- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
canım bende seninle aynı sebepten kürtaj olmustum 5 gün az az gelmişti imkanın varsa bekleme git belki ilaç vs bişi değiştirirKontrole gittim ama 5.gun o zamn da damla damla bi sey di, 2 gundur biraz daha fazla mesela.. Devam ederse gidicem artik...
canım bende seninle aynı sebepten kürtaj olmustum 5 gün az az gelmişti imkanın varsa bekleme git belki ilaç vs bişi değiştirir
Ben de psikoloji diye birşey kalmadı tam anlamıyla psikopat oldum diyebilirim yarışır gibi görümcemle iki hafta aram vardı onu gördükçe deliriyorum 3 yaşında kızı var elime doğdu derler ya normalde çok seviyorum çocuğu ona bile tahammül edemez oldum kendi kendime yapma böyle diyorum ama elimde değil çektiğim fiziki sıkıntıları saymıyorum bile
bende hamile arkadaslarıma nazar değmesin içlenmiyim diye arama mesafe koymustumPsikoloji zaten fiziki acilardan.kötü... Bende mesela cocuk.gürültüsü cekemiyorum, yegenlerimden kaçıyorum gürültü yapiyolar diye... Zaten bi daha hamile kalirsam jinekologdan once psikoloğa gidicem yoksa 3.yu paranoyadan düşürürüm herlde....
Benim için de şart psikolog bi de benim düşüğün sebebi malum ikincide de düşük riski hep olacak yeteri kadar gelişse bile erken doğum riski olacak yatarak geçecek delirmemek için pek sebep kalmayacak yaniPsikoloji zaten fiziki acilardan.kötü... Bende mesela cocuk.gürültüsü cekemiyorum, yegenlerimden kaçıyorum gürültü yapiyolar diye... Zaten bi daha hamile kalirsam jinekologdan once psikoloğa gidicem yoksa 3.yu paranoyadan düşürürüm herlde....
bana 3 tane ilaç vermişti doktor neden o kadar çok verdi acabaIlac kullanmadm ki 3 gun atibiyotik o kadar... Devam ederse gitcem 2 gun daha takip edeyim. 10 gun sürenler oluyoms okumustum ama bilemiyorum
bana 3 tane ilaç vermişti doktor neden o kadar çok verdi acaba
Benim için de şart psikolog bi de benim düşüğün sebebi malum ikincide de düşük riski hep olacak yeteri kadar gelişse bile erken doğum riski olacak yatarak geçecek delirmemek için pek sebep kalmayacak yani
Benim için de şart psikolog bi de benim düşüğün sebebi malum ikincide de düşük riski hep olacak yeteri kadar gelişse bile erken doğum riski olacak yatarak geçecek delirmemek için pek sebep kalmayacak yani
Rahim ağzı yetmezliği bizim direk belliydi zaten hastaneye gittiğimde daha yaşıyordu oğlum hareket ediyordu kalbi atıyordu rahim keseyi dışa attı kese patlayınca hamileliğim sonlanmış oldu ikinci de aynısı olma ihtimali çok yüksekSebep neydi ki ?? Benmkini daha yeni baslayacagim arastrmaya haftaya (genetik feln), 1 hafta izin verdik kendimize esimle dusunmemeye calisiyrm ama zor tabii
Rahim ağzı yetmezliği bizim direk belliydi zaten hastaneye gittiğimde daha yaşıyordu oğlum hareket ediyordu kalbi atıyordu rahim keseyi dışa attı kese patlayınca hamileliğim sonlanmış oldu ikinci de aynısı olma ihtimali çok yüksek
canım bir ağrısı kesicinin adını hatırlıyorum evde ilaçlar bakar yazarım yan etki yaptı kullanmadım zaten zero p diye bir ağrı kesiciydiAgri kesici verdi ama kullanmama gerek kalmadi, ne verdi ki sana ?
canım Rabbim Şafi isminle şifa versin inşallahBen de psikoloji diye birşey kalmadı tam anlamıyla psikopat oldum diyebilirim yarışır gibi görümcemle iki hafta aram vardı onu gördükçe deliriyorum 3 yaşında kızı var elime doğdu derler ya normalde çok seviyorum çocuğu ona bile tahammül edemez oldum kendi kendime yapma böyle diyorum ama elimde değil çektiğim fiziki sıkıntıları saymıyorum bile
canım bir ağrısı kesicinin adını hatırlıyorum evde ilaçlar bakar yazarım yan etki yaptı kullanmadım zaten zero p diye bir ağrı kesiciydi
bakıcam canım eve gidince o ilaçlara neymiş unuttum ama sanırım biri antibiotik biri de kanama olmasın diye mi neydi olabilir canım ama sen yine de bi doktora görün zaten kürtajdan 10 gün sonra kontrole çağıryorlar ya onu yaptırmış olursunArveles verdi bna bi de azro antibiyotik. Sana 2 tane ne ilaci verdi ki.. Ya bi de bn antibiyotigin sonuncusunu icmeyi unuttum aksam saatine burakinca uyumusumzaten 3 taneydi.. Acaba diyrm indan mi bitmedi.. Artik her sacma seyi dusunur oldum yaaa
bana 3 tane ilaç vermişti doktor neden o kadar çok verdi acaba
Banada Ağrı kesici ve antibiyotik verdi 7 günde bitti sabah akşam ağrı kesici hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım kızlar kaç ay korunacaksınızAgri kesici verdi ama kullanmama gerek kalmadi, ne verdi ki sana ?
geçen gün bir yazıya denk geldim bir kadında da aynı sorun vardı bir operasyon geçirmiş bu sorun geçmiş ama yurt dışında yaşıyordu kadın burda Dr lar ne diyorRahim ağzı yetmezliği bizim direk belliydi zaten hastaneye gittiğimde daha yaşıyordu oğlum hareket ediyordu kalbi atıyordu rahim keseyi dışa attı kese patlayınca hamileliğim sonlanmış oldu ikinci de aynısı olma ihtimali çok yüksek
Banada Ağrı kesici ve antibiyotik verdi 7 günde bitti sabah akşam ağrı kesici hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım kızlar kaç ay korunacaksınız
Peki Beta ne durumda2 kanama gorceksin dedi bnm dr um.. Zaten genetik sonuclari almadan tahlilleri yaptrmadn deneyemem.. Onlari da bu 2 ay icinde hallederim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?