merhaba kızlar ben 15 martta kurtaj oldum yaklasık 13-14 gün sürdü kanamam az az..
3gün önce de adet oldum.. 27.günde.
ama çok yoğun bir şekilde devam ediyor eskiden de cok olurdu ama bu sefer sanki biraz daha arttı..
böyle yoğun adet olan var mı kürtajdan sonra?
merhaba kızlar ben 15 martta kurtaj oldum yaklasık 13-14 gün sürdü kanamam az az..
3gün önce de adet oldum.. 27.günde.
ama çok yoğun bir şekilde devam ediyor eskiden de cok olurdu ama bu sefer sanki biraz daha arttı..
böyle yoğun adet olan var mı kürtajdan sonra?
canım merhaba ben de 12 martta kürtaj oldum pazartesi yani 28. gün adetim başladı bugün 5. gün ama benim de seninki gibi çok fazla kanamam ben de endişeleniyorum ama bir yandan da operasyon geçti herhalde normaldir diyorum
normalde adet kanamam fazla olmazdı
cuteheart bu arada tekrar geçmişe dönüp hikayene baktım da halsizlik kansızlık varmış galiba şimdi nasılsın iyisindir inşallah
bebiş için denemelere hemen başlayacak mısın yoksa tedavi mi gerekiyo? benim kürtajdan sonraki ilk adetim bu, bitince tekrar başlamayı düşünüyoruz
cuteheart bu arada tekrar geçmişe dönüp hikayene baktım da halsizlik kansızlık varmış galiba şimdi nasılsın iyisindir inşallah
bebiş için denemelere hemen başlayacak mısın yoksa tedavi mi gerekiyo? benim kürtajdan sonraki ilk adetim bu, bitince tekrar başlamayı düşünüyoruz
geçmiş olsun parça alıp patalojiye gönderdiler mi 2 düşük normal değil 3ncüsünü bekleme benim bi tanıdığım da 3 kere düşük yaptı araştırma yapmışlar kanında pıhtılaşma oluyomuş bebeğe kan gitmiyomuş ondan dolayı düşük yapıyomuş araştırma yapılıp nedn düşük yaptığın anlaşılırsa bi daha ki gebeliğinde daha dikkatli davranırsınız gereken ilaçları kullanırsın buarada adet oldun mu olduysan ne kadar sürdü bende boş gebelikten kürtaj oldum 8 haftalıktı ama 5 haftalık görünüyodu bebek filan da görünmüyodu kürtajdan sonra 40 gün kanamam oldu ama fazla değildi
canim. sana da cok gecmis olsun.
ben kurtajdan 3 gun sonra kanamam oldu. 10 gun surdu. daha sonra tam bekledigim gun adet oldum. yani 1 mart kurtaj 29 mart adet oldum. cokkk yogun oldu. 4-5 gun arasi surdu. hatta simdi yeni yumurtam bile catladi. ben tabi korunuyorum. henuz erken benim icin.
canim. tesekkur ederim beni dusundugun icin.
tum testlet yapildi canim. genetik inceleme patoloji. hepsi temz. dr.lar sansimiza denk geldigini tedavi gerekmedigini soylediler. kismet boyle olmus.
canım sen ankarada mısın? ankaradaysan hangi hastaneye gidiyosun acaba?
benim iki ay gecti kürtajdan ve yeniden istiyoruz da iyi bir dr.la başlamak istiyorum.. benim önceki gittiklerim hiç ilgilenmediler önemsemediler.. bir sorun varsa gerçekten araştıran bir dr bulmak istiyorum..
canim. zekai tahir burak hastanesine gittim. orada tum testlerim yapildiktan sonra riskli gebelikler bolum sefi nuri danismana sonuclari gosterdim canim.
ben ozel hastaneye gidiyordum onlar ilgilenmeyince zekai tahire gittim ve kurtaj oldum. onun icin benimle riskli gebelikler ilgilendi. sen oranin jinekoloji bolumune git cnm. hemen ilgilenirler. butun dr.lari guzel oranin.
canım çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın. dediklerin başıma gelmedi.dr kontrolüne gitsen daha iyi olur bence.arkadaşlar merhaba, ben de maalesef bebeğimin kalbi durduğu için 39 gün önce kürtaj oldum 38. günde adet oldum çok şükür. ama ilk gün gece gelmiş ve ondan sonra nerdeyse hiç olmadı bugün de leke şeklinde gelmiş pembemsi, bir de ilk idrarımı yaparken tortu şeklinde bişeyler aktı ilkinde sonra azaldı... bir de çok afedersiniz ama kırmızıdan ziyade kahverengi küçük pıhtımsı şeyler geliyo bunlar normal mi yaşayanınız var mı? okudum yazdıklarınızı genelde adetleriniz normalden fazla gelmiş benim niye az geldiki? normalde de çok olmazdım en fazla zorla 3 gün ama en azından 2 - 3 gün olması gerekmez mi? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
canım.kıyamam.geçmiş olsun.bir daha allah yaşatmasın.ağrıların normal korkma.benim de ikinci kürtajda 3 gün çokkk ağrım oldu.Bende dün yani 18.05.2013 tarihinde kürtaj olmak zorunda kaldım.. DÜn çok aşırı ağrım vardı ilk 3-4 saat kanamamda oldu sonra durdu. ama ağrı aynı şiddette devam etti.. Çok şükür bugün ağrılarım azaldı inşallah bi daha aynı şekilde ağrım olmaz zaten psikolojik zorluğu yetiyo.. bi de rahmimden kopup gittiğini hatırlamak çok kötü
canım.sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın.geçmiş olsun.kürtaj gerekmemesi çok iyi olmuş.allah yaşatmasın tekrar.arkadaşlar Rabbim hepimize dayanma gücü versin beterinden sakınsın ne deyim?? bende 2 haftalık hamilemişim bilmiyordum ilaç içtim alkol aldım.. ewin şeklini değiştirdim derken düşük yapmışım haberim yok.. değerlerimi ölçtüler.. 0 lanırsa kürtaja gerek yok dediler. rahime tutunamamış.. sanırım kürtajlık bişeyim kalmadı.. ama 2 haftalık olmasına rahmen çok çoookk üzüldümmm Allah bidaha yaşatmasın inşallahh ..:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?