- 28 Kasım 2009
- 238
- 8
- 318
- Konu Sahibi eren sezen
-
hamracım bence hep iyi düşün biliyorum zor aynı şeyleri yaşadık ama ileriye bak.olur diye düşün biz bu ay başladık bakalım ne olcak tmm bende az olsun korkuyorum aynısı olur diye ama düşünmemeye calışıyorum .....
artık bir bebegimiz olsun isitiyoruz nerde bebek hamile görsem icim acıyor.bende eşime diyorum hep şimdi 4aylık olcaktı beş aylık 6aylık olcaktı diye ama üzülme diyor yine olur diyor teselli ediyor.kolay degil haklısın
Evet canım haklısın pozitif düşünmek gerek.İnş burda birbirimizin cok güzel haberlerini alırız..hadi bakalım sen başla arkandan gelliyorum ben:)))
İnş olur hic merak etme..Güzel haberlerini alınca bizler daha iyi olucaz inş...Senin ilkinde patoloji alınmışmıydı?inşallah tutmuştur bilmiyorum artık allahım dualarımız kabul eder inş:Saruboceq:
20.sine kadar bekle bekle dur offffffffoffffffffff hayırlısı artık.......
İnş olur hic merak etme..Güzel haberlerini alınca bizler daha iyi olucaz inş...Senin ilkinde patoloji alınmışmıydı?
Bendne alınmıştı ''enfekte desidual'' cıktı..Ama doktor önemli bişey değil dedi enfeksiyon galiba...hayır doktorum gerekmiyor demişti ilk oldugu icin,ama tekrar aynısını yaşarsam inşallah yaşamam o zaman....
Bendne alınmıştı ''enfekte desidual'' cıktı..Ama doktor önemli bişey değil dedi enfeksiyon galiba...
Rabbim yardımcımız olsun.Bence en zoru doğum ve hamilelik...o kadar anne olmak istegim vark ki anlatamam ama kader kımset işte.....
bir yandanda hamile kalırsam bebegime annelik görevini tamamlaya bilirmiyim diye düşünüyorum ama cok istiyorum eşimde öyle.bir bebek görünce ikimizde aynı anda aynı şeyi düşünüyoruz.bazıları istemiyor hamile kalıyor bizlerde istiyoruz fakat başka şeylerle
karşı karşıya kalıyoruz
Rabbim yardımcımız olsun.Bence en zoru doğum ve hamilelik...
öyle diyorlar:)evet haklısın zordur ama zor oldugu kadarda güzeldir gerci henüz yaşayamadıgım icin o duyguyu bilmiyorum...........
gecmiş olsun canım..Benim kanamam 10 gün sürmüş sonra kesilmişti..Ama ilkin kanama halinde sonra lekelere dönüşmüştü..Bencede bi süre pskolojik düzelmek icin bekle...Bak 4 ay oldu hala psokolojim düzelmedi.Gelen Allahtan ona lafım yok. Ama aynı seyleri yasarım diye yeni bi gebeliğe hazır hissetmiyorum kendimi...
merhaba arkadaslar yazılanları bastan sona kadar okudum ve hep kendimden bisey buldum.bende temmuz 4 de 8 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım.önce kanamam oldu bebegimin kalp atısları zayıfladı ve sonrada durdu ve sonrada onu benden aldılar.insanı cok üzen hayal kırıklıgına ugratan bi durum.bende bi hamile veya bebek görünce cok üzülüyorum.her an aklımda.ilk adetimi kürtajdan 28 gün sonra gördüm.öncedende 28 günde görürüdüm zaten.dr bana 3ay korunun dedi folic plus ve coraspirin verdi.ama corasprini kullanmadım sizede verdilermi.1 hafta sonra pataloji ve genetik sonucumuz cıkıcak onu bekliyorum tekrar baska bi drlada görüsüp hamile kalmak istiyorum.ne olu dua edin banada. allahım bu bir kez daha yasatmasın bize ve saglıklı hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah
gecmiş olsun eylülmavi ,
evet kolay degil bir cogumuz bu testden gectik ama kafanı dik tut üzülme benimde kürtaj olalı 3ay oldu 3aylıkken boş kesedi ama senağlama
daha yeni kürtaj olmuşun bence doktor ne dediyse ona yap hic degil bir adet dönemi daha bekle vücuttun dinlensin .....
benim doktor korunmanız gerekmez dedi ama iki adet dönemi bekledim yinede bakalım bu 3.üncü adet dönemi bekliyorum inşallah olmaz dilegi ile
sagol canım. sanada cok gecmisolsun ve allahım tekrarını yasatmasın insallah.bende 3 ay beklemeyi düsünğyorum.1 bucuk ay gecti 1 bucuk ay kaldı tabi diger adetlerimde düzenli olursa insallah olur sorun yasamam.sen bu sürede ilac kulandınmı canım bana drum coraspirin önerdide.
gecmiş olsun canım...Banada folic asit verdi..ama kullanmıyorum.Gebeliğe gelince hala hazır hissetmiyorum ama ramazan gecince korunmayı bırakıcam.Netten okuduklarım,hamilelerden duyduklarım...hergecen gün korkum azalacagına artıyormafoldumbenmerhaba arkadaslar yazılanları bastan sona kadar okudum ve hep kendimden bisey buldum.bende temmuz 4 de 8 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım.önce kanamam oldu bebegimin kalp atısları zayıfladı ve sonrada durdu ve sonrada onu benden aldılar.insanı cok üzen hayal kırıklıgına ugratan bi durum.bende bi hamile veya bebek görünce cok üzülüyorum.her an aklımda.ilk adetimi kürtajdan 28 gün sonra gördüm.öncedende 28 günde görürüdüm zaten.dr bana 3ay korunun dedi folic plus ve coraspirin verdi.ama corasprini kullanmadım sizede verdilermi.1 hafta sonra pataloji ve genetik sonucumuz cıkıcak onu bekliyorum tekrar baska bi drlada görüsüp hamile kalmak istiyorum.ne olu dua edin banada. allahım bu bir kez daha yasatmasın bize ve saglıklı hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah
sagol .....hayır doktorum vermedi ilac sadece bir ay öncesinde folikasitde başladım tekrar oda ikinci adet olunca bıraktım bir kac gündür tekrar almaya başladım....
benim adet düzenim malesef bozuldu,kürtajdan sonra ilk adet 36gün sonra geldi ikincisi ise 34gün sonra geldi bu yüzden yumurtlama ne zamandı bilemiyorum inşallah tutmuştur hayırlısı.....normalde hep 29-30gün sürerdi
gecmiş olsun canım...Banada folic asit verdi..ama kullanmıyorum.Gebeliğe gelince hala hazır hissetmiyorum ama ramazan gecince korunmayı bırakıcam.Netten okuduklarım,hamilelerden duyduklarım...hergecen gün korkum azalacagına artıyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?