Kürtaj ve sonrası.. Tıbbi Genetik

Bu arada yazmayı unuttum. Rahim filmini özel sağlık karşılamıyor. Sperm dna hasar testini de karşılamıyor. Fsh lh testlerini karşılar lupus u da karşılar. Genetik testleri karşılamaz, amh i karşılamaz. Histeroskopiyi karşılar mi bilmiyorum. Ben de bugu histeroskopi faturasını sigortaya gönderdim. Umarim karşılar

Reactions: JES
Benim acıbadem amh yi karşılamasa bile diğerlerini karşılasaydı da çok iyi olurdu

Sağol canım inşallah seninde olsun rahat dur bide
Duramıyorum hiç ya be bileyim normal arkadaşlara da atardım video güler konuşurduk olgunluk bekledim gülücük bekledim de olmadı

Çok ama çok teşekkür ediyorum Ben pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım öyle dedi kadın. İki tüp kan verdim. Ben de devlette amh yi yaptırır özelde de diğerlerine bakarım olmadı. Ya da hepsini aynı anda yaptırırım hayırlısıyla adet olayım da. Ben kürtajı vakumlu oldum ama sanırım böylesi de yakışıklık yapar ihtimali azaltmıyor. Bekleyeyim bakalım duruma göre 2 ay sonra hsg yaptırırım. Bir sorun varsa da histereskopi diye çözüm de varmış şükür. Benim düşük olmadı kalbi durdu gelişimi durdu kürtajla aldılar.

Benjm de dusuk degildi. Kalbi atmadi. Kurtajla aldilar. Doktor vakumla çekmiş. Ama nedense az da olsa yapisiklik olmus sekli bozulmus ve tupler tikanmisti. Vakumla çekim oldugu icin yapisiklik az olmustu. Cok sukur caresi var. Simdi hormon tedavisi görüyorum. Yalniz kurtaji yapan doktor cok onemlihmis .
Bundan sonraki gebeliklerde insqllah bu sorunu bir daha yasamayiz

Amin Amin inşallah buda geçer. Allah kimseye yaşatmasın dua edelim birbirimize

Adet için en az 40 gün diyor doktorlar 40 günü geçince doktoru arayıp adet söktürücü yazdırabılıyorsunuz
Yapışma olduğunda sancı agrılar oluyormus feci sekılde
diğer soruların cevaplarını bilmıyorum yaşamadığım için

Sağol canım zaman ayırıp cevap verdin ya o yeter

@H M Alyaliya @H E @Merve kızlar gözünüzü seveyim müsait olunca bildiğiniz,ilgilendiğiniz sorulara cevap verin zahmet olmazsa
Canım kusura bakma yeni fırsatım oldu.2 aya kadar regl olmaması normal.Ben hep 1 ay sonra oldum sende yakında olursun.smear testi farklı birşey genellikle vajinal bir rahatsızlık var mı diye bakılıyor.hsg de rahimi görüntülüyor arkadaşlar zaten güzel cevaplar vermiş.inşallah pıhtılaşma sonucuna göre tekrardan allahım sana gebilik nasip etsin gülüm.

Olur mu kusur canım müsait oldun yazdın işte sen sağol varol canım benim test sonuçları gelince haberleşiriz yine rahatsız ederim Allah sana da kolaylık versin hayırlısıyla atlat şu süreci inşallah

Bana da takılan spiral beni huzursuz etti. Insanlar nasil agri duymuyor anlamadim. Ben de resmen orada bir sey oldugunu hissediyorum ben. Ayni zamanda kanama da yapiyor damla damla. Herkes de oldu mu bu sorun? İltihaplanma falan olmaz inşallah.

İnanın bu konuda hiç bir fikrim yok. Bilen yazar umarım

Şimdi nasılsınız? Her şey yolundadır umarım

Merhaba, bana da histereskopi sonrası doktor spirali çıkaracak ve balon tedavisi uygulayacağım dedi. Balon tedavisi nasıl oluyor. acn yakıyor mu?
Canim seni korkutmak istemem ama benim gercekten cok canim yanmıştı. Bence aneztezi ile yapma şansın varsa oyle yap. 1 dk sürüyor islem ama agrili bir islem

Canim seni korkutmak istemem ama benim gercekten cok canim yanmıştı. Bence aneztezi ile yapma şansın varsa oyle yap. 1 dk sürüyor islem ama agrili bir islem
Bana da 1 dk lik işlem demişti. Rahim filminden daha mı çok acıyor. Ayy anestezi almakta istemem yaa.. Sürekli süreklşi.. Kedi kliniğinde yapacak anestezi verebileceğini sanmıyorum o ortamda. Ağrılı mı oluor diye sordum aslıdan ma 1 dk lık bir işlem dedi.

1 dk sürüyor benim canim yanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…