Kurdela nak ,el emeklerim

beğenmenize sevindim, arzuya göre dışarıda çalışıyorum
geçenlerde bir sehpa takımı işlemiştim satıldı ve anında yenisi istendi.
onuda işledim hatta bu gün resimlerini ekliyeceğim :)

WAYYYY wayy wayy ablacigim beni eskilere götürdün gizzzz..Oradaki resimlerdekilerin hepsi aklimda hediyeliklerin gözlük kilifini hala kullaniyorum ellerine saglik yaww.Süpersin sen süper.

tşkler canım benim ,ablasının gülü
gel bi öpemmm seni mucukssssss
elimde pano işliyom şimdi bitsin onlarıda ekliyecem,
kayınvalideme 1tanesini bitrdim diğeri yarım daha

tijeenciğim bir de benim ürünlerime bak bakalım beğenecek misin?

.: nakışlar

ay tatlım ne harika şeyler yapmışsın öyleee, benim çalışmalarım çocuk oyuncağı kalır yanlarında , ellerine kollarına sağlık süper olmuşlar canım
özelikle o eflatınlu yatak örtüsüne bayıldım nasıl işledin onu öyle süperrrrrrrrrrrr

ıtiraf etmeliyim ki onu arkadaş yaptı.Ama benim yatak örtümü biliyorsun zaten.Ayrıca onu yapmak hiç de zor değil.....Sadece cesaretle girişmek gerekiyor.

Son düzenleme:
süper gercekten ellerine emegine saglik canim bayildim tek kelimeyle harika diyorum yerimsenibena.s.a.s.

İtiraf etmeliyim ki onu arkadaş yaptı.Ama benim yatak örtümü biliyorsun zaten.Ayrıca onu yapmak hiç de zor değil.....Sadece cesaretle girişmek gerekiyor.
ay öylede sabırda gerekiyor büyük parça çalışma konusunda hala teredütlüyüm ya bıkarsam diye korkuyum canım yaaa
süper gercekten ellerine emegine saglik canim bayildim tek kelimeyle harika diyorum yerimsenibena.s.a.s.

çoook tşkler canım saolasın :)

çok güzeller hepsi heveslendim birden ama beceremem ben elinize sağlık

canım hepsıde bırbırınden superler ellerıne saglık cokkkk begendım hepsınıde bende yapmak ıstıyorum ama cesaretım yokk beceremem dıye korkum var ama senın verdın teknıklerden yararlanıp deneme yapmak ıstıyorum tesekkurler canım ıyıkı varsın opuyorumnanaktan

ellerine saglık tijen hanım keşke kurs hocam siz olsaydınız ben hocam sayesinde el işinde sogudum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…