Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pırıl pırıl güneşli izmir sabahından günaydınnnnnn günümüz çok mutlu,sağlıklı ,huzurlu geçsinnnn inşallah.....

sabah 7:45 gibikalktımoğluşumu doyurdum sıcak elma sirkemi içtim 3000 adım attım bu arada bileğim çok ağrıyor çok fazla yüklenmicem parçA parça 10 bin atmam yeterli bileğim düzeleseye kadar,neyse şimdi 100 mekik çekip kahvaltımı yapayımmm kahvemi alıp dönerim sonraaa

Herkese Günaydııın,

Bugün 3. günüm. Gr oynama yok :) Akşam yine yarım saat bisiklete bindim. Yarından ümitliyim.

Sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği ve peynir domates yedim. İşe gelince 1 bardak kahve içtim.

Dün iş yerinde 2 Lt. su içtim. WC den gelemiyorum. Bizim WC diğer binada ve 3. katta git gel zaten 10 dk geçiyor :)) İşten kovacaklar yakında.

herkese günaydıınnnnn

sabahın 7 sinde uyandım, kahvaltımı ettim, hemen yazıyorum.

kahvaltı : (7.15)

1 salatalık

1 kk peynir

2 küçük biber kızartma diyecem ama yaglı deildi o yuzden bilemiyorum üstüne 1 yk domates sosu

2 dilim kepek ekmeği

hava bir soğukki buralarda anlatamaamm sabah kahvaltıyı ederken donuyordum nerddeyse sonra odaya çıktım uzandım uyumuşum. 9 da uyandım, duşumu aldım, mandalinamı yedim, şimdide yeşil çayımı içiyorum. ve bir mimar adayı olaraktan maketime yumuluyorummm

bu arada duygu kıskandım valla güneşli hava falan, bize kış geldi

bu arada yolladıgın linklerden pek birşey anlamadıgım için yorum yapamıyorum :44:

herkese mutlu huzurlu saglıklı günleeerrrrrrr

duygu 2 ısıtıcı da birbirine benziyor zaten fiyatları da yakın.. benim düğünümde teyze kızım hediye ısıtıcı getirmiş almanyadan.. rezidansı gizliydi.. bi süre sonra bozuldu ve burdaki tamirciler bu tamir edilmez içi açılmaz dedi. ama orası izmir herhalde sıkıntı olmaz.. zaten rezidansı dgizli olmayanlar tek tip ve estetik yönü zayıf.. seçtiğin markalar da iyi..2si de alınabilir ama ben galiba philpsi tercih ederdim..

canım sabredeceksin öyle bi anda gitmez tabi ki fazlalıklar.. bi de yediklerin çok az.. kahvaltın besleyici değil..kahvaltıyı ne kadar iyi geçirirsen gün içinde acıkma ihtimalin o kadar azalır..sabahları yumurta yemeyi dene..

Sabrediyorum canım. Bu seferde olacak inanıyorum.

Sabah 6 da kalkıyorum normalde kahvaltı bile edemiyordum diyete başladım diye yiyeyim dedim. Ancak bu kadar yiyebildim. O saatte canım hiç istemiyor. Ama yarın denerim biraz daha yemeyi.

Vejeteryanım ben işim biraz daha zor sizlerden et-tavuk yiyemiyorum. Sadece peynir ve yoğurt yiyebiliyorum.

hıhhh havamız hep güzel bizimmm

galiba bende onu tercih ettim benim de moulinex di rahmetli olmak üzere 7 yıl kullandım memnunum ama ben aletleri grıye çeviriyorum grisini bulamadım

hıhhh havamız hep güzel bizimmm

galiba bende onu tercih ettim benim de moulinex di rahmetli olmak üzere 7 yıl kullandım memnunum ama ben aletleri grıye çeviriyorum grisini bulamadım

anaaaa sataşma vaarrrr

ama yazık deil mi bize biz donuyoruuzzzzz

anaaaa sataşma vaarrrr

Ama yazık deil mi bize biz donuyoruuzzzzz

evet sataşıyorum çıkış'da tarlaya gel

Bizim okulunarkasında o zamanlar tarla vardı biriyle kavga edeceksek klasik lafımız çıkışda tarlaya gel

Biz aralıkda başlarız üşümeyee hıhhhhhhh

bizde de sadece çıkışa gel vardı

bizde aralıkda kar yagar, ki ben karı da çok severim sadece yagmurla pek aram yok işte. modumu düşürüyor. bugun etkilenmemeye çalışıyorum havadann

bizde aralıkda kar yagar, ki ben karı da çok severim sadece yagmurla pek aram yok işte. modumu düşürüyor. bugun etkilenmemeye çalışıyorum havadann

tövbeyarabbim ben kışısevmem kardan kışdan yada yağmur yağdığı için değil gündüzhava içkarartıcı oluyor birde hastalık açısından sevmiyorum..yani kalktımmı hava iç açıcı oldumu içim bi hoş oluyor ama kışın hep depresif moddayım havadan dolayı

Ankarada olunca alışıyor insan. hiç olmazsa kar beyaz oldugundan içini açıyor insanın. öğleden sonra okula gidecem mesela. canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. çizme giymem lazım, havada yagmur var falan. sıkıcı yani. ama mod düşürmek yok, napalım yani, ülkemiz 4 mevsimi yaşıyor kıymet bilmek lazım

canım yaş muhabbetini kaçırmışım zaten son zamanlarda yogunluktan herşeyi kaçırır oldum yakında keçilerimde kaçacak.canım yanlız değilsin bende 31 yaşındayım 5 ay sonra 32 yim hattaaaa ilk 30 olunca kabullenmesi zor oldu bayag bayag canım sıkıldı.30 yaş sendromumu atıp 31 olunca daha rahat gitmeye başladı

''İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım'' bence bu cümle herşeyi özetliyor.. çok hoşuma gitti..

benimde çok hoşuma gitti olay budur işteee

cesmi geçmiştte gördüm canım siz adapazarında mı yaşıyorsunuz ailenizle o kısmı anlayamadım benim eşimin tarafıda adapazarlı

hadi ya o kadarmıı yanii,,,çizme filan giyecek kadar haa vay be resmen 4 mevsim eminim antALYADA denizegiren vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…