- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Doktora durumunu anlattın mı? Buraya yazdığın her şeyi anlatsaydın. Seni caydırmaya çalışmış.Gittim hastaneye almadılar cocuk 9+5 olmus yapamam dedi adam özel hastaneye git yapan bulursun dedi cocugun kalp atislarini dinletti sen bilirsin dedi çıktım yurudum yürüdüm nasıl bir sinavdayim ben evladının caniyla sinaniyorum
Aynısıni bir yakınımin eski kocası yaptı tüm malları hiç olduYıllar evvel bir tanıdığın evine gittim, başka bir kadınla tanıştım orada, boşanma davası açmış bir tane de oğlu vardı kadının, kadın kendi için hiçbirşey talep etmiyordu, kurtulayım yeter düşüncesindeydi ama oğlu için nafaka isteyecekmiş, eşi aslında gayet variyetli, kazancı iyi biriymiş ama kadını süründürecek ya, tüm mal varlığını planlı bir şekilde ailesinin üstüne yapmış, aslında kendine ait olan işyeri de dahil + işsiz olarak görünüyormuş, yanlış hatırlamıyorsam üstünden çok vakit geçti nette bir bilgim olmamakla beraber kadıncağız avukatı aracılığıyla aslında bütün mülklerin eşine ait olduğunu ispat etmeye çalışmış ama ortada somut bir kanıt olmadığından bir sonuç elde edememiş, kadın ağlıyordu, ben eşimi tanıyamamışım, bu kadar hesapçı olacağını düşünemedim, bana acımıyor ama çocuğunu da acımıyormuş diye, o zaman çok üzülmüştüm, bir insan yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kişiye güvenmeyecekse kime güvenecek ama maalesef güvenmemek lazımmış.
Anlattım bosaniyorum dedim iki kızım var dedim özele git yapan bulursun dedi kalp atislarini dinletip sen bilirsin dediDoktora durumunu anlattın mı? Buraya yazdığın her şeyi anlatsaydın. Seni caydırmaya çalışmış.
Aslında o doktorda yok kalp atışlarını dinletin yok kürtaj videolari izletin manyakliginin eseriGittim hastaneye almadılar cocuk 9+5 olmus yapamam dedi adam özel hastaneye git yapan bulursun dedi cocugun kalp atislarini dinletti sen bilirsin dedi çıktım yurudum yürüdüm nasıl bir sinavdayim ben evladının caniyla sinaniyorum
O adamın yanına dönerse-ki boşanma davası açan kişi adam, istemiyor bunları, dönebileceği de şüpheli- döverken kulak zarını patlatan adam, bir seneye kalmaz öldürür de. Ya da kadının bacaklarını kırar, bir yerini sakatlar ve kadın iş göremez hâle gelir. Ondan sonrası daha rezil. Bunları da düşünmek lazım.
Gittim hastaneye almadılar cocuk 9+5 olmus yapamam dedi adam özel hastaneye git yapan bulursun dedi cocugun kalp atislarini dinletti sen bilirsin dedi çıktım yurudum yürüdüm nasıl bir sinavdayim ben evladının caniyla sinaniyorum
Bu kadın 3 çocuğuyla birinden yardım istese bana mi guvendin de dogurdun çocukları deyip kapıyı yüzüne kapatırlarKara Murat sizsiniz sanırım
Kendi fikirlerimizi yazarken sizin fikrinizi sormadığımız için kusura bakmayın.
Sanırım bir meblağ belirleyip konu sahibine her ay yollamayı planlıyorsunuz. Çok vicdanlısınız ya 3 küçük çocuktan yardımlarınızı esirgemeyeceğinize inanıyorum ben.
Ya da belki konu sahibi 3 çocuğa bakamadığı için eve döner ve patlamayan diğer kulak zarı da patlar. Tabii canını kurtarabilirse.
Yaşamadığınız hayatlar üzerinden vicdan dersi vermek ne kolay. Vicdan şovunuzu başka yerde yapın lütfen.
Hemen bugün başka bir hastaneye gitseydiniz. Özel değil ama devlet hastanesi. Sonuçta 10 hafta dolmamış daha. Biri yapmasa diğeri yapar.Gittim hastaneye almadılar cocuk 9+5 olmus yapamam dedi adam özel hastaneye git yapan bulursun dedi cocugun kalp atislarini dinletti sen bilirsin dedi çıktım yurudum yürüdüm nasıl bir sinavdayim ben evladının caniyla sinaniyorum
Kulak zarini patlatmis dovmus sizce bunlar cinsel iliskiye girmek icin kucuk sebepler mi.aldatmis olsa neyse derim ama siddet varmis zaten yani aniden olmadiKürtaj olup olmamana bişey diyemem
Tek söyleyeceğim şey insanların heralde yaşantıları aynı doğrultuda gidiyor
Hiç hayatınızın seyri bı anda değişmedi
Hiç mi bi kadın eşiyle bir gün seks yapıp bı sonraki gün aldatildigini ogrenmedi
Bunlar olabilecek şeyler ne adamlar var aylarca yıllarca aldatıp hissettirmeyen
Normal olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Konu sahibine hamile neden kaldın diyenler için söylüyorum
Eşimle can ciğer kuzu sarmasıyken hiç mi ertesi gün atisan olmadı acaba
Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler aile meselesine bazen boşanmaya kadar bile gidiyor unutmayalım ...
Allah yardımcın olsun konu sahibi hakkında hayırlısı olsun ..
Aldatma falan degil aniden gelisen bisey olmamis.siddet goruyomus zaten bunlar cinsel iliskiye girmek icin ufak sebepler mi?? Bana tokat atan bi adamla olmazdm ben olsam ki tokatla da kalmamis daha otesine de gecmis.neyse konu sahibinin allah yardimcisi olsun aldirmaya karsiyim ama su noktada ne yapabilir ki.Kürtaj olup olmamana bişey diyemem
Tek söyleyeceğim şey insanların heralde yaşantıları aynı doğrultuda gidiyor
Hiç hayatınızın seyri bı anda değişmedi
Hiç mi bi kadın eşiyle bir gün seks yapıp bı sonraki gün aldatildigini ogrenmedi
Bunlar olabilecek şeyler ne adamlar var aylarca yıllarca aldatıp hissettirmeyen
Normal olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Konu sahibine hamile neden kaldın diyenler için söylüyorum
Eşimle can ciğer kuzu sarmasıyken hiç mi ertesi gün atisan olmadı acaba
Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler aile meselesine bazen boşanmaya kadar bile gidiyor unutmayalım ...
Allah yardımcın olsun konu sahibi hakkında hayırlısı olsun ..
Adam benim birikmiş paramdan isteyip halledelim demişti 1 gun çocuklarını dahi aramayan adam şimdi para mı yollayacakHemen bugün başka bir hastaneye gitseydiniz. Özel değil ama devlet hastanesi. Sonuçta 10 hafta dolmamış daha. Biri yapmasa diğeri yapar.
Ayrıca, kocandan para iste özelde yaptıracaksan kürtajı. Sen beni istemiyorsun, mecbur aldıracağım, acil para lazım bana de.
Birikmiş paranız varsa ne duruyorsunuz? Halledin geç olmadan bu işi bence.Adam benim birikmiş paramdan isteyip halledelim demişti 1 gun çocuklarını dahi aramayan adam şimdi para mı yollayacak
Sesi acti Ben yapmam siz bilirsiniz dediKürtaja gidince kalp atışını dinletip caydırmaya çalışan doktor ha? Ne saçma.
Ben doktorun kürtaj yapmayı reddetmesine saygı duyarım ama sizinki de çizmeyi aşmış.
Öyle bir talebi yokken, zaten kürtaja gelmiş bir kadına vicdan yaptırmak için kalp dinletmek neyin nesi?!
Hanımlar adam düzelmisti inanın melekti yarım saat icinde geldiler anneside işin içine girince adam kıyametler koptu costuuuKulak zarini patlatmis dovmus sizce bunlar cinsel iliskiye girmek icin kucuk sebepler mi.aldatmis olsa neyse derim ama siddet varmis zaten yani aniden olmadi
Aldatma falan degil aniden gelisen bisey olmamis.siddet goruyomus zaten bunlar cinsel iliskiye girmek icin ufak sebepler mi?? Bana tokat atan bi adamla olmazdm ben olsam ki tokatla da kalmamis daha otesine de gecmis.neyse konu sahibinin allah yardimcisi olsun aldirmaya karsiyim ama su noktada ne yapabilir ki.
Düzelmemesi kendi seçimi. Kendisi bilir. Zaten aslında gerçekten düzelmemiş yoksa kimsenin lafıyla böyle yapmazdı. Bu adamdan cacık olmaz. Kendi hayatınıza bakın. Siz kendi ayaklarınızın üstünde durup güçlenin de bakın, nasıl peşinizde dönüp duruyor. Şu an sizin hiçbir şey yapamayacağınızı, ona muhtaç olduğunuzu düşündüğü için böyle yapıyor.Hanımlar adam düzelmisti inanın melekti yarım saat icinde geldiler anneside işin içine girince adam kıyametler koptu costuuu
Aynen oyle yoksa bu kadar beter olamazdı şimdi çocuklarıda cezalandırıyor hayran hayvan herif güya benideDüzelmemesi kendi seçimi. Kendisi bilir. Zaten aslında gerçekten düzelmemiş yoksa kimsenin lafıyla böyle yapmazdı. Bu adamdan cacık olmaz. Kendi hayatınıza bakın. Siz kendi ayaklarınızın üstünde durup güçlenin de bakın, nasıl peşinizde dönüp duruyor. Şu an sizin hiçbir şey yapamayacağınızı, ona muhtaç olduğunuzu düşündüğü için böyle yapıyor.
Diyorum ya böyle garip gurup fikirler üretildi yok hamile kadına bebeğin kalp atışlarını dinletin yok kürtaj videosu izletin bakın bakalım hala çocuğu aldırmak istiyor mu diyeKürtaja gidince kalp atışını dinletip caydırmaya çalışan doktor ha? Ne saçma.
Ben doktorun kürtaj yapmayı reddetmesine saygı duyarım ama sizinki de çizmeyi aşmış.
Öyle bir talebi yokken, zaten kürtaja gelmiş bir kadına vicdan yaptırmak için kalp dinletmek neyin nesi?!
Ben tüm sayfaları okumadigim için bilmiyorum ama ins konu sahibi kendi istediği ile birlikte olmamıştır diyeyimKulak zarini patlatmis dovmus sizce bunlar cinsel iliskiye girmek icin kucuk sebepler mi.aldatmis olsa neyse derim ama siddet varmis zaten yani aniden olmadi
Aldatma falan degil aniden gelisen bisey olmamis.siddet goruyomus zaten bunlar cinsel iliskiye girmek icin ufak sebepler mi?? Bana tokat atan bi adamla olmazdm ben olsam ki tokatla da kalmamis daha otesine de gecmis.neyse konu sahibinin allah yardimcisi olsun aldirmaya karsiyim ama su noktada ne yapabilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?