- 21 Şubat 2016
- 231
- 194
- 103
- Konu Sahibi Princess91
-
Cok sevindm cnm allh aratmasin insallah. Bnimde kist vardi iste hap kullandm adet olayim diye adet oldm ama kist gectimi gecmedimi bilmiyorum ramazandan dolayi bayramdan sonra gitcem oruclu gitmiyim dedim bi adet daha gordukten sonra denemeye baslicam bide calismaya basladim evde durup durup dusinmiyim diye kafami dagitiyorm hemde iste uzun zamandir girmiyorum sizleri ozledim.Selam
Selam canım sana bir haberim var kendi kararım ya ben korunmayı bıraktım bu ay bakalım hayırlısı 5 ay 6 ay diyor doktorlar ama onlar birsey olduğu için değil genel olarak konuşuyor birdaha nasıl olacağını biz bilemeyiz allaha kaldı allahım hayırlısını versin inşallah şuan ben yumurtlama dönemine girdiğimi hisediyorum kasikta batma göğüsler de hassasiyet var. 2 hafta ve iki gun var adetime daha sende nasıl gidiyor neler yapıyorsun anlat bakalım
Canım benim kiste iyi gelen soğankürü var ama biraz bekle doktora görün gecmesse kürü uygulaya bilirsin bende çörek otu bal tarcin kurunu yapiorum hormonlari dengeliyor ve şifa olduğu icin ve yumurtlama kesin oluyormuş diye duydum onu yapiorum. Vallahi bende sizlerden burdan ayrılamıyorum iyiki varsınız etrafimda kimse beni anlamıyor ayni duyguyu yasayanlar anlar zaten. Bende işe gidiyorum arada bugunde gidicemCok sevindm cnm allh aratmasin insallah. Bnimde kist vardi iste hap kullandm adet olayim diye adet oldm ama kist gectimi gecmedimi bilmiyorum ramazandan dolayi bayramdan sonra gitcem oruclu gitmiyim dedim bi adet daha gordukten sonra denemeye baslicam bide calismaya basladim evde durup durup dusinmiyim diye kafami dagitiyorm hemde iste uzun zamandir girmiyorum sizleri ozledim.
Tabki yasayan bilir cnm bosver sen cevrendekilere kafani takma. Tarcin sevmiyorm bn ya kürün tadı nasl oluyo gerci mecbur yicezde iste belki bnde yaparm nasl yapiliyo.Canım benim kiste iyi gelen soğankürü var ama biraz bekle doktora görün gecmesse kürü uygulaya bilirsin bende çörek otu bal tarcin kurunu yapiorum hormonlari dengeliyor ve şifa olduğu icin ve yumurtlama kesin oluyormuş diye duydum onu yapiorum. Vallahi bende sizlerden burdan ayrılamıyorum iyiki varsınız etrafimda kimse beni anlamıyor ayni duyguyu yasayanlar anlar zaten. Bende işe gidiyorum arada bugunde gidicem
Yok cnm calismalara baslamadm 7 temmuzdan sonra nasipse adet olursam ondn snra calsmya basliycm yeni ise girdim de orda calisiyorm onu yazdm orayaReglime 7 8 gün var bakalım bu ay zaten iki kere birliktelik oldu ramazandan dolayı oda hafta sonu ovulasyonda çift çizgileri görmüştüm ama gerisi Rabbimin kararı bakalım bayrama belli olur cnm sen nasilsin başlamışsın sanırım tekrardan
Tabki yasayan bilir cnm bosver sen cevrendekilere kafani takma. Tarcin sevmiyorm bn ya kürün tadı nasl oluyo gerci mecbur yicezde iste belki bnde yaparm nasl yapiliyo.
Yok cnm calismalara baslamadm 7 temmuzdan sonra nasipse adet olursam ondn snra calsmya basliycm yeni ise girdim de orda calisiyorm onu yazdm orayahadi bakalm insallaj hayrli haberlerini alalim seninde cifte bayram yasayalm..
Belirti olcak diye sart yokki cnm bakarsn sessiz sedasiz gelir bebislerimiz duamiz kabul olur mubarek ayda insallah.yaz bak mutlaka sonucu merk ederim smdi ben.Hee aman oruç kafası okuduğumu da algilamiyom inşallah ilk aydan hayırlısı ile gelir minik kuzu bende hiç bi belirti yok gerginlik agresiflik hariç bekliyorum bakalım bi hafta var işte
Canım ya bu kurun tadini bende beğenmiyorum mecbur yiyorum ama faydalı birşey int den bakıp yazarım sanaTabki yasayan bilir cnm bosver sen cevrendekilere kafani takma. Tarcin sevmiyorm bn ya kürün tadı nasl oluyo gerci mecbur yicezde iste belki bnde yaparm nasl yapiliyo.
Yok cnm calismalara baslamadm 7 temmuzdan sonra nasipse adet olursam ondn snra calsmya basliycm yeni ise girdim de orda calisiyorm onu yazdm orayahadi bakalm insallaj hayrli haberlerini alalim seninde cifte bayram yasayalm..
Ayy neguzel senin azkalmış günlerin benim daha 16 gun var bekliyorum yunurtalama donemindeyim ovulasyon yaptım dun hafif ikinci cizgi bugun ve yarın çoğalır hayırlısı olsun insallah hepimizde hemen hamile oluruz allahım sağlıklıca bebisler versin inşallahHee aman oruç kafası okuduğumu da algilamiyom inşallah ilk aydan hayırlısı ile gelir minik kuzu bende hiç bi belirti yok gerginlik agresiflik hariç bekliyorum bakalım bi hafta var işte
Tmm cnm tesekkur ederm. Rabbim sifa versin insallah olumlu sonuclar alirsinCanım ya bu kurun tadini bende beğenmiyorum mecbur yiyorum ama faydalı birşey int den bakıp yazarım sana
Ayy neguzel senin azkalmış günlerin benim daha 16 gun var bekliyorum yunurtalama donemindeyim ovulasyon yaptım dun hafif ikinci cizgi bugun ve yarın çoğalır hayırlısı olsun insallah hepimizde hemen hamile oluruz allahım sağlıklıca bebisler versin inşallah
Çörek otu Bal Tarçın;Tmm cnm tesekkur ederm. Rabbim sifa versin insallah olumlu sonuclar alirsin
Cok sagl tatlm tesekkr ederim.Çörek otu Bal Tarçın;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
Bu int den alıntı ama erkekler kısmı alta onu yapmayın eşinize bence baska bir sitede iyi olmadığı yaziyor erkek için kendine kullan sadece canim hatta bu sayfada kızlar yazmış baya hamile kalan çok var bu kürleÇörek otu Bal Tarçın;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
Haha doğru diyorsun canım benim bende kürü yapicaktim ama her derde deva olduğunu bildiğim için Çörek otu kürü nu kullanıyorum gerçekten faydalı herşeye hadi bu ay guzel haberleri paylaşırız hepimizde inşallahBen de korunmuyorum kizlar. Kurtaj sonrasi ilk adetim oldu bitti. Hayirlisiyla saglikla gelir bebeklerimiz insallah. Bazen diyorum karisim falan deneyim mi diye ama o zaman da cok stres olcam. Yani en iyisi olurina birakmak zaten daha yeni diye dusunuyorum. Bi arkadasimin drdigi gibi SİNAVA RAHAT KAFAYLA GİR
İnşallah canım bizde hamile oluruz bebeğini sana bağışlasın allahım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah 2 kurtaj arkasina birdaha mi hamile oldun canım hemen? Insallah bu ay bende ümitliyim inşallah olur dua edin nolur14 martta 8 haftalık bebeğiminin kalbi durduğu için kürtaj oldum.şimdi 4 haftalık gebeyim.üstelik bu 2.kürtajım.ilk bebeğimi de kürtaj olmuştum.umudunuzu kaybetmeyin kızlar.dr.bir kez adet ol, korunma demişti.
Kayiplarin icin gecmis olsun yeni bebek hayirli olsin canim. İnsallah saglikli sekilde kucagina alirsin.bben de kurtaj sonrasi korunmuyorum iste gunasiri iliskiye giriyoz yastik koyiyorum falan ama korkuyorum insallah bekletmez bizi saglijla gelir14 martta 8 haftalık bebeğiminin kalbi durduğu için kürtaj oldum.şimdi 4 haftalık gebeyim.üstelik bu 2.kürtajım.ilk bebeğimi de kürtaj olmuştum.umudunuzu kaybetmeyin kızlar.dr.bir kez adet ol, korunma demişti.
Bende kurtajdan önce nasilsa ayni sekilde kurtajdan sonrada devam etti,benim once hep 3 gun falan leke gibi geliyor kahverengi sonra tam kanama oluyor 2 gun sonra 3 gunde azaliyor yani toplam 7 yada 8 gun suryor bitiyor oyle leke geldiği normal diyor bazilarinin böyle olurmuş dedi doktorum tek bi bitkisel hap verdi agnus castus hayıt tohumu o düzenler dedi ama bi farkini daha gormedim pek ama yumurtalamaya da yardımcı oluyormuş dedi.Kızlar kürtaj sonrasi 2.reglimin 5.gündeyim. Normalde 3.gunu sonra yoğunluk azalmaya başlar ve 6 güne kadar kahvesi lekelenmem olurdu ..şimdi 5 gun ama nedense ilk 3 gün çok yoğun devam edip devaminda hala eski ilk günlerim reglisi gibi oluyor..sizlerde nasıldı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?