- Konu Sahibi eren sezen
-
insallah canım.allah gönlüne gösırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyre versin hamile olunca bu müjdeyi bize vermeyi unutma olurmu
inşallah bu güzel haberi veririm :Saruboceq:
az ümidim var gibi ama bilemiyorum yinede
:CüvCüv:
hadi canım insallah ne zamana belli olacak.inan bende cok heyecanlandim insallah vardır fasülyenn karnındaaa
inşallah vardır cnm....isteyen herkese allahım yardımcı olsun :Saruboceq:
bak bu bir alıntı başka bir siteden hic duydunmu böyle birşey
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis uzgun siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu ama acikcasi benimde suphelerim var ama denemeye cekiniyom sizinle bi konusayim dedim
sanada gecmis olsun canım allah bir daha yasatmasın bize.aslında cok intenette bakmamak lazım bakınca moralin bozuluyor ama güzel haberlarde var ben oyüzden güzel haberleri zihnime kazıyorum artık daha olumlu bakıyorum tabi hala korkuyorum bu hep bende olacaktır bunuda biliyorum bu korkuyla yasamayı basarmamız lazım ve onu biraz görmezlikten gelmeyi.sen nezaman düsük yapmıstın canım.bana drum ilk adetini gördükten sonra basla dedi folic asite bende basladımeger sende ramazandan sonra düsünüyorsan folic asidine basla derim drlar hep öyle diyorlar cünkü canım
inşallah vardır cnm....isteyen herkese allahım yardımcı olsun :Saruboceq:
bak bu bir alıntı başka bir siteden hic duydunmu böyle birşey
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis uzgun siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu ama acikcasi benimde suphelerim var ama denemeye cekiniyom sizinle bi konusayim dedim
selam kıslar bende bi ay olcak boş bgebelik yaşadım dünyam yıkıldı kürtajdan iki gün sonra memlekete gittim bu pskolojiden kurtulmak için kananmam az az 15 gün sürmüştü bazen acayip kasık ağrım oluyodu dün ilk reglimi gördüm 6 yıldr bebek özlemi çekiyorum bu ikinci boş gebeliğim dr regliden sonra araştrcak sebebini inşşlah bu sefer gelir bebeğim dr bana 4 ay korunma verdi bunun öncesindede 3 aşılam iki tüp bebek yaşamıştım eşimde 5 ay önce çift varikosel olmuştu yani bi sürü sıkıntı inşşlah yüzümüz bu mubarek günde güler alaha emanet olun
ben bugün gittim kan testi yaptırdım dayanamayıp :kedi: ama sonuc negatif cıktı ,
yinede icimde bir ümit var sanki hani gec döllenme olduysa.
son adetim 34gün sonra olmuştum,yani 17.temmuzda.
hesaplamaya göre 2-7arası yumurtlama dönemim ve 20sinde adet olmam gerekiyor
sizce erkenmi davrandım????
selam kıslar bende bi ay olcak boş bgebelik yaşadım dünyam yıkıldı kürtajdan iki gün sonra memlekete gittim bu pskolojiden kurtulmak için kananmam az az 15 gün sürmüştü bazen acayip kasık ağrım oluyodu dün ilk reglimi gördüm 6 yıldr bebek özlemi çekiyorum bu ikinci boş gebeliğim dr regliden sonra araştrcak sebebini inşşlah bu sefer gelir bebeğim dr bana 4 ay korunma verdi bunun öncesindede 3 aşılam iki tüp bebek yaşamıştım eşimde 5 ay önce çift varikosel olmuştu yani bi sürü sıkıntı inşşlah yüzümüz bu mubarek günde güler alaha emanet olun
canım heyecanını ve merakını o kadar iyi anlıyorum ki eminim bende korunmayı bırakınca senin gibi olurum. ama kan testinde bu kadar erken belli olurmu bilmiyorum.benim bi arkadaşım adetine 4 gün kala falan yaptırmıştı kan testi onun çıkmıştı. seninde dediğin gibi şu dönemde kesin yok diyemeyizki belki gec döllenmedir belkide kanda daha beta hcg yükselmemiştir. hayırlısı canım inşallah vardır.yoksada sıkma canını calışmaya devam
Şeniz Şeniz
bazıların cıkıyor ondan bu merak ama şuan yok birşey akannehir
biraz daha bekleyecem bakalım artık hayırlısı .....
olmadısa calışmalara devam....ama insan duramıyor işte yapı veriyor test felan
hayırlısı canım dualarım seninle.bu heyecanlı sabırsız bekleyislerimizin sonunda insallah yüzümüzde kocaaaa bi gülümsemeyle biterrdelikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi:
bugün tekrar aglama krizine girdim bebegimin genetik sonucu cıktı. anamolili degilmis saglıklı hemde kız. nasıl üzğldüm onu benden aldıkları günü tekrar yaadım sanki.o saglıklı ise neden neydii benmi dikkat etmedim cok sucluyorum kendimi.bi kızım olacaktı ama olamadı melegim kızmıss hep icime dogdugu gibi.melegimm annen cok istedi seni sakın kızma banaa((
gecmiş olsun cnm ......... üzülme sakın biliyorum zor bir durum .....
inş en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın
insallah canımmm yaaa okadar istiyorumkii anlatamamm( sende varmı bi degisiklik canım
insallah canımmm yaaa okadar istiyorumkii anlatamamm( sende varmı bi degisiklik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?