Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ben paketleyip eve de getiremem, ananemlerde yapıulan sarma tencereyle ortaya konur ve torunnlar tarafından yagmalanır

belki ananeme sölersem saklar birazını bana :44:

tatlıyı sadece gittigimiz yerlerde yiyorum ben. evde, ananemlerde falan yemem yani. gittigimiz yerlerde de yemeyince gönül koyuyolar bu sefer uğraş dur, olmazsa bi çatal alır babama postalarım artık napayım. 5 kapı var zaten 2.5 tatlı eder.. üff çok yaaa

MAAŞAAALLAAHHHH

Allah bozmasın
amin cnmmm

çok sevimli inşallah sevginiz daim olurhep mutlu olursunuz

Allah birömür ayırmasın inşallahmutlu olun heppp

amin cnm sağ ol

hadiyaaa amma güldüm dmeek yağmalanırr demek çok güzel oluyorrr biz küçük bir aileyiz tek torun benimoğlum o yüzden sarmadan bize çok kalıyorr,anne söyle başdan rezarvasyon yaptır ayırsın sanaa

hadiyaaa amma güldüm dmeek yağmalanırr demek çok güzel oluyorrr biz küçük bir aileyiz tek torun benimoğlum o yüzden sarmadan bize çok kalıyorr,anne söyle başdan rezarvasyon yaptır ayırsın sanaa

benim 2 teyzem var zaten, bir de annem 3 kardeşler. bizim bayramın 1. gününün akşamı geleneksel olarak orada toplanırız yemekte hep birlikte. en büyük torum benim, benden küçük 5 tane daha var işte. tencereyi alırız ortamıza, başlarız yemeye, sonra teyzemler gelir, eniştemler, annem babam derken yemeye üşüşmüş karıncalar gibi oluyoruz bu sene hile yapayım ben en iyisi

kızlar birdee eşimin ailesiyle tanışmayagidiyor ilkkezz tanışma faslı bitti eşimin odasına girdim bakıyorum düzenine gardolabını açtım bi baktım söz yüzüğü var kırmızı kurdale takılmış yani adamdaki özgüvene bakın ortada evlenme teklifi yok daha benim ailemle tanışmaya gelmemiş sözyüzüğüalmış neyse o gün göztepe sahilinde yemeğe gittim midyenin içine koydurmuş tek taşı neyseki yutmadım yüzüğü ogün eve dönerken yol bitmedi sanki heyecandan öldümm bittim eve gittğimde ailem şok oldu benim bircik babam ağladı kuş yuvadan uçuyor diyee canım babam bir sürekendine gelemedi düğün günümde babamla dans ettik HİÇ AYRILAMAM DERKEN KAVUŞMAK HAYAL OLDU şarkısı eşliğinde ikimzde ağladık bizi öylegörenherkez ağlamıştı heygidi günlerrr

duygu tam senlik bi hikaye.. çok tatlı ya..seninle bu hikayeyi öyle özdeşleştirdim ki..seni tanımıyorum fiziken ama anlattıklarını aynen canlandırdım valla.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

Allahım ne kadar güzel ya..netten tanışıp da böyle mutlu olabilen ve güvenilir admı bulan ender şanslı kişilerdensin demek ki suna..Allahım bozmasın mutluluğunuzu..

kızlar birdee eşimin ailesiyle tanışmayagidiyor ilkkezz tanışma faslı bitti eşimin odasına girdim bakıyorum düzenine gardolabını açtım bi baktım söz yüzüğü var kırmızı kurdale takılmış yani adamdaki özgüvene bakın ortada evlenme teklifi yok daha benim ailemle tanışmaya gelmemiş sözyüzüğüalmış neyse o gün göztepe sahilinde yemeğe gittim midyenin içine koydurmuş tek taşı neyseki yutmadım yüzüğü ogün eve dönerken yol bitmedi sanki heyecandan öldümm bittim eve gittğimde ailem şok oldu benim bircik babam ağladı kuş yuvadan uçuyor diyee canım babam bir sürekendine gelemedi düğün günümde babamla dans ettik HİÇ AYRILAMAM DERKEN KAVUŞMAK HAYAL OLDU şarkısı eşliğinde ikimzde ağladık bizi öylegörenherkez ağlamıştı heygidi günlerrr

ay hayal ettim çoktatlısınızzz benzetmende harikaa karınca gibi

duygu tam senlik bi hikaye.. çok tatlı ya..seninle bu hikayeyi öyle özdeşleştirdim ki..seni tanımıyorum fiziken ama anlattıklarını aynen canlandırdım valla.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

Allahım ne kadar güzel ya..netten tanışıp da böyle mutlu olabilen ve güvenilir admı bulan ender şanslı kişilerdensin demek ki suna..Allahım bozmasın mutluluğunuzu..

amin canım..bazıkarakterler herşeyiylebütün oluyor dimi?senin gözünde nasıl biri olduğumu merak ettim valla..

ay hayal ettim çoktatlısınızzz benzetmende harikaa karınca gibi

valla Adapazarına yolunuz düşerse bekleriz, ananemlerin bahçesi çok güzel, 4 dönüm arazi üzerine 1 ev kurdular, herşeyi kendileri yetiştiriyorlar şimdi. hele kışın bir kar yağıyor ki ooffff bekleriimmmmmmm

hadi yaaaa çok imrendimm cnm inan orda olmak isterdim o kadar özeniyorumki bahçe açık hava yerlere bizim aileiler hep apartmanda hep aynı çok isterdim birinden birinin bahçeli eviolsun benim hayalim çeşminaz böyle bahçeli evim olsun bahçemde domates salatalık biber sebze ekeyim ağaçlarımolsun limon ağacı ,özellikle erik ağacı bahçede mangallar yakılsın yemekler yensin mis gibi sulayım bahçemi mis gib toprak koksun başka ne isterki insann

soruyu soran kişi olarak ben de anlatayım kendi hikayemi..

benim ki size göre biraz daha görücü usulü gibi oldu desem yanlış olmaz..ilk atama yerim annemleri sadece 1kaç km uzağındaki bi merkezdi..tabi bizim burda bekar kadrolu kızı duyan herkes hemen bi bakmaya giderdi..onlarca kişi geldi inanın işyerime.. ama ben de evlilikten ziyade yüksek lisansı düşünen idelist biriydim..sonra eşimin abisine bizim ordan bi arkadaş beni anlatmış sonra eşimin abisi geldi ve konuştuk.. kimseyle görüşmeyen ben bi anda olabilir deim.. Allahın işi bu olsa gerek.. sonra eşimle görüştük..sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibi güldük eğlendik..o o zaman sivasta çalışıyordu..ilk görüşmemizden 3 hafta sonra geldi..kahvaltı ediyorduk dışarda, şak diye bu ellerimi avuçlarına aldı ve çok güzel şeyler söyleyerek, hala baktığımda beni duygulandıran tek taşımı takıverdi parmağıma.. hiç o kadar heyecanlammışltım herhalde daha önce..evlenmeyi istemeyen ben 3 haftada nişanlandım, 5. ayda evlendim. 10 ay sonra bebğimi kucağıma aldım..yani ilk evlilik yıldönümümnde 3 kişydik..ki ben 5 yıl çocuk istemiyordum..

biricik eşimi çok seviyorum.. Allahım herkese böyle bi sevgi ve saygı nasip etsin..geriye döndüğümde aklımda hep güzel anılar bıraktı benim canım kocişim..

Buralar pek bi aşk kokuyor. Allah hepinize mutluluk, huzur versin.

Diyete gelince bugün 2. gün; dün ilk günün hırsıyla evde 1 saat bisiklete bindim, 50 tane mekik çektim, 7. kata merdivenlerden 5 kere çıktım indim :)

Bu gazla giderim diye düşünüyorum.

izmiri hiç bilmiyorum belki öyle yerler vardır, ama Adapazarında çok var. biz de normalde apartmanda yaşıyoruz mesela, ama ananemler emekli olduktan sonra böyle bir düzen kurdular kendilerine. Adapazarında oldugum zamanlarda mutlaka haftada en az 1 gün giderim ananemlere tüm günümü orda geçirirm. çok iyi geliyor insana. meyve ağaçları var mesela, ananemler yazın meyveyi asla dışarıdan almazlar. bahçede hangisi varsa onu yerler. (elma, şeftali, çilek, kiraz, vişne, incir daha da vardı ama hatırlayamadım ) fındık, ceviz de var bahçede, ayva var, üzüm var.. bunlar sadece meyveler, sebzesini çieçklerini sen düşün

( iyice imrendiriyorum ki toplaşın gelin bu taraflara )

amin canım..bazıkarakterler herşeyiylebütün oluyor dimi?senin gözünde nasıl biri olduğumu merak ettim valla..
bak senin anlatıkklarından biraz kopya çekerk seni şöyle özetleyeyim..

genelde spor giyinen rahat bi kızsın.. kesinlike ağırbaşlı değilsin..yani sakın yanlış anlama..öyle susup duran nazlanan kızlardan değilsin..çılgınsın ama yerinde davranmayı çok iyi biliyorsun.. aile ilişkilerini dengede tutmak da iyisin..fedakarsın ama asla kendini kullandırmayı sevmezsin.. senin de eşin benimki gibi hayatının merkezinde.. evlendikten sonra eşinsiz pek hareket etmiyorsun..

ya kış ve kar en sevdiğim şeyler.. hele ki öyle bi evde.. tam hayalim ya.. karların üzerinde harika bi mangaldan sonra içerde kahvemi yudumlamyı çok isterdim..

çok hoşumagitti heleki yıl dönümünüzü 3 kişi ile kutlamanız harika mutluluğunuz daim olsun inşallahhh,senin hikayende seninle çok örtüşüyorr cnm gerçekden karakterler hikayeleriyle örtüşüyor

görücü usulününü güzelliğine hep inanan insanlardan oldum ben, birilerini birbirine yakıştırıyolarsa mutlaka bi bildikleri vardır yani. sizin de öyle bir hikayeymiş, o zaman eşine, sana ve çocuguna da kocaman MAŞAAALLAAAAHHHH

ocak ve şubat aylarında Adapazarında olacagım, gelin gelin hepiniz gelinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…