Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pomo günaydın canım..

kötü bi gece yaşamışsın anlaşılan üzüldüm senin adına.. senin eşin yokken ne kadar çalıştığının bizzat şahidi biziz..hiç uğramıyordun o zaman buralara..dediğin gibi başka şeylere olan hırsını senden çıkarmış..çok hatalı eşin.. ne olursa olsun senin kolunu sıkmamalıydı..böyle insanlara gerçekten hayret ediyorum..dini sohbete gidiyor demişsin ya nafile.. nasıl dine bu kadar düşkün görünüp de Allahın emaneti bi kadını böyle hırpalamaya çalışır anlamıyorum.kusura bakma belki ağır konutum eşin hakkında ama kadınları bu kadar hor görmelerine dayanamıyorum...Allah vicdan ve adil muhakeme gücü versin eşine inş..sana da bol bol sabır versin ve aldığın alacağın kararlarda hayırlar nasip etsin sana....

agır degıl az bıle fdm. ben artık turban takarken mutlu degılım. ben aılem oruc tutmazken bıle orucumu keyıfle tutan bırıydım ama ıkı yıl once dogru durust oruc bıle tutamayacak hale geldım. ımanımı bıle zayıflattı benım bu dındar kocam ve dındar patronlarımızı. namaz kılınca hersey bıtıyor sankı. peygamberımız, yumurtanın yıkanıp kırılmasını tavsıye edermıs dıye gozumun ıcıne bakar yumurtayı yıkadın mı dıye sorar ama peygamberımızın ınsan, cocuk ve es sevgısı nerde. aman gunaha gırmek ıstemıyorum baskalarının muslumanlıgını elestırmek de gunah. ama dınımden bıle soguttu bu ınsanlar benı, ben bunu bılıyorum.

kendım ıcın yola cıktım ben. ben yola cıkarken bız de ıyı olalım ıstedım. sorunlar olsa da ıyıydık 6-7 aydır. ama dun cok buyuk haksızlık ettı bın kez uyardım ısyerınde benı azarlama dıye. cocuk muamalesı yapıyor. evde de oyle yapıyor bazen ama ısyerı olunca durum farklı. hem var ya zoruma gıden ne bılıyor musun erkek gıbı kavga ettım ben herkes ıle sırf esıme yapılan haksızlıklar ıcın. esımın ıslerı aksamasın dıye hasta hasta ıse geldım o yokken. herkes benı bılır, lutfen sakın calıs derler. sen o gıdınce kendını paralıyorsun derler. yazık dıyorum baska da bırsey dıyemıyorum.

herkes aldatmadan konu acıyor. benım esım sadık. keske aldatsa, benı begenmedı, baskasına asık olmus, anlık hevesmıs derım gecerım. gorunuste dort dortluk adam olup, benı mahvetmesını anlatamamak gosterememek daha kotu.

dediklerin çok doğru keşke yumurtaya verdiği özeni seninle ilişkisine verse ama erkekler bizler gibi ince düşünemiyorlar..istediklerini istediği gibi yaşamayı biliyorlar.. bu arada karşıdaki ne hissederse hissetsin umrunda değil.. ama pomo sırf başka insanlar yanlış yaşıyor diye inandığın değerlerden uzaklaşma canım..
şu an konuşmamakla en iyisini yapıyorsun..gerçi bundan anlayacak olsaydı normal davranmazdı o da...

pomo canım ne desem bilemedim.benimde bir arkadaşımın eşi öyle dindar sohbetlere falan gider ama eşine karşı bazı konularda çok anlayışsız.bunu birazda yetişirilme tarzına baglıyoruz bazı şeylerin yetişme tarzı yetiştigi kültür ve yaşadıgı çevreylede alakası var.bende eşimle çalışıyorum uzun zamandır. ilk yıllar çok kavga ettik.sesimizi bile duymuştur çalışanlar.benim mecburiyetim var canım babamın işyeri ikimizde çekip gidemeyiz başka işe.ama eger bu işyeri kavgaları gerçekten evliliğinide tehlikeye sokuyorsa bence işyerinden ayrılıp başka bi işe girebilirsin.ister istemez iş için bile tartışsan evliliğe yansıyor profesyonellikten uzaklaşıyor olay.bence kendine uygun başka bi işe geç derim

fdm canım ben sana özel mesaj atamıyorum yetkiniz yok falan diyor anlamadım neden böyle oldu işe geçince atsam geç mi olur 11 gibi işte olurum zaten haftanın yüz karası benim ayyy çok fena artıdayım kızlarrrr

günaydınkızlarhergün giriyorum azda olsa yazıyorum eskisi gibi olmasada ama alışveriş,birde şu internetten aldığım ürünler beni kitledi resmen spor bile yapamadım neyse bugün keyfim yerinde sebepsiz inşallah bugün ürünlerimi paketleyip yollarlarr.. herkez iyidir inşallah pomombirazüzülmüş hemen ona yazayım

güzelimmm kuşummmmmmm ,ne oldu sanaa ahsenin kocannn,sana böyle davranmasını hiçonaylamıyorum sizin en büyük sorununuzbirlikte çalışmnızbirbirinizihepgörüyorsunuzözlemolmuyor ben düşnüyorumda çok sevdiğim eşimle tümgün vakit geçirmek hafta sonu hariç herhalde snirlibiri olurum olmaz karı koca gündüz ayrı olmalı benim fikrim budur,iş değiştirme farklı şubeye gitme durumun yokmu cnmm,patron eşine yükleniyor oda sana amabu yinede seni canını acıtmanı gerektirmiyor cnm sinirlenip ani karar verme ,senyoluna sakince devam etzaman herşeyin ilacı,amapomo belki tepki alcam bu yazımla amaa ilişkine güvenmiyorsan çocuk yapma çocuk kurtarıcıdeğil,hatta ilişiki güzelleştiği gibi sekmeyede uğruyor yani eskisdi gib gezemıyorsun yalnız kalamıyorsun eşinle bu anlamda dedim sen eğer mutlu değilsen sonum yok diyorsan hiç çocuk yapma gözlemle,amabir tarafdan eşimçok değişti diyorsun eskisi gibi değildiyorsun ya sabretcen yadagözdengezdircen,eşin iyi biri ama bensenin olayı detaylı bildiğimiçin bazı çıkışlarını onaylamıyorum .neyse özel olarak yinekonuşuruz istediğin zaman her zaman yanındayımmoral bnozma yok kg vermeni ghiçbirşey engellemesin çünkü bu seni ilgilendirenbirşeyy gençliğini güzelliğini yaşamını sağlığınıilgilendirenolay aksine daha sıkıtut,sanmaki doğru düzgün yazmıyorumdiye yazdılarını okumadığımı aktivite yapamadığını,az yediğini görüyorum cnm bunlar için ayrıcakonuşcam senlee..

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdiden kg verenleri kutluyorum,ben dışarı çıkıyorum evde çok sıkıldımm kaç gündür güzel birgün geçirmeniz dileğiyle..

duygucum iyiyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah görüşemiyoruz sıkma canını ben inanıyorum bayram üzeri bi yogunluktan böyle oldu ürünlerin bu yüzden gecikti enkısa zamanda eline ulaşacaktır diye düşünüyorummm

gerçekten çok üzüldüm canım, herkesin yazdıklarını da okudum, onlardan farklı bişey düşünmedigim için yorum yapamıyorum. ama yapabilcegim bişey olursa söyleyebilirsin. umarım ki en yakın zamanda bütün sorunlar düzelir. tabi kırgınlıga çare yok ama en azından eşin seni mutlu eder de biraz olsa unutabilirsin

evli değilim o yuzden sizler kadar bu konuda bişeyler bilmem ama 3 seneye yakın nişanlı kaldım ve nişanlım da asabi bir insandı. şiddet yoktu belki ama bagırma çağırma vardı malesef bizde de. kolumu sıktı demişsin ya o tarz şeyler vardı işte. o bana kötü davrandıgı zaman ben onu görmezden geliyodum, sen devam et böyle birgun kalktıgında beni bulamayacaksn dedigim zaman genelde işe yarıyordu. bi anda özürler, sözler vs. acaba sen de böyle bişey yapsan değerini anlarmı ki bilemedim. zor bu erkek milleti valla

hastalıktı adet dönemiydi derken bende iyice tembelleştim. ama bugun kahvaltıdan sonra yemin ettim. artık yürüyüşüme düzenime dönüyorum. doğru yaptıgını düşünüyorsan zaten sorun değil, yediklerin az geliyordu herkese onu da arttırmışsın, daha da iyi sonuçlar gelecektir bundan sonra. yeter ki moralini yüksek tut

kahvaltımı da yazayım hemen

kahvaltı : (9.15)

domates, salatalık peynir, maydanoz yanında maleseff 3 çatal patates kızartması

ama bu sondu, kahvaltıdan sonra karar aldım, sıfır kaçamak artık, bayrama kadar böyle bayramda da bitek ilk günden çekiniyorum, ama sonrasında evdeyim aynen böyle devam edeceğim. tamamdır bu tembellik artk bittii.. çok kararlıyım, eski günlerime döncegim.. böyle devam etmeyecek bu iş

hemen kalkıp yeşil çayımı da yapıyorum, öğle yemegimde hazır, top kepek ekmeginin içine domates salatalık beyaz peynir ve maydanoz.. akşam da dolma ve tarhana çorbası.. bunların dışında ya meyce yerim ya süt içerim başka bişey yokk

canım sen şimdi muhtemelen işe gitmek üzeresin tamam o zaman at sen..

narın benım aklım almıyor. dınıne dıkkat eden bır ınsan bence ornek ınsan olmalı. oyuzden kabullenemıyorum ıste olanları. yetıtırılme tarzına gelınce, pamuk gıbı aılesı var. bu adam nasıl boyle bırı oluyor anlamadım. baska ınsanlara karsı kendını fazlasıyla ezdırıp gelıp eve esını doven cahıl erkeklere benzıyor ıste karakterı. aksam baskalarına hırslandı benden cıkardı acısını yıne. onemlı degıl cıkarsın da bın kez dedım canımı acıtma dıye bınkez dedım ınsanların ıcınde benı azarlama dıye bın kez dedım ıs yuzunden kırma benı dıye. ama nafıle. onlara erkeklık taslayamıyor ama maasallah bana gelınce pek erkeklık taslıyor. durum aynen boyle. aynı ısyerınde tartısmalar olur narın. kolay degıl ama benım zoruma gıden nankorluguydu ben hasta hasta geldım bu ısyerıne. ben bebek tedavımı normal tedavımı ıhmal ettım ben kendımı ıhmal ettım yenı bır eleman alınır ve o ısı ogrenınceye kadar esım cok sıkıntı yasar dıye yerı geldı ısten ayrılmadım yerı geldı ona maddı destek olmak ıcın yapamadım. oysakı delırdıgımı hıssettıgım anlar olmustu ısten ayrılmam sarttı bır donem.

evlılıgımız hep tehlıkede ama sadece ısyerınde calısmanın etkıledıgını dusunmuyorum. esımın karakterı sorun oluyor. bılsem kı ben evde olunca bız bunları yasamayacagız belkı sartları dıbıne kadar zorlayıp ayrılırım. canım ben esımın sag koluyum ayrıca. benım ısten ayrılmam onun tum ıslerını olumsuz etkıler. daha zor bır doneme daha streslı bır doneme gırer. baska ısyerıne gıtme konusunda da sorun var. burası kucuk bır sehır. ıhracat sorumlusu olarak ıs bulmak cok zor. dıyelım kı buldum her an ısten cıkartılma durumun var. cunku satısa baglı bır ıs bızımkı. olmadı mı ısten cıkartılırsın hemen.

evet yumurta olayında ornek ınsan, peygamberın ornek ummetı oluyor. ama ornek ınsan olmayı es olurken umursamıyor anlasılan. romantık degıl falan dıye bır sıkayet degıl benımkı. resmen canımı cok acıttı dun. sıddet bu bıldıgın.

bır de benım bukadar kırılmamın sebebı verdıgım erkekler. baska bır kadın olsaydı, esımı ıktıdarsız ılan ederdı rezıl ederdı, onu aldatırdı, ben onun ıcın turban yapıyorum bılıyorsunuz. ısımı, herseyımı degıstırdım. ben cocugumuz olmuyor dıye aglarken onu dusunurdum. onun yası gecıyor 40 yasında mı baba olacak derdım. herkes evıne mısafır olarak bıle ıstemezken esının aılesını, ben ıkı yıl gorumceme oz kardesten ıyı davrandım. ısyerı desen oyle.

muhatap olmuyorum zorunlu olmadıkca. guzelce gıyındım. makyaj yaptım azıcık. ısıme gucume bakıyorum o yokmus gıbı davranıyorum.

sen nasılsın ? toparlandın mı ????

sagol canım ılgın ıcın. evlı olmamak demek bızı anlamayacagın anlamına gelmez kı. sen kadınsın anlarsın. bunun evlı olmak ıle alakası yok sadece evlı olunca yasanan hersey daha cok sarsıyor cunku gelecegını gecmısını hayatını hayallerını bedenını o ınsanla paylasıyorsun. yaralıyor oyuzden yasanan hersey.

nısanlın konusunda en ıyısını yapmıssın. pamuk gıbı bır adam, evlenınce bunları yapabılıyor. nısanlıyken bıle yapıyormus o. emınım agzın yuzun morarıncaya kadar senı doverdı evlıyken.

daha iyiyim canım öksürük kaldı sadece, o da geçer diye umuyorum. salı günü eve gidiyorum zaten iyileşmesem de annem zencefille bekliyor beni. o iyileştirir kesin

yapardı valla canım, haklısın. benim ondan son ana kadar ayrılmamamın tek bir sebebi vardı. ben onsuz o da bensiz yapamayız diyordum. ama son konuşmamızda ona sordum, yarın sabah uayndıgında hayatında olmasam ne olur dedim, hiç bişey dedi ve bende öylece gittim. hayatında olmam bir insana bişey kazandırmıyorsa olmam bende, bugune kadar hep böyle düşündüm. evlilikte vazgeçmek kolay değil malesef, ama sen yazmışsın ya ben onun sağ koluyum işte diye. acaba 1 hafta izin alsa falan, böylece senin değerini anlasa, fark edermi ki yaptıgı hatayı :44:

ıhtıyacım var konusmaya. detaylı bılen sensın. hgerkes candan ıcten dınlemıs yazmıs cok sagolun. bebek konusunda ben nıye dıyetı bıraktım sanıyorsun. aclık dıyetı gıbı katı bır dıyettı ama bebıs olsun dıye yapıyordum 2 ay yaptım ama bebek olsun dıye yumurtlama gunlerınde bıle adım atmayan bır adam ıcın, benı sureklı kırıp doken bır adam ıcın mı zayıflayacagım tedavı olacagım dedım. bıraktım dıyetı de doktoru da. sımdı kendımı rıske atamıyorum ama gelecek ay muhakkak doktora gıdecegım tum genel durumum ıcın ve doktora dıyecegım bana dogum kontrol hapı da yaz dıye. ben ıkı yıl hıc tedavı ıcın ugrasmadım tek sebep bosanmayı dusundugum ıcındı. oyuzden ben bu yaza kadar emın olmazsam bu ılıskıden, cocuk falan yapmam o zamana kadar. oyuzden dusuncen yanlıs degıl. cocuk ıcın delırdıgımı bılıyorsunuz ama sacma sapan bır evlılıgı cocuk ıcın devam ettırmek zorunda kalamam ya da bosandıgımda yanımda bır cocuk ıstemıyorum. omur boyu anne olamayacak olsam bıle bunu ıstemem. bu konuda cok katı fıkrım var cocuk cok ıstıyor olmama ragmen.

bız on gun bırbırımızı gormedık. yerı geldı hıc konusmadık duygucugum. adam geldıgı gunun ertesı gunu bunu yapıyor. fdm ye falan yazdıklarımı okursan anlarsın daha ıyı. zor yanyana olmak evet zor ama olay bu degıl kı. kısılıktır karakterdır herseyı zorlastıran da guzellestıren de.

evet esım cok degıstı ama bana zaten yetmezken bır de boyle yapınca. yaralarımı saramaz gecmısı unutturamaz. unutturmayı bırak tekrar uzuyor.

o benım moralımı bozup benı engelleyemez artık. dun o moral bozukluguna ragmen yurudum. ondan da hayattan da alacaklıyım ben. alacagımı tahsıl etmek ıcın zayıflamam sart. kaldı kı bu hayata dur dıyeceksem yarıda kalacaksa eger, bu hayattan en ıyı sekılde cıkmak ıstıyorum. guzel bır vucut, saglıklı bır ben, guzel bır ıs. bunların hepsı zayıf olmam ıle cok alakalı seyler.

aktıvıte yapamadım dogru. cunku sureklı uykusuzluk cektım. uzun sure evde gurultu vardı uykusuz kaldım. uykusuz kalınca ertesı gune hareket edemedım. ısler cok yogundu zaten. yeme ve aktıvıte olayımı o da cok etkıledı.

mrb kızlar yaa akşamlar hiç uyuyamıyorumm hep ayaktayım sinirlerimm bozuldu e öyle oluncada öğlene kaadar uyuyorumdengediye bişey kalmadıı bidemisafirim gelcek akşam erken kalkayım dedim güya pöfffffff pomo bu arada yazdıklarını okudum ne diyim bende yeni evliyim ama erkeklerin bu odun haliyle yeni yeni tanışıyorum malum sevgiliyken pek bir alakadar özenli oluyolardııı sıkma canını zaten kaç gündür çok fazla çalışıyosunnn
dün yediklerimi yazayım
saabah:
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates tere
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

ara yok

öğle:
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeğii

ara : 1 mandalina

akşam:
1 tabak domates çorbası içine tahıllı ekmekten kıtır yaptım
1 tabak patlıcan musakka
cacık
1 tane yeşil soğan

ara:2 bardak çay 1 kase irmikhelvası
1 mandalina yarım nar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…