- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.381
ocukken topatm byynce patates imdi narin bir kadn - Hrriyet GNDEM
Şu habere bakın. 20 ayda 47 kilo vermiş. Aman Allahım!!!
canım sabredeceksin öyle bi anda gitmez tabi ki fazlalıklar.. bi de yediklerin çok az.. kahvaltın besleyici değil..kahvaltıyı ne kadar iyi geçirirsen gün içinde acıkma ihtimalin o kadar azalır..sabahları yumurta yemeyi dene..Herkese Günaydııın,
Bugün 3. günüm. Gr oynama yok :) Akşam yine yarım saat bisiklete bindim. Yarından ümitliyim.
Sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği ve peynir domates yedim. İşe gelince 1 bardak kahve içtim.
Dün iş yerinde 2 Lt. su içtim. WC den gelemiyorum. Bizim WC diğer binada ve 3. katta git gel zaten 10 dk geçiyor :)) İşten kovacaklar yakında.
canım sabredeceksin öyle bi anda gitmez tabi ki fazlalıklar.. bi de yediklerin çok az.. kahvaltın besleyici değil..kahvaltıyı ne kadar iyi geçirirsen gün içinde acıkma ihtimalin o kadar azalır..sabahları yumurta yemeyi dene..
bizim yapmaya çalıştıgımızı yaparak zayıflamış iştebence herkes başarabilirr
ocukken topatm byynce patates imdi narin bir kadn - Hrriyet GNDEM
Şu habere bakın. 20 ayda 47 kilo vermiş. Aman Allahım!!!
hıhhh havamız hep güzel bizimmmherkese günaydıınnnnn
sabahın 7 sinde uyandım, kahvaltımı ettim, hemen yazıyorum.
kahvaltı : (7.15)
1 salatalık
1 kk peynir
2 küçük biber kızartma diyecem ama yaglı deildi o yuzden bilemiyorum üstüne 1 yk domates sosu
2 dilim kepek ekmeği
hava bir soğukki buralarda anlatamaammsabah kahvaltıyı ederken donuyordum nerddeyse sonra odaya çıktım uzandım uyumuşum. 9 da uyandım, duşumu aldım, mandalinamı yedim, şimdide yeşil çayımı içiyorum. ve bir mimar adayı olaraktan maketime yumuluyorummm
bu arada duygu kıskandım valla güneşli hava falan, bize kış geldi
bu arada yolladıgın linklerden pek birşey anlamadıgım için yorum yapamıyorum :44:
herkese mutlu huzurlu saglıklı günleeerrrrrrr
duygu 2 ısıtıcı da birbirine benziyor zaten fiyatları da yakın.. benim düğünümde teyze kızım hediye ısıtıcı getirmiş almanyadan.. rezidansı gizliydi.. bi süre sonra bozuldu ve burdaki tamirciler bu tamir edilmez içi açılmaz dedi. ama orası izmir herhalde sıkıntı olmaz.. zaten rezidansı dgizli olmayanlar tek tip ve estetik yönü zayıf.. seçtiğin markalar da iyi..2si de alınabilir ama ben galiba philpsi tercih ederdim..
hıhhh havamız hep güzel bizimmm
galiba bende onu tercih ettim benim de moulinex di rahmetli olmak üzere 7 yıl kullandım memnunum ama ben aletleri grıye çeviriyorum grisini bulamadım
anaaaa sataşma vaarrrr
Ama yazık deil mi bize biz donuyoruuzzzzz
evet sataşıyorum çıkış'da tarlaya gel
Bizim okulunarkasında o zamanlar tarla vardı biriyle kavga edeceksek klasik lafımız çıkışda tarlaya gel
Biz aralıkda başlarız üşümeyee hıhhhhhhh
bizde de sadece çıkışa gel vardı
bizde aralıkda kar yagar, ki ben karı da çok severimsadece yagmurla pek aram yok işte. modumu düşürüyor. bugun etkilenmemeye çalışıyorum havadann
tövbeyarabbim ben kışısevmem kardan kışdan yada yağmur yağdığı için değil gündüzhava içkarartıcı oluyor birde hastalık açısından sevmiyorum..yani kalktımmı hava iç açıcı oldumu içim bi hoş oluyor ama kışın hep depresif moddayım havadan dolayı
Bu arada kızlar 1 saat 15 dakika Leslie yaptım, hakikaten canım çıktı. Toplam adım sayım 15300 oldu, Allah bereket versin. Alışkanlık oldu zaten, her gün 15000 oluyor birkaç gündür. Bu kadar yemeğe az bile ama hiç yoktan iyidir.
Bugün bir yaş muhabbeti yapmıştık ya kızlar, ben en büyüğünüzüm (yaşlı demeyeyim artık:)), aslında metabolizmam da size göre yavaşlamıştır. Malum 30'dan sonra metabolizma hızı azalıyor. Yani şimdiden kilo kontrolü yapmanız çok mantıklı, inşallah sonra da almazsınız, malum vermesi daha zor. Ben 28 yaşına kadar hiç kilo sorunu yaşamamıştım, hayatımda hep spor da olmuştu ama iştahım da çok açıktı. Hatta o zamanlar yediklerine dikkat edenler falan garip gelirdi bana, aaahhhh ahhh.. Spordan çıkıp magnum dondurma yerdim, spor hocasından daha zayıftım, düşünün yani. Ay pek bir nostalji yaptım ama neyse, paylaşayım istedim aklıma gelenleri.
''İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım'' bence bu cümle herşeyi özetliyor.. çok hoşuma gitti..
Ankarada olunca alışıyor insan. hiç olmazsa kar beyaz oldugundan içini açıyor insanın. öğleden sonra okula gidecem mesela. canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. çizme giymem lazım, havada yagmur var falan. sıkıcı yani. ama mod düşürmek yok, napalım yani, ülkemiz 4 mevsimi yaşıyor kıymet bilmek lazım
bizde de sadece çıkışa gel vardı
bizde aralıkda kar yagar, ki ben karı da çok severimsadece yagmurla pek aram yok işte. modumu düşürüyor. bugun etkilenmemeye çalışıyorum havadann
Ankarada olunca alışıyor insan. hiç olmazsa kar beyaz oldugundan içini açıyor insanın. öğleden sonra okula gidecem mesela. canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. çizme giymem lazım, havada yagmur var falan. sıkıcı yani. ama mod düşürmek yok, napalım yani, ülkemiz 4 mevsimi yaşıyor kıymet bilmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?