Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Sen pilates kendin yapacaksın CD'den değil mi? Ebru Şallı'nın demiştin sanırım, denedin mi hiç? Ben de düşünüyorum aslında da bir kere kursuna gitmiştim, hoşuma gitmemişti, hoca çok zorluyordu, belim ağrımıştı benim. Şimdi belki kendim evde yapsam mı diye düşünüyorum ben de.

evet evet evde yapacagım. burda bırkac yer varmıs aksamları kurs ama bır ay sonra gıdemeyecegım bır kursa yazılmak ıstemıyorum. ben cıdden kar yagınca ıse zor gelıyorum. ben de korku kaldı kar gyagınca yuruyemıyorum resmen. kıtlenıyorum korkudan.

evet arkadasımda ebru sallının cd sı vardı ben de cektım. onu takıp edecegım.

Şimdi gördüm, kaynamış arada, kusura bakma şekerim yaa. Şimdi, öncelikle 21,50 BMI değeri gayet sağlıklı, 25 BMI üst sınır. Yani sağlıklı aralık kabaca 20 - 25 arası. (18.5 ile 24.9 arası deniyor aslında). Bu aralıkta kendini en iyi hissettiğin kiloda kalabilirsin. Ben kendim için 58 kg hedef koydum. Senin 47 kg'ı düşmemen, 64 kg'ı da geçmemen lazım, böylece sağlıklı aralıkta olursun. Ben senin 60 kg'da iyi hissedeceğini düşünüyorum.

Pomocum, BMI 25'in altına inmesi ilk hedefimiz. Çünkü 25 BMI üstü kilolu ve sağlıksız olarak geçiyor. Aynı şekilde BMI 18.5 altında olursa da zayıf ve sağlıksız oluyor. Biz kilolu olduğumuz için ilk hedef normal sınıra düşmek, ondan sonra kişinin kendine kalmış biraz da. Ben 60 kg'ın altına düşmek istiyorum, 56-58 kg larda kendimi çok iyi hissediyordum. Bir de o zaman 1-2 kg almak çok önemli olmuyor, biraz dikkat edip verilebiliyor.

anladım canım. 25 ıdeal, 25 altı olursa saglıksız dıye hatırlıyordum ben. yanlıs hatırlıyorum sanırım.

ben 55 olmak nıyetındeyım ama 60 da begenırsem orda da kalabılırım. ama 60 ustu kesınlıkle dusunmuyıorum bunun hamılelıgı var daha. oyuzden 55 e kadar ınmek nıyetım.

bugunku menumu aksam yazarım ya da yarın yazarım kızlar. yemek yemem lazım bırazdan. cıkmaya da az kaldı. toparlayamadım menulerımı

anladım canım. 55 hedef koymam yanlıs olmamıs. oyuzden ıcım rahat ok. ınsaallah hedeflere ulasırız canım. yaz gelsın yaz bıtsın neler olacak cok heyecanlıyım dusununce. merak daha dogrusu

valizleri boşalttım direkt pc nin başına geldimm nasılsınız arkadaşlarr ben fenayımm annem sen ne zayıflamışın dedi yedirdide yedirdi herkez küçücük kalmışın dedi:)) aslında hoşumagitti ama kilo aldım çok fazla ama şimdi yazmayacam karnım tok çünkü sabah tartılıp yazacağım kaç kilo almışım bakalımm
platese başlayın valla acaip faydalı ven yarından itibaren başlayacağımm vede rejimime
ya ne bulduysam yedim valla aslında az yedim bakarsanız ama ekmek beyaz yedim e bide hergün 3 tane baklava dolma derkennn hoooppp geldikilocuklar hepimz sabah kilomuzumu yazsak acabaaa

gunaydın kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnn

hu hu nerde herkes. bayram bıttı ama bız halen bıraraya gelemedık. ne cene calabıldık ne bıldırım yapabıldık ne topıc degıstırebıldık oooooooooo cok yavas ılerlıyoruz.

hatunlar sıze guzel bır haberım var. hamıle degılım aklınıza o gelmesın. pomo tekrar sahalara gerı dondu. acılın bakemmmmmmmmmmm

su an ıtıbarı ıle 103,80 oldum. 105,50 ıle bayrama gıttım. ıkı gundur 104,70 gorunuyordum. hem onu atmısım hem de cok uzun zaman sonra 104,70 olan kılomu yenmıs oldum. bomba gıbı gıbıyım. super gazdayım. haftaya bıldırım yaparken 103 gormek ıstıyorum dıyordum dun. evet bu olacak sukur ve hatta daha fazlası da olabılır belkı bakalım bılmıyorum

ben dunku menumu paylasayım hemen.

dun:

sabah

bal-sırke-lımon su
bır dılım tam bugday ekmegı
1 kk beyaz peynır
ıkı zeytın
uc-dort catal domates
evde kurutulmus kuru kayısı 5 tane

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne, 10 tane evde kurutulmus kayısı

oglen: yemekten once 500 ml su, 3 kasık kuru fasulye, 3 kasık pırınc pılavı

ara: acık sekersız cay, bır avuc leblebı ( baharatlı sarı leblebı ), 3 tane evde kurutulmus kayısı, bır elma

aksam: yemekten once 500 ml su, 3 tane kucuk kofte, 7 tane patates kızartması, 3 tane bıber kızartması, sarımsak ve sogan kızartma bıraz. yemegı activry de bır damla yag ıle yaptım.

ıs cıkısı yuruyus : 7500 adım = 388 kalorı. bır bucuk saat yurudum.

esımın anahtarı yokmus. o dısardaydı. oyuzden 10000 adıma ulasmadan eve gectım.

aksam sadece 500 ml su ıcıp dokuz gıbı uyudum. bayramdan berı cok yorgundum. ıyı geldı uyumak.

hosgeldın taze gelın.

sana cok zayıfladın bukadar yeter dıyorduk. kaldı kı annen :)))))) neyse aldıysan da sen verırsın sen cok azımlısın.

neler yaptın anlat uzunca ? dugun oldu degıl mı ? tarıhı ıyı hatırlayamadım ben.

Günaydın arkadaşlar, hadi herkes gelsin artık, nerelerdesiniz? Pomocum tebrik ederim canım, düşündüğünden daha önce 103'ü gördün tartıda İkili rakamlara doğru hızla ilerliyorsun:) Ben de kahvaltımı yazayım:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim tahıllı ekmek
-1 çay kaşığı Antep salça
-2 kk kadar lor
-5-6 dilim domates
-Yarım salatalık
-1 fincan şekersiz çay

Üstüne de şimdi şekersiz, sütlü neskafemi içiyorum.

gunaydın nesli

nasılsın ? bugun ılk ıs gunun nasıl gecıyor ?

ben tam adopte olamadım dun oglene kadar oldum sonra koptum. bugun de sımdı adopte olayım bırazdan dıyorum.

evet canım şoktayım ya nasıl oldu anlamadım. dun senınle konusuyordum. ama tam umudum yoktu ustelık bır hafta verıyordum kendıme. cok mu yurekten dıledım bu 103 u bılmıyorum.

guzel saglıklı bır kahvaltı olmus. afıyet olsun

sen dıyınce antep salcası, patates,sutlu nescafe,leslie aklıma gelıyor :)))))))

evet artık herkes gelsın yaaaaaa. nerdesınız ? tatıl bıttı. mısafırler gıttı. evdeyız, ısteyız. hayatımız aynı ama topıc aynı degıl yahu

kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkez iyidir. benim tatil p.tesi bitiyor p.tesi tekrar aktif aranızdayım beni unutmayın öptüm hepinizi.

pomocum msj alıyorum ama bir türlü yollayamıyorum bAŞARISIZ DİYOR k.bakma emii takrar denicem sanırım tüm mesajlarım toplu gelcek:))))neyse seni ayrıca öptümmm

günaydın kızlar yok pomocumdüğün olmadı düğün 17 kasım 9 undagideceğiz burdan valla
şu an size kilomu yazayım şoook olmayım ben oldum bayrama giderken 55.7 idim şimdi 57.3 1 buçuk kilo almışım:) neyse şimdi tekrardan vereceğim hadi bakalımm

kuzu ya senı merak ettım oglen arayacaktım valla cevap alamayınca. yoksun ortalıkta. sen ve ben herzaman sabahları gırer yazardık. msjlarıma da cevap almayınca bırsey oldu sandım. yazmıssın sukur. dedıgım gıbı oglen arayacaktım valla.

napıyorsun nasılsın bakalım ?

tatılın haftaya pazartesı mı bıtıyor anlamadım ? esın yıllık ızın mı aldı ayrıca ?

bu haftanın bıldırımlerı, menulerı, yenı topıc adı vs kaldı hersey. sen yoksun fdm yok. toparlanalım hadı yaaaaa

hımmm anladım canım aman ıyı olda onemlı degıl cevabın gelmemıs olması. ben de senı ayrıca optum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…