- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.801
daha iyiyim canım öksürük kaldı sadece, o da geçer diye umuyorum. salı günü eve gidiyorum zaten iyileşmesem de annem zencefille bekliyor beni. o iyileştirir kesin
yapardı valla canım, haklısın. benim ondan son ana kadar ayrılmamamın tek bir sebebi vardı. ben onsuz o da bensiz yapamayız diyordum. ama son konuşmamızda ona sordum, yarın sabah uayndıgında hayatında olmasam ne olur dedim, hiç bişey dedi ve bende öylece gittim. hayatında olmam bir insana bişey kazandırmıyorsa olmam bende, bugune kadar hep böyle düşündüm. evlilikte vazgeçmek kolay değil malesef, ama sen yazmışsın ya ben onun sağ koluyum işte diye. acaba 1 hafta izin alsa falan, böylece senin değerini anlasa, fark edermi ki yaptıgı hatayı :44:
mrb kızlar yaa akşamlar hiç uyuyamıyorumm hep ayaktayım sinirlerimm bozuldu e öyle oluncada öğlene kaadar uyuyorumdengediye bişey kalmadıı bidemisafirim gelcek akşam erken kalkayım dedim güya pöfffffff pomo bu arada yazdıklarını okudum ne diyim bende yeni evliyim ama erkeklerin bu odun haliyle yeni yeni tanışıyorum malum sevgiliyken pek bir alakadar özenli oluyolardııı sıkma canını zaten kaç gündür çok fazla çalışıyosunnn
dün yediklerimi yazayım
saabah:
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates tere
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay
ara yok
öğle:
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeğii
ara : 1 mandalina
akşam:
1 tabak domates çorbası içine tahıllı ekmekten kıtır yaptım
1 tabak patlıcan musakka
cacık
1 tane yeşil soğan
ara:2 bardak çay 1 kase irmikhelvası
1 mandalina yarım nar
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR YENİ BİLDİRİMİMİZN SONUÇLARI BUNLAR.. MAALESEF DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUM.. ÇABALIYORUZ BELKİ AMA Bİ LİSTEDE ASIL ZAYIFLAMASI GEREKEN BİZLER VARKEN SUNA VE ÇİMENİN GAYRETLERİ TAKDİRE ŞAYAN.. ONLARI KOCAMAN TEBRİK EDERİM..
TAMAM REGL DÖNEMİMİZ YA DA BAŞKA BAHANELERİMİZ VAR AMA TABLO BANA HİÇ İYİ GÖRÜNMEDİ..
AMA TABİ Kİ HERZAMANKİ GİBİ PES ETMEDEN YOLUMUZA DEVAM DİYORUZ..HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARARAK KURTULCAZ YAVAŞ YAVAŞ AMA SAĞLAM...
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR YENİ BİLDİRİMİMİZN SONUÇLARI BUNLAR.. MAALESEF DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUM.. ÇABALIYORUZ BELKİ AMA Bİ LİSTEDE ASIL ZAYIFLAMASI GEREKEN BİZLER VARKEN SUNA VE ÇİMENİN GAYRETLERİ TAKDİRE ŞAYAN.. ONLARI KOCAMAN TEBRİK EDERİM..
TAMAM REGL DÖNEMİMİZ YA DA BAŞKA BAHANELERİMİZ VAR AMA TABLO BANA HİÇ İYİ GÖRÜNMEDİ..
AMA TABİ Kİ HERZAMANKİ GİBİ PES ETMEDEN YOLUMUZA DEVAM DİYORUZ..HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARARAK KURTULCAZ YAVAŞ YAVAŞ AMA SAĞLAM...
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
baya zor bır donem oldu senın bu hastalık ama yıne de guzel ıdare ettın bozmadın. zaten yurt ortamında olup devam etmenı cok takdır edıyorum herzaman bılıyorsun. o ortamı bıldıgım ıcın, nekadar zor olacagını bılıyorum.
ben de salı aksam gıdecegım. hıc gıdesım yok. sıkılıyorum orda. sureklı kapalı durmak, az da olsa gelen gıden ınsanlar, onlar ıle ılgılenmek, kendı duzenımın bozulması. ayrıca benım kendı aılemleyken vakıt guzel gecıyor fılm ızlıyoruz oyun bıle oynuyoruz dısarı cıkıyoruz gezıyoruz ordayken cok sıkıcı gecıyor. neyse pıknık falan yapabılırız hava guzel olursa.
ben onun hayatında olmamın ona anlam kattıgını bılıyorum. soyluyor da. sensız olmaz dıyor. bana sorarsan, onsuz da olur. okadar yıprandı kı hersey ben de, ben onu sevsem de onsuz yapabılırım cok rahat.
bır hafta ızın alsa dıyorsun. zaten on gun yoktu esım. ben dıyelım kı bır hafta ızın alsam, dondugumde ozlemı olacak sakınlıgı olacak ama yıne benzer seyler yasanacakkı. anlık cozumler faydasız yanı.
elıne saglık canım.
bız gıttıkce cuvallıyoruz sanırım. bılmıyorum.
evet suna en zayıf olanımız ama en ıyı o vermıs. cımen hem hasta hem ogrencı ortamında yasıyor duzenı tam yok ama o da aynen guzel vermıs. bızler cuvalladık.
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canim sen beni galiba cesmiyle karistirdin ben ogrenci degilim, kilomda 53 yani 500 grami ben verdim
abowwww buböylese bayramda ne olur bilmiyorumm[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iyiyim cnmm sağ ol,evet görüşemiyoruz ben olduğumda sen olmuyon sen olduğunda ben şu bayram bi geçsinnn laflarız bol bol,cnmkargon yola çıkmışinşallah sorunsuz elime geçerr..duygucum iyiyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah görüşemiyoruz sıkma canını ben inanıyorum bayram üzeri bi yogunluktan böyle oldu ürünlerin bu yüzden gecikti enkısa zamanda eline ulaşacaktır diye düşünüyorummm
ıhtıyacım var konusmaya. detaylı bılen sensın. hgerkes candan ıcten dınlemıs yazmıs cok sagolun. bebek konusunda ben nıye dıyetı bıraktım sanıyorsun. aclık dıyetı gıbı katı bır dıyettı ama bebıs olsun dıye yapıyordum 2 ay yaptım ama bebek olsun dıye yumurtlama gunlerınde bıle adım atmayan bır adam ıcın, benı sureklı kırıp doken bır adam ıcın mı zayıflayacagım tedavı olacagım dedım. bıraktım dıyetı de doktoru da. sımdı kendımı rıske atamıyorum ama gelecek ay muhakkak doktora gıdecegım tum genel durumum ıcın ve doktora dıyecegım bana dogum kontrol hapı da yaz dıye. ben ıkı yıl hıc tedavı ıcın ugrasmadım tek sebep bosanmayı dusundugum ıcındı. oyuzden ben bu yaza kadar emın olmazsam bu ılıskıden, cocuk falan yapmam o zamana kadar. oyuzden dusuncen yanlıs degıl. cocuk ıcın delırdıgımı bılıyorsunuz ama sacma sapan bır evlılıgı cocuk ıcın devam ettırmek zorunda kalamam ya da bosandıgımda yanımda bır cocuk ıstemıyorum. omur boyu anne olamayacak olsam bıle bunu ıstemem. bu konuda cok katı fıkrım var cocuk cok ıstıyor olmama ragmen.
bız on gun bırbırımızı gormedık. yerı geldı hıc konusmadık duygucugum. adam geldıgı gunun ertesı gunu bunu yapıyor. fdm ye falan yazdıklarımı okursan anlarsın daha ıyı. zor yanyana olmak evet zor ama olay bu degıl kı. kısılıktır karakterdır herseyı zorlastıran da guzellestıren de.
evet esım cok degıstı ama bana zaten yetmezken bır de boyle yapınca. yaralarımı saramaz gecmısı unutturamaz. unutturmayı bırak tekrar uzuyor.
o benım moralımı bozup benı engelleyemez artık. dun o moral bozukluguna ragmen yurudum. ondan da hayattan da alacaklıyım ben. alacagımı tahsıl etmek ıcın zayıflamam sart. kaldı kı bu hayata dur dıyeceksem yarıda kalacaksa eger, bu hayattan en ıyı sekılde cıkmak ıstıyorum. guzel bır vucut, saglıklı bır ben, guzel bır ıs. bunların hepsı zayıf olmam ıle cok alakalı seyler.
aktıvıte yapamadım dogru. cunku sureklı uykusuzluk cektım. uzun sure evde gurultu vardı uykusuz kaldım. uykusuz kalınca ertesı gune hareket edemedım. ısler cok yogundu zaten. yeme ve aktıvıte olayımı o da cok etkıledı.
[TR]
[TD][/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD]65.7[/TD]
[TD]+1000[/TD]
[TD]1.7[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hayırlı cumalarrr,günaydınnnn mutlu sağlıklı huzurlı bir gün dilerim...
abowwww buböylese bayramda ne olur bilmiyorumm
eline emeğine sağlık fdm
iyiyim cnmm sağ ol,evet görüşemiyoruz ben olduğumda sen olmuyon sen olduğunda ben şu bayram bi geçsinnn laflarız bol bol,cnmkargon yola çıkmışinşallah sorunsuz elime geçerr..
cnm bugün müsahitim istediğin zaman konuşabilirizz seve seve dinlerim seni sen hiç üzülmeeeemii
aaaa...pomo canım geçmiş olsun.. senin için gerçekten zor günler.. teyzenle aranız iyimiydi..eğer iyiyse bence g,tmelisin.. sevdiklerinin varlığını yanında hissetmesi iyi gelecektir ona.. bişey dmenize gerek de kalmaz emin ol.. imkanın varsa git...gunaydın.
sana da hayırlı cumalar canım.
bana pek hayırlı gelmedı. esımle durumlar bellı. kafama takmıyorum hatta takmıyor oluşum benı uzuyor. cunku bu sessız bır bıtıse dogru gıttıgımı gosterır. mucadele etmemek ya da mucadele etmesını beklememek o yokmus gıbı yasamak en tehlıkelı sey bence.
ama asıl onemlı olan sey dun aksamın teyzemın ıntıhar ettıgını ogrendım. 40 yasında bıle degıl. cok genc. esının yıllardır okadar maddı sıkıntıları yanlıs ıslerı oldu kı dunyada en sabırlı en ketum bılınen kadın, dun ıntıhar etmıs. zor kurtarılmıs. gercekten ölmek ıstemıs. dını ınancı cok yerınde olan bırıdır ustelık. nekadar dıpte ve caresız hıssedıyorsa kendını artık, bırakmıs ıste kendını.
şoktayım. arasam ne dıyecegım bılmıyorum. bana 45 dk uzaklıkta. gıtsem ne dıyecegım bılmıyorum. oyle şaşkın garıp bır haldeyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?