- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.781
pomo günaydın canım..gunaydın fdm ;
gunaydın kızlar,
nasılsınız ? ben hıc ıyı degılım. dun cok agladım. esım cok kalbımı kırdı. hem de haksız yere hem de ıs ıcın. cok agrıma gıdıyor artık bu. ben dıyetımı bıle bozuyordum nerdeyse, sırf ıs yogunlugu yuzunden ama halen nıye su kısıyı aramadın, bu musterıyı obur arkadas kapmıs falan fılan dedı ve daha bır suru seyler. ne yaptın ben yokken de bu dıger ısler yetısmedı dıyor. hırsı patrona. bır olaydan dolayı ama her zamankı gıbı suclanan ben oluyorum. o ne yaptın kı dedıgı an bıle onun ıslerını yapıyordum kendı ısımı bırakıp. anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. dedım kı valla dılımde tuy bıttı offffff dedım. kolumu nasıl sıktı benım. nerdeyse sıddet bıle olacaktı. yemek falan yemedık beraber. yanımdakı yemegı yedım ben. o da eve gıdıp bırseyler yedı ve dını sohbet gunu oldugu ıcın oraya gıttı. o eve geldıgınde uyumak uzereydım, aldım yastıgımı ayrı uyudum. sabah kahvaltıyı hazırladım, zorunlu olmadıkca konusmuyorum o normal davranıyor. etrafımda ve hayatımda yokmus gıbı davranacagım artık. cok yoruldum onun huylarından, beraber calısmaktan, kabalığından.......
neyse güya on gundur ayrıyız, keske kalsaydın orda dedım. bunun ıcın mı döndün dedim.
o su an cok normal. ama ben tukendım. ben bu evlılıkten umdugumu hıc bulamadım. gozyası dokmekten, hastalanmaktan baska. şu kılo verme olayını tamamlayıp, farklı sehırler ve ıs ımkanları uzerınde duracagım. bır yıl once aldıgım karara gerı donecegım eger ozamana kadar aynı gıderse. okadar yorgunum kı hayattan evlılıkten, kaldıracak gucum yok. kımseyı cekecek gucum yok artık.
pomo günaydın canım..
kötü bi gece yaşamışsın anlaşılan üzüldüm senin adına.. senin eşin yokken ne kadar çalıştığının bizzat şahidi biziz..hiç uğramıyordun o zaman buralara..dediğin gibi başka şeylere olan hırsını senden çıkarmış..çok hatalı eşin.. ne olursa olsun senin kolunu sıkmamalıydı..böyle insanlara gerçekten hayret ediyorum..dini sohbete gidiyor demişsin ya nafile.. nasıl dine bu kadar düşkün görünüp de Allahın emaneti bi kadını böyle hırpalamaya çalışır anlamıyorum.kusura bakma belki ağır konutum eşin hakkında ama kadınları bu kadar hor görmelerine dayanamıyorum...Allah vicdan ve adil muhakeme gücü versin eşine inş..sana da bol bol sabır versin ve aldığın alacağın kararlarda hayırlar nasip etsin sana....
dediklerin çok doğru keşke yumurtaya verdiği özeni seninle ilişkisine verse ama erkekler bizler gibi ince düşünemiyorlar..istediklerini istediği gibi yaşamayı biliyorlar.. bu arada karşıdaki ne hissederse hissetsin umrunda değil.. ama pomo sırf başka insanlar yanlış yaşıyor diye inandığın değerlerden uzaklaşma canım..agır degıl az bıle fdm. ben artık turban takarken mutlu degılım. ben aılem oruc tutmazken bıle orucumu keyıfle tutan bırıydım ama ıkı yıl once dogru durust oruc bıle tutamayacak hale geldım. ımanımı bıle zayıflattı benım bu dındar kocam ve dındar patronlarımızı. namaz kılınca hersey bıtıyor sankı. peygamberımız, yumurtanın yıkanıp kırılmasını tavsıye edermıs dıye gozumun ıcıne bakar yumurtayı yıkadın mı dıye sorar ama peygamberımızın ınsan, cocuk ve es sevgısı nerde. aman gunaha gırmek ıstemıyorum baskalarının muslumanlıgını elestırmek de gunah. ama dınımden bıle soguttu bu ınsanlar benı, ben bunu bılıyorum.
kendım ıcın yola cıktım ben. ben yola cıkarken bız de ıyı olalım ıstedım. sorunlar olsa da ıyıydık 6-7 aydır. ama dun cok buyuk haksızlık ettı bın kez uyardım ısyerınde benı azarlama dıye. cocuk muamalesı yapıyor. evde de oyle yapıyor bazen ama ısyerı olunca durum farklı. hem var ya zoruma gıden ne bılıyor musun erkek gıbı kavga ettım ben herkes ıle sırf esıme yapılan haksızlıklar ıcın. esımın ıslerı aksamasın dıye hasta hasta ıse geldım o yokken. herkes benı bılır, lutfen sakın calıs derler. sen o gıdınce kendını paralıyorsun derler. yazık dıyorum baska da bırsey dıyemıyorum.
herkes aldatmadan konu acıyor. benım esım sadık. keske aldatsa, benı begenmedı, baskasına asık olmus, anlık hevesmıs derım gecerım. gorunuste dort dortluk adam olup, benı mahvetmesını anlatamamak gosterememek daha kotu.
gunaydın fdm ;
gunaydın kız
lar,
nasılsınız ? ben hıc ıyı degılım. dun cok agladım. esım cok kalbımı kırdı. hem de haksız yere hem de ıs ıcın. cok agrıma gıdıyor artık bu. ben dıyetımı bıle bozuyordum nerdeyse, sırf ıs yogunlugu yuzunden ama halen nıye su kısıyı aramadın, bu musterıyı obur arkadas kapmıs falan fılan dedı ve daha bır suru seyler. ne yaptın ben yokken de bu dıger ısler yetısmedı dıyor. hırsı patrona. bır olaydan dolayı ama her zamankı gıbı suclanan ben oluyorum. o ne yaptın kı dedıgı an bıle onun ıslerını yapıyordum kendı ısımı bırakıp. anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. dedım kı valla dılımde tuy bıttı offffff dedım. kolumu nasıl sıktı benım. nerdeyse sıddet bıle olacaktı. yemek falan yemedık beraber. yanımdakı yemegı yedım ben. o da eve gıdıp bırseyler yedı ve dını sohbet gunu oldugu ıcın oraya gıttı. o eve geldıgınde uyumak uzereydım, aldım yastıgımı ayrı uyudum. sabah kahvaltıyı hazırladım, zorunlu olmadıkca konusmuyorum o normal davranıyor. etrafımda ve hayatımda yokmus gıbı davranacagım artık. cok yoruldum onun huylarından, beraber calısmaktan, kabalığından.......
neyse güya on gundur ayrıyız, keske kalsaydın orda dedım. bunun ıcın mı döndün dedim.
o su an cok normal. ama ben tukendım. ben bu evlılıkten umdugumu hıc bulamadım. gozyası dokmekten, hastalanmaktan baska. şu kılo verme olayını tamamlayıp, farklı sehırler ve ıs ımkanları uzerınde duracagım. bır yıl once aldıgım karara gerı donecegım eger ozamana kadar aynı gıderse. okadar yorgunum kı hayattan evlılıkten, kaldıracak gucum yok. kımseyı cekecek gucum yok artık.
günaydın herkese
gunaydın fdm ;
gunaydın kızlar,
evet haklısın. duzenım bozuldu cok az yer oldum hareket azaldı bıtkı cayları azaldı hareket azaldı hap derken. boyle garıp bır durum oldu. moralım bozuk degıl. cunku hata yapmadıgımı bılıyorum bozmadım yanı dıyetımı. ve son haftaya odaklanıyorum. dun yuruyuse basladım tekrar. bayrama kadar her gun yurumek nıyetındeyım.
canım sen şimdi muhtemelen işe gitmek üzeresin tamam o zaman at sen..fdm canım ben sana özel mesaj atamıyorum yetkiniz yok falan diyor anlamadım neden böyle oldu işe geçince atsam geç mi olur 11 gibi işte olurum zaten haftanın yüz karası benim ayyy çok fena artıdayım kızlarrrr
pomo canım ne desem bilemedim.benimde bir arkadaşımın eşi öyle dindar sohbetlere falan gider ama eşine karşı bazı konularda çok anlayışsız.bunu birazda yetişirilme tarzına baglıyoruz bazı şeylerin yetişme tarzı yetiştigi kültür ve yaşadıgı çevreylede alakası var.bende eşimle çalışıyorum uzun zamandır. ilk yıllar çok kavga ettik.sesimizi bile duymuştur çalışanlar.benim mecburiyetim var canım babamın işyeri ikimizde çekip gidemeyiz başka işe.ama eger bu işyeri kavgaları gerçekten evliliğinide tehlikeye sokuyorsa bence işyerinden ayrılıp başka bi işe girebilirsin.ister istemez iş için bile tartışsan evliliğe yansıyor profesyonellikten uzaklaşıyor olay.bence kendine uygun başka bi işe geç derim
dediklerin çok doğru keşke yumurtaya verdiği özeni seninle ilişkisine verse ama erkekler bizler gibi ince düşünemiyorlar..istediklerini istediği gibi yaşamayı biliyorlar.. bu arada karşıdaki ne hissederse hissetsin umrunda değil.. ama pomo sırf başka insanlar yanlış yaşıyor diye inandığın değerlerden uzaklaşma canım..
şu an konuşmamakla en iyisini yapıyorsun..gerçi bundan anlayacak olsaydı normal davranmazdı o da...
gerçekten çok üzüldüm canım, herkesin yazdıklarını da okudum, onlardan farklı bişey düşünmedigim için yorum yapamıyorum. ama yapabilcegim bişey olursa söyleyebilirsin. umarım ki en yakın zamanda bütün sorunlar düzelir. tabi kırgınlıga çare yok ama en azından eşin seni mutlu eder de biraz olsa unutabilirsin
evli değilim o yuzden sizler kadar bu konuda bişeyler bilmem ama 3 seneye yakın nişanlı kaldım ve nişanlım da asabi bir insandı. şiddet yoktu belki ama bagırma çağırma vardı malesef bizde de. kolumu sıktı demişsin ya o tarz şeyler vardı işte. o bana kötü davrandıgı zaman ben onu görmezden geliyodum, sen devam et böyle birgun kalktıgında beni bulamayacaksn dedigim zaman genelde işe yarıyordu. bi anda özürler, sözler vs. acaba sen de böyle bişey yapsan değerini anlarmı ki bilemedim. zor bu erkek milleti valla
hastalıktı adet dönemiydi derken bende iyice tembelleştim. ama bugun kahvaltıdan sonra yemin ettim. artık yürüyüşüme düzenime dönüyorum. doğru yaptıgını düşünüyorsan zaten sorun değil, yediklerin az geliyordu herkese onu da arttırmışsın, daha da iyi sonuçlar gelecektir bundan sonra. yeter ki moralini yüksek tut
kahvaltımı da yazayım hemen
kahvaltı : (9.15)
domates, salatalık peynir, maydanoz yanında maleseff 3 çatal patates kızartması
ama bu sondu, kahvaltıdan sonra karar aldım, sıfır kaçamak artık, bayrama kadar böyle bayramda da bitek ilk günden çekiniyorum, ama sonrasında evdeyim aynen böyle devam edeceğim. tamamdır bu tembellik artk bittii.. çok kararlıyım, eski günlerime döncegim.. böyle devam etmeyecek bu iş
hemen kalkıp yeşil çayımı da yapıyorum, öğle yemegimde hazır, top kepek ekmeginin içine domates salatalık beyaz peynir ve maydanoz.. akşam da dolma ve tarhana çorbası.. bunların dışında ya meyce yerim ya süt içerim başka bişey yokk
sen nasılsın ? toparlandın mı ????
sagol canım ılgın ıcın. evlı olmamak demek bızı anlamayacagın anlamına gelmez kı. sen kadınsın anlarsın. bunun evlı olmak ıle alakası yok sadece evlı olunca yasanan hersey daha cok sarsıyor cunku gelecegını gecmısını hayatını hayallerını bedenını o ınsanla paylasıyorsun. yaralıyor oyuzden yasanan hersey.
nısanlın konusunda en ıyısını yapmıssın. pamuk gıbı bır adam, evlenınce bunları yapabılıyor. nısanlıyken bıle yapıyormus o. emınım agzın yuzun morarıncaya kadar senı doverdı evlıyken.
günaydınkızlarhergün giriyorum azda olsa yazıyorum eskisi gibi olmasada ama alışveriş,birde şu internetten aldığım ürünler beni kitledi resmen spor bile yapamadım neyse bugün keyfim yerinde sebepsiz inşallah bugün ürünlerimi paketleyip yollarlarr.. herkez iyidir inşallah pomombirazüzülmüş hemen ona yazayım
güzelimmm kuşummmmmmm ,ne oldu sanaa ahsenin kocannn,sana böyle davranmasını hiçonaylamıyorum sizin en büyük sorununuzbirlikte çalışmnızbirbirinizihepgörüyorsunuzözlemolmuyor ben düşnüyorumda çok sevdiğim eşimle tümgün vakit geçirmek hafta sonu hariç herhalde snirlibiri olurum olmaz karı koca gündüz ayrı olmalı benim fikrim budur,iş değiştirme farklı şubeye gitme durumun yokmu cnmm,patron eşine yükleniyor oda sana amabu yinede seni canını acıtmanı gerektirmiyor cnm sinirlenip ani karar verme ,senyoluna sakince devam etzaman herşeyin ilacı,amapomo belki tepki alcam bu yazımla amaa ilişkine güvenmiyorsan çocuk yapma çocuk kurtarıcıdeğil,hatta ilişiki güzelleştiği gibi sekmeyede uğruyor yani eskisdi gib gezemıyorsun yalnız kalamıyorsun eşinle bu anlamda dedim sen eğer mutlu değilsen sonum yok diyorsan hiç çocuk yapma gözlemle,amabir tarafdan eşimçok değişti diyorsun eskisi gibi değildiyorsun ya sabretcen yadagözdengezdircen,eşin iyi biri ama bensenin olayı detaylı bildiğimiçin bazı çıkışlarını onaylamıyorum .neyse özel olarak yinekonuşuruz istediğin zaman her zaman yanındayımmoral bnozma yok kg vermeni ghiçbirşey engellemesin çünkü bu seni ilgilendirenbirşeyy gençliğini güzelliğini yaşamını sağlığınıilgilendirenolay aksine daha sıkıtut,sanmaki doğru düzgün yazmıyorumdiye yazdılarını okumadığımı aktivite yapamadığını,az yediğini görüyorum cnm bunlar için ayrıcakonuşcam senlee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?