- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.981
Sen pilates kendin yapacaksın CD'den değil mi? Ebru Şallı'nın demiştin sanırım, denedin mi hiç? Ben de düşünüyorum aslında da bir kere kursuna gitmiştim, hoşuma gitmemişti, hoca çok zorluyordu, belim ağrımıştı benim. Şimdi belki kendim evde yapsam mı diye düşünüyorum ben de.
BMI ile ilgili msjımı gordun mu nesli canım
Hayır, görmedim canım.
oldu bu kez. baslangıc kılo mu duzgun gosterıyor.
muhendıs hanım, matematıksel zekanıza guvenerek bır soru soruyorum sımdı tam bır dılcı olarak ozurluyumdur de ben bu konularda.
55 kıloya ulasınca BMI 21,50 oluyormus yanı saglıksız oluyorum. saglıklı deger olan 25 e ulasmak ıcın pekı kac kılo olmam lazım bu durumda ?
Şimdi gördüm, kaynamış arada, kusura bakma şekerim yaa. Şimdi, öncelikle 21,50 BMI değeri gayet sağlıklı, 25 BMI üst sınır. Yani sağlıklı aralık kabaca 20 - 25 arası. (18.5 ile 24.9 arası deniyor aslında). Bu aralıkta kendini en iyi hissettiğin kiloda kalabilirsin. Ben kendim için 58 kg hedef koydum. Senin 47 kg'ı düşmemen, 64 kg'ı da geçmemen lazım, böylece sağlıklı aralıkta olursun. Ben senin 60 kg'da iyi hissedeceğini düşünüyorum.
Pomocum, BMI 25'in altına inmesi ilk hedefimiz. Çünkü 25 BMI üstü kilolu ve sağlıksız olarak geçiyor. Aynı şekilde BMI 18.5 altında olursa da zayıf ve sağlıksız oluyor. Biz kilolu olduğumuz için ilk hedef normal sınıra düşmek, ondan sonra kişinin kendine kalmış biraz da. Ben 60 kg'ın altına düşmek istiyorum, 56-58 kg larda kendimi çok iyi hissediyordum. Bir de o zaman 1-2 kg almak çok önemli olmuyor, biraz dikkat edip verilebiliyor.
valizleri boşalttım direkt pc nin başına geldimm nasılsınız arkadaşlarr ben fenayımmannem sen ne zayıflamışın dedi yedirdide yedirdi herkez küçücük kalmışın dedi:)) aslında hoşumagitti ama kilo aldım çok fazla ama şimdi yazmayacam karnım tok çünkü sabah tartılıp yazacağım kaç kilo almışım bakalımm
platese başlayın valla acaip faydalı ven yarından itibaren başlayacağımm vede rejimime
ya ne bulduysam yedim valla aslında az yedim bakarsanız ama ekmek beyaz yedim e bide hergün 3 tane baklavadolma derkennn hoooppp geldikilocuklar hepimz sabah kilomuzumu yazsak acabaaa
Günaydın arkadaşlar, hadi herkes gelsin artık, nerelerdesiniz? Pomocum tebrik ederim canım, düşündüğünden daha önce 103'ü gördün tartıdaİkili rakamlara doğru hızla ilerliyorsun:) Ben de kahvaltımı yazayım:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim tahıllı ekmek
-1 çay kaşığı Antep salça
-2 kk kadar lor
-5-6 dilim domates
-Yarım salatalık
-1 fincan şekersiz çay
Üstüne de şimdi şekersiz, sütlü neskafemi içiyorum.
Günaydın arkadaşlar, hadi herkes gelsin artık, nerelerdesiniz? Pomocum tebrik ederim canım, düşündüğünden daha önce 103'ü gördün tartıdaİkili rakamlara doğru hızla ilerliyorsun:) Ben de kahvaltımı yazayım:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim tahıllı ekmek
-1 çay kaşığı Antep salça
-2 kk kadar lor
-5-6 dilim domates
-Yarım salatalık
-1 fincan şekersiz çay
Üstüne de şimdi şekersiz, sütlü neskafemi içiyorum.
kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkez iyidir. benim tatil p.tesi bitiyor p.tesi tekrar aktif aranızdayım beni unutmayın öptüm hepinizi.
pomocum msj alıyorum ama bir türlü yollayamıyorum bAŞARISIZ DİYOR k.bakma emii takrar denicem sanırım tüm mesajlarım toplu gelcek:))))neyse seni ayrıca öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?