- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.301
çok sağol canım...kesinlikle hikayelerimiz bizi anlatıyor..çok hoşumagitti heleki yıl dönümünüzü 3 kişi ile kutlamanız harika mutluluğunuz daim olsun inşallahhh,senin hikayende seninle çok örtüşüyorr cnm gerçekden karakterler hikayeleriyle örtüşüyor
insanlar gericilik olarak görüyorla belki ama inan mantığını daha fazla devreye sokabiliyorsun.. mutluluğu nerde bulacağın hiç belli olmuyor belki bi misafirlite, belki bi markette, belki üst katında.. dilerim sen de ilerde güzel bi adamla karşılaşıp hayallerine ulaşırsın..görücü usulününü güzelliğine hep inanan insanlardan oldum ben, birilerini birbirine yakıştırıyolarsa mutlaka bi bildikleri vardır yani. sizin de öyle bir hikayeymiş, o zaman eşine, sana ve çocuguna da kocaman MAŞAAALLAAAAHHHH
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaizmiri hiç bilmiyorum belki öyle yerler vardır, ama Adapazarında çok var. biz de normalde apartmanda yaşıyoruz mesela, ama ananemler emekli olduktan sonra böyle bir düzen kurdular kendilerine. Adapazarında oldugum zamanlarda mutlaka haftada en az 1 gün giderim ananemlere tüm günümü orda geçirirm. çok iyi geliyor insana. meyve ağaçları var mesela, ananemler yazın meyveyi asla dışarıdan almazlar. bahçede hangisi varsa onu yerler. (elma, şeftali, çilek, kiraz, vişne, incir daha da vardı ama hatırlayamadım ) fındık, ceviz de var bahçede, ayva var, üzüm var.. bunlar sadece meyveler, sebzesini çieçklerini sen düşün
( iyice imrendiriyorum ki toplaşın gelin bu taraflara)
bak senin anlatıkklarından biraz kopya çekerk seni şöyle özetleyeyim..
genelde spor giyinen rahat bi kızsın.. kesinlike ağırbaşlı değilsin..yani sakın yanlış anlama..öyle susup duran nazlanan kızlardan değilsin..çılgınsın ama yerinde davranmayı çok iyi biliyorsun.. aile ilişkilerini dengede tutmak da iyisin..fedakarsın ama asla kendini kullandırmayı sevmezsin.. senin de eşin benimki gibi hayatının merkezinde.. evlendikten sonra eşinsiz pek hareket etmiyorsun..
ya kış ve kar en sevdiğim şeyler.. hele ki öyle bi evde.. tam hayalim ya.. karların üzerinde harika bi mangaldan sonra içerde kahvemi yudumlamyı çok isterdim..
çok sağol canım...kesinlikle hikayelerimiz bizi anlatıyor..
insanlar gericilik olarak görüyorla belki ama inan mantığını daha fazla devreye sokabiliyorsun.. mutluluğu nerde bulacağın hiç belli olmuyor belki bi misafirlite, belki bi markette, belki üst katında.. dilerim sen de ilerde güzel bi adamla karşılaşıp hayallerine ulaşırsın..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelin işte gelin gelinnn hatta ben fotolarını bulursam ananemlerin bahçenin koyayım da daha çabuk gelin
aha çokmu ortaya koyuyorum kendimi doğru analiz yapmışsın az bile hatta,ben 28 yaşında önyargılı ilk etapta kendini amayan amagüvendiğim birini sahiplenen biriyim çok çılgınım korktuğum şeylerin üstünegitmeye bayılırım mesela ilk fırsatını bulduğum an bungee jumping yapmayı istiyorum,sinirli biriyim hemen parlarım ama kincideğilim,güzel olan herşeyi severim,çok araştırırım yenilikçiyim asla sıradan şeylere takılıp kalmam süsüme püsüme düşkünüm,ve aşırı düşünceliyim,kötü özelliklerim arasında tezcanlılık ve sinirlilik var ,kıskancım ama güzellik giyim vs değil sevdiğim insanı kıskanırımm böyle işte
ani parlayan biri olduğunu düşünüştüm ama yazmamıştım.. genelde lider ruhlu olan insanlarda ani parlama görülüyüo çünkü..yenilikçi olmanı da az çok biliyoruz canım.. maşallah kendini geliştirmek için çok şeyle uğraşıyorsun..yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aha çokmu ortaya koyuyorum kendimi doğru analiz yapmışsın az bile hatta,ben 28 yaşında önyargılı ilk etapta kendini amayan amagüvendiğim birini sahiplenen biriyim çok çılgınım korktuğum şeylerin üstünegitmeye bayılırım mesela ilk fırsatını bulduğum an bungee jumping yapmayı istiyorum,sinirli biriyim hemen parlarım ama kincideğilim,güzel olan herşeyi severim,çok araştırırım yenilikçiyim asla sıradan şeylere takılıp kalmam süsüme püsüme düşkünüm,ve aşırı düşünceliyim,kötü özelliklerim arasında tezcanlılık ve sinirlilik var ,kıskancım ama güzellik giyim vs değil sevdiğim insanı kıskanırımm böyle işte
ben daha önce bir kere nişanlandım, bütün hayatımdan vazgeçtim işte salak gibi, iyiki benden ki ayrılmış ki diyorum kaybettigim herşeyi yeniden kazanıyorum.
bu ara birisi olabilir diye düşünüyorum, lisedeyken hoşlandıgım çocuk benimle ilgilenmeye başlamıştı, bi süredir her sabah günaydın msj ı bile atıyordu yani. onun da kız arkadaşı varmış , o yuzden nefret ettim bütün erkeklerden bu ara. en azından okulum bitene kadar kimseyi istemiyorum. ama kısmet işte, hayırlısı diyip bekliyorum yani
neredeyse beni anlatmışsın diyecektim yanitek fark benim yaş 27 ve henuz evli deilim
ben daha önce bir kere nişanlandım, bütün hayatımdan vazgeçtim işte salak gibi, iyiki benden ki ayrılmış ki diyorum kaybettigim herşeyi yeniden kazanıyorum.
bu ara birisi olabilir diye düşünüyorum, lisedeyken hoşlandıgım çocuk benimle ilgilenmeye başlamıştı, bi süredir her sabah günaydın msj ı bile atıyordu yani. onun da kız arkadaşı varmış , o yuzden nefret ettim bütün erkeklerden bu ara. en azından okulum bitene kadar kimseyi istemiyorum. ama kısmet işte, hayırlısı diyip bekliyorum yani
neredeyse beni anlatmışsın diyecektim yanitek fark benim yaş 27 ve henuz evli deilim
ani parlayan biri olduğunu düşünüştüm ama yazmamıştım.. genelde lider ruhlu olan insanlarda ani parlama görülüyüo çünkü..yenilikçi olmanı da az çok biliyoruz canım.. maşallah kendini geliştirmek için çok şeyle uğraşıyorsun..
ben de 25 yşındayım önyargılı değilimdir pek sevmesem de insanlara iyi davranmaya çalışırım herhalde işim gereği böyle oldum.. her ortamda kabul görmek önemsenmek isterim..olumsuzluklara pek takılmam..ben de ani parlayan biriyim.. gözüm o an hiç bişey görmez..insan ilişkilerinde canımı sıkan bi konu varsa çözmeden rahat edemem..son zamanlarda iyi niyetimi biraz kaybetmeye başadım ve insanlara aldıklarımla paramla(sanki çok parm var da) hava atıyormuşum gibi bi düşünceye kapıldım.. ve kendimden utandım.kendime kızdım...ama gerçekten bunu yapmaya başlamıştım..bunu size itiraf ediyim bari..
bizim senle müzik zevkimizde uyuyordu dimi,ben iyisiyle kötüsüyle seviyorum kendimi içimdeki o ç ocuksu çılgın tavrım hiç değişmesin bence çünkü beni yansıtan bu ben böyle bütünüm 50 yaşınada gelsem hep içimde bu tavır olmalı hep içimden geldiği gibi yaşıyorum..anam biz senle yakın olsak helede gerçek hayatta arkadaş olsak gerisin düşünmesi benigüldürüyor ortalığın tozunu dumananı attırırız..
mesela yapmayı çok istediğim şey biraz imkansız ama ralli yapmak trafikde aslA mümkün değil, ralli arabasına daha önce bindim içi o kadar değişikki o an çokistedimçalıştırp gitmek ama mümkün değildi binmekle yetindim sadece belki bir gün olur ..
ani parlayan biri olduğunu düşünüştüm ama yazmamıştım.. genelde lider ruhlu olan insanlarda ani parlama görülüyüo çünkü..yenilikçi olmanı da az çok biliyoruz canım.. maşallah kendini geliştirmek için çok şeyle uğraşıyorsun..
ben de 25 yşındayım önyargılı değilimdir pek sevmesem de insanlara iyi davranmaya çalışırım herhalde işim gereği böyle oldum.. her ortamda kabul görmek önemsenmek isterim..olumsuzluklara pek takılmam..ben de ani parlayan biriyim.. gözüm o an hiç bişey görmez..insan ilişkilerinde canımı sıkan bi konu varsa çözmeden rahat edemem..son zamanlarda iyi niyetimi biraz kaybetmeye başadım ve insanlara aldıklarımla paramla(sanki çok parm var da) hava atıyormuşum gibi bi düşünceye kapıldım.. ve kendimden utandım.kendime kızdım...ama gerçekten bunu yapmaya başlamıştım..bunu size itiraf ediyim bari..
bende bir ara bungee jumping e niyetlendim, annem yemin ettirdi yapmayacaksn dieona çok hevesim var. bu sene derslerim az yoğun olursa eğer yamaç paraşütü kursuna gitmeyi düşünüyorum. mezun olmadan yapamazsam içimde kalacak o kadar istiyorum yani
valla yaa keşke yakın olsaydık kesin ortalıgı karıştırırdıkyurdun sorunlusu benim zaten, hem herkesle anlaşıp hem de ben kadar fırlama başka kimse yok. kızamıyorlar bana bende içimden geldigi gibi yaşıyorum valla. o yuzden de biz yaşlanmıyoruz bana asla 27 demiyorlar yani, bikaç kere nufus cuzdanımı göstermek zorunda kaldım inandırmak için
geçen sene dans kursuna gittim mesela, bu sene ayagım yüzünden bırakmak zorunda kaldım ama dans gecelerine falan tekrardan gideceğim unutmak istemiyorum
benim bu hallerim biraz burcumdan kaynaklanıyor, tam bir ikizler burcuyum
duyguu belki de birgün seninle ralli yaparız belli mi olurr
çok isterim cnm ... bungee jumping mutlaka yaparımda ralli bilmiyorum yani ben isterimde böyle bir imkan olurmu bilmiyorum içinekadar binip yapamamak çok kötü
valla senle geçrek hayatta tanışmayı isterdim tam kafama göresin,benimde evli birde çocuk sahibi birde ev hanımı olmama herkez şaşırıyor özellikle en yakınlarım...
Kızlar, benim işler yoğun, yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü fırsat bulup, muhabbet almış başını gitmiş. Bu arada en yaşlınız benim galiba, ay hiç te alışık değilim en yaşlı olmaya ya neyse:)) Ben eşimle işle ilgili bir sempozyumda tanıştım. Tanıştıktan sonra bir kaç ay ara ara mesajlaştık falan ama o kadar. Sonra bir sebeple tekrar karşılaştık ve ilişkimiz başladı, tarih: 07.07.2007 Biz farklı şehirlerdeydik, ara ara görüşmeye ve bolca telefonla konuşmaya başladık. Sonra İspanya'da bir kongreye katıldık beraber ve orada evlenmeye karar verdik, hatta konsolosluğa gittik evlenelim diye, ama önce belgeleri hazırlamak gerekiyormuş buradan, biz de döndüğümüz günün ertesi gün gittik nikah kıydık:) Tarih 01.11.2007, sonra ailelere haber verdik bu çılgınlığı, onlar da düğün istediler tabi, bir de düğün yaptık, tarih 01.03.2008, bizim hikayemiz de böyle işte:)) Ben de eşimi çook seviyorum, evliliği hiç düşünmüyordum ama doğru kişiyi bulunca su gibi akıp gidiyor zaten herşey. Sanırım çoğumuz eşimizle tanıştıktan sonra 1 yıl içinde evlenmiş:)
Benim evliliğim pek çılgınca olduğu için genelde arkadaşlarım tam sana göre oldu demişlerdi:)
Bu arada Çeşmi bunge jumping yapmadım ama yamaç paraşütü yaptım ve çoookkkk güzel bir duygu, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kızlar, benim işler yoğun, yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü fırsat bulup, muhabbet almış başını gitmiş. Bu arada en yaşlınız benim galiba, ay hiç te alışık değilim en yaşlı olmaya ya neyse:)) Ben eşimle işle ilgili bir sempozyumda tanıştım. Tanıştıktan sonra bir kaç ay ara ara mesajlaştık falan ama o kadar. Sonra bir sebeple tekrar karşılaştık ve ilişkimiz başladı, tarih: 07.07.2007 Biz farklı şehirlerdeydik, ara ara görüşmeye ve bolca telefonla konuşmaya başladık. Sonra İspanya'da bir kongreye katıldık beraber ve orada evlenmeye karar verdik, hatta konsolosluğa gittik evlenelim diye, ama önce belgeleri hazırlamak gerekiyormuş buradan, biz de döndüğümüz günün ertesi gün gittik nikah kıydık:) Tarih 01.11.2007, sonra ailelere haber verdik bu çılgınlığı, onlar da düğün istediler tabi, bir de düğün yaptık, tarih 01.03.2008, bizim hikayemiz de böyle işte:)) Ben de eşimi çook seviyorum, evliliği hiç düşünmüyordum ama doğru kişiyi bulunca su gibi akıp gidiyor zaten herşey. Sanırım çoğumuz eşimizle tanıştıktan sonra 1 yıl içinde evlenmiş:)
Benim evliliğim pek çılgınca olduğu için genelde arkadaşlarım tam sana göre oldu demişlerdi:)
Bu arada Çeşmi bunge jumping yapmadım ama yamaç paraşütü yaptım ve çoookkkk güzel bir duygu, kesinlikle tavsiye ediyorum.
fdm ben bugün diyetisyene gittim
çok şükür 4 haftada (maşallah) 4700gr vermişim
şimdi bugün 63.8 kg geldim.
dün ise 64.2 gelmiştim.hangisini yazıcaz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?