Kürtaj olmak istemiyorum önerilerini neler lütfen cevap verin

20 ağustosta adet olmam gerekiyordu o gün test yaptım çıktı, 21 ağustostada yani beklenen adetten bir gün sonra kanda değer 4187 idi

E ama yani siz bu aldatma işini bir sözleşmeye dökmemişsiniz. Ne demek doğumdan sonra bitecek?Niye prim veriyorsunuz böyle adamlara anlamıyorum ki. Olan olmuş artık, yarın öbür gün iki çocukla idare ederim ben ayaklarmın üzerinde durabilirim dersen ne ala, yoksa sonuç belli.

Senin yaşın çok küçük canım o yüzden sana acımasız yorum yapamam toysun senin için ne denebilir ki ailen yokmu yanında sana akıl versin destek olsun nasıl yaptın bu cahilliği A canım çok üzüldüm aldır aldırma demek bize düşmez senin kararın ama ben olsam aldırmazdım kıyma o yavruya bakamayacak durumdaysan birşey diyemem ama ben her şartta doğururdum ve bakardım...öteki mevzuya gelince ders olsun korun bundan sonra,eşinide aldatıyorsa affetme!!!

3,5 sene bebek için tedavi gördüm,hiç aklıma gelmedi, ilişkiden 2 hafta sonra gidip kan testi yaptırmak...yoksa her iki günde bir hastanede delik deşik olacaktım

Helal olsun size ..
bu forumdaki bazi arkadaslar asla nasil yardimci olabilirim diye dusunup de yazmiyor ... nasil guzel bir laf sokup bolca begeni alirim derdindeler ... hıh sanki hepimiz herseyi planladigimiz gibi yasiyoruz da birde yargiliyorlar ... yazik ya karsimizdaki nin hangi yollardan gectigini bilmeden ne kadarda kolay vuruyoruz !!!!
Biraz empati ...
sorgusuz sualsiz sadece empati ...
butun mesele bu aslinda .

Hemen hemen aynı şeyleri yazıcaktım.. ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…