- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
AlmadilarAldirdiniz mi?
Nasil almadilar? Peki randevuyu neden bu kadar gec verdiler almicaklarsa...Almadilar
Allah yar ve yardımcın olsun .Annem babam vefat etti kardesimde kalıyorum.Calismiyorum şuan daha çok taze olaylar ama eşim 1 aydır hic aramadı dava acildi ztn karnımdaki umrunda degil.Bikac saat önce teyzemle konusmuslar ya ben bir tel açsan koşarak gelir demiş çok zoruma gidiyor ben ailem dagilmasin diye direndim adam beni ne gözle görmus
İşte bu iş neden bu kadar uzadı beni anla. Mukemmelken berbat hale gelmemiz berbatken mükemmel hale gelmemiz hayatımda bir normallik olamadı ki tam diyorum tmm sırtımı yaslayacam gene hayal kirikligiYanlış anlamayın konuya hakim değilim. Farklıysa yazsın biri.
9 haftalık gebelik demek 7 hafta önce ilişki demek. 7 haftada mi bu duruma geldiniz boşanacağım aldiracagimlar. Yoksa hep mi kötüydü de arada ilişki mi oldu. Anlam veremiyorum bu kadar sürede bu hale nasıl gelinir
Peki bunun bedelini 9 haftalık bebek mi ödemeli? cenin vs demeyeceğim kalbi atan bir bebek oİşte bu iş neden bu kadar uzadı beni anla. Mukemmelken berbat hale gelmemiz berbatken mükemmel hale gelmemiz hayatımda bir normallik olamadı ki tam diyorum tmm sırtımı yaslayacam gene hayal kirikligi
Konuyu ve konu sahibinin diğer konularını baştan sona okursanız anlarsınız. Kimse durup dururken çocuğunu aldır demiyor kadına.Peki bunun bedelini 9 haftalık bebek mi ödemeli? cenin vs demeyeceğim kalbi atan bir bebek o
Canim bak onceki konunda da bu tartisildi uzunca. Mukemmeldik bu hale geldik diosun hala ama o aslinda yaniltici bi surecti. Lutfen bunu kabul et. Adam dayak atabilmek icin onden avans vermis resmen. Tatiller fln mukemmelik deil yani.İşte bu iş neden bu kadar uzadı beni anla. Mukemmelken berbat hale gelmemiz berbatken mükemmel hale gelmemiz hayatımda bir normallik olamadı ki tam diyorum tmm sırtımı yaslayacam gene hayal kirikligi
Dediğiniz gibi bir şey yok, ben sağlık personeliyim.Hayir deilim, kus bakmayin yaniltmis olabilirim. 2012 de bu yasayi gecireceklerdi. Ikna odalari die haber oldu hatta baya tartisildi. Kalp atisini dinletme, videolar izletme vs. Burda konu sahibi soylediginde direk gectigini dusundum, benim hatam. Yasa belki gecmistir belki gecmemistir. Simdi yonetmeligi bulmaya calistim ama bulamadim.
2 günü var9+5 haftalık zaten 10 haftalık demek değil mi?
Yanlış dua etme, sana muhtaç olmasın...Hanımlar kararımı verdim ben o hayvan istemiyor die yavrumun canına kiyamayacam.Evet olmasaydı daha kolay olabilirdi her şey ama onun gunahi ne?Çok daha zor bir hayat bekliyor beni ama bu yazilmis o hayvana kaç defa acidim kaç sans verdim yavruma acimamak yaşama şansını elinden almak çok bencilce olur.Ne yapayim biz nasil yaşıyorsak o da öyle yaşasın Allah her şeyi görüyor ben onun emanetini saklıyorum umarım o da bizi sakinir.Ve umarım o adam bize muhtaç hale gelir
Aslında var ama verseydim suan bi gelirim yok 1ayimi verecektim belki 2 çocuk bezleri sütleri meyveleri benim giderlerim şuan her şeyi ince ince dusunuyorum ve yaşadıklarıma şunu yazdığıma inanamıyorumYanlis anlamadiysam ozelde kurtaj olacak paraniz olmadigi icin devleti bekliyorsunuz.
Peki kurtaj icin gereken parayi denklestiremiyorken o cocugu neyle dogurup buyuteceksiniz?
Acilen bir b plani bulmaniz lazim, aksi halde olan cocuklara olacak...
Hayırlısı olsun. Umarım pişman olmazsınız.Aslında var ama verseydim suan bi gelirim yok 1ayimi verecektim belki 2 çocuk bezleri sütleri meyveleri benim giderlerim şuan her şeyi ince ince dusunuyorum ve yaşadıklarıma şunu yazdığıma inanamıyorum
Yok cnm duam dogru şuan ben ve cocuklarim ona muhtacız o Marlboro sigarasına benim cocuklarimin ictigi belki 3 paket süt parasını veriyor o jettayla geziyor ben çocuklarımın bez markasını değişmek zorunda kaldım o bizim ayağımıza düşsün.O zmn yuzune haykırmak istiyorum o dünyaya gelen en yanlis insanYanlış dua etme, sana muhtaç olmasın...
Senden uzak sıkıntıya düşsün, adını da dilinden düşüremesin..
Sana muhtaç olursa korkarım ki sen bu adama merhamet edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?