Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

Yeter ki kizim dul kalmasın sen ne halt yersen ye demiş. Kürt olmak ile ilgili degil. Midesinin geniş olmasi ile ilgili sanırım.

Son düzenleme:
Amca gerçekten öyle demiş olsa bile tek bir kişinin lafı ile böyle saçma bir genelleme yapamazsınız. Ben de size bir örnek vereyim. Kuzenim Kürt kökenli bir kız ile evlendi. 2 çocukları oldu derken kuzenimin eşini aldattığı ortaya çıktı. Kız 2 çocuğunu da alıp, adamı terketti. İş buldu, ev tuttu, çocuklarını okutuyor yıllardır. Biz kuzenimi dışladık hepimiz kızın yanındayız. Hala görüşür, destek oluruz. Ailesi de aynı şekilde ayrılmasını destekledi. Demek ki neymiş, mesele ırk değilmiş, vicdanmış.

Yine mi sen
Metres olmak için kendine yol mu yapıyosun..
Onu söyleyen babaya çok şey denir
Peki bu durumu bilip hâlâ devam edene ne denir ?

Ay bana biri anlatsın olayı.

Bu arada konu sahibinin ırkçı olduğunu düşünmüyorum. Talihsiz bir düşünce yapısına girmiş sadece.

Öğretim görevlisi (!) abi sana bunu söyledi, senin de aklın yattı, doğruyu mu söylüyor acaba diye buraya mı soruyorsun? Akıl fikir diliyorum, bunu kabul etmek metreslik yapmak demek zira.

Ayrıca bunun Türklükle, Kürtlükle, Lazlıkla, Çerkezlikle alakası yok; bunun teklifini sana sunan kim olursa olsun karaktersizin tekidir. Geniş geniş ilişkilerinizi koca bir topluluğa mal etmeyin.

ırk la alakası yok karakter meselesi .

ben ne kürtler tanıyorum damat burada iş yok ben köyüme gidicem dediğinde kızım yapamaz senin oralarda diyip kızına ev alıp damadına yardımcı olan .

ben Türk 'üm ama şu muhabbetlerden sıkılıyorum artık .

Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya
Ne saçma bir bilgi kırıntısı.Namusa fazla düşkünlük nedir ?Kürtler namusa fazla düşkünse diğer ırklar namussuz mu oluyor ? Kaç kişi size bu durumun adamın kızına vermediği kıymetten kaynaklandığını yazmış.Bu arada biz de böyle derken siz kimsiniz ! Bu ötekileştirmelerden vazgecin de uygar nesiller çoğalsın artık.

Kurtlerde mi?eşim sinop lu dayisi nin iki eşi var,en yakın arkadaşım sile li iki annesi var,kuzenim in Manisa'da komsusu 21 yaşında kızını kuma vermiş
Bunlar kurt yada Türk meselesi mi?
Allah sizi iyi etsin emi bunlar kadın meselesi kadın!
Bizim derdimiz hala ırklar!

Kurtluk degılse egıtımı ile ilgili.Eskiden doguda okuma yazma oranı daha az oldugundam insanlar daha cahilmiş. E doguda da halıyle kurtler cok oldugundan bu tarz cahil dusunceleri kurtlere ya da dogululara yakıstırıyorlar.Aynı şey İzmir de İstanbulda olunca eşiyle anlasamamış sevgilisiyle yasıyor medeni oluyor ama erzurum da Van da olunca kuma getırmıs denıyo bu da farklı bir konu tabi neyse. Her ikisi de sacma ve igrenç yanlız dogululara ya da kurtlere ozgu değil 'insan' a özgü

Allah aşkına namus nedir sizce apis arasından ibaret birsey mi?
Siz eğer kürtlere namusuna düşkün derken bunu kast ediyorsanız kusura bakmayın da onure etmiş olmadın iz yani!...

benim anliyamadigim konu sahibinin neden sürekli bir arayis icinde oldugu tüm konularina biraz göz gezdirince sürekli bir arayis, bir iliski pesinde. Benim bir arkadasimda böyle üstelik 31 yasinda. Yapma etme desemde olmuyor. Öylede garipki sürekli deli gibi bir arayis icinde olan insan asla bulamiyor hep hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…