Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

:CüvCüv:

hadi canım insallah ne zamana belli olacak.inan bende cok heyecanlandim insallah vardır fasülyenn karnındaaa

inşallah vardır cnm....isteyen herkese allahım yardımcı olsun :Saruboceq:

bak bu bir alıntı başka bir siteden hic duydunmu böyle birşey
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis uzgun siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu ama acikcasi benimde suphelerim var ama denemeye cekiniyom sizinle bi konusayim dedim

canım ben hic böyle bir sey duymadım.denermisin böyle bir sey desen deneyemem herhalde yaa.bende bi yerde doga geregi hamile oldugunu adetin gectikten sonra ögrenmenin daha iyi oldugunu ögrenmistim.aslında tam cümleyi yazamadım ama umarım anlamıssındır beni:dance haberinide bekkliyorum heyecenla

Evet aslında başamam lazım ama kıllanma oldu sanki biraz göbeğimde hamileliktede kullanıyordum öncesindede biraz ara vermek istedim ama baslıycam yine...
Ben 25 nisanda kürtaj oldum canım.Nete gelince öyle kötü bir huyum var ki herseyi arastırır olumsuz olumlu herseye bakarım.Simdi başa gelebilecek her ihtimali biliyor ve cesaret edemiyorummafoldumben

Ben böyle birşey deniyemem yaa...

selam kıslar bende bi ay olcak boş bgebelik yaşadım dünyam yıkıldı kürtajdan iki gün sonra memlekete gittim bu pskolojiden kurtulmak için kananmam az az 15 gün sürmüştü bazen acayip kasık ağrım oluyodu dün ilk reglimi gördüm 6 yıldr bebek özlemi çekiyorum bu ikinci boş gebeliğim dr regliden sonra araştrcak sebebini inşşlah bu sefer gelir bebeğim dr bana 4 ay korunma verdi bunun öncesindede 3 aşılam iki tüp bebek yaşamıştım eşimde 5 ay önce çift varikosel olmuştu yani bi sürü sıkıntı inşşlah yüzümüz bu mubarek günde güler alaha emanet olun

ben bugün gittim kan testi yaptırdım dayanamayıp :kedi: ama sonuc negatif cıktı ,
yinede icimde bir ümit var sanki hani gec döllenme olduysa.
son adetim 34gün sonra olmuştum,yani 17.temmuzda.
hesaplamaya göre 2-7arası yumurtlama dönemim ve 20sinde adet olmam gerekiyor
sizce erkenmi davrandım????

cok gecmiş olsun.........:1no2:
inşallah bir daha böyle bir durumla karşı karşıya gelmesin,üzücü bir durum.
allahım duyuyordur sesimizi elbet ellimisi tutacak ve bize yar ve yardımcı olcaktır
herşeyin bir hayırlısı vardır........

canım heyecanını ve merakını o kadar iyi anlıyorum ki eminim bende korunmayı bırakınca senin gibi olurum. ama kan testinde bu kadar erken belli olurmu bilmiyorum.benim bi arkadaşım adetine 4 gün kala falan yaptırmıştı kan testi onun çıkmıştı. seninde dediğin gibi şu dönemde kesin yok diyemeyizki belki gec döllenmedir belkide kanda daha beta hcg yükselmemiştir. hayırlısı canım inşallah vardır.yoksada sıkma canını calışmaya devam
Şeniz Şeniz

cok gecmiş olsun allahım inşallah bizede hayırlısı ile bebek verir.

bazıların cıkıyor ondan bu merak ama şuan yok birşey akannehir
biraz daha bekleyecem bakalım artık hayırlısı .....
olmadısa calışmalara devam....ama insan duramıyor işte yapı veriyor test felan

bazıların cıkıyor ondan bu merak ama şuan yok birşey akannehir
biraz daha bekleyecem bakalım artık hayırlısı .....
olmadısa calışmalara devam....ama insan duramıyor işte yapı veriyor test felan

hayırlısı canım dualarım seninle.bu heyecanlı sabırsız bekleyislerimizin sonunda insallah yüzümüzde kocaaaa bi gülümsemeyle biterrdelikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi:

hayırlısı canım dualarım seninle.bu heyecanlı sabırsız bekleyislerimizin sonunda insallah yüzümüzde kocaaaa bi gülümsemeyle biterrdelikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi:

sagol cnm yaaa.......inş allahım yüzümüzü güldürür , beklemek cok zormuş

bugün tekrar aglama krizine girdim bebegimin genetik sonucu cıktı. anamolili degilmis saglıklı hemde kız. nasıl üzğldüm onu benden aldıkları günü tekrar yaadım sanki.o saglıklı ise neden neydii benmi dikkat etmedim cok sucluyorum kendimi.bi kızım olacaktı ama olamadı melegim kızmıss hep icime dogdugu gibi.melegimm annen cok istedi seni sakın kızma banaa ((

gecmiş olsun cnm ......... üzülme sakın biliyorum zor bir durum .....
inş en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın

insallah canımmm yaaa okadar istiyorumkii anlatamamm( sende varmı bi degisiklik canım

halen gelen giden yok bekliyorum cnm ....... gebelik testini eger adet olmazsam 20sinde yapmayı düşünüyorum tekrar bakalım........bende cok istiyorum:CüvCüv:

insallah canımmm yaaa okadar istiyorumkii anlatamamm( sende varmı bi degisiklik canım

halen gelen giden yok bekliyorum cnm ....... gebelik testini eger adet olmazsam 20sinde yapmayı düşünüyorum tekrar bakalım........bende cok istiyorum:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…