- Konu Sahibi eren sezen
-
halen gelen giden yok bekliyorum cnm ....... gebelik testini eger adet olmazsam 20sinde yapmayı düşünüyorum tekrar bakalım........bende cok istiyorum:CüvCüv:
az kaldı 20sine ama günler gecmek bilmez simdi sana.bende bugün dra gittim fakülteye hocaya.hic bu arastırmalara gerek yok dedi korunma vermiyorum istediginiz zaman tekrar deneyebilirsiniz dedi.bilemedim bende ne yapsam bu adetimden sonra denesekmi yoksa bir dahaki seferemi hem diger sonuclarda cıkar diyorum. bakalım eger sonuclar önğmğzdeki adetime kadar cıkarsabelki denerizz beklemeyiz hayırlısıııı.allahım yardımız olsunnn:Saruboceq:
ben bugün gittim kan testi yaptırdım dayanamayıp :kedi: ama sonuc negatif cıktı ,
yinede icimde bir ümit var sanki hani gec döllenme olduysa.
son adetim 34gün sonra olmuştum,yani 17.temmuzda.
hesaplamaya göre 2-7arası yumurtlama dönemim ve 20sinde adet olmam gerekiyor
sizce erkenmi davrandım????
bugün tekrar aglama krizine girdim bebegimin genetik sonucu cıktı. anamolili degilmis saglıklı hemde kız. nasıl üzğldüm onu benden aldıkları günü tekrar yaadım sanki.o saglıklı ise neden neydii benmi dikkat etmedim cok sucluyorum kendimi.bi kızım olacaktı ama olamadı melegim kızmıss hep icime dogdugu gibi.melegimm annen cok istedi seni sakın kızma banaa((
canım benim yaa inş en kısa zamanda Allah yerini doldurur..Nasıl anlıyorlar kız mı erkek mi? senin kac haftaıktı ki?
benim doktorda korunmanız gerekmiyor demişti cnm.....
biz ztn hic korunmadık ilk ay ztn falza ilişkiye giremedik malum ben kendimi toparlayamadım o zaman ondan ikinci ay normal gecti fakat bu ay icin başladık ama bakalım işte hayırlısı,birde perşembe eşim hastahaneye yatıcak iki günlügüne inşallah olmam diyorum .........kendini hazır hiss ediyorsan bence doktorda demiş korunmanız gerekmiyor o zaman size kalmış birşey ztn vücudun hazırsa olur opuyorumnanaktan
canım umaarım esinin önemli biseyi yoktur. gecmis olsun. okadar istiyorum ki aslında tabi korkuyoumda hayırlısı adetime var zaten daha bakalım o zamana kadar bi karar vermis oluruz insallah. insallah sende hamilesindirde hem senin icin sevinirim hemde senden cesaret alırımmm
bence cok erken daha... bir hafta bekle canım
bilmiyorum kendimi o kadar kapıtrdımki hayırlısı ...........
SAGOL,eşimde (kıldönmesi) diye birşey olmuş perşembe günü ameliyat olcak bundanda vardı bir hayır.....
sen nerden oturuyorsun eylülmavi????
ha kücük bi ameliyat gecirecek yani gecmis olsun canım.ben samsunda oturuyorum
bir hafta dahamı bekleyeyim:uhm:
canım 8 haftalıktı.kürtaj sonrası bebegimizi genetik incelemeye gönderdiler.kromozomlarına bakıldı bi anomali varmı diye.sonuc normal cıktı 46 xx buda kız oluyooooo( xxler cinsiyeti belirliyo xx kız xy erkek oluyo. insllah allahım her isteyene verir banada verir insallah bzen kafayı yicek gibi oluyom hic aklımdan cıkmıyooo
Adet tarihin 20'si değil mi? ee daha 20'sine bile gelmeden tahlil yapmışsın.Bende bekle dedim bu yüzden erken daha...
Ama gec döllenmede olmuş olabilir.Hemen üzülme.Hem ilk denemede olacak diye bişey yok ki? ilk bebegin hemen isteyince olmuşmuydu?evet 20sinde cnm ama kan testi öncedende belli oluyormuş yaa ondan bir baktırayım dedim,
bakalım az kaldı gelen giden halen yk
Ama gec döllenmede olmuş olabilir.Hemen üzülme.Hem ilk denemede olacak diye bişey yok ki? ilk bebegin hemen isteyince olmuşmuydu?
stresde engelliyor biliyorsun dimi? rahat ol..
gecikmeli geliyor kırmızılar henüz gelmediler .... dün bugün karnım fena agrıyor adet olcam malesef ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?