Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

Evet canım haklısın pozitif düşünmek gerek.İnş burda birbirimizin cok güzel haberlerini alırız..hadi bakalım sen başla arkandan gelliyorum ben:)))

Evet canım haklısın pozitif düşünmek gerek.İnş burda birbirimizin cok güzel haberlerini alırız..hadi bakalım sen başla arkandan gelliyorum ben:)))

inşallah tutmuştur bilmiyorum artık allahım dualarımız kabul eder inş:Saruboceq:
20.sine kadar bekle bekle dur offffffffoffffffffff hayırlısı artık.......

inşallah tutmuştur bilmiyorum artık allahım dualarımız kabul eder inş:Saruboceq:
20.sine kadar bekle bekle dur offffffffoffffffffff hayırlısı artık.......
İnş olur hic merak etme..Güzel haberlerini alınca bizler daha iyi olucaz inş...Senin ilkinde patoloji alınmışmıydı?

hayır doktorum gerekmiyor demişti ilk oldugu icin,ama tekrar aynısını yaşarsam inşallah yaşamam o zaman....
Bendne alınmıştı ''enfekte desidual'' cıktı..Ama doktor önemli bişey değil dedi enfeksiyon galiba...

Bendne alınmıştı ''enfekte desidual'' cıktı..Ama doktor önemli bişey değil dedi enfeksiyon galiba...

o kadar anne olmak istegim vark ki anlatamam ama kader kımset işte.....
bir yandanda hamile kalırsam bebegime annelik görevini tamamlaya bilirmiyim diye düşünüyorum ama cok istiyorum eşimde öyle.bir bebek görünce ikimizde aynı anda aynı şeyi düşünüyoruz.bazıları istemiyor hamile kalıyor bizlerde istiyoruz fakat başka şeylerle
karşı karşıya kalıyoruz

Rabbim yardımcımız olsun.Bence en zoru doğum ve hamilelik...

Hanımlar kürtaj sonrası normal bi şekilde adet görüyordum.Bu ayda normal günde adet oldum ama kanamam yok denecek kadar az... nedeni ne sizce?

merhaba arkadaslar yazılanları bastan sona kadar okudum ve hep kendimden bisey buldum.bende temmuz 4 de 8 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım.önce kanamam oldu bebegimin kalp atısları zayıfladı ve sonrada durdu ve sonrada onu benden aldılar.insanı cok üzen hayal kırıklıgına ugratan bi durum.bende bi hamile veya bebek görünce cok üzülüyorum.her an aklımda.ilk adetimi kürtajdan 28 gün sonra gördüm.öncedende 28 günde görürüdüm zaten.dr bana 3ay korunun dedi folic plus ve coraspirin verdi.ama corasprini kullanmadım sizede verdilermi.1 hafta sonra pataloji ve genetik sonucumuz cıkıcak onu bekliyorum tekrar baska bi drlada görüsüp hamile kalmak istiyorum.ne olu dua edin banada. allahım bu bir kez daha yasatmasın bize ve saglıklı hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah

sagolun kızlar kanamam gectı ama hala lekelenmeler var sanırım bu normal. eşimde ikimizde bebeği cok istiyoruz gecen arkadaşlarımızn bebeği olmuştu onu gördük sevdim kucakladım ama ıcım yandı resmen :gitme:en azından 2 adet dönemı bekleyelım dıyoruz ondan sonrasını ne olur bılmyorum :sinifsinif: Allahım şu mübarek günlerde sesimizi duyar inş.kucaklarımızı boş bırakmaz:Saruboceq:

ben ne diyeyim arkdaşlar bu aralar sürekli hamile olan var dogum yapan var tanıdıklarımda yani ya akraba ya arkadaş ..........sayısını yazsam kaç kişi bellisiz gercekten kendi kendime bende ister istemez üzülüyorum,ztn facebook denen birşey var herkes herkesden haberdar oluyor ya :))

gecmiş olsun eylülmavi ,
evet kolay degil bir cogumuz bu testden gectik ama kafanı dik tut üzülme benimde kürtaj olalı 3ay oldu 3aylıkken boş kesedi ama senağlama
daha yeni kürtaj olmuşun bence doktor ne dediyse ona yap hic degil bir adet dönemi daha bekle vücuttun dinlensin .....
benim doktor korunmanız gerekmez dedi ama iki adet dönemi bekledim yinede bakalım bu 3.üncü adet dönemi bekliyorum inşallah olmaz dilegi ile

sagol canım. sanada cok gecmisolsun ve allahım tekrarını yasatmasın insallah.bende 3 ay beklemeyi düsünğyorum.1 bucuk ay gecti 1 bucuk ay kaldı tabi diger adetlerimde düzenli olursa insallah olur sorun yasamam.sen bu sürede ilac kulandınmı canım bana drum coraspirin önerdide.

sagol .....hayır doktorum vermedi ilac sadece bir ay öncesinde folikasitde başladım tekrar oda ikinci adet olunca bıraktım bir kac gündür tekrar almaya başladım....
benim adet düzenim malesef bozuldu,kürtajdan sonra ilk adet 36gün sonra geldi ikincisi ise 34gün sonra geldi bu yüzden yumurtlama ne zamandı bilemiyorum inşallah tutmuştur hayırlısı.....normalde hep 29-30gün sürerdi

gecmiş olsun canım...Banada folic asit verdi..ama kullanmıyorum.Gebeliğe gelince hala hazır hissetmiyorum ama ramazan gecince korunmayı bırakıcam.Netten okuduklarım,hamilelerden duyduklarım...hergecen gün korkum azalacagına artıyormafoldumben

insallah canım.allah gönlüne gösırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyre versin hamile olunca bu müjdeyi bize vermeyi unutma olurmu

sanada gecmis olsun canım allah bir daha yasatmasın bize.aslında cok intenette bakmamak lazım bakınca moralin bozuluyor ama güzel haberlarde var ben oyüzden güzel haberleri zihnime kazıyorum artık daha olumlu bakıyorum tabi hala korkuyorum bu hep bende olacaktır bunuda biliyorum bu korkuyla yasamayı basarmamız lazım ve onu biraz görmezlikten gelmeyi.sen nezaman düsük yapmıstın canım.bana drum ilk adetini gördükten sonra basla dedi folic asite bende basladımeger sende ramazandan sonra düsünüyorsan folic asidine basla derim drlar hep öyle diyorlar cünkü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…