Kürtaj ve sonrası.. Tıbbi Genetik

Sanirim tum islem 9000 tl idi ama tam hatırlamıyorum inanın. Histeroskopiye ayri balona ayri odememistim. Hepsini histeroskopi oncesi odemistim
oooo nerdeyse bir tüp bebek parası.... Ay inşallah
Sanirim tum islem 9000 tl idi ama tam hatırlamıyorum inanın. Histeroskopiye ayri balona ayri odememistim. Hepsini histeroskopi oncesi odemistim
9000 çok büyük bir para ya nerdeyse bir tüp bebek parası Ben atrı bir o kadar daha ödeme yaparsam elimde hiç para kalmayacak Kredi çekeceğiz tüp bebek için o zamanda Ben 5000 tl ödedim. Her şey içinde demişti gerçi ama bu dahil mi bilmiyorum.

Benim 9300 tl idi. Yucel karaman da yaptirdim. Kendisinden cok memnun kaldım. Histeroskopi ile y rahim sekli duzeldi. Yaoisikliklar giderildi.

Canim seni korkutmak istemem ama benim gercekten cok canim yanmıştı. Bence aneztezi ile yapma şansın varsa oyle yap. 1 dk sürüyor islem ama agrili bir islem
Merhaba balon tedavim yapıldı gayet rahat geçti evet ağrı oldu ama kademe kademe sisirdigi niçin Dr sanırım birden yüklu bir sanciya maruz kalmadım evet sancı oldu ara ara ama dayaniomayacak gibi değildi tşk

Merhaba balon tedavim yapıldı gayet rahat geçti evet ağrı oldu ama kademe kademe sisirdigi niçin Dr sanırım birden yüklu bir sanciya maruz kalmadım evet sancı oldu ara ara ama dayaniomayacak gibi değildi tşk
Cok sevindim sizim sorunsuz geçmesine. Bir de soyle bir sey duymuştum. Yapisiklik olduysa daha cok agri oluyormus. Muhtemelen benim o yuzden canim cok yandi. Cunku eve geldiğimde de kanamam olmustu bayagi. Sonra estrofem kullanmıştım. Sukur yapisikliklar gecti.

Çok şükür önemli olan da o zaten sonucu güzel geçsin. Ben ameliyat başından beri kullanıyorum estrofem bitmesine bir hafta kaldı şuan aynı zamanda da adet söktürücü verdi onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…