- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.761
merhaba kızlar lütfen konuştuklarınızı okudum ümitsizliğe düşmeyin azda olsaa kilo veriyosunuz ya rejimde olmasaydınız şu an almış olacaktınızzz
bu arada saçımı hürrem gibiyaptımm:))) düğün saçım
Dun
sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Bır salatalık
500 ml su
Bır ceyrek maydonoz
Ara: 20 leblebı, 3 cevız, ıkı kayısı,
Ogle: yemekten once 500 ml su, yagı alınmıs bır buyuk karnıyarık, ıkı kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası, bır su bardagı cacık
Ara: 2-3 bardak sekersız acık cay, 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, bir elma
Aksam: dun yemegı ısyerımde yemedım. Esımle yemek yemek ıcın eve gıtmeyı bekledım. Activry de tavuk yaptım, patates kızarttım, cok super oldu. Icıne halka sogan ve tum sarımsak da koydum patatesı kızartırken. Bayıldık valla. Pek guzel oldu. 3-4 kasık yogurt ve bır meyvelı soda ıle yedık. Her zamankı olculerden bıraz fazlaydı. Ve uzun zaman sonra patates yemek ozellıkle de kızartma olması harıka bır lezzettı benım ıcın. 19:00 da yedık yemegımızı.
Bugun:
Sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Bır salatalık
500 ml su
Bır ceyrek maydonoz
Ara: bir avuc leblebı, bir buyuk acık sekersız cay, uc tane biskrem
Ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı ama susuz yedım. 2 kasık yogurtlu makarna, hosaf vardı suyunu ıcmedım ıkı tane buyuk kayısısını yedım.
Ara: 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, bir elma, ıkı kayısı, uc cevız
Bak bu menün güzel olmuşTabi şu biskremleri saymazsak:) Bir de sen süt içecektin hani, onu da menüne eklemeyi unutma. Malum sağlığın için önemli.
pomo sen çok azimli ve iradelisin maşallah eninde sonunda bu kiloların gidecek bu azimle gerçekten hayranım sana ben zaten ilaç kullanıyorum böyle özel bi duurumumda var falan diyip hiç ugraşmazdım eninde sonunda zafer senin olacak canım Allahın izniyle
canım gittiğim doktor konyanın en iyilerinden biri..başka bi doktora o yüzden gitmeyi düşünmedim.. o bana tekrar bebek yapabilirsin o zman tekrar düzelebilir demişti bakalım artıkfdm geçmiş olsun canım doktorda çok gerekli görmediyse yaptırma ozaman biyopisiyi boşuna strese girme canım olmadı bibaşka doktora daha gidersin içim rahat etsin diyorsan
kızlar bende acayip bi iştah patlaması var birde elim kolum kalkmıyor ye otur yat vaziyetindeyim bugün hurma alacagım incir falan belki biraz frenlerim bu şekilde kendimi.mevsimsel mi acaba bu bitkinlik
cesmi bencede anlık bi düşüş sanırım ödemi vardı o gitti 60 olmak istiyor bayag dikkatlidir iradelidir birlikte verdik 24-25 kiloyu hırslıdır arkadaşım sagolsun benide uyarır hep.su içmeyi çok seviyor bende zoraki içiyorum işte
pomo senin aldığın kilolar hep yemden değildi ki 2-3 kilo veresin.. canım hap da şişirdi seni.. buyüzden sabırla az az ama kalıcı olarak gidecekler..valla ben kacamak yapmadıgım halde, az yedıgım halde, 2-2,5 kılo haftada gıtmesı gerekırken 1,700 gıttı en fazla. kaldı kı gecen hafta hem artı oldum hem verdım tekrar o artıyı. ama verdıkten sonra yıne +++ oldum. kacamak yapsam ne olur allah bılır.
haklısın canım.. almamak da çok iyi bizler için.. kar kardır di mi..saçların hayırlı olsun gelin hanım..merhaba kızlar lütfen konuştuklarınızı okudum ümitsizliğe düşmeyin azda olsaa kilo veriyosunuz ya rejimde olmasaydınız şu an almış olacaktınızzz
bu arada saçımı hürrem gibiyaptımm:))) düğün saçım
canım güya dikkat edecektim ama çok dikkat edemedim.. burdakilerin deneyimlerini okudum.. öyle hızlı verdiren bi diyet değil ama sağlıklı ve sağlam verdiriyo anladığım kadarıyla.. yani hayat boyu nasıl beslenmemiz gerektiğini diyeti bence monti ya da gi diyeti..kızlar benim bu ara şekerim dengesiz farkındayım buda tatlı krizlerimi çogaltıyor tatlı yedikçe insülin salgım fazlalaşıp yine tatlı yeme istegi oluyor yani garip bi kısır döngü.bu müddet monti diyeti gibi bişiymi yapsam acaba fdm sende glisemik indekslerine dikkat ediyordun değil mi canım
yemegımı bıraz fazlastırdım ıkı gundur. cunku doymuyorum. sureklı aclık hıssı var uzun zamandır. sanırım dedıgınız oluyor. 1000 altına dustugum ıcın, 40 gun sonra vucut bu sekılde sınyal vermeye basladı bana.
herseyı canım cekıyor uc gundur. allahtan bozmadım ama cok fenayım.
yaklasık ıkı haftadır benı hap etkıledı bılıyorum. bır de suyu az ıctıgım bazı gunler oldu. yesıl cayı az ıctıgım ya da ıcmedıgım. kahvaltı ve yemek saatlerımde gecıkmeler oldu. bunlar onemlı derecede degıldı ama belkı de bunyeme olumsuz etkı yaptı. ve en onemlısı nerdeyse her gun 1,5-2 saat yuruyordum. sıfır hareketsız degıldım ama yıne de son gunlerde spor acısından eskısı kadar aktıf degıldım. benım metabolızma cok agır calısıyormus ve demek kı yogun spor yapmam lazım. yanı hep hap hem de bunlara baglıyorum ben. tabıkı uzman degılım, sadece tahmın benımkı.canım gittiğim doktor konyanın en iyilerinden biri..başka bi doktora o yüzden gitmeyi düşünmedim.. o bana tekrar bebek yapabilirsin o zman tekrar düzelebilir demişti bakalım artık
pomo senin aldığın kilolar hep yemden değildi ki 2-3 kilo veresin.. canım hap da şişirdi seni.. buyüzden sabırla az az ama kalıcı olarak gidecekler..
haklısın canım.. almamak da çok iyi bizler için.. kar kardır di mi..saçların hayırlı olsun gelin hanım..
canım güya dikkat edecektim ama çok dikkat edemedim.. burdakilerin deneyimlerini okudum.. öyle hızlı verdiren bi diyet değil ama sağlıklı ve sağlam verdiriyo anladığım kadarıyla.. yani hayat boyu nasıl beslenmemiz gerektiğini diyeti bence monti ya da gi diyeti..
canının bişey istemesi vucudunun eksikliğinden kaynakldır diye bişey okumuştum ben, sen de az yedigin için vucut ihtiyaçlarını öyle soyluyordur belki. ama 2 gündür arttırmışsın yediklerini bence zamanla canının istemesi sıkıntısı geçecektir canım
kilo verememe konusunda da hareketleri azaltınca kilo verilmesi de azalıyormuş bence hepimiz bunu anladık. hareketimizi arttırınca kilo vermemiz de eskisi gibi olacak. ayrıca suna nın dedigine de katılıyorum, şuan veremiyoruz diye üzülüyoruz ama eğer yediklerimize dikkat etmiyor olsaydık şuan kilo alıyor olacaktık, ama almıyoruz ki bence bu çok güzel bişey
kantindeki teyze bugun bana diyor ki manken gibi oldun sengeçen sene ne çok yiyordun bu sene hiç yemiyorsun dedim senin yüzünden geçen sene şişmiştim şimdi inmeye çalışıyorum
bu arada öğlenden sonra yediklerimi de yazayım unutmadan :
ilacın da etkisiyle 3 gibi bir uyumuşum, akşam 6.30 a kadar
çok terledigim içinde kalkıp hemen duş aldım öyle inebildim yemege.
akşam yemegi (19.00)
4 yk çin sote ( tavuk, patates ve kabaktan oluşan susuz bi yemek )
2 yk yoğurt
1 yk kısır
marul - mor lahana
şuan bugunkü 2. yeşil çayımı içiyorum. su 2 lt yi geçti 3 e tamamlarım yatmadan. yeemkten sonra 1 tane de sade soda içtim onu da yazayım tamamdır. bugunluk başka da yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?