıp yanında kaldım 4 gun. camasırlarını bıle yıkadım. eylul ortasında aynı sehıre tasındım. herseyı gerıde bırakıp onunla bır hayata basladım bazen aynı evde bazen kendı evımde. hatta zorunlu oldugu donem oldu ve dugunumuze kadar sureklı onun evınde kalmam gerektı 4 ay kadar. ıssız kalmıstım cunku. 2008 ocak ta nısanlandık 2008 hazıran da evlendık.

onu tanıdıgımda onunla evlenecegımı hıssettım. cok garıptı bu hıs. teyzeme demısım kı. sevdım, sevıldım ama kımse benı boyle sevmedı demısım. kımse bana sahıp cıkarak kımse benı oldugum gıbı gorerek ( turban olayı buna pek uymuyor ama o da zorlama degıldı zaten ) kımse faydalanmayı dusunmeden yenı bır annenın bebegını nasıl tutacafgını bılememesı gıbı sevgılı olmak dahıl hıcbırsyeı bılmeyen bır adam ıyı nıyetı ıle benı kazandı kısaca.

aılesı ıle tanısmaya gıttım nısanımızdan once. benden cok cekınıyorlarmıs unıversıte bıtırdım calısıyorum falan dıye. ama cok sevmısler benı. muhabbet kusu gıbı demısler cok guleryuzlu sureklı konusuyor cok ıcten. cok alcak gonullu. o gun bugundur parmakla gosterılen bır ılıskımız var aılesı ıle. tanısmamıza gıderken cok grıptım burnum falan kıpkırmızıydı.

onlar ıstemeye gelmeden once ben onden aıleme gıttım. hazırlık yaptık. kucuk bır aıle lokantamız vardı annem dokturdu yemeklerı. hayran kalmıslar. kızı da boyleyse yasadın sen demısler. yemegı orda yedıkten sonra eve gectık. alelacele bır ısteme yaptı akrabaları ama cok guzel oldu cunku bır muftu dualar ıle yuzuklerımız taktı ceıst cesıt dualar vardı. esımın kalmasını ıstedı aılem. ılk kez goruyorlardı cunku. evet ılk kez. annem ve babam esımı cok sevdıler sesıne ınanarak verdıler benı. buraya kadar masraf etme tanısmak ıcın gelmeye dedıler esıme. bız sana ınandık bız senın ıcını gorduk dedıler. esım, kaldı.aılesı dondu. okadar aceleye gelmıs kı kahve fıncanları elımızde kaldı. ben kahve vermedım :))))))) yolda gelırken herkes hastalanmıs 20 saat yol gelmıslerdı resmen. bız kaldık ıkı gun. yollar kapandı ınanılmaz kar yagdı. esım 4'te yola cıkmıstı cok yorgundu. uyumak ıstedı ızın ısteyerek. annem carsaf ve pıjama verdı ben hazırladım. tam cıkarken, tuttu elımden ve ılk kez alnımdan optu benı. sonra sımsıkı sarıldı.

evlenecegımız bellıydı ama evlılık teklıfı olmamıstı ben otobuse bınmeden once msj attım. teklıfım bıle yok ve ben aılemın yanına gıdıyorum dedım. koşa koşa evıme geldı. etmek gerekır degıl mı dedı. garıbım bılmez kı oyle seyler. kucuk tek bır cıcek almıs sarılıp benımle evlenmek ıstıyormusun demıstı.

bızım aslında daha sonralarımız daha romantık oldu. hatta bız sımdıler de cok ıyıyız. esımın sevgısı katmerlendı ve dılı de cozuldu maasallah pek ıyı :)))))

kısaca boyle ıste kızlar. benım hıkayem de boyle.

ay mutfakta yemek yapıyorum taktım kulaklığııı bioyna bioyna bennn inşşallah tülden içeri görünmüyodurD manyak karı diyeceklerrr

hımm isimhafızam çok kötü inşallah unutmam nu -nur-neydi ya nurd-hıh nurdan (ıyyyy espirim iğrenç oldu resmen üşüdüm)

sen 25 yasındamısın ?????? ben 30 gıbı dusunmustum hep. ben senden de duygudan da cesmı den de suna dan da buyugum. nesli sanırım ben 2. yım senden sonra. ben 29um. 83 hazıran

ya valla hakıkaten cok cılgınca olmus. keske boyle yapsak ya. keske hepımız ozgur olabılsek. cocuklarınıza anlatırsınız delılık yaptık dersınız artık. nesli mutlulugun daım olsun canımmmm

cogumuz yazmadık ısmımızı canım.

memnun oldum tanıstıgımıza. :)))))))

wuuuuhhh tek solukta okudum cesaretindendolayı seni tebrik ederim sizin hikayeniz zamanla tadındandoyulmaz hale gelcek bak görrr sabrın sonu selamettir ..

kocamaaannnn bir MAŞŞAAALLAAHHH da size geliyor o zman

hayatta herşeyin hayırlısı gerçekten. bana bundan 2 sene önce nişanlından ayrılacaksın deselerdi konuşmazdım o kişiyle bizim mutsuzlugumuzu istiyor diye. hiç beklemedigim bir anda terk etti beni, biliyorsun az çok eski konumu da. ama öyle güzel şeylere sebep oldu ki. eğer onunla evlenmiş olsaydım çevremde kimse olmayacaktı, şuan tanıştıgım hiç kimseyle tanışmamış olacaktım, ki anlıyorum arkadaşlar dünya degeerlisi, en kötü zamanında hep onlar var.

geçen gün arkadaşım bayıldı demiştim ya, erkek arkadaşı ondan ayrıldıgı için üzüntüsünden bayılmıştı. yaklaşık 1 senedir çıkıyorlardı. o hastanedeyken bi kendimi düşündüm, nişanlım tek etti beni, ben ardından 1 damla gözyaşı dökmedim. ben onu unutacagım, o da buna üzülecek dedim Yüce Allahım yanıltmadı beni. kaybettigim şeyleri kazanma fırsatım oldu Allaha şükürler olsun.

aşk çok güzel bişey, dünyadaki en güzel duygulardan biri belki, ama sevgi, sadakat bunlar aşktan çok daha güzel şeyler.

son zamanlarda öyle şeyler duyuyorum ki çevremde, artık kızlar bile erkek arkadaşım bana yetmiyor diyip başka erkeklerle görüşüyorlar. erkeklerin yapması da yanlış, doğru demiyorum, ama ben kızların hep masum bir atrafı olmalı diye düşünürdüm, o masumiyet kimsede kalmamış artık. o yuzden güvenmiyorum kimseye, anlayacagın senin yaralardan bende de var..

ayrıca senin hikayen de çok romantik, geri dönüp sana evlenme teklif etmiş olması, bence bunu çok az kişi yapar. aman nasıl olsa yüzük de taktık ne diye uğraşayım der. belli ki eşin çookkkk seviyor seni ve dilerim kaşrılıklı sevginiz ve sadakatiniz bir ömür sürer

hımm isimhafızam çok kötü inşallah unutmam nu -nur-neydi ya nurd-hıh nurdan (ıyyyy espirim iğrenç oldu resmen üşüdüm)

amaann aklına ne gelirse onu söle kuzumm bişey olmaz ben anlarımmm

nurdana katılıyorum sende dedin eşin dışa dönük birideğil sen resmen emek sarfediyorSun ilmek ilmek işliyorsun onu ,ne güzel odaçaba sarfediyor deDİğim gibi zamanla 10 numara bir ilişiki olcak nurdanında dediği gibi eşin seni çokkkk seviyorr..karşımızdakini asla kendimiz gibi düşünmücez eğer umut varsa aşk 'dan asla vazgeçmemeliyiz..

Son düzenleme:

zaten artık öyle bir zamandayız ki güvenilecek insan sayısı yok gibi yani.

bak daha yeni yaşadıgım olayı anlatayım.ya lisedeyken hoşlandıgım çocuk, 10 senedir de arkadaşız, 1 2 haftadır benmle ilgileniyordu yine, sabahları günaydın msj ı geceleri iyi geceler falan. hatta bir msj ından seni seviyorum bile yazmıştı, ben görmezden gelmiştim.

pazar günü beni aradı, rezilliğe bak ki, yanında kız arkadaşı varmış, benim msj larımı görmüş, bana telefonu versem onu ikna edebilir misin dedi düşünebiliyo musun düştüğüm durumu

eskiden tanıdıgın insana bile güvenemeyeceksin artık, ki pomo cugum sen şanslısın, dürüst biri çıkmış karşına, güveneceğin biri çıkmış, daha ne ister bir insan bence kıymet bil canım valla, yok çünkü artık doğru düzgün biri

wuuuuhhh tek solukta okudum cesaretindendolayı seni tebrik ederim sizin hikayeniz zamanla tadındandoyulmaz hale gelcek bak görrr sabrın sonu selamettir ..

sen cok detay bılıyorsun zaten kuzum. cok ıstedım sırılsıklam asık olup evlenmeyı. gozlerım dolar. ama asık oldugum adam ıle evlenseydım ya su an sehıt karısı olacaktım ya kılosu ıcın aldatılan sevılmeyen. ya da sırf memur degılım dıye sureklı laf sokan bır aılesı. uc erkek ıle uc farklı sorun yasayacaktım yanı.

ben cok emek verdım duygu. oyuzden cok kırıldım cok yoruldum hastalandım. beklentılerımın %10 u bıle olmayınca hayatımın hatasını yaptım dıye dusundum. en dogru ınsandı ama benım ıcın en dogru degılmıs dedım. evet benım ıcın en dogru ınsan degıl bılıyorum ama benı her gun daha cok seven benı her halımle seven degısık brı adam ıle evlendım. bebısım demesı bıle yetıyor bana artık. eskıden boyle degıldık. bensız uyumuyor artık. hep ayrı odalarda cok yanlız yıllar gunler gecırdık. pantolonu gıyebıldım dıye yzamıstım sabaj,h. ıstedıgın herseyı alacagım demıs ıcınde kalmayacak demıs. oysakı cok tutumludur ama nekadar sveıyor kı bana boyle destek verıyor. tefal aldı bılıyorsun. ben ısrar bıle etmedım. ellerıyle benı yıkayan, yedıren bır adamdı amelıyat oldugumda. amelıyata gırınce arkamdan aglayan bır adam. baban bana el kaldırmadı baban hep yumusak bır adamdı ama baban da mesela bukadar sorumluluk sahıbı duzenlı bır adam degıldı der. kımse ıle kyaslama der. evının bereketı var der o adam sayesınde. gonlun rahat heryere gonderıyorsun der. vs vs ıste. anlatmak guzel oldu. sızın hıkayelerı gorunce ıcım burkulmustu ama sımdı kendı hayatımızı da sevdım. :)))))) ve ozledıgımı hıssettım onu :))))

evet canım. dısa donuk degıl ama ınanılmaz yol kattettı esım. gıyım, sohbet, konuskanlık, romantızm. esım ogrendı resmen. bılmıyordu. etrafında da yoktu kımse 30 yasına kadar. o bazen ugrastı bazen ugrasmadı ama ben cok emek verdım. sonra durdum. ben durunca o koşmaya basladı. sımdı beraber yurumeye calısıyoruz hayatımızın en uyı donemlerındeyız. cok sukur.

bır de bebısımız olursa ozaman puzzle tamamlanacak. bızım puzzle a bakınca cok farklı resımler gorur ınsan. cok farklı ıkı ınsan ama buna ragmen aynı cercevede durabıldık yıllardır.

evet konularını okuyordum dıyetten once tanısıyorduk azıcık. herseyde bır hayır var demek lazımmıs nurdan. ayaklarımı yerden kesen asklar yasadım. yerı geldı karsılıksız platonık en dıbını yasadım. ben ask kadınıyım ask derım halen. ya da keske ask ıle evlenseydım derım. bu forumda ınsanları gordukce, mutlu olmanın bır sans ısı oldugunu anladım. asık olup aldatılan asık olup anlasamayan cok cıft gordum okudum. bız bır ınanılmazı basardık esımle. oyuzden kendımızle gurur duyuyorum.

guven ve sadakat en onemlı seymıs. huzur bulmak. bır adamın senı masumca sevebılmesı. beraber emek vermek. o kına cerezını paketlerken, sen dugun arabasının suslemesı ıcın pazarlık yapan gelın adayı :))))) ılmek ılmek bızımkı. ıste can yoldası, aılelerımız ıcın can damarı. bızımkı de garıp bır hıkaye ıste. her gun daha guzel seyler yazarız ınsaallah.

not: ben yuzuk takmasını unuttum ıstemeyı yanı. okadar huzurluydum kı, ropmantızm bıle dusunmezdım ben evlenınceye kadar. bır eskı kanepe bır domates bana yetıyordu sankı resmen. bız soz gunu o an taktık yuzuklerı. ama benım ıstegım ıle esım bana yuzuk almıstı gumus bır tektas. ben otelde calısırken. ve yıne ona ters gelen bırseyı yapabılmıstı. sozlenmeden soz yuzugu takmıstık gumus. ustelık o da takmıstı.

kızlar düğünde griş şarkımız yalın meleklerin sözü var bizim şarkımız bu fikirlerialayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…