kürtaj sonrası yaşadıklarınız

canım merhaba ben de 12 martta kürtaj oldum pazartesi yani 28. gün adetim başladı bugün 5. gün ama benim de seninki gibi çok fazla kanamam ben de endişeleniyorum ama bir yandan da operasyon geçti herhalde normaldir diyorum

normalde adet kanamam fazla olmazdı

guzeller tekrar gecmis olsun. ben iki kez kurtaj oldum. ikisinde de kurtaj sonrasi 10 gun kanamam oldu. ikisinde de tam zamaninda adet oldum. ikisinde de ilm adetim cokkkkk yogun oldu. sirf gunduz en buyuk boy 5 ped kullanmisimdir. ayrica her kurtajda adet surem kisaldi. normalde 8 gundu. ilkinden sonra 6-7 gune indi. ikincide 4-5 gune indi. yine kurtaj sonrasinda adet sancilarim bitti. normalde cokkk sancili olurdum. artik hic yok. himmm baska aklima gelen yok. merak ettiginiz olursa ozelden de yazabilirsiniz.

cuteheart bu arada tekrar geçmişe dönüp hikayene baktım da halsizlik kansızlık varmış galiba şimdi nasılsın iyisindir inşallah
bebiş için denemelere hemen başlayacak mısın yoksa tedavi mi gerekiyo? benim kürtajdan sonraki ilk adetim bu, bitince tekrar başlamayı düşünüyoruz

saol cnm. artik iyiyim sadece depo demirim eksik. ama 40 gunu buldu toparlamam. en son psikolojik destek almaya basladim.

kadin dogumcularin biri 3 digeri 6 ay bekle dedi. psikiyatris 1yil bekle dedi. bakalim ne yapacagiz ben de bilmiyorum. bak canim ben normal "ates olcme yontemi" topigindeyim. istersen gel. gebe kalmayi kolaylastiran bir yontem.

geçmiş olsun parça alıp patalojiye gönderdiler mi 2 düşük normal değil 3ncüsünü bekleme benim bi tanıdığım da 3 kere düşük yaptı araştırma yapmışlar kanında pıhtılaşma oluyomuş bebeğe kan gitmiyomuş ondan dolayı düşük yapıyomuş araştırma yapılıp nedn düşük yaptığın anlaşılırsa bi daha ki gebeliğinde daha dikkatli davranırsınız gereken ilaçları kullanırsın buarada adet oldun mu olduysan ne kadar sürdü bende boş gebelikten kürtaj oldum 8 haftalıktı ama 5 haftalık görünüyodu bebek filan da görünmüyodu kürtajdan sonra 40 gün kanamam oldu ama fazla değildi

bence bebek düşünmek için henüz erken en az 3 ay korunman lazım çünkü kürtajdan sonra hemen oluşan bi gebelik tekrar düşüğe neden olurmuş kürtajdan dolayı rahim ağzı biraz genişlermiş bu yüzden düşük ihtimali yüksek olurmuş bende kürtaj olduğumda doktorum en az 3 ay korunmam gerektiğini söylemişti

canim. tesekkur ederim beni dusundugun icin.
tum testlet yapildi canim. genetik inceleme patoloji. hepsi temz. dr.lar sansimiza denk geldigini tedavi gerekmedigini soylediler. kismet boyle olmus.

canim. sana da cok gecmis olsun.

ben kurtajdan 3 gun sonra kanamam oldu. 10 gun surdu. daha sonra tam bekledigim gun adet oldum. yani 1 mart kurtaj 29 mart adet oldum. cokkk yogun oldu. 4-5 gun arasi surdu. hatta simdi yeni yumurtam bile catladi. ben tabi korunuyorum. henuz erken benim icin.

teşekkür ederim canım ben kürtaj olalı çok uzun zaman oluyo ağustos 2009 da kürtaj oldum kürtajdan çok psikolojim bozuldu 1 ay sonra bi anlık sinirle eşimden boşandım benim kürtajdan önce kanamam vardı zaten kürtajdan sonra da kanama devam etti 40 gün sürdü kanama ama öyle adet olur gibi çok gelmedi tabi ki en güzeli korunmak çünkü daha bi önce ki gebeliğin psikolojisini atmadan tekrar bi gebelik düşünmek sağlıklı olmaz bencede hayırlısı olsun umarım bebişin seni fazla bekletmez ve sağlıkla kucağına alırsın

canim. tesekkur ederim beni dusundugun icin.
tum testlet yapildi canim. genetik inceleme patoloji. hepsi temz. dr.lar sansimiza denk geldigini tedavi gerekmedigini soylediler. kismet boyle olmus.

canım sen ankarada mısın? ankaradaysan hangi hastaneye gidiyosun acaba?
benim iki ay gecti kürtajdan ve yeniden istiyoruz da iyi bir dr.la başlamak istiyorum.. benim önceki gittiklerim hiç ilgilenmediler önemsemediler.. bir sorun varsa gerçekten araştıran bir dr bulmak istiyorum..

canim. zekai tahir burak hastanesine gittim. orada tum testlerim yapildiktan sonra riskli gebelikler bolum sefi nuri danismana sonuclari gosterdim canim.
ben ozel hastaneye gidiyordum onlar ilgilenmeyince zekai tahire gittim ve kurtaj oldum. onun icin benimle riskli gebelikler ilgilendi. sen oranin jinekoloji bolumune git cnm. hemen ilgilenirler. butun dr.lari guzel oranin.

ztb.yi bende buaralar araştırıyorum.. ama bir turlu karar veremiyorum en iyisi bir de orayı denemek... tesekkurler...

arkadaşlar merhaba, ben de maalesef bebeğimin kalbi durduğu için 39 gün önce kürtaj oldum 38. günde adet oldum çok şükür. ama ilk gün gece gelmiş ve ondan sonra nerdeyse hiç olmadı bugün de leke şeklinde gelmiş pembemsi, bir de ilk idrarımı yaparken tortu şeklinde bişeyler aktı ilkinde sonra azaldı... bir de çok afedersiniz ama kırmızıdan ziyade kahverengi küçük pıhtımsı şeyler geliyo bunlar normal mi yaşayanınız var mı? okudum yazdıklarınızı genelde adetleriniz normalden fazla gelmiş benim niye az geldiki? normalde de çok olmazdım en fazla zorla 3 gün ama en azından 2 - 3 gün olması gerekmez mi? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Bende dün yani 18.05.2013 tarihinde kürtaj olmak zorunda kaldım.. DÜn çok aşırı ağrım vardı ilk 3-4 saat kanamamda oldu sonra durdu. ama ağrı aynı şiddette devam etti.. Çok şükür bugün ağrılarım azaldı inşallah bi daha aynı şekilde ağrım olmaz zaten psikolojik zorluğu yetiyo.. bi de rahmimden kopup gittiğini hatırlamak çok kötü

arkadaşlar Rabbim hepimize dayanma gücü versin beterinden sakınsın ne deyim?? bende 2 haftalık hamilemişim bilmiyordum ilaç içtim alkol aldım.. ewin şeklini değiştirdim derken düşük yapmışım haberim yok.. değerlerimi ölçtüler.. 0 lanırsa kürtaja gerek yok dediler. rahime tutunamamış.. sanırım kürtajlık bişeyim kalmadı.. ama 2 haftalık olmasına rahmen çok çoookk üzüldümmm Allah bidaha yaşatmasın inşallahh ..:85:

canım çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın. dediklerin başıma gelmedi.dr kontrolüne gitsen daha iyi olur bence.

canım.kıyamam.geçmiş olsun.bir daha allah yaşatmasın.ağrıların normal korkma.benim de ikinci kürtajda 3 gün çokkk ağrım oldu.
ağrılar geçer de sen ruhunu iyileştirmeye çalış canım.

canım.sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın.geçmiş olsun.kürtaj gerekmemesi çok iyi olmuş.allah yaşatmasın tekrar.

kızlar merhaba..
iki ay önce kalbi durduğu için bebeğimi aldırdım.. şimdi yeniden başladık çalışmalara..gecen cuma adet oldum daha doğrusu az bi kanama oldu ama sonra gelen giden olmadı test de yapmadım.. ama hiç bir ağrı sancı yok.. göğüslerimde hassasiyet vs hiç bir belirti yok... yani kendimi hamile gibi de hissetmiyorum.. öncekinde baya bi belirtim olmuştu...dr.a gitcektim randevuları doluymuş.. napcam bilemedim ya.. iyi bildiğim bütün dr.ların randevuları dolu.. sağlık ocağına gidip test mi yaptırsam acaba.. normalde adetim hic şaşmaz gününde olur ama kürtajdan sonra döngüm biraz değişti.. acaba beklesemmi biraz daha..

Hakkında hayırlısı olsun ama kürtajdan sonra inanılmaz düzensizlik olabiliyor..
Benim kürtajımın üzerinden 1,5 sene geçti hala düzenimi bulamadım..
Tıkır tıkır işleyen günlerim 5-6 gün erken geliyor..
9 günden 5 güne düştüm ve düzen falan kalmadı..
İnşallah sizin için hayırlısı neyse o olur ama kürtaj beni bozdu yani

arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız kürtaj sonrası 35. gün adet oldum ama çok az sürdü acaba diyorum yapışıklıkmı oldu çok korkuyorum doktorumu aradım ama normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…