- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Konu sahibi her turlu alir nafakasini gerekirse icra yoluyla. Yasayacagi zorluklara gelince haklisiniz ama konu sahibi gercekten bu cocugu aldirmak istiyormu bunun uzerinde durmak lazim? Eger bunu gercekten isteseydi simdiden vicdan azabi cekmeye baslamazdi oyle degilmi. Ya esini bir sekilde cezalandirmak istiyordur yada bir umit esinin geri donmesini. Ama o gunahsiz yavruyu buna alet etmek ne kadar dogru? Bana 10 haftalik yasal surenin dolacak olmasinin verdigi baskininda etkisiyle anlik verilmis bir karar gibi geliyor. Konu sahibi lutfen cok cok iyi dusunun.Konu sahibi ancak çalışırsa bir yuva kurabilecek kendisi ve çocuklarına. Ama hamile birine kimse iş vermiyor bilirsiniz. Çocuğu doğurursa çalışamayacak. Anne babası ölmüş, hayatta değil, ikiz çocukları var 1,5 yaşında ve kızkardeşimin evinde tabiri caizse sığıntı gibi şu anda. Ne zamana kadar kalabilir orada belli değil. İkizleriyle kardeşinin evine sığabilir mi? Bir de bebek olacak, kadını öldüresiye defalarca dövmüş ve onu aldatmış dengesiz koca elbette nafaka vermeyecek vb.
Adini serhat koyucam eski esim oyle isterdi eskiden demisti vs. Onceki konusunda kac defa iyi degilim, psikolojim cok bozuk dedi. Bazi seyleri bosa soylemedik malesef. Neyse artik bir karar verdi , adam aramis en son dik durdum, bosanmaya kararliyim diyor. Umarim guclu bi anne olmayi basarir cocuklari icinKonu sahibi her turlu alir nafakasini gerekirse icra yoluyla. Yasayacagi zorluklara gelince haklisiniz ama konu sahibi gercekten bu cocugu aldirmak istiyormu bunun uzerinde durmak lazim? Eger bunu gercekten isteseydi simdiden vicdan azabi cekmeye baslamazdi oyle degilmi. Ya esini bir sekilde cezalandirmak istiyordur yada bir umit esinin geri donmesini. Ama o gunahsiz yavruyu buna alet etmek ne kadar dogru? Bana 10 haftalik yasal surenin dolacak olmasinin verdigi baskininda etkisiyle anlik verilmis bir karar gibi geliyor. Konu sahibi lutfen cok cok iyi dusunun.
Aldırmayacak zaten. Karar verdi. Okumamışsınız heralde. Hatta eşi hep erkek çocuğu olsun istermiş, çocuğunun adını onun istediği isim olan “Serhat” (yanlış hatırlamıyorsam) koyacakmış. Doğmamış çocuk üzerinden intikam planları yani, annenin psikolojisi bu. Ve bu ortama üç çocuk...Konu sahibi her turlu alir nafakasini gerekirse icra yoluyla. Yasayacagi zorluklara gelince haklisiniz ama konu sahibi gercekten bu cocugu aldirmak istiyormu bunun uzerinde durmak lazim? Eger bunu gercekten isteseydi simdiden vicdan azabi cekmeye baslamazdi oyle degilmi. Ya esini bir sekilde cezalandirmak istiyordur yada bir umit esinin geri donmesini. Ama o gunahsiz yavruyu buna alet etmek ne kadar dogru? Bana 10 haftalik yasal surenin dolacak olmasinin verdigi baskininda etkisiyle anlik verilmis bir karar gibi geliyor. Konu sahibi lutfen cok cok iyi dusunun.
Sayfa sayisi o kadar cokki hepsini tek tek okuyamadim valla ne yalan soyleyeyim. Pfff simdi bende arafta kaldim baya degisken bir ruh hali varmis kadinin.Aldırmayacak zaten. Karar verdi. Okumamışsınız heralde. Hatta eşi hep erkek çocuğu olsun istermiş, çocuğunun adını onun istediği isim olan “Serhat” (yanlış hatırlamıyorsam) koyacakmış. Doğmamış çocuk üzerinden intikam planları yani, annenin psikolojisi bu. Ve bu ortama üç çocuk...
Ben bu kadının tüm konularını en başından takip ettiğim için “aldır” diye tavsiyede bulundum. Yoksa ben de durup dururken böyle bir tavsiyede asla bulunmam. Yazık yani o çocuğun ve ikizlerinin görecekleri, yaşayacakları... İnsan hayal bile edemiyor o ortamı!Sayfa sayisi o kadar cokki hepsini tek tek okuyamadim valla ne yalan soyleyeyim. Pfff simdi bende arafta kaldim baya degisken bir ruh hali varmis kadinin.
Cok sagol canim eksik olma.Allaha şükür mutluyum suan :) ❤Kıyamam ben sana neler yaşamışsın öyle inşallah bundan sonra çok ama çok mutlu olursunuz..
Madem kararin belliydi neden insanları burda günlerdir ugrastiriyorsun ki? En başından deseydin ben bu cocugu aldirmiycam diye.insanlar senin yüzünden burda vicdansiz da oldu gaddar da oldu.bi onceki sayfalarda bir arkadas demişti,cocugu yaparken bize mi sordunuz da aldirmayi bize soruyorsunuz diye? Hakikaten doğru söylüyor.bu konuyu da kapattir istersen.zaten en başından aldirmayacagin da belliydi,eşine geri doneceginde belli.bos yere insanlar ifrit olmasin sinirden kapattir konunuSen ne Dion arkadaşım adam açtı dinletti işte.Baska kadin dogumcu yardimci olmak maksatiyla islak imza istedi bosanma kagidimla keyfi olmaz diye fakat mal kocam adresi yanlis verince 2 hafta sonraya ertelendi geriye ozel kaldı onuda şuan verme imkanım yok diosan vereyim başka.Ne sartlardasin bilemiyorum ama ben bugun ilk kez kocam olacak adama dik durabildim silik bı karakter değildim ama çocuklarım vardi bende onun gibi davransam sonuc ne olacaktı?Tabi arkanda kaç kişi vardır senin benim kimse ama elimde 2 çocuk vardı empati kurmani istemiom ama yargılama boş yere
Bi cocugun güzel bir yerlere gelebilmesi için önce sen imkanlarını sunarsın eğitimi ve gerekli tüm donanımları heba edersin oda karşılıgında aldıgı egitim ve imkanlarla bazı yerlere gelir. Doğuştan aynştan zekasıyla doğmazsa o sizin desiklerinizin olması imkansız be canım. Çocuk doğacak belkide okuyamayacak maddi zorluklar altında ezilecek arkadasları her imkana sahipken o içini geçire geçire izleyip gıpte edecek psikolojısı bozulacak herkez onu dışlayacak. Hayat çok pahalı Allah yardım eder diyosunuzda valla görüyoruz allah akul fikir vermiş kendi kendne büyümüyo bi çocuk sürü gibi cahil bi nesil yetişcegine kaliteli egıtımlı bireyler yetişsin. O çocugun günahı ne çile çeksin diyemi doğurcak zaten ikizleri varmış yazık günah. Aldırma sende sürün çocugunla aç sefalet dolu bol yaşamlar size. Herkez hakettiğini yaşar buda senin tercihinmişBebeginizi aldirirsaniz omur boyu vicdan azabi cekersiniz. Bu yuk sizi cok ezer. O yavrunun ne gunahi var? Bu dunyada yiyecek ekmegi belkide yasayacagi cok guzel gunler vardir. Dunyaya geldigini farzet buyumus guzel bir egitimi guzel bir kariyeri mutlu bir yuvasi olmus. Bunlari elinden almaya hakkiniz varmi? Esinizden bosaniyor olmaniz sizden sadece es vasfini alir annelik vasfini degil. Allah buyuktur bir sekilde buyutursunuz cocuklarinizi. Allahin ona verdigi yasama hakkini elinden almaya hakkiniz yok. Sonradan pisman olacaginiz seyleri yapmayin. Yavrunuza dort elle sarilin. Allah yardimciniz olsun.
Hanimlar adam dönüş yapmaya başladı bugun ben ona bosanacam senden geliyorum uzamasın anlaşmali nasil oluyorsa olsun bitecek hemen dedim adam çocuklari bahane etti kabul etmiyor çekişmeliye ısrarlı neden hemen bosanmaya calisiosun diyor.Resmen ciglik attım artık bosanacaksin die ilk kez dimdik durdum karsisinda yemin ederim icimin yağları eridi o bahaneler sundukca gerçekten deveye dikenmiş!
Daha masal gibi anlatılıyor böyle hekim masasında falanda değilGünaha girmeyeyim de varsın çocuğum sefalet içinde yaşasın kafası nasıl bir kafadır? Gerçi konu sahibi günahından çok intikamcı bir tavırla dünyaya getirmeye karar verdi sanırım. Dayakçı eşinin "erkek evlat" isteği varmış. Ya nasip artık...
Ayrıca burda mangalda kül bırakmayanlar gidin sorun bakalım annelerinize her hamileliği doğumla mı sonuçlanmış?
+100000000O konuda konu sahibi üniversite öğrencisiydi, sevgilisinden hamileydi ve yasal kürtaj süresini geçtiği için düşürmek için ilaç kullanacağını ya da intihar edeceğini söylüyordu. Bir üye kürtajda süre sınırı olmayan ülkeleri yazmıştı. 20 haftalık gebeliği sonlandırmak bence de doğru değil ama intiharın eşiğindeki birine "yemişsin bir halt, otur çek. sana hiç acımadım beter ol" diyenlerden daha faydalı olmaya çalışmıştı en azından o üye.
Burada konu sahibi doğurmaya karar vermiş en son. Hakkında hayırlısı olur umarım ama oğlu olursa eşinin istediği ismi koyacakmış. Bu psikolojideki birine "aldır" dedik diye vicdansız, akılsız olduk. Olan hep çocuklara oluyor.
Okudum ve dusuncem degismedi. Hic bir zorluk omur boyu cekecegi vicdan azabi kadar agir gelmeyecektir ona.
+100000000
Bunu söyleyen kadını cani seri katil ilan edenler
Ailem beni öldürecek gidip intihar edeceğim diyen hamile kıza beter ol sürün kesin tuvalette doğurursun diyorlardı
Kesinlikle hak veriyorum ama dogmazsa olanın bebege olacağı konusunda katılmıyorumLütfen kızmayın ama çocuğu aldırmadığınız iyi olmuş. Siz zayıf bir karaktersiniz ve kocanız istediği müddetçe en ufak bir ısrarda ona inanıp barışabilirsiniz. Kaldı ki bundan kısa bir süre önce kulak zarınızı patlattığı için onu teselli ediyordunuz.
Bu denklemde olan bebeğinize olabilirdi. Siz barışıp kör topal devam ederken bir candan olabilirdiniz.
Umarım kararınızın arkasında durabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?