Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

tabıkı canım. bugun bır pembe bluz gıydım. hırkamın altından gıydım. neyse ben onu yazın gıyerken kollarımı azıcık sıkardı acıtırdı. bugun hıc acımadı. dıyorum bak, 3-5 kılo bıle sana nasıl faydalı oldu dıye kendıme.

gule gule kullan yenı rengını. taze gelınnnnnnnnnnnn

Bak bu menün güzel olmuş Tabi şu biskremleri saymazsak:) Bir de sen süt içecektin hani, onu da menüne eklemeyi unutma. Malum sağlığın için önemli.

Bak bu menün güzel olmuş Tabi şu biskremleri saymazsak:) Bir de sen süt içecektin hani, onu da menüne eklemeyi unutma. Malum sağlığın için önemli.

yaaaaa sorma. bu ıkıncı bıskrem olayım. cnaım barız cıkolata cekıyor benım. :)))))))))

sut her sabah ıcıyordum normalde. ama bır haftadır ıcmıyorum. yenı farkettım bılıyor musun bu eksıklıgı :)))))))

sanırım genel olarak bi moral bozuklugumuz var aldıgımız yada veremediğimiz kilolardan dolayı benimde moral sıfır kendime çok kızgınım ne var bu kadar salacak tamam kaçamak yapıyorsun bari abartma verirken canın çıkıyor işte yok illa işkence yapacagım kendime

suna güle güle kullan canım çok yakışmıştır eminimki bende geçen sefer fındık kahvesi yapmıştım yine ona boyuyacagım diplerim çıkmış çok fena saçım dökülüyor yine

kızlar benim bu ara şekerim dengesiz farkındayım buda tatlı krizlerimi çogaltıyor tatlı yedikçe insülin salgım fazlalaşıp yine tatlı yeme istegi oluyor yani garip bi kısır döngü.bu müddet monti diyeti gibi bişiymi yapsam acaba fdm sende glisemik indekslerine dikkat ediyordun değil mi canım

pomo sen çok azimli ve iradelisin maşallah eninde sonunda bu kiloların gidecek bu azimle gerçekten hayranım sana ben zaten ilaç kullanıyorum böyle özel bi duurumumda var falan diyip hiç ugraşmazdım eninde sonunda zafer senin olacak canım Allahın izniyle

narın ben tatlı sevmıyordum bılıyorsunuz ben bıle buaralar cıkolata dıye öluyorum ve ılk kacamagım biskrem oldu mesela dusun. kıs gelırken de tatlıya dusuyormus ınsan. oyle denılıyor

canım 100 kılo oldum ben. sızlerın benım kadar sıkmanızı bekleyemem ben. ayrıca sırf bu kılo yuzunden farkında oldugum ya da olmadıgım okadar cok sey yasamısım kı, kendımı su an cok sevıyor olsam da daha guzel gormek ıstıyorum artık. ama en cok sızlerın destegı ve guvenı benı saglam tutuyor. bu bır gercek. ıyı kı tanımısım sızlerı.

fıstık gıbı resımler gonderecegım sızeeeeeeeeeee inş. ALLAH yardımcım olsun. hepımıze yardım etsın azım ve sabrımız daım olsun ınsaallah

ben cıkıyorum kızlar. yarın gorusuruz. aksam esımle yemek yıyecegız. on gundur ayrıydık. bır degısıklık yapalım. ardından yuruyus dusunuyorum. eskı yuruyuslerımı ozluyorum

canım gittiğim doktor konyanın en iyilerinden biri..başka bi doktora o yüzden gitmeyi düşünmedim.. o bana tekrar bebek yapabilirsin o zman tekrar düzelebilir demişti bakalım artık

pomo senin aldığın kilolar hep yemden değildi ki 2-3 kilo veresin.. canım hap da şişirdi seni.. buyüzden sabırla az az ama kalıcı olarak gidecekler..

haklısın canım.. almamak da çok iyi bizler için.. kar kardır di mi..saçların hayırlı olsun gelin hanım..

canım güya dikkat edecektim ama çok dikkat edemedim.. burdakilerin deneyimlerini okudum.. öyle hızlı verdiren bi diyet değil ama sağlıklı ve sağlam verdiriyo anladığım kadarıyla.. yani hayat boyu nasıl beslenmemiz gerektiğini diyeti bence monti ya da gi diyeti..

fdm ben monti yaptım maalesef kaçamak kabul etmiyor ve yavaş verdiriyor dediğin gibi ama çok saglıklı bi diyet helede benim gibi oynak pankreası olanlar için

duygu nerelerde merak ettim hiç görünmüyor

selam kizlar bu hafta anlasilan herkeste kirginliklar var bende bugun hic iyi degilim usutmusum evdeydim tum gun hic bir yere cikmadim ama bu halde bile kalkip leslie yaptim yaklasik 45 dk herhalde o da yeter, inanin elimi kalumu kaldiracak halim yok insallah bende bu hafta az da olsa kilo vermis olurum.bende sizinle 57 kilo ile basladim yaklasik 4 kilo kadar verdim yani cok iyi vermisim sizlerin sayesinde..neslicim sana iyi eglenceler iyi yolculuklar, pomocum sen cok guzel kilo veriyorsun biliyoruz ki diyet sabir isidir, sen aynen devam et elinde sonunda gidecek bu kilolar

sabah
dilim ekmek
peynir
biber
1 zeytin
yarim dilim salam

ara
2 ceviz
bir havuc
yarim muz

ogle
tarhana corbasi
yogurt

ara
bir portakal
cok az uzum

aksam
dunden kalan yarim porsiyon patlicanli etli yemek
yogurt

canının bişey istemesi vucudunun eksikliğinden kaynakldır diye bişey okumuştum ben, sen de az yedigin için vucut ihtiyaçlarını öyle soyluyordur belki. ama 2 gündür arttırmışsın yediklerini bence zamanla canının istemesi sıkıntısı geçecektir canım

kilo verememe konusunda da hareketleri azaltınca kilo verilmesi de azalıyormuş bence hepimiz bunu anladık. hareketimizi arttırınca kilo vermemiz de eskisi gibi olacak. ayrıca suna nın dedigine de katılıyorum, şuan veremiyoruz diye üzülüyoruz ama eğer yediklerimize dikkat etmiyor olsaydık şuan kilo alıyor olacaktık, ama almıyoruz ki bence bu çok güzel bişey

kantindeki teyze bugun bana diyor ki manken gibi oldun sen geçen sene ne çok yiyordun bu sene hiç yemiyorsun dedim senin yüzünden geçen sene şişmiştim şimdi inmeye çalışıyorum

bu arada öğlenden sonra yediklerimi de yazayım unutmadan :

ilacın da etkisiyle 3 gibi bir uyumuşum, akşam 6.30 a kadar

çok terledigim içinde kalkıp hemen duş aldım öyle inebildim yemege.

akşam yemegi (19.00)

4 yk çin sote ( tavuk, patates ve kabaktan oluşan susuz bi yemek )

2 yk yoğurt

1 yk kısır

marul - mor lahana

şuan bugunkü 2. yeşil çayımı içiyorum. su 2 lt yi geçti 3 e tamamlarım yatmadan. yeemkten sonra 1 tane de sade soda içtim onu da yazayım tamamdır. bugunluk başka da yemem

kızlar hepinize kocaman günaydınlar... tam 1 hafta kaldı bayrama..malum hedeflerimize uzağız hala ama çabalamaya devamm...bayramdan sonra da burda olacağız..

dün size söylediğim menüyü uyguladım aynen.. öğleyin annemin bahçesinde yarım yufka ile bol bol yeşillik yedim..
akşam da yoğurtlu ıspanak yedim..

sabah tartı bi ara 69.7de durdu, bağırdım ne olur dur gitme diye sonra 70.1de durdu gibi oldu ama sonra vvvıııınnnn yukarlara gitti tekrar

gunaydın fdm ;

gunaydın kızlar,

nasılsınız ? ben hıc ıyı degılım. dun cok agladım. esım cok kalbımı kırdı. hem de haksız yere hem de ıs ıcın. cok agrıma gıdıyor artık bu. ben dıyetımı bıle bozuyordum nerdeyse, sırf ıs yogunlugu yuzunden ama halen nıye su kısıyı aramadın, bu musterıyı obur arkadas kapmıs falan fılan dedı ve daha bır suru seyler. ne yaptın ben yokken de bu dıger ısler yetısmedı dıyor. hırsı patrona. bır olaydan dolayı ama her zamankı gıbı suclanan ben oluyorum. o ne yaptın kı dedıgı an bıle onun ıslerını yapıyordum kendı ısımı bırakıp. anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. dedım kı valla dılımde tuy bıttı offffff dedım. kolumu nasıl sıktı benım. nerdeyse sıddet bıle olacaktı. yemek falan yemedık beraber. yanımdakı yemegı yedım ben. o da eve gıdıp bırseyler yedı ve dını sohbet gunu oldugu ıcın oraya gıttı. o eve geldıgınde uyumak uzereydım, aldım yastıgımı ayrı uyudum. sabah kahvaltıyı hazırladım, zorunlu olmadıkca konusmuyorum o normal davranıyor. etrafımda ve hayatımda yokmus gıbı davranacagım artık. cok yoruldum onun huylarından, beraber calısmaktan, kabalığından.......

neyse güya on gundur ayrıyız, keske kalsaydın orda dedım. bunun ıcın mı döndün dedim.

o su an cok normal. ama ben tukendım. ben bu evlılıkten umdugumu hıc bulamadım. gozyası dokmekten, hastalanmaktan baska. şu kılo verme olayını tamamlayıp, farklı sehırler ve ıs ımkanları uzerınde duracagım. bır yıl once aldıgım karara gerı donecegım eger ozamana kadar aynı gıderse. okadar yorgunum kı hayattan evlılıkten, kaldıracak gucum yok. kımseyı cekecek gucum yok artık.

yaklasık ıkı haftadır benı hap etkıledı bılıyorum. bır de suyu az ıctıgım bazı gunler oldu. yesıl cayı az ıctıgım ya da ıcmedıgım. kahvaltı ve yemek saatlerımde gecıkmeler oldu. bunlar onemlı derecede degıldı ama belkı de bunyeme olumsuz etkı yaptı. ve en onemlısı nerdeyse her gun 1,5-2 saat yuruyordum. sıfır hareketsız degıldım ama yıne de son gunlerde spor acısından eskısı kadar aktıf degıldım. benım metabolızma cok agır calısıyormus ve demek kı yogun spor yapmam lazım. yanı hep hap hem de bunlara baglıyorum ben. tabıkı uzman degılım, sadece tahmın benımkı.

evet haklısın. duzenım bozuldu cok az yer oldum hareket azaldı bıtkı cayları azaldı hareket azaldı hap derken. boyle garıp bır durum oldu. moralım bozuk degıl. cunku hata yapmadıgımı bılıyorum bozmadım yanı dıyetımı. ve son haftaya odaklanıyorum. dun yuruyuse basladım tekrar. bayrama kadar her gun yurumek nıyetındeyım.

dun:
Sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Bır salatalık
500 ml su
Bır ceyrek maydonoz

Ara: bir avuc leblebı, bir buyuk acık sekersız cay, uc tane biskrem

Ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı ama susuz yedım. 2 kasık yogurtlu makarna, hosaf vardı suyunu ıcmedım ıkı tane buyuk kayısısını yedım.

Ara: 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, bir elma, ıkı kayısı, uc cevız

Aksam: 500 ml su, 4 kasık yogurt, 5 kasık kabak kızartma ( activry de yaptım cok az yag ıle )

Is cıkısı yuruyus = adımsayarım yoktu yanımda ama 18:20’den 20:00’ye kadar hafıf tempolu yurudum.

Bu sabah:
Sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
1,5 dılım cavdar ekmegı
Yarım salatalık
1 kk beyaz peynır
1 buyuk bardak yarım yaglı süt
2 sıyah zeytın ( yagı-tuzu alınmıs )
1,5 yumurtadan cok az yaglı omlet
1 buyuk cay sekersız ve acık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…