Eşini ikna edip hepsini bağışlayın madem. O kadar muhtac varki.Malum kurban geliyor kızlar, ben yeni evliyim sayılır bu benim evli iken ikinci kurban bayramım, bekarken de nefret ederdim annemlerin kurbanla uğraşmasını ben de çok az yardım ederdim zaten. Geçen kurbanda ilk defa kendi kurbanımızla uğraştım ve nefret ettimözetle kurbanı kestirip parçalattırıp getirdiler, evde tüm gün annemle hem onların hem bizim etleri yok parçala yok kes kavurma yap. Hani eskiden evin önünde kesilir kan gözyaşı ve deriler eşliğinde korku filmine dönerdi ortalık şimdi Allahtan götürüp kestirip getiriyor babamlar ama eve gelince de bi dünya koku, ben mi çok geriyorum kendimi, siz ne yapıyorsunuz, ?? Kurbanı toptan bağışlamak istiyorum ama annemler izin vermiyor yok kavurma yok buzluk için ya ne gerek var yıl içinde kasaptan alabilecek durumumuz var zaten stok yapmanın lüzumu var mı tabi zaten 1/3ünü bağışlıyoruz ama yine o 2/3lük kısmı bile tüm günü alıyor. Kısacası düşüncesi bile şimdiden beni geriyor siz ne yapıyorsunuz?
malum olaylar var biliyorsunuz, eşim dini olan hiçbir yere kuran kursuna vs güvenmiyor. Diyanet belki ..Eşini ikna edip hepsini bağışlayın madem. O kadar muhtac varki.
Dini kurumlara yaşanılanlardan dolayı ben de güvenmiyorum. Ben bağışlasam çocuk esirgeme kurumlarını tercih ederdim.malum olaylar var biliyorsunuz, eşim dini olan hiçbir yere kuran kursuna vs güvenmiyor. Diyanet belki ..
Kurbanı toptan bağışlamak istiyorum ama annemler izin vermiyor yok kavurma yok buzluk için ya ne gerek var yıl içinde kasaptan alabilecek durumumuz var zaten stok yapmanın lüzumu var mı tabi zaten 1/3ünü bağışlıyoruz ama yine o 2/3lük kısmı bile tüm günü alıyor.
hani vacip olan o kadarlık kısmıdır ya. ondan. sizin çevrenizdekiler full bağış yapıyorsa ne güzel.pardon anlamadım 1/3ü bağış yapıp kalanı da stok mu yapıyosunuz? kusura bakmayın ama sizinki kurban olmuyor başka bişey oluyor.
ince işçilik nedirKasaba ince işçiliğini yaptırsanız? Sonrası kolay oluyor
ince işçilik nedir
ay evet ya, kasaplar yapıyor mu onu, yapıyorsa çok iyi, dediğim gibi önceden full biz uğraşırdık ne nerde nasıl yapılıyor bilmiyorumSinirini kemigini siyirmak ..
ay evet ya, kasaplar yapıyor mu onu, yapıyorsa çok iyi, dediğim gibi önceden full biz uğraşırdık ne nerde nasıl yapılıyor bilmiyorum
hani vacip olan o kadarlık kısmıdır ya. ondan. sizin çevrenizdekiler full bağış yapıyorsa ne güzel.
dini literatürüm tam değil, dediğiniz doğru.Vacip değil müstehap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?