- Konu Sahibi eren sezen
-
arkadaşlar dr. adetimin 21. günü progesteron hormonumu ölçecek. kürtaj sonrası ilk kanamam. ama önce 1gün lekelenme oldu,ikinci gün kanamam söktü.adetimin ilk günü lekelenmemin başladığı gün müdür yoksa kanamamın söktüğü gün mü? arada bir gün oynuyor. testi ciddi bir şekilde etkiler mi?
canım adetinin ilk günü 1 damla bile olsa kanamanın olduğu gündür.ama progesteron testi hakkında hiçbir bilgim yok
geçtiğimiz ocak ayında 7 haftalık bebeğimi kaybettim,kürtaj oldum ve kanamam 40-45 gün sürdü.bu süre içinde 4 kez doktora gittim bir sorun mu var ,niye bu kadar uzun sürdü diye,hiçbir sorun yoktu,çok güvenilir bir doktorun elinde çok steril ortamda olmuştum bir sorun olmadığı sürece normalmiş.Daha sonra da adet oldum.6 ay çok dikkat ettim ve şu anda çok şükür 4,5 aylık hamileyim.düzenli kontrollerinizi yaptırdığınız sürece hiçbir problem olmayacaktır.içiniz rahat olsun ve her zaman dua edina.s
htcmnts cok tesekkur ederim yasadiklarini paylastigin icin. tekrar hamile olman hepimize umut oluyor.
ben de 9 haftalik bebegimi kaybettim. karnimda oldu. kurtaj ile aldilar. kurtajin uzerinden 19 gun gecti ama kanamam halen devam ediyor. koyu kirmizi ve damlama seklinde. kurtajdan sonra 3 defa doktora gittim. iceride parca kalmis. 2 sise methergin kullandim ama parca halen dusmedi. bu arada kanimdaki hamilelik hormonu hala sifirlanmadi (dun baktirdim ve HCG degeri 390 idi).
2 gun sonra histeroskopi olacagim ve doktor kalan parcayi mumkun ise histeroskopi ile temizleyecek. ikinci bir kurtaj olmak istemiyorum cunku rahmin zedelenme riski var. bu arada dun sogan kurune basladim. belki bir ihtimal kalan parcanin atilmasina yardim eder.
dusuk yapmak zaten cok moral bozucu. bunun akabinde olan kurtajda ise komplikasyonlar olmasi psikolojimi cok bozdu. yeni yeni toparlaniyorum. benim gibi bir olay yasayan var mi aranizda?
herkese selamlar
htcmnts cok tesekkur ederim yasadiklarini paylastigin icin. tekrar hamile olman hepimize umut oluyor.
ben de 9 haftalik bebegimi kaybettim. karnimda oldu. kurtaj ile aldilar. kurtajin uzerinden 19 gun gecti ama kanamam halen devam ediyor. koyu kirmizi ve damlama seklinde. kurtajdan sonra 3 defa doktora gittim. iceride parca kalmis. 2 sise methergin kullandim ama parca halen dusmedi. bu arada kanimdaki hamilelik hormonu hala sifirlanmadi (dun baktirdim ve HCG degeri 390 idi).
2 gun sonra histeroskopi olacagim ve doktor kalan parcayi mumkun ise histeroskopi ile temizleyecek. ikinci bir kurtaj olmak istemiyorum cunku rahmin zedelenme riski var. bu arada dun sogan kurune basladim. belki bir ihtimal kalan parcanin atilmasina yardim eder.
dusuk yapmak zaten cok moral bozucu. bunun akabinde olan kurtajda ise komplikasyonlar olmasi psikolojimi cok bozdu. yeni yeni toparlaniyorum. benim gibi bir olay yasayan var mi aranizda?
herkese selamlar
mrb arkadaşlar bana yardımcı olabilecek biri varmı 9 gün oldu kürtaj olalı hala kanamam devam ediyor dr bikaç güne geçer dedi ama beta hcg 131 çıktı dr gebelik var görünüyo dedi çarşambaya tekrar gel dedi parçamı kaldı acaba yada çarşambaya bu değer düşermi Allah ım inş tekrar kürtaj olmak zorunda kalmam böle bi durum yaşayan oldumu acaba çarşambaya kadar bu günler nasıl geçecek şimdi yaa
bende bebeğimi kaybettim.12 haftalıkken ikili test için gitmiştim ancak 8 hafta 6 günlükken kalp durması sonucu 4 gün önce kürtaj oldum.bebeğimi kürtajdan önce düşürdüğüm ve gördüğüm için o psikolojiden hala kurtulmuş değilim.küçük boncuk gibi gözleri vardı.neyse Allah tan gelene boynumuz kıldan ince.ilk 2 gün ne kanamam ne de ağrım vardı.fakat son 2 gündür şiddetli ağrı ve kanama mevcut.bunun nedeni ne olabilir.stresten kaynaklanır mı?
bu arada bütün kardeşlerime geçmiş olsun.inş. 2. bebişleri elimize almayı Allah nasip eder.
julyancım öncelikle geçmiş olsun bende 5 ekimde kürtaj olmuştum benimde hiç kanamam olmadı leke tarzında oldu 5 gün de biter demişti bana dr ama benim 15 gün sürdü şuan lekelenmem bile olmuyor adet günümü bekliyorum kişiden kişiye değişiyor sanırım..
emrell merhaba. doktorun kontrolden sonra parca kalip kalmadigini soyleyecektir. ben de 1 ay once kurtaj oldum(bebek karnimda olmustu). beta HCG degerim kurtajdan 3 hafta sonra 390 idi. doktor parcalar dussun diye methergin isimli bir ilac vermisti ama ise yaramadi. rahmi zedelememek icin ikinci kurtaji da yapmaya cesaret edemedi. ben de baska bir doktora gittim. operatif histeroskopi ile kalan plazenta parcalari temizlendi. su anda rahmimin tekrar kalinlasmasi icin estrofem(ostrojen hormonu) kullaniyorum.[/QUmerhaba geçmiş olsun canım öncelikle.bakalım benim yarın nolucak. idrar testiyle takip ediyoruz şimdilik yarın yapıcam pozitif çıkarsa dr la görüşücez artık bakıcak parça kalmışmı kalmamışmı inş yoktur böle bişey hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?