tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 890 688 Diğer 29 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #101 alkim .!.: ellerine saglık tijen hanım keşke kurs hocam siz olsaydınız ben hocam sayesinde el işinde sogudum .. Genişletmek için tıkla... tatlım öyle deme yaaa , sen kursa bağlı kalma bence netten araştırma yap geliştirirsin içindeki hevesin soğumasın sakın handealan .!.: cok güzeller.... Genişletmek için tıkla... tşklerr
alkim .!.: ellerine saglık tijen hanım keşke kurs hocam siz olsaydınız ben hocam sayesinde el işinde sogudum .. Genişletmek için tıkla... tatlım öyle deme yaaa , sen kursa bağlı kalma bence netten araştırma yap geliştirirsin içindeki hevesin soğumasın sakın handealan .!.: cok güzeller.... Genişletmek için tıkla... tşklerr
scarlet138 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 123 0 96 29 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #102 hepsi de çok güzel ellerinize sağlık. bende çok istiyorum ama cesaretim pek yok açıkcası.bu kadar becerikli olduğumu sanmıyorum.
hepsi de çok güzel ellerinize sağlık. bende çok istiyorum ama cesaretim pek yok açıkcası.bu kadar becerikli olduğumu sanmıyorum.
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 1.895 29 118 Diyarbakır 1 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #103 ayyyyyyyy ne güzel ciciler bunlar ellerine sağlık yaa
B beyz2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 156 4 96 İstanbul 1 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #104 elleriinize sağlıkk
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 890 688 Diğer 20 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #105 scarlet138 .!.: hepsi de çok güzel ellerinize sağlık. bende çok istiyorum ama cesaretim pek yok açıkcası.bu kadar becerikli olduğumu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tşklerrrr, aslında bi denesen neler yapabildiğine sende şaşarsın :) dermet .!.: ayyyyyyyy ne güzel ciciler bunlar ellerine sağlık yaa Genişletmek için tıkla... tşkler canım :) beyz2 .!.: elleriinize sağlıkk Genişletmek için tıkla... tşklerrrr
scarlet138 .!.: hepsi de çok güzel ellerinize sağlık. bende çok istiyorum ama cesaretim pek yok açıkcası.bu kadar becerikli olduğumu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tşklerrrr, aslında bi denesen neler yapabildiğine sende şaşarsın :) dermet .!.: ayyyyyyyy ne güzel ciciler bunlar ellerine sağlık yaa Genişletmek için tıkla... tşkler canım :) beyz2 .!.: elleriinize sağlıkk Genişletmek için tıkla... tşklerrrr
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #106 Çalışmaların çok güzel tatlım yaaa bu kurdele çalışmaları için kursa falan gitmek mi gerekiyo_?