Yiyemezsiniz ama diğer akrabalar yiyebilir.Annem ben mezun olunca kurban keseceğim diye adak adadı. (niye dedi bende bilmiyorum) mezun oldum ve şimdide kurban parasını benden istiyor, kendisi çalışmıyor çünkü. Bende bu aralar para biriktirmeye çalışıyorum pek param yok ama durup dururken böyle adak adaması parasını da benden almak istemesi sinirlendirdi. Şuan çalışıyorum ama aynı zamanda evin faturaları ve ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kendime de ayırmak istediğim zamanda böyle bişey yapması sinirlerimi bozdu. Neyse gelelim soruma; adak kurbanından biz yiyebilir miyiz? (konunun yeri burası olmayabilir affedin :))
Yiyemezsiniz maalesef..Annem ben mezun olunca kurban keseceğim diye adak adadı. (niye dedi bende bilmiyorum) mezun oldum ve şimdide kurban parasını benden istiyor, kendisi çalışmıyor çünkü. Bende bu aralar para biriktirmeye çalışıyorum pek param yok ama durup dururken böyle adak adaması parasını da benden almak istemesi sinirlendirdi. Şuan çalışıyorum ama aynı zamanda evin faturaları ve ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kendime de ayırmak istediğim zamanda böyle bişey yapması sinirlerimi bozdu. Neyse gelelim soruma; adak kurbanından biz yiyebilir miyiz? (konunun yeri burası olmayabilir affedin :))
Dini açıdan, çalışıp, para kazanıp kendi kesmesi gerekiyor o adağısen aldıktan sonra onun hayrı olmaz ki senin hayrın olur
bunu bilmiyordum..adak yenmez diye biliyorum.
ayrıca adak kişinin parasıyla kesilir belki eşinin parası olabilir.
hiç sorma ya, diyor ağzımdan çıktı bir kere. bin lira istedi benden bende verdim, şimdi diyor banyoyu yeniletelim 3bin tl para istiyor, bende sinirlendim dedim kesme o zamanAdağı yapan anneniz. Dolayısıyla o yiyemez.
Ama sizede ödetemezKendi kescek. Ha arada sizden destek isteyebilir tabi evladısınız ona vereceğiniz paraları biriktirerek yapabilir. Ama hepsini sizden istemesi garip geldi Arkadaş arkasında durmayacağın adağı niye adarsın durduk yere
Adak yenmez canim oyuzden bi hayir kurumuna para bagislayabilirsin kurban kesilmesi icinAnnem ben mezun olunca kurban keseceğim diye adak adadı. (niye dedi bende bilmiyorum) mezun oldum ve şimdide kurban parasını benden istiyor, kendisi çalışmıyor çünkü. Bende bu aralar para biriktirmeye çalışıyorum pek param yok ama durup dururken böyle adak adaması parasını da benden almak istemesi sinirlendirdi. Şuan çalışıyorum ama aynı zamanda evin faturaları ve ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kendime de ayırmak istediğim zamanda böyle bişey yapması sinirlerimi bozdu. Neyse gelelim soruma; adak kurbanından biz yiyebilir miyiz? (konunun yeri burası olmayabilir affedin :))
Bildiğim kadarıyla hayır. Durumu olmayana dagitirsinizAnnem ben mezun olunca kurban keseceğim diye adak adadı. (niye dedi bende bilmiyorum) mezun oldum ve şimdide kurban parasını benden istiyor, kendisi çalışmıyor çünkü. Bende bu aralar para biriktirmeye çalışıyorum pek param yok ama durup dururken böyle adak adaması parasını da benden almak istemesi sinirlendirdi. Şuan çalışıyorum ama aynı zamanda evin faturaları ve ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kendime de ayırmak istediğim zamanda böyle bişey yapması sinirlerimi bozdu. Neyse gelelim soruma; adak kurbanından biz yiyebilir miyiz? (konunun yeri burası olmayabilir affedin :))
hiç sorma ya, diyor ağzımdan çıktı bir kere. bin lira istedi benden bende verdim, şimdi diyor banyoyu yeniletelim 3bin tl para istiyor, bende sinirlendim dedim kesme o zaman
Allah’tan işe girdim, sömürdüler beni, biri de kakıp demiyor ki kendine harcıyor musun napıyon nediyion. canı sıkılıyor adak adıyor parasını da kalk sen öde ohh ne ala..Banyoyu sonraya bırakın ilk iş adak. Başıma geldi öyle birşey sonra herşeyi adağa yordum. Psikolojimi alt üst etmişti.
ayy cok tatli yaAnnem ben mezun olunca kurban keseceğim diye adak adadı. (niye dedi bende bilmiyorum) mezun oldum ve şimdide kurban parasını benden istiyor, kendisi çalışmıyor çünkü. Bende bu aralar para biriktirmeye çalışıyorum pek param yok ama durup dururken böyle adak adaması parasını da benden almak istemesi sinirlendirdi. Şuan çalışıyorum ama aynı zamanda evin faturaları ve ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kendime de ayırmak istediğim zamanda böyle bişey yapması sinirlerimi bozdu. Neyse gelelim soruma; adak kurbanından biz yiyebilir miyiz? (konunun yeri burası olmayabilir affedin :))
Allah’tan işe girdim, sömürdüler beni, biri de kakıp demiyor ki kendine harcıyor musun napıyon nediyion. canı sıkılıyor adak adıyor parasını da kalk sen öde ohh ne ala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?