Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

halen gelen giden yok bekliyorum cnm ....... gebelik testini eger adet olmazsam 20sinde yapmayı düşünüyorum tekrar bakalım........bende cok istiyorum:CüvCüv:

az kaldı 20sine ama günler gecmek bilmez simdi sana.bende bugün dra gittim fakülteye hocaya.hic bu arastırmalara gerek yok dedi korunma vermiyorum istediginiz zaman tekrar deneyebilirsiniz dedi.bilemedim bende ne yapsam bu adetimden sonra denesekmi yoksa bir dahaki seferemi hem diger sonuclarda cıkar diyorum. bakalım eger sonuclar önğmğzdeki adetime kadar cıkarsabelki denerizz beklemeyiz hayırlısıııı.allahım yardımız olsunnn:Saruboceq:

benim doktorda korunmanız gerekmiyor demişti cnm.....
biz ztn hic korunmadık ilk ay ztn falza ilişkiye giremedik malum ben kendimi toparlayamadım o zaman ondan ikinci ay normal gecti fakat bu ay icin başladık ama bakalım işte hayırlısı,birde perşembe eşim hastahaneye yatıcak iki günlügüne inşallah olmam diyorum .........kendini hazır hiss ediyorsan bence doktorda demiş korunmanız gerekmiyor o zaman size kalmış birşey ztn vücudun hazırsa olur opuyorumnanaktan

bence cok erken daha... bir hafta bekle canım

canım benim yaa inş en kısa zamanda Allah yerini doldurur..Nasıl anlıyorlar kız mı erkek mi? senin kac haftaıktı ki?

canım benim yaa inş en kısa zamanda Allah yerini doldurur..Nasıl anlıyorlar kız mı erkek mi? senin kac haftaıktı ki?

canım 8 haftalıktı.kürtaj sonrası bebegimizi genetik incelemeye gönderdiler.kromozomlarına bakıldı bi anomali varmı diye.sonuc normal cıktı 46 xx buda kız oluyooooo( xxler cinsiyeti belirliyo xx kız xy erkek oluyo. insllah allahım her isteyene verir banada verir insallah bzen kafayı yicek gibi oluyom hic aklımdan cıkmıyooo

canım umaarım esinin önemli biseyi yoktur. gecmis olsun. okadar istiyorum ki aslında tabi korkuyoumda hayırlısı adetime var zaten daha bakalım o zamana kadar bi karar vermis oluruz insallah. insallah sende hamilesindirde hem senin icin sevinirim hemde senden cesaret alırımmm

bilmiyorum kendimi o kadar kapıtrdımki hayırlısı ...........
SAGOL,eşimde (kıldönmesi) diye birşey olmuş perşembe günü ameliyat olcak bundanda vardı bir hayır.....

sen nerden oturuyorsun eylülmavi????

ha kücük bi ameliyat gecirecek yani gecmis olsun canım.ben samsunda oturuyorum

Hıım.. Simdi anladım..Bendende patoloji aldılar.Bende bebek görünmüyordu daha doğrusu bi doktor gördü biri göremedim dedi...Bendede sonuc enfekte desidual cıktı.Ama baska bi sehirde kürtaj olduğumdan sonucu doktora gösteremedim.Manisada bi doktora sordum önemli bişey değil dedi..Bende anlamadım..

Adet tarihin 20'si değil mi? ee daha 20'sine bile gelmeden tahlil yapmışsın.Bende bekle dedim bu yüzden erken daha...

evet 20sinde cnm ama kan testi öncedende belli oluyormuş yaa ondan bir baktırayım dedim,
bakalım az kaldı gelen giden halen yk

evet 20sinde cnm ama kan testi öncedende belli oluyormuş yaa ondan bir baktırayım dedim,
bakalım az kaldı gelen giden halen yk
Ama gec döllenmede olmuş olabilir.Hemen üzülme.Hem ilk denemede olacak diye bişey yok ki? ilk bebegin hemen isteyince olmuşmuydu?

Ama gec döllenmede olmuş olabilir.Hemen üzülme.Hem ilk denemede olacak diye bişey yok ki? ilk bebegin hemen isteyince olmuşmuydu?

valla...ilk istedigimzde hemen olmuştu,birde dogum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım ve bir adet dönemi bekledik ztn ikinci ay hamile kalmıştım ki dogum kontrolu bırakanlar cabuk hamile kalamıyormuş öyle birşey yok işte vücuda baglı bence kadından kadına fark var. cok istiyoruz ama tabiki herşeyin hayırlısı.....olmazsada bu ay üzülürüm ama cok üstüne gitmem ama olsun........bak 6ayım dolmuştu ve 3ayım kalmıştı doguma neden böyle olsaydıki

stresde engelliyor biliyorsun dimi? rahat ol..

gecikmeli geliyor kırmızılar henüz gelmediler .... dün bugün karnım fena agrıyor adet olcam malesef ....

merhaba kızlar.ben de erken doğum yaptım ve kaybettim maalesef bebeğimi.doktor benim tavsyem 1 sene beklemen yönünde dedi.sizce bu süre uzun değil mi?sizin doktorlarınız ne kadar bekleme süresi verdi.?gerçi en aşağı 6-8 ay beklemek gerekiyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…