Kürtaj olmalı mıyım?

Gittim hastaneye almadılar cocuk 9+5 olmus yapamam dedi adam özel hastaneye git yapan bulursun dedi cocugun kalp atislarini dinletti sen bilirsin dedi çıktım yurudum yürüdüm nasıl bir sinavdayim ben evladının caniyla sinaniyorum

Doktora durumunu anlattın mı? Buraya yazdığın her şeyi anlatsaydın. Seni caydırmaya çalışmış.

Aynısıni bir yakınımin eski kocası yaptı tüm malları hiç oldu
Üzerine verdiği insanlar parasının üstüne yattı şimdi parasız parasız dolaşıyor metresiyle puhahaha
Ağlayanin malı gulene fayda etmez

Aslında o doktorda yok kalp atışlarını dinletin yok kürtaj videolari izletin manyakliginin eseri

Acikcasi benim onerim aldirmasi yonunda.

Ama dogur diyenlerin 3 cocuga nasil bakacagi ile ilgili onerileri pek realist degil. Doguracaksa kocasindan baska secenegi yok gibi, zira kardesinin yaninda kaliyor. O da dogurursan kendi basinasin diyecektir.

Kocaniz da geliyor mu, ozelde de onun imzasi olmadan yapmazlar, yasal olarak izni sart onun da.

Bu kadın 3 çocuğuyla birinden yardım istese bana mi guvendin de dogurdun çocukları deyip kapıyı yüzüne kapatırlar

Hemen bugün başka bir hastaneye gitseydiniz. Özel değil ama devlet hastanesi. Sonuçta 10 hafta dolmamış daha. Biri yapmasa diğeri yapar.

Ayrıca, kocandan para iste özelde yaptıracaksan kürtajı. Sen beni istemiyorsun, mecbur aldıracağım, acil para lazım bana de.

Kürtaja gidince kalp atışını dinletip caydırmaya çalışan doktor ha? Ne saçma.
Ben doktorun kürtaj yapmayı reddetmesine saygı duyarım ama sizinki de çizmeyi aşmış.

Öyle bir talebi yokken, zaten kürtaja gelmiş bir kadına vicdan yaptırmak için kalp dinletmek neyin nesi?!

Kulak zarini patlatmis dovmus sizce bunlar cinsel iliskiye girmek icin kucuk sebepler mi.aldatmis olsa neyse derim ama siddet varmis zaten yani aniden olmadi
Aldatma falan degil aniden gelisen bisey olmamis.siddet goruyomus zaten bunlar cinsel iliskiye girmek icin ufak sebepler mi?? Bana tokat atan bi adamla olmazdm ben olsam ki tokatla da kalmamis daha otesine de gecmis.neyse konu sahibinin allah yardimcisi olsun aldirmaya karsiyim ama su noktada ne yapabilir ki.

Yav sorsak tek çocuğu var diye wcye bile giremediği için sızlanan kadınlar, bu kadına 3 çocukla dükkan aç, hepsine orda bak, bir de ev kirala falan demiyor mu...
Dükkan ucuzmuş, kira sonra verilirmiş, dükkan masrafı veresiye olurmuş, ooohh suyundan da koy. :) Şaka mı bu ?

Şirinler köyünden filan mı bağlanıyorsunuz foruma anlamadım ki...
Gerçekdışı yorumlar yapıp da bu durumdaki kadının vebaline girmeyin. Allahtan konu sahibinin aklı var da kanmıyor her yoruma.

Adam benim birikmiş paramdan isteyip halledelim demişti 1 gun çocuklarını dahi aramayan adam şimdi para mı yollayacak

Sesi acti Ben yapmam siz bilirsiniz dedi

Hanımlar adam düzelmisti inanın melekti yarım saat icinde geldiler anneside işin içine girince adam kıyametler koptu costuuu

Hanımlar adam düzelmisti inanın melekti yarım saat icinde geldiler anneside işin içine girince adam kıyametler koptu costuuu
Düzelmemesi kendi seçimi. Kendisi bilir. Zaten aslında gerçekten düzelmemiş yoksa kimsenin lafıyla böyle yapmazdı. Bu adamdan cacık olmaz. Kendi hayatınıza bakın. Siz kendi ayaklarınızın üstünde durup güçlenin de bakın, nasıl peşinizde dönüp duruyor. Şu an sizin hiçbir şey yapamayacağınızı, ona muhtaç olduğunuzu düşündüğü için böyle yapıyor.

Aynen oyle yoksa bu kadar beter olamazdı şimdi çocuklarıda cezalandırıyor hayran hayvan herif güya benide

Diyorum ya böyle garip gurup fikirler üretildi yok hamile kadına bebeğin kalp atışlarını dinletin yok kürtaj videosu izletin bakın bakalım hala çocuğu aldırmak istiyor mu diye
Zaten psikolojisi bozuk olan kadının daha da psikolojisini bozacak hareketler

Bizim halk sokakta ayağı çıplak ac bilac çocuk görse kim doğurdu bunları diye mız miz söylenir ama kürtaja gelince herkes hümanist
Daha tek çocuk yanlarında kocaları başlarında anneleri olan kadınlar saçımi taramayi unuttum dusa bile giremiyorum deyip ağlarken psikopat boşanmaya kürtaja kendi elleriyle götürmüş kocası olan kardeşinin yanında kalan hali hazırda ikiz bebeği olan kadına doğur dukkan kur bakıcı bul dükkanda çocuk bak falan diyor

Bir de çocuk esirgemeye ver falan diyenler olmus daha anasi başında olan çocukların başına neler geliyor cocuk esirgemeyi hiç düşünemiyorum

Ben tüm sayfaları okumadigim için bilmiyorum ama ins konu sahibi kendi istediği ile birlikte olmamıştır diyeyim

Adam bu kadar zalimse zorla da birlikte olmuştur gerçekten çok zormuş durumu anlattiklarinizla daha da üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…