- 3 Şubat 2009
- 10.090
- 17.630
- 823
- 45
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Ben onu çok gördüm ilk karısına sevgilisine yapmadığı itlik kalmayan adamlarin başkasına adeta bir kuzu olduklarını
Cidden sen kendine ne kadar çok eziyete izin verirsen insanlar çok daha fazlasını yapmaya başlıyor
Ben inandım....Benim arkadaşım ayağını kendisi düşüp kırdığı halde doktorlar kirk defa sormuş eesin mi yaptı diye
Ben çok inanmadim oraya
Sen niye karışıyorsun ki???
Canın istersen Ege üniversitesi KKB arayıp tcmi vereyim sor bakalım ben doktora ameliyathane ne dediğimi sorabilirsin 1 doktor yoktu 1 hoca 2 öğrenci 3 doktor eder hiç bir şey yapmadılar zaten gozlerimden bile belliydi darp edildigim yalan mı söyleyecem hiç bir şey yapmadılar
Çünkü kocasını seviyor hala düzeleceğine inanıyor olabilir. Vallahi bazı kadınları anlamıyorum,benim kulak zarımı patlatacak? Onu geçtim bir tokat atsa dünyayı dar ederim ona be,bu nasıl kadınlık?Tamam onlar yapmadı , sen neden polise sikayet etmek yerine kocanı teselli ettin ?
Çünkü kocasını seviyor hala düzeleceğine inanıyor olabilir. Vallahi bazı kadınları anlamıyorum,benim kulak zarımı patlatacak? Onu geçtim bir tokat atsa dünyayı dar ederim ona be,bu nasıl kadınlık?
Elbette herkesinki öyle değil canım. Ama ben bir tokata tepki veriyorken onun böylesine büyük bi olaya tepki vermemesi çok garip,aralarda yazdığını da okuduysan bebeğime kocamın istediği ismi vericem diyor,sevgi mi intikam mı bilemiyorum ama 2 çocuk elinde bir bebek kucağında kocasına doğru intikam ateşine yürüyor gibi duruyor. Şimdi de boşanacağım faşan diyor ama bilemiyorum. Konu sahibinin eski yazdıkları da garip.Çaresizlik derse en azından ertelenmiş çare aramak der anlamaya çalışırım ama sevgi derse aklından ve ruh sağlığından şüphe ederim.
Bırakın şiddet görmeyi , değer görmemek , saygı görmemek bile o evliliği bitirebilir.
Her zaman diyorum geçmiş ve suan ki şartlar herkesin aynı değil. Bu yüzden kolayca bosanamayabilir kişi ama en azından elinden geldiğince dik durup onurunu korumaya çalışmalı.
Elbette herkesinki öyle değil canım. Ama ben bir tokata tepki veriyorken onun böylesine büyük bi olaya tepki vermemesi çok garip,aralarda yazdığını da okuduysan bebeğime kocamın istediği ismi vericem diyor,sevgi mi intikam mı bilemiyorum ama 2 çocuk elinde bir bebek kucağında kocasına doğru intikam ateşine yürüyor gibi duruyor. Şimdi de boşanacağım faşan diyor ama bilemiyorum. Konu sahibinin eski yazdıkları da garip.
Allah yardımcısı olsun o minik yavruların,burada üzülecek tek şey onlar.Evet maalesef çok üzücü.
Olan hep çocuklara oluyor.
çok zor çokkkkkk:)))Usluptan dem vurup bu şekilde yazmak çok garip.
Yanlış anlamışım demek çok mu zor ?
Çocukları seni eve geri döndürmek icin istiyorlar, sakın oyuna gelme..Çünkü ben dunden beri o aileyle savasiyorum çocuklarımı istiyorlar çekişmeli davasini dusurup anlaşmali yapip kızlarımi ellerine bırakmamaya çalışıyorum he bir yandan da psikologla ugrasiyorum eşimin telini almisti aradı o muhteşem konuşmlarina tekrardan ben ve psikolog maruz kaldık.He adam bu defa da çocukları kullaniyor işi yokuda sürüyor ne kadar kolay oradan yazması keske benimde hayatim o kadar kolay olabilseydi.He iş bakiyorum bir yanda da ama covuklari ne yapacsm bilmiyorum kreş fiyatlari malûm...
Bi bebegi aldirin demekle öldurun demek benim için aynidir bu benim fikrim.alacaginiz kararlarinizdan siz sorumlusunuz vicdanen ve fikren dusuncelerinizi bilemem içinde bulundugunuz durumdan sizi sikintiya sokmayacak bi yola kaçiş bence bu sizin icin,aldirmak istemediginiz de cok belli umarim dogru karar verirsiniz allah yardimciniz olsunHanimlar yarın kürtaj olacam elim karnimda yavrumla son gecem 9 haftalık eşimle bosaniyoruz.Umrunda değiliz adamın ikiz kızlarım var bu arada dönüşümüz pek mümkün değil yaşamış olduğum evlilikten bahsetmiştim ama yavrumu aldırmaya mecburum vicdan azabım şimdiden başladı.Ailemi hic katmadan yardımci olun vefat ettiler kız kardeşim var sadece onda kalıyorum şimdilik
Uslubum gayet uygun arkanda birileri var dedim gene söylüyorum ben yalnızım belki sen değilsin ama her zaman hayat adil olmuyor esimde benim durumumda olsaydi empati kurar hatta gerek kalmadan kimseye guvenmeden bizi ailesi sayabilirdiÜslubuna dikkat et... nasıl konuşmalar bunlar arkadan kim var filan??? Kendine gel bence.. ya da be halin varsa gör çok tınnnnnnn....
Arkamda allah var arkadaşım. Allah’a güvenirim ben.. dualarımı eksik etmem.. her insan hayatta yalnızdır aslında tek başınasındır böyle durumlarda. Umarım hayat karşına iyi şeyler çıkartır bundan sonra.Uslubum gayet uygun arkanda birileri var dedim gene söylüyorum ben yalnızım belki sen değilsin ama her zaman hayat adil olmuyor esimde benim durumumda olsaydi empati kurar hatta gerek kalmadan kimseye guvenmeden bizi ailesi sayabilirdi
off.... elim ayağım titredi ya..Hanımlar bu arada sevglisi varmis.Ama merak ediyorum acaba kızın benden ve 3 çocuktan haberi var mı?Varsa helal olsun baya yürek varmis ve farkinda değil kullanılıp atılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?