Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

çok sağol canım...kesinlikle hikayelerimiz bizi anlatıyor..

insanlar gericilik olarak görüyorla belki ama inan mantığını daha fazla devreye sokabiliyorsun.. mutluluğu nerde bulacağın hiç belli olmuyor belki bi misafirlite, belki bi markette, belki üst katında.. dilerim sen de ilerde güzel bi adamla karşılaşıp hayallerine ulaşırsın..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aha çokmu ortaya koyuyorum kendimi doğru analiz yapmışsın az bile hatta,ben 28 yaşında önyargılı ilk etapta kendini amayan amagüvendiğim birini sahiplenen biriyim çok çılgınım korktuğum şeylerin üstünegitmeye bayılırım mesela ilk fırsatını bulduğum an bungee jumping yapmayı istiyorum,sinirli biriyim hemen parlarım ama kincideğilim,güzel olan herşeyi severim,çok araştırırım yenilikçiyim asla sıradan şeylere takılıp kalmam süsüme püsüme düşkünüm,ve aşırı düşünceliyim,kötü özelliklerim arasında tezcanlılık ve sinirlilik var ,kıskancım ama güzellik giyim vs değil sevdiğim insanı kıskanırımm böyle işte

ben daha önce bir kere nişanlandım, bütün hayatımdan vazgeçtim işte salak gibi, iyiki benden ki ayrılmış ki diyorum kaybettigim herşeyi yeniden kazanıyorum.

bu ara birisi olabilir diye düşünüyorum, lisedeyken hoşlandıgım çocuk benimle ilgilenmeye başlamıştı, bi süredir her sabah günaydın msj ı bile atıyordu yani. onun da kız arkadaşı varmış , o yuzden nefret ettim bütün erkeklerden bu ara. en azından okulum bitene kadar kimseyi istemiyorum. ama kısmet işte, hayırlısı diyip bekliyorum yani

neredeyse beni anlatmışsın diyecektim yani tek fark benim yaş 27 ve henuz evli deilim

ani parlayan biri olduğunu düşünüştüm ama yazmamıştım.. genelde lider ruhlu olan insanlarda ani parlama görülüyüo çünkü..yenilikçi olmanı da az çok biliyoruz canım.. maşallah kendini geliştirmek için çok şeyle uğraşıyorsun..

ben de 25 yşındayım önyargılı değilimdir pek sevmesem de insanlara iyi davranmaya çalışırım herhalde işim gereği böyle oldum.. her ortamda kabul görmek önemsenmek isterim..olumsuzluklara pek takılmam..ben de ani parlayan biriyim.. gözüm o an hiç bişey görmez..insan ilişkilerinde canımı sıkan bi konu varsa çözmeden rahat edemem..son zamanlarda iyi niyetimi biraz kaybetmeye başadım ve insanlara aldıklarımla paramla(sanki çok parm var da) hava atıyormuşum gibi bi düşünceye kapıldım.. ve kendimden utandım.kendime kızdım...ama gerçekten bunu yapmaya başlamıştım..bunu size itiraf ediyim bari..

bizim senle müzik zevkimizde uyuyordu dimi,ben iyisiyle kötüsüyle seviyorum kendimi içimdeki o ç ocuksu çılgın tavrım hiç değişmesin bence çünkü beni yansıtan bu ben böyle bütünüm 50 yaşınada gelsem hep içimde bu tavır olmalı hep içimden geldiği gibi yaşıyorum..anam biz senle yakın olsak helede gerçek hayatta arkadaş olsak gerisin düşünmesi benigüldürüyor ortalığın tozunu dumananı attırırız..

mesela yapmayı çok istediğim şey biraz imkansız ama ralli yapmak trafikde aslA mümkün değil, ralli arabasına daha önce bindim içi o kadar değişikki o an çokistedimçalıştırp gitmek ama mümkün değildi binmekle yetindim sadece belki bir gün olur ..

hımmm son yazdığın şeyi seninle bütünleşen birşey değil zaten insan bazen sapa biliyor çizgisinden neyseki farkındasın,sengerçekden fdm sin seninle ilgili düşüncelerim bunlar sen konuşdukça dinlemekden zevk alacağım birisin benim için birinden birşey öğrenmem çok önemli ben öğrenmeyi çok severim bana birşey kazandırmıcak kişilerle arkadaş olmam az amaöz arkadaşım vardır mesela biri 21 yıllıkhaladaha en iyi arkadaşım o'dur... sen sahiplenen birsin elindekileri sonuna kadar sahip çıkarsın bence sen ev gibisin korunaklı,içten ,sıcak sevgi dolu

bende bir ara bungee jumping e niyetlendim, annem yemin ettirdi yapmayacaksn die ona çok hevesim var. bu sene derslerim az yoğun olursa eğer yamaç paraşütü kursuna gitmeyi düşünüyorum. mezun olmadan yapamazsam içimde kalacak o kadar istiyorum yani

valla yaa keşke yakın olsaydık kesin ortalıgı karıştırırdık yurdun sorunlusu benim zaten, hem herkesle anlaşıp hem de ben kadar fırlama başka kimse yok. kızamıyorlar bana bende içimden geldigi gibi yaşıyorum valla. o yuzden de biz yaşlanmıyoruz bana asla 27 demiyorlar yani, bikaç kere nufus cuzdanımı göstermek zorunda kaldım inandırmak için

geçen sene dans kursuna gittim mesela, bu sene ayagım yüzünden bırakmak zorunda kaldım ama dans gecelerine falan tekrardan gideceğim unutmak istemiyorum

benim bu hallerim biraz burcumdan kaynaklanıyor, tam bir ikizler burcuyum

duyguu belki de birgün seninle ralli yaparız belli mi olurr

hepimiz yapıyoruz bazen onu kendini kanıtlama çabası oluyor sıkma canını herkez yapıyor arada

bu arada öğle yemegini yedim onu da yazayım

4 yk pirinç pilavı üstüne 2 yk tavuk haşlama

1 kase cacık

sebze yemegi olarak patlıcanlı tavuk vardı yagda yüzüyordu resmen onu yiyemedim, bende bunu yiyeyim dedim. şimdi biraz daha zaman geçsin 30 dk yürüyüş bandında yürümeyi düşünüyorum, bir de akşam yemekten önce de 30 dk yürürsem bugunluk tebrik edecem kendimi

çok isterim cnm ... bungee jumping mutlaka yaparımda ralli bilmiyorum yani ben isterimde böyle bir imkan olurmu bilmiyorum içinekadar binip yapamamak çok kötü
valla senle geçrek hayatta tanışmayı isterdim tam kafama göresin,benimde evli birde çocuk sahibi birde ev hanımı olmama herkez şaşırıyor özellikle en yakınlarım...

yediklerimi yazayım bende barii

öğünlerimi biraz fazlalaştırdım çünkü çok aç hissediyorum uzun zamandır

sabah:
1 kb peynir
5 tane yeşil zeytin
domates salatalık
tere
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

öğle:1 simit uzun zamandır canım çekiyodu
1 kupa şekersiz çay
1 domates
1 yeşil soğan ve tere

akşamada : zeytinyağlı barbunya yapacam ve karnıbahar kızartması yoğurtlu sarımsaklı:))

valla benm de çocugum olsa öyle olurdum heralde insanın evli olması yada çocugunun olması bazı şeylere engel olmamalı diye düşünüyorum ben. herşey denge meselesi

tanışırız belki duygu belli mi olurr benim yolum izmire düşer belki, yada senin yolun bizim oralara hem ben çocuklara bayılırım, onlarla her oyunu oynarım kuzey de beni sever

Kızlar, benim işler yoğun, yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü fırsat bulup, muhabbet almış başını gitmiş. Bu arada en yaşlınız benim galiba, ay hiç te alışık değilim en yaşlı olmaya ya neyse:)) Ben eşimle işle ilgili bir sempozyumda tanıştım. Tanıştıktan sonra bir kaç ay ara ara mesajlaştık falan ama o kadar. Sonra bir sebeple tekrar karşılaştık ve ilişkimiz başladı, tarih: 07.07.2007 Biz farklı şehirlerdeydik, ara ara görüşmeye ve bolca telefonla konuşmaya başladık. Sonra İspanya'da bir kongreye katıldık beraber ve orada evlenmeye karar verdik, hatta konsolosluğa gittik evlenelim diye, ama önce belgeleri hazırlamak gerekiyormuş buradan, biz de döndüğümüz günün ertesi gün gittik nikah kıydık:) Tarih 01.11.2007, sonra ailelere haber verdik bu çılgınlığı, onlar da düğün istediler tabi, bir de düğün yaptık, tarih 01.03.2008, bizim hikayemiz de böyle işte:)) Ben de eşimi çook seviyorum, evliliği hiç düşünmüyordum ama doğru kişiyi bulunca su gibi akıp gidiyor zaten herşey. Sanırım çoğumuz eşimizle tanıştıktan sonra 1 yıl içinde evlenmiş:)
Benim evliliğim pek çılgınca olduğu için genelde arkadaşlarım tam sana göre oldu demişlerdi:)
Bu arada Çeşmi bunge jumping yapmadım ama yamaç paraşütü yaptım ve çoookkkk güzel bir duygu, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Öncelik aşk hikayesi olunca öğle yemeğimi yazmadım tabi,
- az ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- salata

süper bir hikaye bayıldım bizde kaynanamlar beni daha istemeden nikah kıydık sonra dedilerki eberaber yaşayacaksanız nikahı kıyalımm e biz kıduk zatenDD ay çok utanmıştım

anamm hepinizin çok romantik hikayeleri varrr.. sana da kocamaann birr MAAŞAAALLAAHHHH

valla iyi cesaret önce evlenip sonra ailelere söylemek, benimkiler burnumdan getirrdi kesin

yaa çok istiyorum yamaç paraşütünüü zor mu ki acaba ? ne kadar zamanda yaparım ki ? kursumu var nasıldır ?

ne çok soru sordumm

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benı merak ettınız sanırım. kızlar, ıslerım cok fazla bu gunlerde. ozellıkle bugun. su an bıle zor yazıyorum aslında.

menulerımı yazıyorum sımdı sızlere.

DUN
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, dere otu ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay

Ara: ceyrek bag maydonoz
Oglen : 12:00 yemekten once 500 ml su, 1 karnıyarık yagını ıyıce aldım ve 2 kasık pırınc pılavı. Bır cay bardagı cacık, bır kasık domates salatası

Ara: bır yesıl elma, 1lt su

Aksam 17:30 yemekten once 500 ml su, ıkı kasık yogurt, 3 kasık bezelye ve et sote. Yagsız pısırdım.

Cıkısta yuruyemyı dusunuyordum ama uykusuzluk cok agır bastı. Eve gıttım ve apartmandakı gurultuyu duymamaya calısırak uyudum. 9 da uyudum 11 de bucukta uyandım. Kendımı dınc hıssettıgımı gorunce hem kendıme yemek yaptım hem ev ısı yaptım balkonlarımı falan yıkadım evı topladım hatta bır kıuyafet ararken, bırden baktım kı kıslıkları ındırmısım. Yaparken 500 ml su ıctım ve bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne. 3 bucukta tekrar uyudum.

Bu sabah: 07/00
Lımon-sırke-bal su
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, ve domates koydum ıcıne.
Bır kucuk kutu ayran.
Ceyrek demet maydonoz

Ara: bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne. Bır ceyrek demet maydonoz
Ogle: 12:30 yemekten once 500 ml su. 1 kasık domates salatası, ıkı kasık yogurtlu makarna, 3 kasık bezelye-patates yemek
Ogleden sonra 500 ml su ve hayıt tohumu cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…