- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Bu kadın 3 çocuğuyla birinden yardım istese bana mi guvendin de dogurdun çocukları deyip kapıyı yüzüne kapatırlar
Kesinlikle bir ekmek ya bir ekmek istesin birinci gün zorla verirler ikinci gün kapıyı bile açmazlar hoş konu sahibi kendi gözleriyle görmüş bebekleri 6 aylıkken dayisi kendi elleriyle kocasının kapısına bırakmışVicdansız olan bizmişiz ama. Çağırsa altını değiştirmeye gitmezler. Sokaklarda hiç çocuk yok, çocuk esirgemede hiç çocuk yok, soğuktan donan bebekler de yok. İsterse sürünsün ama yeter ki doğsun.
Vicdan yapmak için dinletmemmistir...Kürtaja gidince kalp atışını dinletip caydırmaya çalışan doktor ha? Ne saçma.
Ben doktorun kürtaj yapmayı reddetmesine saygı duyarım ama sizinki de çizmeyi aşmış.
Öyle bir talebi yokken, zaten kürtaja gelmiş bir kadına vicdan yaptırmak için kalp dinletmek neyin nesi?!
Vicdan yapmak için dinletmemmistir...
İlk 3 ayda her kontrolde kalp atımı sesine bakilir, yaşıyor mu diye..
Kurtaj icin gidenlere vazgecirmek icin dinletiyorlar, kontroldeki degil yani.Vicdan yapmak için dinletmemmistir...
İlk 3 ayda her kontrolde kalp atımı sesine bakilir, yaşıyor mu diye..
Sağlık personeli mısınız, merak ettim?Kurtaj icin gidenlere vazgecirmek icin dinletiyorlar, kontroldeki degil yani.
Hayir deilim, kus bakmayin yaniltmis olabilirim. 2012 de bu yasayi gecireceklerdi. Ikna odalari die haber oldu hatta baya tartisildi. Kalp atisini dinletme, videolar izletme vs. Burda konu sahibi soylediginde direk gectigini dusundum, benim hatam. Yasa belki gecmistir belki gecmemistir. Simdi yonetmeligi bulmaya calistim ama bulamadim.Sağlık personeli mısınız, merak ettim?
Arkadaşım yavaş yavaş duzeldi evine isine gelis gidisi bende ise başladım kreste hocaydim maasimdan bir miktar kesintiyle kizlarimida kabul ediyorlardı sonrasında beni çocukları annesine dahi savunur hale geldi evimde huzur vardı bir dediğimizi 2 etmeyen bir adam haline geldi 3 ay sürdü tabi bu en son bayramda patlak verdiBen tüm sayfaları okumadigim için bilmiyorum ama ins konu sahibi kendi istediği ile birlikte olmamıştır diyeyim
Adam bu kadar zalimse zorla da birlikte olmuştur gerçekten çok zormuş durumu anlattiklarinizla daha da üzüldüm
E çalışıyorsunuz o zaman???Arkadaşım yavaş yavaş duzeldi evine isine gelis gidisi bende ise başladım kreste hocaydim maasimdan bir miktar kesintiyle kizlarimida kabul ediyorlardı sonrasında beni çocukları annesine dahi savunur hale geldi evimde huzur vardı bir dediğimizi 2 etmeyen bir adam haline geldi 3 ay sürdü tabi bu en son bayramda patlak verdi
O şiddete maruz kalmayı kabul etse de kadın, yine çocuklarını o ortamda büyütmemek için dönmemeli. Düşünsenize o ortamda büyüyen çocukların psikolojisini.Aldır arkadasim sen bu bebeği.o adamdan da bir an önce bosan.Aldırma gunah yazık bakarsın bi sekilde diyenlere kesinlikle kulak asma.bak bende bir bebeğim olsun diye yıllarca uğraşmış bi insanim.bir evladin bir bebegin ne denli kıymetli olduğunu iyi bilirim.ama senin durumun bambaşka.insan gibi yaşamak istiyorsan kocandan da bosanman lazim,bebeği de aldırman lazım.haa ben kocamla bosanmam her türlü siddetine razıyım nasılsa geri dönerim diye dusunuyorsan da aldırma zaten
Allah böyle adamların cezasını versin ne die girdiler günahımiza o çocukların günahina saygidan bı haber vefadan bı haberler!Onlari yetiştiren annelere de yaziklar olsun.Biz çocuklarımızı kurtaja mecbur kalıyoruz o kadınlar kürtaj olsalarmis keske!Çok benzer bir durumun içindeyim maalesef. Kızıma annesinden gerizekalı annen diye bahseden biriyle evliyim ve hamileyim. Öyle zor ki bir canı sonlandırmaya karar vermek. Allah güç versin başka bir şey diyemiyorum
Evet kesinlikle.ama maalesef kadinlarimizin bir çoğu bi muddet sonra tekrar dönuyor siddeti kabulleniyor.eğer geri donecekse aldirmasin bebeğini.ama donmeyecekse,gercekten insan gibi yasamak istiyorsa aldirsin derim ben.karar kendisinin zatenO şiddete maruz kalmayı kabul etse de kadın, yine çocuklarını o ortamda büyütmemek için dönmemeli. Düşünsenize o ortamda büyüyen çocukların psikolojisini.
Dönem bitti die ciktim İzmir den Van a geldim şimdi durumları ayarlayip iş bakacak ztn tabi hamile hoca isterler mi kreş bu çocuğu indir kaldır oluyor bunun yanına sezonun ortasinda doğum babalarının kızları olsan alırlar ancaE çalışıyorsunuz o zaman???
Canım asla dönmeyi düşünmüyorum başta düşünüyordum yalan değil ama suan hür.Dönersem elimden kaza çıkar o piskinligeEvet kesinlikle.ama maalesef kadinlarimizin bir çoğu bi muddet sonra tekrar dönuyor siddeti kabulleniyor.eğer geri donecekse aldirmasin bebeğini.ama donmeyecekse,gercekten insan gibi yasamak istiyorsa aldirsin derim ben.karar kendisinin zaten
Doğru diyorsunuz. Devlette bile mızmızlanıyor bazı amirler, kaldı ki özel. İşiniz varmış ama, çocuklarınıza da bakılıyor aynı yerde. Siz bir an önce hayatınızı kurun. Tam hayatı kurma aşamasında hamilelik ve bebek sekteye uğratır sizi.Dönem bitti die ciktim İzmir den Van a geldim şimdi durumları ayarlayip iş bakacak ztn tabi hamile hoca isterler mi kreş bu çocuğu indir kaldır oluyor bunun yanına sezonun ortasinda doğum babalarının kızları olsan alırlar anca
Allah yardimcin olsun canim,sanirim kurtaj icin yasal süreyi gecmissin.eger özel bi klinige gidip aldirmayi dusunuyorsan,dedigim gibi bu evliligi tamamen bitirmen gerekiyor.adam gelse de yalvarsa da yakarsa da affetmemen lazim.kesinlikle.10 haftalik olmus bebegin.o kadar küçük degil artik.aldirip ta sonrasinda geri donersen bu herife cok ama cok cok büyük bir hata yapmış olursun.o yüzden tamamen kafanda bitirdiysen bu evliligi aldir bence.bi sekilde bir gün geri donerim yine diye dusunuyorsan eger aldirma.son soyleyecegim bu.insallah hakkinda en hayırlısi olurCanım asla dönmeyi düşünmüyorum başta düşünüyordum yalan değil ama suan hür.Dönersem elimden kaza çıkar o piskinlige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?