Kürkçü dükkanı mı?!

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Herkesin böyle bir derdi olmustur
Aradım fakat bulamadım forumda

sevgilisinden ayrılınca her yerden silip , aylar sonra tekrar ekleyen insanlar var

ya da konuşuyorlar olacak gibi oluyor , bazen başlıyorlar hatta
Sonra hoop er kişi gidiyor, aylar sonra yeniden dönüyor.. sizce neden ??

Kurkcu dukkani degil. Saf hatun kişisi şeysi oluyor o.

Adam birini buluyor topukluyor. Ondan ayrilinca dur eskisini yoklayayim diyor.
Saf hatunumuz ayhhh beni seviyoo bakkk geri dondu diye kucak aciyor hemen.. Adam baskasini bulunca yine gidiyor falan filan.
Bu döngü saf kizcagizimizin gozu acilana kadar boyle devam ediyor..

Bir de o tip erkekleri de "er kisisi" olarak degil de hikayenin yavsak oglani olarak adlandiriyorum ben.

Herkesin böyle bir derdi olmustur
Aradım fakat bulamadım forumda

sevgilisinden ayrılınca her yerden silip , aylar sonra tekrar ekleyen insanlar var

ya da konuşuyorlar olacak gibi oluyor , bazen başlıyorlar hatta
Sonra hoop er kişi gidiyor, aylar sonra yeniden dönüyor.. sizce neden ??
Kendinizi 2. Plana atan kımseye yekrar tekrar sans vermeyın.Bende yaptım ole hatayı.Ne oldu kocaman bir sıfır.Boşver

Eski konularımdan belki bellidir öyle yeni boşandıktan sonra hani insan büyük bir boşluğa düşer ya. Cidden yeni ayrılınca insan bir müddet kendine gelmeli ama eğitimime ağırlık vermek istedim zaten aklımda yeni bir ilişki vs yok resmen zorla hayatıma biri girdi. Üstelik çalışma yapmam gereken biriydi. ona böyle bir şey istemediğimi söylesem de pes etmedi blokladım yine bir şekil bana ulaştı. Sonra konuştuk birbuçuk yıl süren bir ilişkimiz oldu ama berbattı narşistin tekiydi. Bana çok çektirdi ama nasıl desem bir türlü uzaklaşamıyordum da ondan. Sonunda covid nedeniyle tayini olmadı ve kurtuldum. hala bana yazar davet eder ama artık akıllandım hayır diyorum yüz vermiyorum. Duygusal bağımlılığım kalmadığı için daha kolay

Ben genel olarak merak ediyorum. Cevaplara teşekkür ediyorum :) benim eski sevgilim maalesef dönmedi, dönmez :)

Sevgiliyken kız, er kisiyi delı gıbı seviyor. Kirpiyi pamuk gibi sevmek gibi. Tipsiz olsa dahi, kız sevdıgınden er kisiyi gozunde Chris Evan'a cevırıyor. Tipsiz de kendını cıdden Chris evan saniyor, o kadar sevilmeye alısık degıl cunku.
EGO oksana oksana arsa cıkıyor er kısıdekı ve elındekınden sıkılıyor.

Madem Bukadar sevilmeyi hakeden ovguye bogulan bir don juanım, neden kalayım burda. Cıkayım etrafa elf gozlerımle kızları kesip, nerde aksam orda sabah gunumu gun edeyim diyor. Ve seven kızdan ayrılıyor.

Piyasaya bir cikiyor suratına bakan yok. Cunku kimse ona asık degıl, sevmiyor.. haklı olarak kimsenin gozunde Chris Evan degıl kendısı. Bakiyor ki sıradan biri kendısı, ve yalnızlıktan curumek uzere.
Bildigi guvendıgı limana o seven kıza geri donuyor. Kızı sevdıgınden degıl ama kimse tarafından sevılmedıgınden.
begenılmedıgınden dolayi geri donuyor.

Kızın aklı varsa kabul etmez, dukkanı kapadık tilkilerle ugrasmıyoruz der. Yok kabul ederse o donusu, yeniden terk edildiğinde oturup aglamasın. Kendı etti kendı buldu cunku.

Back
X